Jouw zielsmissie doorgeven: het vier maanden traject voor startende ondernemers!

Oh help, this is me!

Je zit altijd in je hoofd en hebt 1001 ideeën over je vervolgstap voor jouw onderneming. Of wat je nu weer zou kunnen doen in een masterclass... Online post... Of moet ik mijn hele bedrijf omgooien omdat ik mijn Zielsmissie niet meer zo voel?! Je wordt gek van het getwijfel, gepieker en de energielekken. Ondertussen heb je van al die ideeën nul écht tot uiting laten komen en ben je niet de gezelligste thuis tegen je partner en kinderen...

Er komt ontzettend veel op je af: een website maken, zichtbaar zijn op social media, een strategie, nieuwe klanten bellen, samenwerkingen aangaan... Dit stel je liever uit. Daarnaast focus je op de niet écht belangrijke dingen op dit moment, maar op datgene dat veilig voelt.

Je vindt het super lastig om voor je waarde te gaan staan. Liever post je nog iets gratis of deel je nog leuke inzichten in je podcast. Dit voelt veilig en voor je gevoel doe je zo iets goeds voor de wereld.

Je vindt het rete-spannend om je kop boven het maaiveld uit te steken, want wat als ik nu wél een succes word? Wat vinden anderen daarvan? Ben ik dan niet arrogant? Diep van binnen weet je dat je tot grootste dingen in staat bent, en tegelijkertijd zit er ook een diepgewortelde onzekerheid over wie je bent. Je weet heel goed dat jij niet bij die 95% van de bevolking hoort en daarom ben je hier. Om bij die 5% te horen.

Je hebt al een paar keer op het punt gestaan om toch weer in loondienst te gaan of te stoppen met ondernemen. Zoveel stress?! En telkens niet weten of er wel genoeg binnenkomt? Je leeft vanuit angst in plaats van vertrouwen en weet niet hoe je dit kan shiften.

Are you ready for het next level!?

Ondernemers van de Toekomst

Lieve ziel, wat fijn dat je hier bent. Dit betekent hoogstwaarschijnlijk dat je de programma’s zielsmissie vinden en leven hebt afgerond of hier bent beland en toe bent aan de volgende next level stap in jouw leven: het gaan opzetten van een eigen bedrijf of jouw bedrijf nu eindelijk eens wél van de grond krijgen!

Je voelt je roeping en je weet dat je hier iets heel waardevols komt doen. Jouw ziel komt namelijk iets toevoegen aan de Nieuwe Wereld die we oh zo nodig hebben!

En ik geloof er oprecht in dat iedereen die bereid is om zowel aan zichzelf te werken als de praktische wetten van de aarde honoreert – en dus niet verwacht dat een business opeens aan de voordeur staat aan te bellen – in staat is om van zijn of haar missie te kunnen leven in overvloed.

Ondernemen hoeft niet zwaar, ongemakkelijk en onrustig te zijn.  Ondernemen vanuit focus, bezieling en vertrouwen.  Daar gaan we voor.

Het allerbelangrijkste – wat je misschien ook weet van mijn vorige programma’s – is het ZIJN en DOEN. 

Het leven gaat uiteindelijk om vrij kunnen zijn. Niet waar je wil werken of financieel (alhoewel ook heerlijk!), maar Zijn. Vanuit die staat kun je namelijk ook acties uitzetten. 

Het is zo belangrijk dat je leert dat de mannelijke en vrouwelijke energie elkaar nodig hebben. En je deze twee gaat inzetten voor een ijzersterk resultaat.

Mag Één ding alsjeblieft duidelijk zijn: het is tijd om het niet meer alleen te hoeven doen. Want lief mooi mens, je doet het al veel te lang alleen. Op eigen houtje. En wat heeft dat tot nu toe opgeleverd?!

Het is tijd om jouw zielsmissie te gaan belichamen en vol focus ervoor te gaan!

The world is waiting...

Het Next Level Traject

Je hebt echter geen idee waar te beginnen, toch? Je hebt 1001 ideeën wat je zou willen doen, je vindt zooooveel zaken interessant en leuk. Jij bent diegene die van de vrienden altijd weer bezig is met nieuwe boeken lezen, Youtube filmpjes kijkend en nieuwe studies volgend.

Zal ik heel eerlijk met jezelf zijn? Ik was ook zo.

En waarom je blijft studeren, filmpjes blijft knallen of de boekenworm blijft spelen?

Dit is veilig.

