Jouw missie vinden, leven en doorgeven! Reserveer nu jouw plek voor de volgend editie van juli!

It’s not the years in your life that count. It’s the life in your years.

Haa, weer zo’n cliché quoteje (lekker Fé!), maar zo waar. Zoals alle clichés.

Misschien herken je het wel. Je bent een ambitieuze, gedreven en spirituele professional die alles uit het leven wil halen. Steeds vaker hoor je jezelf denken: ‘Is dit nou alles?!’ als je na een week hard werken vrijdagavond op de bank ploft, samen of alleen Netflix aanknalt met een zak chips. ‘Zo, de week zit er weer op!’ 

Je leeft volgens de regels en verwachtingen van anderen. Je partner, ouders, de omgeving of de maatschappij. En jij voelt aan alles dat je daar niet voor gemaakt bent! Jij bent altijd al anders geweest. Nu dus ook. 

En als je denkt die ene stap te gaan maken, iets nieuws te proberen, Youtube filmpjes te bekijken of die ene studie die je afrond waar je hart van opensprong… Strand je weer op hetzelfde. Je zit nog steeds in die vicieuze cirkel waar je geen actie in de tent gooit. 

Tja, was dit wat je had gewild toen je klaar was met je studie? Was dit het nou waar je zo naar verlangde toen je nog klein was? 

Als je dit nog 40, 50 of 70 jaar gaat ervaren…. Zo moet voelen?! Help! Zie je jezelf al zitten? Als klagende en zeurende opa of oma?

Ben je al wakker? Helemaal klaar met dat ‘Is dit nou alles?’ gevoel?! Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. Oh oh, wat ontvang ik je graag in mijn twaalf weken programma om écht te gaan transformeren naar het leven waar je wel naar verlangt en dit te doen vanuit zelfliefde, zelfvertrouwen en rust. De tijd is NU!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Op naar die kei koele bejaarde worden die zijn of haar missie grandioos heeft uitgevoerd!

Stem van de Toekomst

Mooie ziel, wat goed dat je hier bent! Ik ben mega blij dat je dit doorleest en dat ik iets in je raak. 

Het is tijd om op te staan. De wereld is aan het shiften. Het is tijd dat jij ook gaat shiften. De wereld heeft al veel te lang moeten wachten op jouw unieke gave, talenten en kracht. Het wordt tijd dat jij inziet wat jij allemaal te bieden hebt en hier geluid aan gaat geven. 

Ik zie je als de Stem van de Toekomst, en die stemmen zijn oh zo nodig! Ik weet op welk punt je staat. Op die ene keuze die je hele leven gaat veranderen. 

Het is tijd dat je een omgeving krijgt die je support, je niet tegenhoudt en waarbij je júist gek mag doen. Doe maar gek, want dan doe je al normaal genoeg! 

Durf jij een stap te wagen, de sprong in het diepe? Ben niet bang, ik ben daar met mijn bandjes om je te laten drijven om uiteindelijk als een echte surfer de grootste golven op te gaan. Te leven vanuit die drive en passie. 

Change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at the end.

Jij verlangt naar de volgende zaken!

Je voelt een grootsheid in jou, je hoort al vaak genoeg van collega's 'jij komt er wel!', maar hebt geen idee wat je ermee moet. Jij weet nog niet precies welke taak hier op aarde voor jou is weggelegd en bent enorm zoekende naar wat jij in het leven wil doen. En als je al weet wat je hier komt doen, verlang je erna om het met meer joy en rust uit te voeren!

Je voelt aan dat het nu écht tijd is om jouw leven om te gooien. Je leeft al veel te lang het leven 'hoe het hoort' of 'hoe de maatschappij het graag ziet'. Het is hoog tijd om de regie weer in eigen handen te nemen en meer zelfvertrouwen, zelfliefde en rust te vinden IN jezelf.

Je voelt dat je een mensen-mens bent en je mensen verder wilt brengen. Je hebt hiervoor (niet voor niets) je eigen levensgeschiedenis en je weet dat er meer mensen zijn die ook zo hebben meegemaakt. Je bent een voeler en intuïtief. Je weet echter nog niet hoe je die gevoeligheid kan inzetten als kracht.

