Klaar om jezelf en jouw missie volledig te shiften tijdens het Zielsmissie Programma?

Laat mij je begeleiden om vanuit zelfvertrouwen, innerlijk vuur en jouw gifts te vinden en te delen, zodat jij gaat leven wat jij bedoeld bent om te leven en door te geven. The world is waiting!

Plan hieronder een match gesprek in vul het Google Formulier in en we spreken elkaar snel! 

What you think, you become. What you feel, you attract. What you imagine, you create.

It’s not the years in your life that count. It’s the life in your years.

Haa, weer zo’n cliché quoteje (lekker Fé!), maar zo waar. Zoals alle clichés.

Je hebt in je hoofd al tien keer ontslag genomen bij je baan en sta je aan het begin van je droomcarrière. Je weet diep van binnen dat er wat groots op je staat te wachten alleen kan je nog niet helemaal bij wat dat dan is. Maar de échte stappen zetten en het vertrouwen in jezelf is er gewoonweg nog niet. Je weet simpelweg niet waar te beginnen.

Je vertelt tegen je omgeving dat je leven goed gaat, terwijl je diep vanbinnen voelt dat je jezelf wijs maakt om tevreden te zijn met een zeventje en vooral niet te klagen. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg,’ zit nog diep in jouw systeem geworteld.

Je droomt nog van dat éne fantastische leven wat je toch is beloofd als ‘je later groot bent’, maar op dit moment hang je meer in angsten en laat je Bertha (mijn innerlijke criticus) aan het roer staan. ‘Ik moet precies weten wat ik ga doen, anders kan ik mijn baan niet opzeggen…’ ‘Het liefst zou ik wat anders willen doen, maar ja…’ ‘Wat als ik nou voor mijn droom ga….’ ‘Ik zou willen, maar…. ’ is ondertussen een quote geworden en daar wordt geen enkele bucketlist mee afgevinkt 😉

Je bent bang dat vrienden en familie jouw keuzes niet helemaal begrijpen en gebruikt dat stiekem als excuus… Sorry not sorry 😉

Je weet diep van binnen dat je voor veel meer in de wieg bent gelegd en tot grote dingen in staat bent, maar tegelijkertijd zit er een diepgewortelde onzekerheid over wie je bent en of het arrogant is als je zegt dat je voelt dat je tot grote dingen in staat bent. Het is makkelijker om jezelf klein te houden en ‘tevreden’ te zijn met wat er al is.

Je weet dat je niet bij 95% van de bevolking hoort, daarom ben je hier. Maar om werkelijk actie te ondernemen om te gaan leven als die 5%, daar heb je hulp bij nodig. En daarom ben je hier. Duh!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Klaar om next level stappen te nemen in je leven en je missie? Meld je dan snel aan voor een match gesprek!

Waar ik werkelijk naar verlang:

PUUR Zijn. Weer connecten met jouw werkelijke kern en vanuit daar authentieke keuzes te maken. Schaamteloos jezelf zijn – no matter what. Vanuit die pure kern bijdrage aan een mooiere wereld met jouw unieke eigenschappen.

VRIJ Zijn. Je vindt vrijheid één van de belangrijkste waarde, maar leeft er nog niet helemaal naar. Je wilt volledig vrij zijn van de 9-5 standaard en zelf bepalen wanneer je werkt, reist of rust, op jouw voorwaarden. Hoe heerlijk zou het zijn om genoeg geld te verdienen en leven volgens de standaard die jij zélf hebt gezet?

VUUR. Je wordt energiek wakker omdat je weer aan de slag met intuïtieve en creatieve superpowers voor iets waar je oprecht in gelooft. Je neemt geen genoegen meer met middelmatigheid en voelt dat alles mogelijk is en voelt een diep vertrouwen in het leven. De gouden combinatie van geïnspireerde actie en het aantrekken van magische kansen.

