Jouw (ziels)missie vinden, leven en doorgeven!

Laat mij je begeleiden om vanuit zelfvertrouwen jouw gifts te vinden en te delen, zodat jij gaat leven wat jij bedoeld bent om te leven en door te geven. The world is waiting!

Wil je alvast die eerste stap zetten? Download hier mijn gratis guide hoe je vol zelfvertrouwen en moeiteloos jouw zielsmissie vindt, leeft en doorgeeft. Het is tijd om je angsten en onzekerheden permanent te overwinnen!

What you think, you become. What you feel, you attract. What you imagine, you create.

Oh shit, this is me...

Op dit moment droom je van dat leven dat iedereen beloofd. Datgene doen waar je werkelijk naar verlangt en daar van kunnen leven. Groots van kunnen leven. Op het moment zit je nog meer in je angsten en negatieve cirkeltjes (Hallo Bertha…) ‘Ik moet eerst meer zelfvertrouwen hebben om te gaan leven waar ik van droom.’ ‘Ik moet eerst precies weten wat ik ga doen, anders kan ik mijn baan niet opzeggen.’ Zo houd je je klein en veilig. Je hoeft zo niet buiten je comfort zone. Je weet heel goed dat er meer is. Je voelt dat je hier met een reden bent. Wat precies die missie is of dat je het nog niet volledig duidelijk hebt, maakt niet uit.

Je angsten bepalen nu hoe jij je leven leidt (of euh, lijdt 😉 ‘Het liefst zou ik wat anders doen, maar ja…’ ‘Wat als ik nou voor mijn droom ga?’ Zo is ‘Ik zou willen….’ ondertussen jouw quote geworden. Of je dat écht met trots tegen je kinderen of toekomstige kinderen zegt….?

Je voelt je schuldig als je de gedachte ‘Is dit nou alles?!’ opkomt en je dit deelt met je vrienden. ‘Oh, maar je hebt gestudeerd, een leuke baan, toffe vrienden, een lieve partner, een mooi huis… Wat wil je nog meer dan?!’ Stiekem druk je jouw werkelijke verlangen weg: een leven beyond your dreams. Jouw missie uitvoeren, inspirerend zijn, jouw giftst de wereld inzetten en stiekem gewoon een lekker salaris. ‘Doe liever normaal, dan heb je het-net-niet-leven-waar-je-van-droomt.

Je vindt het rete-spannend om je kop boven het maaiveld uit te steken, want wat als ik nu wél een succes word? Wat vinden anderen daarvan? Ben ik dan niet arrogant? Diep van binnen weet je dat je tot grootste dingen in staat bent, en tegelijkertijd zit er ook een diepgewortelde onzekerheid over wie je bent. Je weet heel goed dat jij niet bij die 95% van de bevolking hoort en daarom ben je hier. Om bij die 5% te horen.

E-book download

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dus.... Eerlijk?

Ben ik nu de moeder of vader waar ik later tegen mijn kinderen kan zeggen: ik ben het voorbeeld dat ik wil zijn?

Ben ik trouw aan mijn eigen zielsmissie?

Laat ik de werkelijke ik zien aan deze wereld?

Hoor ik nu bij de 95% of de 5%?

Ga ik voor mijn diepste verlangens, grootste dromen en gekste leven?!

Oh I know you! I was you. Ik zat vast in angsten die mijn leven lijden. Korte ij ja! Herkenbaar? ‘Ik ben niet goed genoeg!’ ‘Wie zit er op mij te wachten?’ ‘Wat nou als ik niet genoeg ga verdienen?’ ‘Er zijn al zoveel….’

Daarom nodig ik je uit om mijn E-book te lezen. Je denkt toch zeker niet dat iemand meer gifts, wijsheden, licht of liefde heeft gekregen? Aan ons zijn allemaal unieke gaves gegeven. Het is tijd om die van jou in de wereld te gaan zetten in plaats jezelf je op destructieve manier te vergelijken en je klein te houden om angst te shinen.

Ik neem je mee in mijn verhaal van het verlies van mijn papa, rouw, depressie en 1001 angsten tot een eigen bedrijf, het opzeggen van mijn vaste baan en mijn zielsmissie die ik vol zelfvertrouwen en moeiteloos uitvoer. Geen bullshit, maar the real deal. I did it my way. 

Surround yourself with people who believe in your dreams, encourage your ideas, support your ambitions and bring out the best in you.

Over mij

Spiritueel, anders dan anderen (maar wie is dat niet?), direct en een ’tikkeltje’ gek. Ha lieverd, ik ben Fé van Megen, 27 lentes jong, docente Levensbeschouwing en Spiritual Mental Coach. Zo, dat waren wel weer genoeg vormen van het ego. Nu de diepte in (I like it)!

Mijn leven is een weg van diepe dalen en hoge pieken, maar ik kom steeds meer in balans – gelukkig.

Zo verloor ik mijn papa op mijn twaalfde, heb ik mezelf heel lang anders dan anderen gevoeld, waaronder in mijn gezin. Ik had daar geen plekje en kon mijn ei niet kwijt. Misschien herken je het wel, dat je jezelf zo anders voelt en daardoor júist zo graag bij de rest wil horen. Dat heb ik heel lang gehad. Ik heb in die jaren nooit leren omgaan met mijn emoties en gevoelens. Daardoor heb ik vele angsten gekend en depressies. Ik was op vlucht voor het leven. Op vlucht voor mezelf in van alles en nog wat. Hard werken, feesten, drank- en drugs, Netflixen, tja… Eigenlijk alles wat ‘verdoofd’ en waardoor ik niet naar mezelf hoef. 

Totdat ik erachter kwam dat alles al in mij zat. Dat IK het zelf had te doen. Dat wij precies het leven creëren wat wij uitzenden. En precies dat doorhebben, kan ervoor zorgen dat je leven magisch mooi wordt. Daarom wil ik je heel graag uitnodigen om vandaag te starten. Don’t wait. Time is now.

E-book download

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

Dit is wat anderen zeggen over samenwerken met mij!

Ik wil je bedanken voor het half jaar, ik heb onwijs veel gehad aan je doorzettingsvermogen, enthousiasme, je aardigheid en je kennis! 

Op een schaal van 1 tot 10 zou ik je echt een 9 geven! Je was heel goed bereikbaar, je gaf oprechte reacties en je kon me echt goed helpen.

Je werkt ontzettend motiverend! Je passie is zo goed voelbaar (zelfs via digitale netwerken). Je vertelt erover in de chat en op de app, je vertelt het op insta en op je site.

Lieve Fé, dankjewel voor dit halfjaar. Ik ga mijn doelen halen in de toekomst en zonder jou was het niet gelukt! 

Sanne

Wat ik op het eerste zicht bracht als een oppervlakkig probleem, weet ze met haar enorme inlevingsvermogen te doorgronden en helemaal naar de kern te komen van het probleem. Ze weet van aanpakken als geen ander en door haar directe aanpak krijg je geen reflectie die over koetjes en kalfjes gaat maar ze is straight tot the point.

Wanneer je bereid bent om te investeren in persoonlijke ontwikkeling is zij bij uitstek de geschikte persoon die samen met jou die stappen gaat ondernemen. Dankzij haar is mijn perspectief op het leven veranderd en handel ik vanuit wat ik werkerlijk wil en niet wat een ander van mij verlangt. Die zelfliefde is het mooiste geschenk wat jij jezelf cadeau kunt doen.

Stef

A quiet mind is able to hear intuition over fear.

Scroll naar boven