Je wil heel graag de ruimte voelen dat het oké is om anders te zijn dan de massa. Je hebt altijd je best gedaan om je aan te passen, maar je wil je niet meer aanpassen. Op het moment is er wel prachtige muziek, maar dit is niet jouw orkest. Je wilt jouw eigen muziek maken. Je wilt gewoon jezelf zijn en dat volledig durven omarmen zonder dat je je druk maakt om wat anderen daarvan zullen vinden.

Dit zeggen anderen over samenwerken met mij:

Over het Zielsmissie Programma:

Tijdens de 3-daagse challenge “Is dit nu alles?” Wist ik vrij snel dat ik mee wilde doen aan het programma.

Fé praat vanuit haar eigen ervaring wat overtuigend werkt. Door haar eigen ervaringsdeskundige te zijn en de kennis en ervaring die ze verder opgedaan heeft is Fé in staat je prima te begeleiden om jezelf te ontdoen van je ego-stukken/maskers.

Spoiler alert: Fé’s enthousiasme werkt aanstekelijk en je gaat het wel zelf doen. Je komt in contact met je intuïtie waardoor je hier vanuit de juiste keuzes voor jezelf kunt maken i.p.v. jezelf klein te houden vanwege angst. Die dromen waarvan je denkt “die zijn toch niet voor mij weggelegd” zijn juist jouw dromen!

Fé helpt je er bij om ze te realiseren zodat je ook echt je droomleven gaat LEIDEN. Anyway, Fé, hartstikke bedankt voor een fijne, leerzame tijd en bedankt voor je enthousiasme en hulp. Uitnodiging voor een vervolg zie ik graag tegemoet!

n

Sam

Over het Zielsmissie Programma: 

De doorslag om mee te doen: de openheid en eerlijkheid die jij in de 3 daagse toonde. Kwetsbare kant getoond en je had een radicale eerlijkheid over jezelf. Wat ik heel krachtig vond en nog steeds vind is dat jij uit ervaring spreekt. Jij doet dit omdat jij ook alle shit hebt mogen / moeten aankijken. Dus jij bent jouw eigen ervaringsdeskundige, mogelijk dat dat een van de meest krachtige ingrediënten van jouw programma. Wat mij echt enorm deed twijfelen was dat mijn EGO mij deed denken / afvragen “kan een 27 jaar (jonge) vrouw mij überhaupt verder brengen”.

Het Zielsmissie programma heeft mij opgeleverd: Dat alles meer stroomt, dus ik voel meer, laat emoties weer toe. Sinds de laatste Q&A is ook echt het besef ontstaan dat ik alles mag omarmen. Dus ook als ik mij gefrustreerd voel, alles mag er zijn. Het is oké. 2. Geloof. Geloof dat ik ga bereiken wat ik wil bereiken. Dat ik alles wat ik daar voor nodig heb, al in mij heb. 3. Meer bewust van innerlijke criticus. Het maken van de tekening en het verbinden van een naam, heeft mij echt geholpen.  

Pretty happy! Ga zo door Fé! Je hebt mij echt positief verrast. Wanneer start het vervolgtraject? 😉 

wouter

Wouter

Over het Zielsmissie Programma:

Ik was super enthousiast toen je erover vertelde bij de challenge en voelde dit moet ik doen, maar ik had eerst wat twijfels, toen ik jou had geappt en je me precies kon zeggen wat me ego was en wat intuïtie was de keuze eigenlijk snel gemaakt en daar ben ik je heel dankbaar voor. 

Ik durf nu meer te vertrouwen in plaats van in angst te leven. Ik kijk angsten nu aan en daardoor kan ik vinden waar het vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Zo heb ik ‘ja’ op een baan gezegd door het programma, waar ik normaal ‘nee’ op had gezegd i.v.m. de uitdaging.

Ik durf mezelf kwetsbaarder op te stellen. Ik kan zoeken waar dingen vandaan komen als bij irritaties en dit dan spiegelen op mezelf, wat mis ik hier? Ik kan me beter inleven door te filteren en niet gelijk te oordelen. Ik vat sommige dingen niet meer zo persoonlijk op als dat ik voorheen altijd deed

Heel erg bedankt Fé! Je bent echt een topper en ben heel blij dat ik jou ben tegengekomen!

schermafbeelding om

Lucia

Wat heef het TP je opgeleverd?