VOLDOENING. Je wilt voldoening ervaren in dit leven. Door je zielsmissie te vinden en te leven, ervaar je dit vanuit jouw diepste kern. Je voelt dat je wat toe te voegen hebt en niet voor niets alles in je leven hebt meegemaakt.

Surround yourself with people who believe in your dreams, encourage your ideas, support your ambitions and bring out the best in you.

Stem van de Toekomst

Mooie ziel, wat goed dat je hier bent! Ik ben mega blij dat je dit doorleest en dat ik iets in je raak. 

Het is tijd om op te staan. De wereld is aan het shiften. Het is tijd dat jij ook gaat shiften. De wereld heeft al veel te lang moeten wachten op jouw unieke gave, talenten en kracht. Het wordt tijd dat jij inziet wat jij allemaal te bieden hebt en hier geluid aan gaat geven. 

Ik zie je als de Stem van de Toekomst, en die stemmen zijn oh zo nodig! Ik weet op welk punt je staat. Op die ene keuze die je hele leven gaat veranderen. 

Het is tijd dat je een omgeving krijgt die je support, je niet tegenhoudt en waarbij je júist gek mag doen. Doe maar gek, want dan doe je al normaal genoeg! 

Durf jij een stap te wagen, de sprong in het diepe? Ben niet bang, ik ben daar met mijn bandjes om je te laten drijven om uiteindelijk als een echte surfer de grootste golven op te gaan. Te leven vanuit die drive en passie. 

Dus.... Eerlijk?

Ben ik nu de moeder of vader waar ik later tegen mijn kinderen kan zeggen: ik ben het voorbeeld dat ik wil zijn?

Ben ik trouw aan mijn eigen leven?

Laat ik de werkelijke ik zien aan deze wereld?

Hoor ik nu bij de 95% of de 5%?

Ga ik voor mijn diepste verlangens, grootste dromen en gekste leven?!

Ben je wakker? Ben je klaar om de eerste échte stappen te gaan zetten? Ik ontvang je met open armen tijdens mijn vier maanden programma waar we jou écht gaan transformeren naar het leven waar je wel naar verlangt, vanuit jouw authentieke kern en dit vanuit rust, zelfliefde en zelfvertrouwen. Time is NOW!

Je kunt boeken blijven lezen, podcasts blijven luisteren en insta cursussen blijven volgen. Maar als je geen loepzuivere helderheid in visie en energie hebt en jezelf in de weg blijft zitten, kom je geen steek verder.

Je bent de Stem van de Toekomst en die stemmen zijn óh zo nodig. Het wordt tijd dat jij de shift gaat maken! De wereld wacht al veel te lang op jouw unieke gave, talenten en innerlijk vuur!

Je bent op zoek naar een omgeving vol support, liefde en die je niet tegenhoudt maar waar jij juist gek van mag doen (lees: jezelf zijn!) Doe maar gek, want dat is al normaal genoeg!

Dit zeggen anderen over samenwerken met mij:

Over het Zielsmissie Programma:

Tijdens de 3-daagse challenge “Is dit nu alles?” Wist ik vrij snel dat ik mee wilde doen aan het programma.

Fé praat vanuit haar eigen ervaring wat overtuigend werkt. Door haar eigen ervaringsdeskundige te zijn en de kennis en ervaring die ze verder opgedaan heeft is Fé in staat je prima te begeleiden om jezelf te ontdoen van je ego-stukken/maskers.

Spoiler alert: Fé’s enthousiasme werkt aanstekelijk en je gaat het wel zelf doen. Je komt in contact met je intuïtie waardoor je hier vanuit de juiste keuzes voor jezelf kunt maken i.p.v. jezelf klein te houden vanwege angst. Die dromen waarvan je denkt “die zijn toch niet voor mij weggelegd” zijn juist jouw dromen!

