Welkom bij het Zielsmissie Vinden Programma!

Welkom welkom welkom bij de laatste video! En ik wil je heel graag uitnodigen voor het vervolg van Zielsmissie Vinden... Zielsmissie Leven!

WELKOM bij de laatste module! 

Herken je het ook? Je bent een ambitieuze, gedreven en spirituele professional die alles uit het leven wil halen. Steeds vaker hoor je jezelf denken: ‘Is dit nou alles?!’ als je na een week hard werken vrijdagavond op de bank ploft, samen of alleen Netflix aanknalt met een zak chips. ‘Zo, de week zit er weer op!’ 

Je leeft volgens de regels en verwachtingen van anderen. Je partner, ouders, de omgeving of de maatschappij. En jij voelt aan alles dat je daar niet voor gemaakt bent! Jij bent altijd al anders geweest. Nu dus ook. 

En als je denkt die ene stap te gaan maken, iets nieuws te proberen, Youtube filmpjes te bekijken of die ene studie die je afrondt waar je hart van opensprong… Strand je weer op hetzelfde. Je zit nog steeds in die vicieuze cirkel waar je geen actie in de tent gooit. 

Tja, was dit wat je had gewild toen je klaar was met je studie? Was dit het nou waar je zo naar verlangde toen je nog klein was? 

Als je dit nog 40, 50 of 70 jaar gaat ervaren…. Zo moet voelen?! Help! Zie je jezelf al zitten? Als klagende en zeurende opa of oma?

Ben je al wakker? Helemaal klaar met dat ‘Is dit nou alles?’ gevoel?! Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. Oh oh, wat ontvang ik je graag in mijn twaalf weken programma om écht te gaan transformeren naar het leven waar je wel naar verlangt en dit te doen vanuit zelfliefde, zelfvertrouwen en rust. De tijd is NU!

Het is tijd om op te staan. De wereld is aan het shiften. Het is tijd dat jij ook gaat shiften. De wereld heeft al veel te lang moeten wachten op jouw unieke gave, talenten en kracht. Het wordt tijd dat jij inziet wat jij allemaal te bieden hebt en hier geluid aan gaat geven. 

Ik zie je als de Stem van de Toekomst, en die stemmen zijn oh zo nodig! Ik weet op welk punt je staat. Op die ene keuze die je hele leven gaat veranderen.  Het is tijd dat je een omgeving krijgt die je support, je niet tegenhoudt en waarbij je júist gek mag doen. Doe maar gek, want dan doe je al normaal genoeg! 

Durf jij een stap te wagen, de sprong in het diepe? Ben niet bang, ik ben daar met mijn bandjes om je te laten drijven om uiteindelijk als een echte surfer de grootste golven op te gaan. Te leven vanuit die drive en passie. 

Heel eerlijk?

Ik zie veel mensen in mijn omgeving die wel hun zielsmissie hebben gevonden of zelfs hun droombaan of onderneming uitvoeren of hebben, maar dit uitvoeren vanuit stress, het altijd meer en beter moet, het nooit genoeg is, ze zestig uur in de week werken.

Het ego is heel sterk aanwezig, het moet altijd meer en beter, er is niet werkelijk vertrouwen en vaak een geforceerde energie en het willen manipuleren van zaken.

Dat levert enorm veel stress op, wat weer invloed heeft op gezin, familie, gezondheid, sportiviteit, sociale relaties en eigen tijd. Er is vaak geen balans tussen die gebieden.

Vandaag maken we daar een start mee, maar mocht je zoiets hebben: JA! Ik wil vanuit meer innerlijke rust mijn zielsmissie uitvoeren, JA, ik wil meer zelfliefde, JA, ik wil meer zelfvertrouwen…

Plan dan vandaag nog een matchgesprek in voor de nieuwe ronde Zielsmissie Leven. Het drie maanden programma waarbij we jou als persoon gaan neerzetten die de zielsmissie ook kan dragen, om uiteindelijk de wereld te gaan dienen vanuit innerlijke rust, zelfliefde en zelfvertrouwen.

Via de link kan je een match gesprek aanvragen via mijn agenda en het Google Formulier invullen!

Voor nu gaan we aan de slag met de laatste video en het werkboek. We gaan DOEN!

Heel veel succes!

Liefs,

If you always do what you’ve always done, you’ll always get what you’ve always got.

Scroll naar top