Zelfvertrouwen, meer rust, luisteren naar mijn intuïtie en niet laten leiden door anderen.

Wat ik op het eerste zicht bracht als een oppervlakkig probleem, weet ze met haar enorme inlevingsvermogen te doorgronden en helemaal naar de kern te komen van het probleem. Ze weet van aanpakken als geen ander en door haar directe aanpak krijg je geen reflectie die over koetjes en kalfjes gaat maar ze is straight tot the point.

Wanneer je bereid bent om te investeren in persoonlijke ontwikkeling is zij bij uitstek de geschikte persoon die samen met jou die stappen gaat ondernemen. Dankzij haar is mijn perspectief op het leven veranderd en handel ik vanuit wat ik werkerlijk wil en niet wat een ander van mij verlangt. Die zelfliefde is het mooiste geschenk wat jij jezelf cadeau kunt doen.

 

afbeelding

Stef

Wat heeft het TP je opgeleverd?
Ik heb heel veel geleerd over mezelf! Alles gebeurt met een reden, alles is zoals het hoort. Het universum zorgt dat je toekomt wat je hoort toe te komen. Aan jezelf denken en jezelf op 1 zetten is niet egoïstisch, maar juist heel mooi. Je bent nooit klaar met leren over jezelf en je bent nooit ‘af’.

Ik vind Fé een super inspirerend en humoristisch persoon waar ik veel van heb geleerd en daardoor dus ook veel over mezelf geleerd.

Ik ben Fé heel dankbaar voor de afgelopen 3 maanden waarin we samen hebben gewerkt aan mijn mindset, zelfvertrouwen, mind, body & soul.

Ik weet dat ik nog lang niet ‘klaar’ ben want het is een ongoing proces voor de rest van je leven. Maar dankzij Fé heb ik heel wat kennis en handvaten gekregen waarmee ik zelf nu verder kan met mijn innerlijk werk.

Lieve Fé, nogmaals dank voor alles en we blijven elkaar spreken!

n

Isabel

Wat heeft het TP opgeleverd? 
Rust en ruimte in m’n hoofd, meer in men lijf gaan zitten en lagen gepeld waar nog blokkades zaten en leermeester mogen vinden.

Als je gevoelens niet gevoeld worden worden ze op geslagen en draag je ze met je mee dit kan verzwarend werken.

Fé leerde mij dat gevoelens gevoeld moeten worden hoe pijnlijk het ook kan zijn, het is altijd maar kort en niet beangstigend, deze emotie heb je zelf gecreëerd.

Door samen met Fe, naar Leermeesters te kijken, angsten onder ogen komen. Kom je dichter bij jezelf en kies je voor jezelf en leer je weer vertrouwen dat emoties er mogen zijn en gevoelens gevoeld mogen worden. Dat overtuigingen ergens vandaan komen en dat je hier je leermeester uit mag halen.

unnamed file

Joanna

Fé heeft mij ontzettend geholpen in de tijd dat ik het het meest nodig had. In de twee maanden dat ik bij haar gelopen heb, heb ik problemen die ik al jaren onderdrukte kunnen verwerken door middel van een verduidelijkend oog op de situatie, ze gaf mij een elke keer een nieuwe kijk op de situatie en een aantal manieren om het probleem te tackelen.

Op deze manier heb ik mijn situatie nu wel goed af kunnen sluiten en kan ik eindelijk verder met naar mijn toekomstige doelen toe werken.

joeghanoe review

Joeghanoe

Fé luistert goed, vat goed samen en vraagt in details door naar de situatie. Voor iemand lijkt die situatie dan heel heftig, terwijl Fé dit goed weet te relativeren. Door de dingen op een rijtje te zetten, niet mee te gaan in de emotie, maar wel empathie te tonen, kan diegene als uitzichtloze situatie zag, opeens anders bekijken.

Fé heeft een goed inlevingsgevoel en weet de rationelere kant van zaken te bekijken en daardoor ook stap voor stap een plan uit kan werken met diegene, vanuit diegene haar wensen. Hoe ze de dingen uitlegt, in perceptie zet, doet verwondering oproepen en daardoor mensen anders laat nadenken over de situatie.