Fé helpt je er bij om ze te realiseren zodat je ook echt je droomleven gaat LEIDEN. Anyway, Fé, hartstikke bedankt voor een fijne, leerzame tijd en bedankt voor je enthousiasme en hulp. Uitnodiging voor een vervolg zie ik graag tegemoet!

n

Sam

Over het Zielsmissie Programma: 

De doorslag om mee te doen: de openheid en eerlijkheid die jij in de 3 daagse toonde. Kwetsbare kant getoond en je had een radicale eerlijkheid over jezelf. Wat ik heel krachtig vond en nog steeds vind is dat jij uit ervaring spreekt. Jij doet dit omdat jij ook alle shit hebt mogen / moeten aankijken. Dus jij bent jouw eigen ervaringsdeskundige, mogelijk dat dat een van de meest krachtige ingrediënten van jouw programma. Wat mij echt enorm deed twijfelen was dat mijn EGO mij deed denken / afvragen “kan een 27 jaar (jonge) vrouw mij überhaupt verder brengen”.

Het Zielsmissie programma heeft mij opgeleverd: Dat alles meer stroomt, dus ik voel meer, laat emoties weer toe. Sinds de laatste Q&A is ook echt het besef ontstaan dat ik alles mag omarmen. Dus ook als ik mij gefrustreerd voel, alles mag er zijn. Het is oké. 2. Geloof. Geloof dat ik ga bereiken wat ik wil bereiken. Dat ik alles wat ik daar voor nodig heb, al in mij heb. 3. Meer bewust van innerlijke criticus. Het maken van de tekening en het verbinden van een naam, heeft mij echt geholpen.  

Pretty happy! Ga zo door Fé! Je hebt mij echt positief verrast. Wanneer start het vervolgtraject? 😉 

wouter

Wouter

Over het Zielsmissie Programma:

Ik was super enthousiast toen je erover vertelde bij de challenge en voelde dit moet ik doen, maar ik had eerst wat twijfels, toen ik jou had geappt en je me precies kon zeggen wat me ego was en wat intuïtie was de keuze eigenlijk snel gemaakt en daar ben ik je heel dankbaar voor. 

Ik durf nu meer te vertrouwen in plaats van in angst te leven. Ik kijk angsten nu aan en daardoor kan ik vinden waar het vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Zo heb ik ‘ja’ op een baan gezegd door het programma, waar ik normaal ‘nee’ op had gezegd i.v.m. de uitdaging.

Ik durf mezelf kwetsbaarder op te stellen. Ik kan zoeken waar dingen vandaan komen als bij irritaties en dit dan spiegelen op mezelf, wat mis ik hier? Ik kan me beter inleven door te filteren en niet gelijk te oordelen. Ik vat sommige dingen niet meer zo persoonlijk op als dat ik voorheen altijd deed

Heel erg bedankt Fé! Je bent echt een topper en ben heel blij dat ik jou ben tegengekomen!

schermafbeelding om

Lucia

Wat heef het TP je opgeleverd?

Zelfvertrouwen, meer rust, luisteren naar mijn intuïtie en niet laten leiden door anderen.

Wat ik op het eerste zicht bracht als een oppervlakkig probleem, weet ze met haar enorme inlevingsvermogen te doorgronden en helemaal naar de kern te komen van het probleem. Ze weet van aanpakken als geen ander en door haar directe aanpak krijg je geen reflectie die over koetjes en kalfjes gaat maar ze is straight tot the point.

Wanneer je bereid bent om te investeren in persoonlijke ontwikkeling is zij bij uitstek de geschikte persoon die samen met jou die stappen gaat ondernemen. Dankzij haar is mijn perspectief op het leven veranderd en handel ik vanuit wat ik werkerlijk wil en niet wat een ander van mij verlangt. Die zelfliefde is het mooiste geschenk wat jij jezelf cadeau kunt doen.

 

afbeelding

Stef

Wat heeft het TP je opgeleverd?
Ik heb heel veel geleerd over mezelf! Alles gebeurt met een reden, alles is zoals het hoort. Het universum zorgt dat je toekomt wat je hoort toe te komen. Aan jezelf denken en jezelf op 1 zetten is niet egoïstisch, maar juist heel mooi. Je bent nooit klaar met leren over jezelf en je bent nooit ‘af’.

