Welkom bij de tweede module van het Zielsmissie Vinden Programma!

Welkom welkom welkom bij week #2!

Welkom welkom welkom topper bij week 2!

Hopelijk heb je al een hele hoop inzichten gekregen vanuit de eerste video en herken je jouw intuïtie al veel sneller. Je MOET weten dat als jij niet durft te kiezen voor jouw intuïtie (hoe eng ook), dat je ook niet werkelijk bij jouw kern en Zielsmissie uit kan komen.

En dat heeft te maken met deze week; angst versus vertrouwen. Het is mega belangrijk om te bedenken: als ik eerlijk ben, vanuit welke intentie komt deze handeling? Is hij gebaseerd op angst of vertrouwen? Als hij niet vanuit liefde of vertrouwen is, is hij gebaseerd op angst en dus vanuit ego gestuurd.

Maar Fé, zo makkelijk is dat toch allemaal niet!? Klopt. De eerste keer voor je intuïtie kiezen of vanuit vertrouwen is doodeng, maar zoals alles werkt: hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het wordt.

Toen ik mijn baan heb opgezegd, heb ik daarvoor een hele hoop keuzes gemaakt die vanuit intuïtie kwamen. Dit was een veel te grote stap geweest om in één keer te maken. (Voor sommige mensen overigens niet!) Kijk dus telkens: welke kleine stap mag ik nemen vanuit vertrouwen of gebaseerd op gevoel vanuit intuïtie?

Heel veel succes!

In Liefde en Licht,

PS. De meditatie van deze week vind je hieronder!

PS. Vergeet je niet lid te worden van de FB Community?

If you always do what you’ve always done, you’ll always get what you’ve always got.

Scroll naar top