Jouw zielsmissie vol zelfvertrouwen en moeiteloos uitvoeren!

Jouw zielsmissie vol zelfvertrouwen en moeiteloos uitvoeren?

Laat mij je begeleiden om vanuit zelfvertrouwen jouw gifts te vinden en te delen, zodat jij gaat leven wat jij bedoeld bent om te leven en door te geven. The world is waiting!

Wil je alvast die eerste stap zetten? Download hier mijn gratis guide hoe je vol zelfvertrouwen en moeiteloos jouw zielsmissie vindt, leeft en doorgeeft. Het is tijd om je angsten en onzekerheden permanent te overwinnen!  

Ik houd niet van bullshit en alleen maar verkooptrucjes. Deze gids heb ik geschreven vanuit mijn hart en dit zijn de levenslessen die ik graag met je wil delen, omdat het mijn leven heeft veranderd.

In mijn eigen guide deel ik in tien stappen die – als je ze werkelijk volgt – je leven doen zullen veranderen en jouw je zielsmissie laten vinden, leven en doorgeven.

Benieuwd?! Drop hieronder je naam en e-mailadres en de gids is yours! Tot daar

If you always do what you’ve always done, you’ll always get what you’ve always got.

Oh shit, this is me...

Op dit moment droom je van dat leven dat iedereen beloofd. Datgene doen waar je werkelijk naar verlangt en daar van kunnen leven. Groots van kunnen leven. Op het moment zit je nog meer in je angsten en negatieve cirkeltjes (Hallo Bertha…) ‘Ik moet eerst meer zelfvertrouwen hebben om te gaan leven waar ik van droom.’ ‘Ik moet eerst precies weten wat ik ga doen, anders kan ik mijn baan niet opzeggen.’ Zo houd je je klein en veilig. Je hoeft zo niet buiten je comfort zone. Je weet heel goed dat er meer is. Je voelt dat je hier met een reden bent. Wat precies die missie is of dat je het nog niet volledig duidelijk hebt, maakt niet uit.

Je angsten bepalen nu hoe jij je leven leidt (of euh, lijdt 😉 ‘Het liefst zou ik wat anders doen, maar ja…’ ‘Wat als ik nou voor mijn droom ga?’ Zo is ‘Ik zou willen….’ ondertussen jouw quote geworden. Of je dat écht met trots tegen je kinderen of toekomstige kinderen zegt….?

Je voelt je schuldig als je de gedachte ‘Is dit nou alles?!’ opkomt en je dit deelt met je vrienden. ‘Oh, maar je hebt gestudeerd, een leuke baan, toffe vrienden, een lieve partner, een mooi huis… Wat wil je nog meer dan?!’ Stiekem druk je jouw werkelijke verlangen weg: een leven beyond your dreams. Jouw missie uitvoeren, inspirerend zijn, jouw giftst de wereld inzetten en stiekem gewoon een lekker salaris. ‘Doe liever normaal, dan heb je het-net-niet-leven-waar-je-van-droomt.

Je vindt het rete-spannend om je kop boven het maaiveld uit te steken, want wat als ik nu wél een succes word? Wat vinden anderen daarvan? Ben ik dan niet arrogant? Diep van binnen weet je dat je tot grootste dingen in staat bent, en tegelijkertijd zit er ook een diepgewortelde onzekerheid over wie je bent. Je weet heel goed dat jij niet bij die 95% van de bevolking hoort en daarom ben je hier. Om bij die 5% te horen.

Care about what other people think and you will always be their prisoner... ​​

Is dit alles? ('Oe oe ooh oeee')

Misschien herken je het wel. Je bent een ambitieuze, gedreven en spirituele professional die alles uit het leven wil halen. Steeds vaker hoor je jezelf denken: ‘Is dit nou alles?!’ als je na een week hard werken vrijdagavond op de bank ploft, samen of alleen Netflix aanknalt met een zak chips. ‘Zo, de week zit er weer op!’ 

Tja, was dit nou werkelijk waar je vroeger van droomde?! Hadden ze mij dit beloofd na mijn studie? (Ik dacht dat het beter zou worden)

We komen niets te kort, we hebben alles
Een kind, een huis, een auto en elkaar
Maar weet je lieve schat wat het geval is, ah
Ik zoek iets meer, ik weet alleen niet waar…

Doe Maar, één van mijn favoriete Nederlandse bandjes. Love them! En oh oh, wat hadden ze gelijk toen ze schreven, zongen: ‘Is dit alles?!’