Die stap betekent namelijk dat jij niks hoeft te DOEN in de richting van waar je werkelijk naar verlangt.

Zolang je verlangen een verlangen kan blijven, is het comfort zone, safe en voelt het goed.

Je kan nog lekker wegdromen van die missie die je ooit gaat uitvoeren, van die grootsheid en impact die je maakt in de wereld, hoe je vol zelfvertrouwen inspirerend bent voor anderen en je gewoon een mooie spaarrekening en bankrekening hebt. 

Dit is misschien confronterend. Maar wel eerlijk. En daarvoor ben ik. Ik ben hier niet om je beste vriendin te worden, maar je coach. Je spiegels voor te houden om van te leren en daadwerkelijk aan te kijken wat er speelt. 

Making mistakes is better than faking perfections.

Ok Fé, net of jij het wél allemaal weet...

Ja, ooit zat ik ook in de veiligheid. Ik was zo bang. Bang om niet genoeg geld te verdienen, bang dat niemand mij meer zou zien, bang als ik liet zien wie ik werkelijk was dat ik alleen zou overblijven, bang om mijn eerlijke mening te geven… Ik kan nog uren doorgaan.

Na heel wat duister in mijn leven: het overlijden van mijn papa, alleen staan in een gezin, nooit echt ergens thuisvoelen, anders voelen, depressie en slimme gelduitgaves, wist ik ook weer mijn eigen kracht te vinden. Ik WEET als geen ander op welke rotonde je je bevindt. Je hebt de kracht om van die rotonde af te komen. In plaats van telkens dezelfde marathon te blijven rennen en na 42 KM te denken: ‘Oh, dit is het ook niet… Hier word ik niet blij van…’ Je hebt een keuze om vanaf die rotonde te gaan. Om dat mooiste leven te creëren. Ja, ook jij.

Ik ga je in dit mega mooie programma helpen om te gaan beginnen. Ik ga je van die eindeloze rotonde af helpen. Focus te vinden in die 1001 ideeën, voor eens en altijd af te rekenen met die negatieve stemmen in je hoofd, je zelfvertrouwen een dikke boost te geven en natuurlijk: dichter en dichter komen bij de missie die jij in de wereld wilt gaan zetten. Dit allemaal door te DOEN.

Daarom heb ik dit super mooie online programma. In dit programma ga je namelijk ook DOEN. Op het moment verlang je naar meer zelfvertrouwen, focus en actie in de tent!

Growth is painful. Change is painful. But nothing is as painful as staying stuck somewhere you don’t belong.​

In dit programma

We gaan je angsten naar vertrouwen transformeren: ‘Ben ik wel goed genoeg?’ ‘Er zijn al zoveel mensen…’ ‘Wie is op mij aan het wachten?’ ‘Ga ik wel genoeg verdienen?’ ‘Wat als… Ik zou graag willen…’ gaat en daadwerkelijk stappen gaat zetten om meer te handelen uit intuïtie om jouw mooiste leven te leiden.

Jouw intuïtie is een onderdrukte stem waar je niet meer naar bent gaan luisteren. Het zit in gevangenschap en wilt zo graag bevrijd worden. Je intuïtie weet namelijk wat goed voor je is. Jij volgt op het moment liever de stemmetjes in je hoofd en jouw innerlijke saboteur. Lekker vertrouwd toch!? In dit programma staat centraal om van innerlijke saboteur naar intuïtie te werken.

Je hebt 1001 gedachten en mist de focus. Daarom ga ik je leren om focus aan te brengen en te doen. Als iemand je kan leren hoe je jouw zaken in de realiteit kan zetten, dan ben ik dat wel. Deze stappen zorgen ervoor dat je veel beter gaat DURVEN voelen waar je werkelijk naar verlangt en dit ook uit te voeren.

In het programma:

4 life changing video’s

In deze online video’s deel ik de kennis om meer naar je intuïtie te luisteren en je gevoel te volgen, zodat jij na deze vier video’s zeker weet waar je hart warm van wordt en wat je hier wilt komen doen in de wereld. 

4 life changing werkboeken

Zoals je al hebt gelezen, ben ik van het DOEN vanuit de juiste energie. Door aan de slag te gaan met de werkboeken, krijg je bizarre inzichten, leer je jezelf écht op ander niveau kennen en ga je daadwerkelijk ook doen en voelen. 