Ik vind Fé een super inspirerend en humoristisch persoon waar ik veel van heb geleerd en daardoor dus ook veel over mezelf geleerd.

Ik ben Fé heel dankbaar voor de afgelopen 3 maanden waarin we samen hebben gewerkt aan mijn mindset, zelfvertrouwen, mind, body & soul.

Ik weet dat ik nog lang niet ‘klaar’ ben want het is een ongoing proces voor de rest van je leven. Maar dankzij Fé heb ik heel wat kennis en handvaten gekregen waarmee ik zelf nu verder kan met mijn innerlijk werk.

Lieve Fé, nogmaals dank voor alles en we blijven elkaar spreken!

n

Isabel

Wat heeft het TP opgeleverd? 
Rust en ruimte in m’n hoofd, meer in men lijf gaan zitten en lagen gepeld waar nog blokkades zaten en leermeester mogen vinden.

Als je gevoelens niet gevoeld worden worden ze op geslagen en draag je ze met je mee dit kan verzwarend werken.

Fé leerde mij dat gevoelens gevoeld moeten worden hoe pijnlijk het ook kan zijn, het is altijd maar kort en niet beangstigend, deze emotie heb je zelf gecreëerd.

Door samen met Fe, naar Leermeesters te kijken, angsten onder ogen komen. Kom je dichter bij jezelf en kies je voor jezelf en leer je weer vertrouwen dat emoties er mogen zijn en gevoelens gevoeld mogen worden. Dat overtuigingen ergens vandaan komen en dat je hier je leermeester uit mag halen.

unnamed file

Joanna

Fé heeft mij ontzettend geholpen in de tijd dat ik het het meest nodig had. In de twee maanden dat ik bij haar gelopen heb, heb ik problemen die ik al jaren onderdrukte kunnen verwerken door middel van een verduidelijkend oog op de situatie, ze gaf mij een elke keer een nieuwe kijk op de situatie en een aantal manieren om het probleem te tackelen.

Op deze manier heb ik mijn situatie nu wel goed af kunnen sluiten en kan ik eindelijk verder met naar mijn toekomstige doelen toe werken.

joeghanoe review

Joeghanoe

Fé luistert goed, vat goed samen en vraagt in details door naar de situatie. Voor iemand lijkt die situatie dan heel heftig, terwijl Fé dit goed weet te relativeren. Door de dingen op een rijtje te zetten, niet mee te gaan in de emotie, maar wel empathie te tonen, kan diegene als uitzichtloze situatie zag, opeens anders bekijken.

Fé heeft een goed inlevingsgevoel en weet de rationelere kant van zaken te bekijken en daardoor ook stap voor stap een plan uit kan werken met diegene, vanuit diegene haar wensen. Hoe ze de dingen uitlegt, in perceptie zet, doet verwondering oproepen en daardoor mensen anders laat nadenken over de situatie.

Dit doet ze door de juiste vragen te stellen. Je humor is heerlijk en relativerend!

afbeelding

Sahar

Het heeft me wakker geschud omtrent het feit dat ik niet moet wachten om die stapje te gaan nemen, alles is deel van het proces, de onzekerheid en twijfels is de kracht waar mee ik anderen hun pijn kan verlichten.

Uw energie is zo motiverend en de spirituele kijk die je mee geeft voelde zo als thuis aan, ik denk dat elke deelnemer zich geliefd en begrepen voelde wat ons herinnerd aan hoe de juist mensen om je heen je helemaal tot rust brengen.

Ik kijk uit naar de toekomst en ik neem zo spoedig mogelijk actie, ik wil het, het universum wil het, er is geen andere weg behalve succes ik wil m’n twijfels omarmen en achter mij laten.

Super bedankt Fé, echt de woorden ontbreken aan hoe mooi ik deze drie dagen vond. Ik kan me niet voorstellen wat voor schoonheid en kracht de komende maanden mij gaan brengen. Ik denk dat je zeker nog wat dankbaarheid van mij zult ontvangen. De motivatie om mezelf op het juist pad te houden heeft nu al een enorme boost gekregen!