Dit doet ze door de juiste vragen te stellen. Je humor is heerlijk en relativerend!

afbeelding

Sahar

Het heeft me wakker geschud omtrent het feit dat ik niet moet wachten om die stapje te gaan nemen, alles is deel van het proces, de onzekerheid en twijfels is de kracht waar mee ik anderen hun pijn kan verlichten.

Uw energie is zo motiverend en de spirituele kijk die je mee geeft voelde zo als thuis aan, ik denk dat elke deelnemer zich geliefd en begrepen voelde wat ons herinnerd aan hoe de juist mensen om je heen je helemaal tot rust brengen.

Ik kijk uit naar de toekomst en ik neem zo spoedig mogelijk actie, ik wil het, het universum wil het, er is geen andere weg behalve succes ik wil m’n twijfels omarmen en achter mij laten.

Super bedankt Fé, echt de woorden ontbreken aan hoe mooi ik deze drie dagen vond. Ik kan me niet voorstellen wat voor schoonheid en kracht de komende maanden mij gaan brengen. Ik denk dat je zeker nog wat dankbaarheid van mij zult ontvangen. De motivatie om mezelf op het juist pad te houden heeft nu al een enorme boost gekregen!

Gene

Zojuist heb ik mijn Transformatie Sessie met Fé gehad! En ik moet echt even melden hoe geweldig het was. Ik ben zelf nog maar 18, en wist totaal niet wat ik moest verwachten, maar wow. 

Het eerste halfuurtje praten verliep heel fijn en gezellig. Daar hebben we het gehad over wat mij nog dwars zat af en toe. Vervolgens kwam de healing, daar gebruikte ze de dingen waar ik over had verteld om echt diep iets bij mij te raken. 

Dit gebeurde ook. Ik had dingen uit het verleden die ik af en toe nog niet volledig kon loslaten, waar ik veel irritaties van kreeg, aangezien m’n gedachte er gewoon helemaal klaar mee waren, maar mn gevoel toch af en toe nog niet. Fé liet mij dit vervolgens op zijn manier visualiseren, dat ik er een volledig andere view van kreeg (zelfs met wat traantjes).

Nu zag ik in de healing wat het eigenlijk met me deed (niet veel goeds) en dat ik er echt klaar voor was om het los te laten. Er kwam een confrontatie van realiteit. Dit was heel heftig, maar ook heel erg nodig. Vervolgens liet ze het me loslaten, op een goede en lieve manier. Er kwam een rust over me heen en er ging een enorme last van mn schouders af. 

Echt guys ik raad 10/10 aan om zo’n sessie te doen. Ik ben klaar om dan nu weer verder te gaan met mijn prachtige leven, continuele growth! Dankbaar voor alles wat er is gebeurd, blij om wat ik nu heb, en we gaan er iets fantastisch van maken! <3 

n

Limor

Beginnen is winnen.

Wat is de inhoud van het programma?

Week 1: Een knallende start!

In de eerste week beginnen we bij jou! Waar sta je nu? En waar wil je uiteindelijk heen? Dit geeft een enorme boost en schept helderheid en dus focus! Daarnaast starten we bij het begin: jezelf veilig  voelen en daarmee een sterke basis neerzetten voor de komende maanden! 

Week 2: IJzersterke intuïtie!

In de tweede module gaan we aan de slag met die mega vervelende stemmetjes die jou van jouw zielsmissie afhouden en leer ik je luisteren naar jouw goud: je intuïtie. Doei Bertha en hallo wijze raadgever! Vanaf hier ga je handelen vanuit je hart in plaats van je hoofd. 

Week 3: Durf en voel!

Waarschijnlijk bepalen jouw gedachten jouw leven op een negatieve manier. In deze module ga ik je leren voelen, zodat je in het hier-en-nu krachtige keuzes kan gaan maken voor jezelf. Je leert krachtige affirmaties in te zetten om met high vibes je dag te beginnen. Energy = key!

Week 4: Jouw shining lichtkanten & vertrouwen!