Bonus 1: 4 life changing meditaties 

De vier life changing meditaties zijn bedoeld om jou van die eeuwige rotonde af te brengen. Zoals je misschien wel weet hebben wij een heel complex brein, wat bestaat in drie onderdelen. Ik zal het kort voor je houden: dat wij een reptielenbrein hebben, zorgt dat onze automatische piloot aanstaat. De automatische piloot die kijkt of het ‘veilig’ voor ons is. Dit brein staat zo primitief ingesteld dat het je veilig wilt houden. Vandaar dat we nieuwe paden aan gaan leggen door middel van meditatie. Volgens neurowetenschapper dr. Joe Dispenza[1] ligt ons gedrag voor 95% vast en verankerd in ons lichaam vanaf een leeftijd van 35 jaar, als de neurale verbindingen zijn gevormd. Het is op latere leeftijd dus nog lastiger om te veranderen. Vandaar dat we dat gaan doen door middel van meditatie. Deze 4 meditaties zijn er op gericht om jou te laten shiften naar vertrouwen, je ijzersterke intuïtie aan te scherpen en je grootsheid te ervaren! Let’s GO!

[1] Dispenza, J. (2012). Breaking the Habit of Being Yourself. Baltimore, USA: Hay House UK Ltd.

Bonus 2: Vier belangrijkste inzichten

De tweede bonus is ook megaaaaa waardevol! Dit zijn inzichten die ik wil delen met jou. Inzichten die mij écht het mooiste leven hebben laten leven. Niet alleen van mij, maar ook van mensen die hun zielsmissie al leven. Be ready!!

 

Bonus 3: de like-minded Zielsmissie Community! Last but not least 😉

Jaaaa, hier ben ik mega trots op! De FB Community waar iedereen zich kan aansluiten als hij/zij zielsmissie vinden, leven of doorgeven heeft doorlopen/gekocht. Dit is een community met like-minded mensen die precies op hetzelfde pad zijn als jij. Hoe fijn is het als jij wél wordt begrepen. Mooie vriendschappen zijn hier al uit ontstaan! Hier wordt om de maand een Q&A gehouden door mij, waardoor je al je vragen kan stellen die je tegenkomt in jouw proces. Let’s go!

Dit zeggen anderen over samenwerken met mij:

Over het Zielsmissie Programma:

Ik was super enthousiast toen je erover vertelde bij de challenge en voelde dit moet ik doen, maar ik had eerst wat twijfels, toen ik jou had geappt en je me precies kon zeggen wat me ego was en wat intuïtie was de keuze eigenlijk snel gemaakt en daar ben ik je heel dankbaar voor. 

Ik durf nu meer te vertrouwen in plaats van in angst te leven. Ik kijk angsten nu aan en daardoor kan ik vinden waar het vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Zo heb ik ‘ja’ op een baan gezegd door het programma, waar ik normaal ‘nee’ op had gezegd i.v.m. de uitdaging.

Ik durf mezelf kwetsbaarder op te stellen. Ik kan zoeken waar dingen vandaan komen als bij irritaties en dit dan spiegelen op mezelf, wat mis ik hier? Ik kan me beter inleven door te filteren en niet gelijk te oordelen. Ik vat sommige dingen niet meer zo persoonlijk op als dat ik voorheen altijd deed

Heel erg bedankt Fé! Je bent echt een topper en ben heel blij dat ik jou ben tegengekomen!

schermafbeelding om

Lucia

Wat heef het TP je opgeleverd?

Zelfvertrouwen, meer rust, luisteren naar mijn intuïtie en niet laten leiden door anderen.

Wat ik op het eerste zicht bracht als een oppervlakkig probleem, weet ze met haar enorme inlevingsvermogen te doorgronden en helemaal naar de kern te komen van het probleem. Ze weet van aanpakken als geen ander en door haar directe aanpak krijg je geen reflectie die over koetjes en kalfjes gaat maar ze is straight tot the point.

Wanneer je bereid bent om te investeren in persoonlijke ontwikkeling is zij bij uitstek de geschikte persoon die samen met jou die stappen gaat ondernemen. Dankzij haar is mijn perspectief op het leven veranderd en handel ik vanuit wat ik werkerlijk wil en niet wat een ander van mij verlangt. Die zelfliefde is het mooiste geschenk wat jij jezelf cadeau kunt doen.