Gene

Zojuist heb ik mijn Transformatie Sessie met Fé gehad! En ik moet echt even melden hoe geweldig het was. Ik ben zelf nog maar 18, en wist totaal niet wat ik moest verwachten, maar wow. 

Het eerste halfuurtje praten verliep heel fijn en gezellig. Daar hebben we het gehad over wat mij nog dwars zat af en toe. Vervolgens kwam de healing, daar gebruikte ze de dingen waar ik over had verteld om echt diep iets bij mij te raken. 

Dit gebeurde ook. Ik had dingen uit het verleden die ik af en toe nog niet volledig kon loslaten, waar ik veel irritaties van kreeg, aangezien m’n gedachte er gewoon helemaal klaar mee waren, maar mn gevoel toch af en toe nog niet. Fé liet mij dit vervolgens op zijn manier visualiseren, dat ik er een volledig andere view van kreeg (zelfs met wat traantjes).

Nu zag ik in de healing wat het eigenlijk met me deed (niet veel goeds) en dat ik er echt klaar voor was om het los te laten. Er kwam een confrontatie van realiteit. Dit was heel heftig, maar ook heel erg nodig. Vervolgens liet ze het me loslaten, op een goede en lieve manier. Er kwam een rust over me heen en er ging een enorme last van mn schouders af. 

Echt guys ik raad 10/10 aan om zo’n sessie te doen. Ik ben klaar om dan nu weer verder te gaan met mijn prachtige leven, continuele growth! Dankbaar voor alles wat er is gebeurd, blij om wat ik nu heb, en we gaan er iets fantastisch van maken! <3 

n

Limor

Over mij

Spiritueel, anders dan anderen (maar wie is dat niet?), direct en een ‘tikkeltje’ gek. Ha lieverd, ik ben Fé van Megen, 27 lentes jong, Spiritueel Mental Coach. Zo, dat waren wel weer genoeg vormen van het ego. Nu de diepte in (I like it)!

Mijn leven is een weg van diepe dalen en hoge pieken, maar ik kom steeds meer in balans – gelukkig.

Zo verloor ik mijn papa op mijn twaalfde, heb ik mezelf heel lang anders dan anderen gevoeld, waaronder in mijn gezin. Ik had daar geen plekje en kon mijn ei niet kwijt. Misschien herken je het wel, dat je jezelf zo anders voelt en daardoor júist zo graag bij de rest wil horen. Dat heb ik heel lang gehad. Ik heb in die jaren nooit leren omgaan met mijn emoties en gevoelens. Daardoor heb ik vele angsten gekend en depressies. Ik was op vlucht voor het leven. Op vlucht voor mezelf in van alles en nog wat. Hard werken, feesten, drank- en drugs, Netflixen, tja… Eigenlijk alles wat ‘verdoofd’ en waardoor ik niet naar mezelf hoef. 

Totdat ik erachter kwam dat alles al in mij zat. Dat IK het zelf had te doen. Dat wij precies het leven creëren wat wij uitzenden. En precies dat doorhebben, kan ervoor zorgen dat je leven magisch mooi wordt. Daarom wil ik je heel graag uitnodigen om vandaag te starten. Don’t wait. Time is now.

Beginnen is winnen.

20 september t/m 13 december 2021

Drie maanden programma
In drie maanden gaan we je omtoveren en vlammen om de echte JIJ helemaal te laten zien. In twaalf weken ga jij ervaren wat je hier komt doen op aarde en waarvoor je staat en leven waar je zo naar verlangt. Dit doen we doormiddel van video’s werkboeken, groepscalls en live dagen! Lees snel door!

Je hebt tijdens het programma de mogelijkheid om te mailen en appen. Van maandag t/m donderdag heb je binnen 48 uur antwoord van mij! Ik ben jouw partner in crime 😉 

Drie (!) Live dagen!