Als je dit nog 30, 50 of 70 jaar gaat ervaren… Zo moet voelen?! Help! Zie je jezelf al zitten? Als klagende opa of oma? (‘Vroeger…’)

Diep van binnen voel je dat je hier niet zomaar bent op aarde. Dat je hier een taak hebt in dit leven uit te voeren. Je bent hier om anderen te helpen vanuit jouw unieke gifts. Om een inspiratie te zijn voor mensen. Je verlangt ernaar om vol zelfvertrouwen te zijn en je compleet te voelen vanbinnen. Een diep verankerd vertrouwen in wie je bent en wat je hier op aarde te doen hebt.

Ik nodig je van harte uit om mijn gratis guide ‘vol zelfvertrouwen en moeiteloos je zielsmissie vinden’ te downloaden. Hier deel ik mijn verhaal: van rouw, depressie en een hele hoop angsten, naar mijn missie uitvoeren, vaste baan opgezegd te hebben en het leven leiden van mijn dromen. 

Surround yourself with people who believe in your dreams, encourage your ideas, support your ambitions and bring out the best in you.

Dus.... Eerlijk?

Ben ik nu de moeder of vader waar ik later tegen mijn kinderen kan zeggen: ik ben het voorbeeld dat ik wil zijn?

Ben ik trouw aan mijn eigen zielsmissie?

Laat ik de werkelijke ik zien aan deze wereld?

Hoor ik nu bij de 95% of de 5%?

Ga ik voor mijn diepste verlangens, grootste dromen en gekste leven?!

Oh I know you! I was you. Ik zat vast in angsten die mijn leven lijden. Korte ij ja! Herkenbaar? ‘Ik ben niet goed genoeg!’ ‘Wie zit er op mij te wachten?’ ‘Wat nou als ik niet genoeg ga verdienen?’ ‘Er zijn al zoveel….’

Daarom nodig ik je uit om mijn guide te lezen. Je denkt toch zeker niet dat iemand meer gifts, wijsheden, licht of liefde heeft gekregen? Aan ons zijn allemaal unieke gaves gegeven. Het is tijd om die van jou in de wereld te gaan zetten in plaats jezelf je op destructieve manier te vergelijken en je klein te houden om angst te shinen.

Ik neem je mee in mijn verhaal van het verlies van mijn papa, rouw, depressie en 1001 angsten tot een eigen bedrijf, het opzeggen van mijn vaste baan en mijn zielsmissie die ik vol zelfvertrouwen en moeiteloos uitvoer. Geen bullshit, maar the real deal. 

I did it my way. 

Wil jij de bewezen stappen ontvangen om je zielsmissie te kunnen vinden, leven en doorgeven? Download dan mijn guide!

Wie ben jij dan, Fé?

Ha mooie ziel, Ik ben Fé van Megen, Spiritueel Mental Coach en begeleid mensen in het vinden van hun missie, te leven en door te geven. Daarvoor werk ik met de drie belangrijke pijlers 1) reflectie (inner work baby!) 2) energie (let’s shift) en 3) actie (innerlijk vuur in beweging!)

In mijn leven heb ik al heel wat duister meegemaakt: het overlijden van mijn vader, helemaal alleen staan in een gezin, nooit echt ergens thuisvoelen en een depressie en elke maand net kunnen rondkomen door ‘slimme’ 😉 keuzes. Deze zaken hebben mij echter krachtiger dan ooit gemaakt.

Mocht je zaken herkennen, I feel you. Dat meen ik. Ik weet waar je staat en op welke rotonde je vastzit. Echter, je hebt de kracht om van die rotonde af te komen. Om werkelijk te gaan leven, ja, jouw mooiste leven!

Door mijn licht- en schaduwkanten aan te durven kijken en toestemming te geven aan het mens zijn, in plaats van maskers en schilden mezelf niet te laten zien, accepteer steeds vaker hoe zaken zijn en mag ik mijn volledigheid eindelijk met de wereld delen.

Pas in je volledigheid kan je écht connecten met jezelf en dus met mensen om je heen. En dus ook werkelijk je missie vinden, leven en doorgeven.

Deze gids helpt jou de eerste stappen zetten om jouw mooiste leven te gaan leven.

En ja, daarvoor mag je dus wel aan de bak. Joe Sherlock, NIEMAND slikt een wonderpil en heeft het leven waar je nu zo naar verlangt. Dat is kei hard werken. Ben je bereid daartoe? Dan staan er hele mooie dingen te wachten op je. Dit is een universele wet.

Mocht je nog steeds aan het lezen zijn, mag je weten dat ik in geloof dat het Universum stuurt wie mag komen. Ik wil je van harte uitnodigen om een maand mee te doen. Ready to find out waarom wij naar elkaar toe worden getrokken, toch? 

Spirituele liefs,

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.

Scroll naar top