 

afbeelding

Stef

Wat heeft het TP je opgeleverd?
Ik heb heel veel geleerd over mezelf! Alles gebeurt met een reden, alles is zoals het hoort. Het universum zorgt dat je toekomt wat je hoort toe te komen. Aan jezelf denken en jezelf op 1 zetten is niet egoïstisch, maar juist heel mooi. Je bent nooit klaar met leren over jezelf en je bent nooit ‘af’.

Ik vind Fé een super inspirerend en humoristisch persoon waar ik veel van heb geleerd en daardoor dus ook veel over mezelf geleerd.

Ik ben Fé heel dankbaar voor de afgelopen 3 maanden waarin we samen hebben gewerkt aan mijn mindset, zelfvertrouwen, mind, body & soul.

Ik weet dat ik nog lang niet ‘klaar’ ben want het is een ongoing proces voor de rest van je leven. Maar dankzij Fé heb ik heel wat kennis en handvaten gekregen waarmee ik zelf nu verder kan met mijn innerlijk werk.

Lieve Fé, nogmaals dank voor alles en we blijven elkaar spreken!

n

Isabel

Wat heeft het TP opgeleverd? 
Rust en ruimte in m’n hoofd, meer in men lijf gaan zitten en lagen gepeld waar nog blokkades zaten en leermeester mogen vinden.

Als je gevoelens niet gevoeld worden worden ze op geslagen en draag je ze met je mee dit kan verzwarend werken.

Fé leerde mij dat gevoelens gevoeld moeten worden hoe pijnlijk het ook kan zijn, het is altijd maar kort en niet beangstigend, deze emotie heb je zelf gecreëerd.

Door samen met Fe, naar Leermeesters te kijken, angsten onder ogen komen. Kom je dichter bij jezelf en kies je voor jezelf en leer je weer vertrouwen dat emoties er mogen zijn en gevoelens gevoeld mogen worden. Dat overtuigingen ergens vandaan komen en dat je hier je leermeester uit mag halen.

unnamed file

Joanna

Fé heeft mij ontzettend geholpen in de tijd dat ik het het meest nodig had. In de twee maanden dat ik bij haar gelopen heb, heb ik problemen die ik al jaren onderdrukte kunnen verwerken door middel van een verduidelijkend oog op de situatie, ze gaf mij een elke keer een nieuwe kijk op de situatie en een aantal manieren om het probleem te tackelen.

Op deze manier heb ik mijn situatie nu wel goed af kunnen sluiten en kan ik eindelijk verder met naar mijn toekomstige doelen toe werken.

joeghanoe review

Joeghanoe

Fé luistert goed, vat goed samen en vraagt in details door naar de situatie. Voor iemand lijkt die situatie dan heel heftig, terwijl Fé dit goed weet te relativeren. Door de dingen op een rijtje te zetten, niet mee te gaan in de emotie, maar wel empathie te tonen, kan diegene als uitzichtloze situatie zag, opeens anders bekijken.

Fé heeft een goed inlevingsgevoel en weet de rationelere kant van zaken te bekijken en daardoor ook stap voor stap een plan uit kan werken met diegene, vanuit diegene haar wensen. Hoe ze de dingen uitlegt, in perceptie zet, doet verwondering oproepen en daardoor mensen anders laat nadenken over de situatie.

Dit doet ze door de juiste vragen te stellen. Je humor is heerlijk en relativerend!

afbeelding

Sahar

Het heeft me wakker geschud omtrent het feit dat ik niet moet wachten om die stapje te gaan nemen, alles is deel van het proces, de onzekerheid en twijfels is de kracht waar mee ik anderen hun pijn kan verlichten.

Uw energie is zo motiverend en de spirituele kijk die je mee geeft voelde zo als thuis aan, ik denk dat elke deelnemer zich geliefd en begrepen voelde wat ons herinnerd aan hoe de juist mensen om je heen je helemaal tot rust brengen.

Ik kijk uit naar de toekomst en ik neem zo spoedig mogelijk actie, ik wil het, het universum wil het, er is geen andere weg behalve succes ik wil m’n twijfels omarmen en achter mij laten.

Super bedankt Fé, echt de woorden ontbreken aan hoe mooi ik deze drie dagen vond. Ik kan me niet voorstellen wat voor schoonheid en kracht de komende maanden mij gaan brengen. Ik denk dat je zeker nog wat dankbaarheid van mij zult ontvangen. De motivatie om mezelf op het juist pad te houden heeft nu al een enorme boost gekregen!

Gene

Zojuist heb ik mijn Transformatie Sessie met Fé gehad! En ik moet echt even melden hoe geweldig het was. Ik ben zelf nog maar 18, en wist totaal niet wat ik moest verwachten, maar wow. 