Drie live dagen van 10.00 – 16.30! Woehoee! Ik ben hier zo mega trots op. We hebben als geen ander kunnen merken wat Corona met ons heeft gedaan: we willen échte verbinding ervaren. Dit doen we met élke maand één live dag. 

Tijdens de live dagen maken we een deep dive in onze processen en ervaren we de verbinding met elkaar. 

We zijn samen met de groep en ik werk als ex-docente eenmaal goed met groepen. Ik zie het groep en het individu.

Drie masterclasses van twee uur (online).

Drie masterclasses van twee uur (online). Om de maand hebben we een incheck moment waar we samen zijn en een bepaald thema behandelen en samen een deep dive maken. Hier is ook ruimte voor eigen casussen en lasercoaching.


Drie expertclasses

Drie expertclasses van 1-2 uur (online). Er zullen drie expertclasses worden gehouden, zoals Human Design, een healing, Touch of Matrix, ademsessie of hypnose… Het kan van alles zijn. Laat je meenemen!

Community
Je zit in een Facebook groep waarbij we gaan voor het echte groepsgevoel. Waar we schaamteloos kunnen shinen, doorbraken delen of onze diepste dalen. Support is daar.

Anderen die ook zoekende zijn, die jou helemaal begrijpen en waarbij jullie een steun kunnen zijn voor elkaar. Gelijkgestemden die hun eigen missie willen vormen en onderzoeken om als volgt de wereld in te zetten. Er is niets zo frustrerends als een omgeving die niet supportive is. Dat is deze groep wel! Je zult merken dat je tempo versnelt door samen in een groep te zitten. De vraag die jij zou willen stellen, wordt gesteld. De vraag waar jij niet op bent gekomen, komt. 

Video’s en werkboeken
Om de week krijg je video’s met de belangrijkste informatie van die twee weken, waar jij mee aan de slag gaat. We hebben dan twee weken om zaken te integreren. Je krijgt hierbij elke week een werkboek. ACTIE dus! Let’s goooo!

Meditatie

Je krijgt in totaal 11 meditaties in dit programma. We gaan een hoop voelen, doorleven en helen!  Uit het hoofd, naar het hart en gevoel. Oh yeah!

Deze bonus geldt als je instapt tijdens onze call/ het match gesprek. 

Bonus 1: Twee extra 1-op-1 calls t.w.v. 222,-
Stap je voor 4 september in en tijdens ons gesprek? Dan krijg je twee bonus 1-op-1 calls (kick-off en in te zetten wanneer je wilt) van 45 minuten cadeau t.w.v. 222,-

Deze bonus geldt alleen als je instapt tijdens onze call/ het match gesprek.

Bonus 2: een Astrologie Schets
Stap je voor 4 september in en tijdens ons gesprek? Dan krijg je tijdens dit programma een Astrologie Schets zodat jij nog beter weet waarvoor jij bedoeld bent en hoe je dit als beste kan gaan inzetten.

Growth is painful. Change is painful. But nothing is as painful as staying stuck somewhere you don’t belong.​

Na het programma

Connect je weer met jouw werkelijke kern en vanuit daar maak je autentieke keuzes. Schaamteloos jezelf zijn - no matter what. Vanuit die pure kern bijdrage aan een mooiere wereld met jouw unieke eigenschappen.

Na het programma weet jij wat je hier op aarde komt doen en durf je vol zelfvertrouwen de stap te zetten om jouw unieke pad te bewandelen, ook als dat betekent om je bedrijf om te gooien of je baan op te zeggen. 

Je vindt vrijheid niet alleen belangrijk, maar leeft daar ook naar. Je leeft op jouw voorwaarden en kiest jouw werk, rust of reis zelf wel uit.

Weet jij wat jij als geen ander kan, wat jouw unieke gift is en zet je dit in de realiteit.