Jouw zielsmissie betekent dat je jouw schaduw- en lichtkanten mag leren kennen en omarmen. Zodat je meer en meer je authentieke zelf kan zijn tijdens het uitvoeren van je missie. In deze week shiften van van angst naar vertrouwen. Dit heb je nodig om met meer innerlijke rust, zelfliefde en vertrouwen te leven!

Week 5: Integratieweek

Omdat ik weet hoe belangrijk het is om soms uit te kunnen zoomen, is deze week bedoeld om zaken te integreren. Misschien heb je de tijd nodig om zaken bij te werken, of neem je even een verdiende pauze in deze week. Herhaal een inspirerende opdracht of ga die ene stap zetten uit jouw comfort zone.. You choose!

Week 6: Jouw authentieke zelf in balans!

Deze week ga je op zoek naar wat precies bij jou hoort en past. Je onderzoekt wie je vanbinnen bent en waar je naar verlangt. Dit doen we vanuit de juiste gebalanceerde energie: mannelijke- en vrouwelijke energie in balans. Energy = key! 

Week 7: Kwetsbaarheid als kracht!

In deze module gaan we aan de slag met zelfliefde. Zelfliefde en tegelijk meer liefde voor de ander door middel van vergeving. Vergeving is de weg naar liefde. Daarnaast neem ik je op de weg van kwetsbaarheid en laat ik je dit inzetten als kracht. 

Week 8: Jouw werkelijke kern!

In deze week staat zelfliefde weer centraal en gaan we een deep dive maken in het verleden om jou te laten shinen in het heden. Volgens veel deelnemers is dit de week die het meeste losmaakt en teweegbrengt in het nu!  

Week 9: Integratieweek

Omdat ik weet hoe belangrijk het is om soms uit te kunnen zoomen, is deze week bedoeld om zaken te integreren. Misschien heb je de tijd nodig om zaken bij te werken, of neem je even een verdiende pauze in deze week. Herhaal een inspirerende opdracht of ga die ene stap zetten uit jouw comfort zone.. You choose!

Week 10: Jouw unieke stem!

Deze week maken we een deep dive in jouw leiderschapskwaliteiten. Jij bent hier niet voor niets en het wordt tijd dat je jouw leiderschapskwaliteiten volledig gaat omarmen, omdat de wereld op jou wacht. Dat voel je ook zo. We gaan op zoek naar datgene waar jij je over wilt uitspreken en waar je helemaal blij van wordt. Ik leer je assertief te reageren in reacties en gouden grenzen te stellen, waardoor jij meer rust en balans ervaart en energie overhoudt om met meer rust en innerlijke vrede te leven. Jouw unieke stem wordt gehoord zonder schaamte of schuldgevoel en nog belangrijker: je inspireert en er wordt geluisterd. 

Week 11: Let's dream big!

In deze week kijken we naar jouw omgeving. Hoe inspirerend is jouw omgeving en levert dit je energie op? Of kost het je energie? Waar kan jij jouw eigen omgeving inspirerender maken en zoeken naar meer A-spelers? Daarnaast gaan we jouw dromen uitwerken en daadwerkelijk stappen zetten richting de dromen die je opschrijft. Je gaat aan de slag met een mooie meditatie die je in ‘ja’-stand brengt en  visualisatie die jouw moodboard gaat creëren voor het komende jaar. We planten de zaadjes die uitgroeien tot grote mooie bomen, planten en bloemen! Let’s dream big and make it a priority.

Week: Jouw transformatie & focus & flow

In de laatste week staat jouw mega grootste transformatie centraal. Je luistert naar je intuitie, doet waar jij naar verlangt, weet om te gaan met de gedachten die je hebt, voelt wat je hier te doen hebt op aarde, ervaart meer zelfvertrouwen, zelfliefde en innerlijke vrede. Je weet dat er altijd new level, new devil zal zijn, maar je wilt blijven groeien. Je bent oké met het niet oké zijn en ervaart alle kanten van het leven. Ik neem je mee in hoe je focus en flow kan houden in je proces en sluit af met de belangrijkste inzichten die je niet mag vergeten op jouw reis. We maken een planning voor de komende tijd. 

Beginnen is winnen.

We gaan drie maanden KNALLEN. Save the date: 5 juli tot en met 27 september!