Het eerste halfuurtje praten verliep heel fijn en gezellig. Daar hebben we het gehad over wat mij nog dwars zat af en toe. Vervolgens kwam de healing, daar gebruikte ze de dingen waar ik over had verteld om echt diep iets bij mij te raken. 

Dit gebeurde ook. Ik had dingen uit het verleden die ik af en toe nog niet volledig kon loslaten, waar ik veel irritaties van kreeg, aangezien m’n gedachte er gewoon helemaal klaar mee waren, maar mn gevoel toch af en toe nog niet. Fé liet mij dit vervolgens op zijn manier visualiseren, dat ik er een volledig andere view van kreeg (zelfs met wat traantjes).

Nu zag ik in de healing wat het eigenlijk met me deed (niet veel goeds) en dat ik er echt klaar voor was om het los te laten. Er kwam een confrontatie van realiteit. Dit was heel heftig, maar ook heel erg nodig. Vervolgens liet ze het me loslaten, op een goede en lieve manier. Er kwam een rust over me heen en er ging een enorme last van mn schouders af. 

Echt guys ik raad 10/10 aan om zo’n sessie te doen. Ik ben klaar om dan nu weer verder te gaan met mijn prachtige leven, continuele growth! Dankbaar voor alles wat er is gebeurd, blij om wat ik nu heb, en we gaan er iets fantastisch van maken! <3 

n

Limor

Beginnen is winnen.

Na het programma

Heb je geen vol hoofd meer, geen opgejaagd gevoel en ervaar je meer rust en energie, omdat je iets met je 1001 ideeën kan gaan DOEN!

Ontdek je welke stappen jij mag zetten om krachtiger in het leven te staan waardoor je meer zelfvertrouwen ervaart

Weet jij wat je als geen ander kan, wat jouw unieke gift is en durf je ook de eerste stappen te zetten om deze in de wereld te gaan laten zien

Ervaar je door te DOEN steeds meer dat zelfvertrouwen groeien en vind je het zelfs LEUK worden!

The meaning of life is to find your gift the purpose of life is to give it away.

Veelgestelde vragen

Is het een online programma van 4 weken?

Het tempo bepaal je ZELF! Hoe fijn is dat?! Bij directe aanmelding krijg je alle links tot de video’s, meditaties en werkboeken. Dit betekent als jij het heerlijk vindt om NU de hele dag aan de slag te gaan, dit kan. Ben je liever van de integratie en het rustig op je af laten komen? En zaken op je in laten werken? I totally get it. Dat kan dus OOK! Iedereen krijgt elke week een herinneringsmail dat de volgende video, meditatie en nieuw werkboek voor je klaarstaat. Mocht je al vooruit werken, is een herhaling juist mega waardevol. Geen excuses meer. Start now.

Zijn meditaties zweverig?

In de meditaties wordt je in een andere staat gebracht, waarbij er vaak hele andere zaken loskomen dan dat je dit met je mind zou bedenken. Meditaties helpen je dus om meer te voelen in plaats te analyseren en brengt je dus dichterbij je gevoel. Het is alles behalve zweverig!

Wat houdt de Facebook Community precies in?

In de besloten FB Comunnity zijn like-minded mensen te vinden die ook hun zielsmissie willen vinden, leven en doorgeven. Iedereen die de online training heeft gekocht of één van de andere programma’s heeft gedaan, is daar te vinden. 

Één keer per maand geef ik een Q&A, waar je al je vragen mag stellen n.a.v. het programma. De community is bedoeld voor online support en nieuwe vriendschappen te creëren! 

 

Ik weet niet of ik de tijd ervoor heb, is het dan slim om mee te doen?

Lieverd, het is tijd dat jij jezelf op 1 zet en tijd voor jezelf gaat maken. ‘Ja, maar hoe dan?!’ is het stemmetje dat nu misschien klinkt. En dat ken ik! Het stemmetje dat jou het liefst op de plek houdt waar je nu bent, maar als je hier bent gekomen: je leest niet voor niets nu hier. Je WEET al lang wat jij werkelijk wilt. Tijd maken voor jezelf en investeren in jezelf levert juist veel meer rust en tijd op. Want je gaat keuzes maken naar je hart, en niet wat verwacht wordt of moet (van wie dan ook). I will teach you!

tevredenheidsgarantie
Scroll naar top