Heb je een concreet plan om daadwerkelijk het leven te leven waarvoor je geboren bent! Bij actie en daadkracht moet je bij mij zijn. I will teach you 🙂

Heb je niet meer de behoefte om gezien te worden door anderen, omdat jij jezelf ziet. Daardoor hoef je niet meer zo hard te strijden en je best te doen om anderen te overtuigen van jouw kunnen. En dat levert een hoop energie op!

Je durft te vertrouwen op je intuïtie en laat je niet meer leiden door je ratio en blijf je uit de piekermodus en in het hier-en-nu.

Je weet hoe jij je emoties kan omzetten naar inzichten en dit verlicht je. Dit zorgt ervoor dat je vol energie zit en geen genoegen meer neemt met middelmatigheid en een diep vertrouwen ervaart in het leven.

Je hebt meer rust in je hoofd en voelt je stevig met je beide voeten op de grond staan waarbij niemand jou omver kan blazen. Niemand nee, ook niet diegene die heel graag het leven van jou wil hebben.

Je ziet in en ervaart dat kwetsbaarheid en gevoeligheid jouw kracht is.

Je ervaart voldoening door jouw zielsmissie te leven en door te geven. Je voelt dat je iets toevoegt en dit is pas écht waar je altijd naar op zoek was.

The meaning of life is to find your gift the purpose of life is to give it away.

Wie ben ik en wat is mijn Zielsmissie?

Mijn missie is om mensen hun zielsmissie te laten vinden, leven en doorgeven. Hoe meer mensen bezig gaan met hun eigen zielsmissie en dit ook durven uitvoeren, hoe meer mensen worden aangewakkerd om te doen waar ze voor bedoeld zijn. Ik zie het als één groot domino-effect. 

Jij bent hier niet voor niets. En leest dit niet voor niets helemaal door. Eerlijk schat, als je hier bent gekomen, dan WEET jij dat dit voor jou bedoeld is. Dat je niet voor niets op mijn pad bent gekomen. Het is TIJD! 

Als jij voelt dat je klaar bent om impact te gaan maken, zul je werkelijk aan de slag moeten met jezelf. Als Spirituele Starterscoach weet ik als geen ander wat dat inhoudt. Het leven geeft ons continu uitdagingen waar wij uit moeten leren. Jij moet dat werkelijk aan durven gaan en kunnen doorleven. Wij zullen dus heel wat innerlijk werk moeten verrichten om die zielsmissie te kunnen dragen. Let’s work! 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at the end.

Ja, ja, JA! Ik wil een heel ander leven en start NU!

Wacht niet langer! Time is now.  Plan nu je match call gesprek in en vul het Google Formulier in. 

Oh, ik voel dit zo, maar....

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik allemaal?

  • Drie maanden lang een like-minded groep & liefdevolle coach die binnen 48 uur op jouw mailtjes en appjes reageert. 
  • Drie (!) live dagen. We gaan voor échte connectie.
  • Drie masterclasses van twee uur met lasercoaching en deep dives!
  • Drie expertclasses van 1-2 uur. 
  • Om de week video’s met werkboeken om te doen (zes keer).
  • Meditaties om jezelf te herprogrammeren.
  • De Facebook Community waar alles gedeeld mag worden en we samen de week starten met focus en afsluiten met wat vier je vrijdag!
  • Bonus 1: Stap je in tijdens ons match gesprek? Dan krijg je twee 1-op-1 calls van 45 minuten cadeau t.w.v. 222,-! 
  • Bonus 2: Stap je in tijdens ons match gesprek? Dan krijg je astrologie schets t.w.v. 60,- euro cadeau. 

Het duurt wel twaalf weken! Dat is kort/lang…

In twaalf weken ga ik je transformeren naar iemand die zeker in het leven staat en zeker weet wat je wilt. En dat als volgt ook durft uit te gaan voeren. Jij bent hier niet voor niks.

Waarom is er een match call?

Ik werk niet met iedereen. Het allerbelangrijkste is dat er een klik is en jij ook werkelijk verder geholpen wilt worden. Ik wil dat de energie stroomt en we een fijne vibe door het programma kunnen hebben, want dan ontstaat er pas echt magic!