Twaalf weken programma
In twaalf weken gaan we je omtoveren en vlammen om de echte JIJ helemaal te laten zien. In twaalf weken ga jij ervaren wat je hier komt doen op aarde en waarvoor je staat en leven waar je zo naar verlangt. Dit doen we doormiddel van video’s werkboeken, groepscalls en 1-op-1 calls. Lees snel door!

Je hebt tijdens het programma de mogelijkheid om te mailen en appen. Van maandag t/m donderdag heb je binnen 48 uur antwoord van mij!

Q&A en Lasercoaching
De eerste week hebben we een gezamenlijke groep kick-off. We leren elkaar kennen en zorgen dat de verbinding is gelegd. We gaan hier SAMEN voor. (Online)

Ik werk veel beter met groepen en de energie die er dan ontstaat. Ik zie de groep het het individu.

Het Zielsmissie Programma bevat drie keer Q&A’s en masterclasses (1,5 uur door mijzelf gegeven).

1-op-1 coaching
Het Zielsmissie Programma bevat:

1 x Kick-Off (45 minuten in de eerste week of tweede week) zodat we direct aan de slag kunnen en de eerste patronen kunnen doorbreken. 

2 x 45 minuten coaching (in te zetten in heel het programma). 

Dit betekent dat je niet alleen elke week van maandag tot en met donderdag binnen 48 uur reactie hebt op jouw mails en waar je tegenaan loopt, maar je ook zo om de 3 weken een coachcall hebt via Zoom. Ik wil dat jij dit programma écht veranderingen gaat doormaken. Dat doe je niet alleen, dat doen we samen.

Community
Je zit in een Facebook groep waarbij we gaan voor het echte groepsgevoel. Waar we schaamteloos kunnen shinen, doorbraken delen of onze diepste dalen. Support is daar.

Anderen die ook zoekende zijn, die jou helemaal begrijpen en waarbij jullie een steun kunnen zijn voor elkaar. Gelijkgestemden die hun eigen missie willen vormen en onderzoeken om als volgt de wereld in te zetten. Er is niets zo frustrerends als een omgeving die niet supportive is. Dat is deze groep wel! Je zult merken dat je tempo versnelt door samen in een groep te zitten. De vraag die jij zou willen stellen, wordt gesteld. De vraag waar jij niet op bent gekomen, komt. 

Video’s en werkboeken.
Elke week krijg je maandag een ‘Monday Motivation’ video. In totaal krijg je tien keer een video van een half uur tot uur. In deze video vertel ik de belangrijkste informatie van die week, waar jij mee aan de slag gaat. Je hebt een hele week om dit te integreren. Je krijgt hierbij elke week een werkboek. ACTIE dus. 

Meditatie

Elke week krijg je er een meditatie bij om te voelen en in te tunen op jouw intuïtie. Waarom? Zo gaan we heel bewust dat nieuwe pad aanleggen in je hersenen. Het pad dat jou wél gaat ondersteunen op de weg naar je dromen. Let’s do this.

Deze bonus geldt als je instapt tijdens onze call/ het match gesprek. 

Bonus 1: De live dag! (t.w.v. 249,-)
Dan heb je recht om mee te doen aan de life changing LIVE DAG! Oh, daar ben ik ZO excited over! Tijdens de live dag maken we met z’n allen een deep dive, gaat heel wat getransformeerd worden en gaan we DOEN. 

Deze bonus geldt als je instapt tijdens onze call/ het match gesprek.

Bonus 2: Drie expert masterclasses (t.w.v. 249,-) 

Naast de waardevolle Q&A’s krijg je ook nog drie extra expert masterclasses die jou gaan helpen om op een heel ander level te komen. Ben voorbereid! 

Growth is painful. Change is painful. But nothing is as painful as staying stuck somewhere you don’t belong.​

Na het programma

Na het programma weet jij wat je hier op aarde komt doen en durf je vol zelfvertrouwen de stap te zetten om jouw unieke pad te bewandelen, ook als dat betekent om je bedrijf om te gooien of je baan op te zeggen. 

Ben jij eerlijk en heerlijk jezelf en weet jij wie je bent als mens (Ziel).

Weet jij wat jij als geen ander kan, wat jouw unieke gift is en zet je dit in de realiteit.