Wat is de investering?

Die deel ik met je wanneer ik besluit jou uit te nodigen voor het Zielsmissie Programma. Ik wil namelijk niet dat jij een keuze maakt om aan te haken op basis van geld. Zodra we besluiten dat wij samen magie kunnen maken kunnen we het hebben op de financiële kant van dit programma.

Don’t worry: Betalen in termijnen is mogelijk. Ik weet dat je diep van binnen écht dat leven wilt gaan leven waar je van droomt. Als de klik er is dan komen we daar wel uit! 

Voor wie is het programma geschikt?

Het programma is geschikt voor je als je een ambitieuze, gedreven en tikkeltje spirituele professional bent die denkt: ‘Is dit nou alles!?’ en eindelijk verlost wil raken van dat gevoel, om het te shiften naar jouw droomleven en wat je hier wél komt doen. Je bent klaar met je schuldig voelen over dat je niet wil leven voor een ‘oké’tje’, maar groots je dromen volgen en daar voldoening uithalen. Je wilt meer rust, zelfvertrouwen en zelfliefde ervaren in het leven.

Het zijn ambitieuze professionals die weten dat het de investering waard is en ook terugkomt.

Ik werk met mannen en vrouwen die dingen op hun manier willen doen. Het leven leiden wat jij werkelijk verlangt. Ik werk met doorpakkers en mensen die vallen in de categorie ‘feel-the-fear-and-do-it-anyway’. En die mensen vind je ook in het programma. Team up! 

Voor wie is het programma niet geschikt?

Het programma is niet geschikt voor mensen die in dezelfde cirkeltjes rond willen blijven hangen, liever tegen hun buurman of vrouw hetzelfde verhaal willen blijven vertellen… Mensen die liever alleen maar kaartjes trekken via spirituele groepen, maar niet werkelijk in actie komen. Dan gaat er nooit iets veranderen. Punt.

Dit programma is ook niet geschikt voor mensen die denken dat ze met dit programma succes kopen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen groei, ik ben verantwoordelijk voor de handvatten en tools die ik je geef. Wat jij met de handvatten doet is aan jou. Als je dus niet bereid bent om serieus aan de slag te gaan met jezelf of denkt dat ‘dit dan maar de oplossing is voor al je problemen’ dan ben ik niet jouw persoon. 

Ik heb al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, is het dan slim om in te stappen?

Ja! Je hebt al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar waarschijnlijk niet met de juiste combinatie. Of een online programma zonder coaching, of coaching zonder de juiste instructies en verdieping. In dit programma krijg je alle twee. Het is een life changing programma door groepsverbinding, werkboeken en video’s én coaching. 

Ik weet niet of ik de tijd ervoor heb, is het dan slim om mee te doen?

Lieverd, het is tijd dat jij jezelf op 1 zet en tijd voor jezelf gaat maken. ‘Ja, maar hoe dan?!’ is het stemmetje dat nu misschien klinkt. En dat ken ik! Het stemmetje dat jou het liefst op de plek houdt waar je nu bent, maar als je hier bent gekomen: je leest niet voor niets nu hier. Je WEET al lang wat jij werkelijk wilt. Tijd maken voor jezelf en investeren in jezelf levert juist veel meer rust en tijd op. Want je gaat keuzes maken naar je hart, en niet wat verwacht wordt of moet (van wie dan ook). I will teach you!

Ik twijfel of de groepscoaching wel bij me past.

Misschien ervaar je een stuk weerstand op kwetsbaarheid en jezelf laten zien. En dat is precies waar dit programma ook voor bedoeld is. 

Mocht je een andere vraag hebben, neem contact op via fe@fevanmegen.nl of bel of Whatsapp mij op 0622687663. Ik denk graag met je mee en het feit dat je hiér bent beland, zegt genoeg. 

Je bent zo welkom. Let’s shift together! 🙂

tevredenheidsgarantie
Scroll naar top