Heb je een concreet plan om daadwerkelijk het leven te leven waarvoor je geboren bent! Bij actie en daadkracht moet je bij mij zijn. I will teach you 🙂

Heb je niet meer de behoefte om gezien te worden door anderen, omdat jij jezelf ziet. Daardoor hoef je niet meer zo hard te strijden en je best te doen om anderen te overtuigen van jouw kunnen. En dat levert een hoop energie op!

Je durft te vertrouwen op je intuïtie en laat je niet meer leiden door je ratio en blijf je uit de piekermodus en in het hier-en-nu.

Je weet hoe jij je emoties kan omzetten naar inzichten en dit verlicht je.

Je hebt meer rust in je hoofd en voelt je stevig met je beide voeten op de grond staan waarbij niemand jou omver kan blazen. Niemand nee, ook niet diegene die heel graag het leven van jou wil hebben.

Je ziet in en ervaart dat kwetsbaarheid en gevoeligheid jouw kracht is.

The meaning of life is to find your gift the purpose of life is to give it away.

Wie ben ik en wat is mijn Zielsmissie?

Mijn missie is om mensen hun zielsmissie te laten vinden, leven en doorgeven. Hoe meer mensen bezig gaan met hun eigen zielsmissie en dit ook durven uitvoeren, hoe meer mensen worden aangewakkerd om te doen waar ze voor bedoeld zijn. Ik zie het als één groot domino-effect. 

Jij bent hier niet voor niets. En leest dit niet voor niets helemaal door. Eerlijk schat, als je hier bent gekomen, dan WEET jij dat dit voor jou bedoeld is. Dat je niet voor niets op mijn pad bent gekomen. Het is TIJD! 

Als jij voelt dat je klaar bent om impact te gaan maken, zul je werkelijk aan de slag moeten met jezelf. Als Spiritual Mental Coach weet ik als geen ander wat dat inhoudt. Het leven geeft ons continu uitdagingen waar wij uit moeten leren. Jij moet dat werkelijk aan durven gaan en kunnen doorleven. Wij zullen dus heel wat innerlijk werk moeten verrichten om die zielsmissie te kunnen dragen. Let’s work! 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at the end.

Ja, ja, JA! Ik wil een heel ander leven en start NU!

Wacht niet langer, want er doen maximaal zeven mensen mee aan het programma Zielsmissie Leven. Plan nu je match call gesprek in en vul het Google Formulier in. 

Oh, ik voel dit zo, maar....

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik allemaal?

  • Drie maanden lang een like-minded groep & liefdevolle coach die binnen 48 uur op jouw mailtjes en appjes reageert. 
  • Tien inspirerende video’s van 40 – 60 minuten.
  • Tien life changing werkboeken!
  • Elf meditaties om je te herprogrammeren.
  • 1 kick-off van 45 minuten waar direct een vliegende start samen maken!
  • 2x 45 minuten 1-op-1 coaching. 
  • 3x een Q&A / Masterclass van 90 minuten (door mij gegeven)
  • De Facebook Community waar alles gedeeld mag worden en we samen de week starten met focus en afsluiten met wat vier je vrijdag!
  • Bonus 1: Stap je in tijdens ons match gesprek? Dan ben je van harte welkom op de bijzondere live dag met de andere mensen uit de groep! Let’s shift together!
  • Bonus 2: Stap je in tijdens ons match gesprek? Dan krijg je 3 expert masterclasses cadeau (o.a. een hypnosesessie en ademsessie!)

Het duurt wel twaalf weken! Dat is kort/lang…

In twaalf weken ga ik je transformeren naar iemand die zeker in het leven staat en zeker weet wat je wilt. En dat als volgt ook durft uit te gaan voeren. Jij bent hier niet voor niks. In de twaalf weken krijg je 10 video’s en twee integratieweken (om ook het reflectiemoment te pakken!) Je hebt in die twaalf weken altijd de mogelijkheid om te mailen/appen. I’m your partner in crime! 

De calls kun je later nog inzetten. Dit betekent dat ik tot en met eind oktober jouw coach ben en blijf. Je hoeft het niet meer alleen te doen!

Waarom is er een match call?

Ik werk niet met iedereen. Het allerbelangrijkste is dat er een klik is en jij ook werkelijk verder geholpen wilt worden. Ik wil dat de energie stroomt en we een fijne vibe door het programma kunnen hebben, want dan ontstaat er pas echt magic!

Wat is de investering?

Die deel ik met je wanneer ik besluit jou het Zielsmissie Programma aan te bieden nadat we een match gesprek hebben gehad. Ik wil namelijk niet dat jij een keuze maakt om aan te haken op basis van geld. Zodra we besluiten dat wij samen magie kunnen maken kunnen we het hebben op de financiële kant van dit programma.

Don’t worry: Betalen in termijnen is mogelijk. Ik weet dat je diep van binnen écht dat leven wilt gaan leven waar je van droomt. Als de klik er is dan komen we daar wel uit! 

Voor wie is het programma geschikt?

Het programma is geschikt voor je als je een ambitieuze, gedreven en tikkeltje spirituele professional bent die denkt: ‘Is dit nou alles!?’ en eindelijk verlost wil raken van dat gevoel, om het te shiften naar jouw droomleven en wat je hier wél komt doen. Je bent klaar met je schuldig voelen over dat je niet wil leven voor een ‘oké’tje’, maar groots je dromen volgen en daar voldoening uithalen. Je wilt meer rust, zelfvertrouwen en zelfliefde ervaren in het leven.

Het zijn ambitieuze professionals die weten dat het de investering waard is en ook terugkomt.

Ik werk met mannen en vrouwen die dingen op hun manier willen doen. Het leven leiden wat jij werkelijk verlangt. Ik werk met doorpakkers en mensen die vallen in de categorie ‘feel-the-fear-and-do-it-anyway’. En die mensen vind je ook in het programma. Team up! 

Voor wie is het programma niet geschikt?

Het programma is niet geschikt voor mensen die in dezelfde cirkeltjes rond willen blijven hangen, liever tegen hun buurman of vrouw hetzelfde verhaal willen blijven vertellen… Mensen die liever alleen maar kaartjes trekken via spirituele groepen, maar niet werkelijk in actie komen. Dan gaat er nooit iets veranderen. Punt.

Dit programma is ook niet geschikt voor mensen die denken dat ze met dit programma succes kopen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen groei, ik ben verantwoordelijk voor de handvatten en tools die ik je geef. Wat jij met de handvatten doet is aan jou. Als je dus niet bereid bent om serieus aan de slag te gaan met jezelf of denkt dat ‘dit dan maar de oplossing is voor al je problemen’ dan ben ik niet jouw persoon. 

Ik heb al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, is het dan slim om in te stappen?

Ja! Je hebt al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar waarschijnlijk niet met de juiste combinatie. Of een online programma zonder coaching, of coaching zonder de juiste instructies en verdieping. In dit programma krijg je alle twee. Het is een life changing programma door groepsverbinding, werkboeken en video’s én coaching. 

Ik weet niet of ik de tijd ervoor heb, is het dan slim om mee te doen?

Lieverd, het is tijd dat jij jezelf op 1 zet en tijd voor jezelf gaat maken. ‘Ja, maar hoe dan?!’ is het stemmetje dat nu misschien klinkt. En dat ken ik! Het stemmetje dat jou het liefst op de plek houdt waar je nu bent, maar als je hier bent gekomen: je leest niet voor niets nu hier. Je WEET al lang wat jij werkelijk wilt. Tijd maken voor jezelf en investeren in jezelf levert juist veel meer rust en tijd op. Want je gaat keuzes maken naar je hart, en niet wat verwacht wordt of moet (van wie dan ook). I will teach you!

Ik twijfel of de groepscoaching wel bij me past.

Misschien ervaar je een stuk weerstand op kwetsbaarheid en jezelf laten zien. En dat is precies waar dit programma ook voor bedoeld is. Daarnaast zijn er drie 1-op-1 sessies gepland!

Mocht je een andere vraag hebben, neem contact op via fe@fevanmegen.nl of bel of Whatsapp mij op 0622687663. Ik denk graag met je mee en het feit dat je hiér bent beland, zegt genoeg. 

Je bent zo welkom. Let’s shift together! 🙂

tevredenheidsgarantie
Scroll naar top