Maandelijks: Volle Maan Meditatie

Doe jij mee aan de Volle Maan Meditatie?

De Maan Meditatie biedt jou tijdens Volle Maan één magisch reflectiemoment in de maand aan! Door bewust te leven en te weten wat jij wilt, kom je steeds dichter bij het leven dat je zo voor je hebt. 

‘Wat was het een fantastische ochtend. Ik heb zoveel inzichten gehad in de patronen die ik heb. Door de vragen werd mij al duidelijk dat ik mezelf niet op één durf te zetten. Door de healing heb ik het patroon met mijn ex echt los kunnen laten. Ik voel me veel vrijer en voel dat ik eindelijk keuzes kan maken voor mezelf! Dank lieve Fé!’

Nieuwsgierig? Lees nog even verder. Klinkt dit al geweldig!? Join hieronder! 

Life is full of love and I find it wherever I go!

Komt dit je bekend voor?

Je bent ambitieus en altijd weer op zoek naar meer kennis om te implementeren in je leven. Vooral als het te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit!

Je voelt een verandering opkomen, maar als je die verandering écht wilt doorpakken, merkt je dat je blokkeert! Je wilt graag van deze blokkade af.

Je wilt je graag een verbonden gevoel krijgen met de mensen om je heen! 

Je wilt meer tijd voor jezelf inplannen en jezelf meer op numero uno zetten. Je wilt bewust leven en daardoor steeds meer tot het leven komen waar je zo naar verlangt. 

Volle Maan Meditatie

Wat gaan we doen?

De maan staat in een bepaald astrologisch teken uit de dierenriem, oftewel een sterrenbeeld.

Vanuit daar richt ik de ochtend of avond in. Een reis is een masterclass, coachingsessie en meditatie in één.

Op 15 november (Nieuwe Maan) hebben we een hele mooie reis gehouden rond het thema Schorpioen.

Thema’s als intuïtie, emoties transformeren en loslaten van bepaalde patronen in relaties.

Aan de hand van de thema’s bespreek in belangrijke informatie en stel ik vragen om je bewustzijn te vergroten. Je gaat dus ook echt zelf aan de slag en kan daarna direct je kennis implementeren.

En dat allemaal om jezelf te transformeren naar een mooiere en lichtere jij! Er is ook mogelijkheid om vragen te stellen.

De meditatie is aan de hand van het bijbehorende thema.

Zie hieronder wat het heeft losgemaakt bij deelnemers. Dat wil je toch ook ervaren? Schrijf je hier in! Tot de reis!

unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file

Ik hoef niet meer te lezen, I'm in!

Het heeft me wakker geschud omtrent het feit dat ik niet moet wachten om die stapje te gaan nemen, alles is deel van het proces, de onzekerheid en twijfels is de kracht waar mee ik anderen hun pijn kan verlichten.

Uw energie is zo motiverend en de spirituele kijk die je mee geeft voelde zo als thuis aan, ik denk dat elke deelnemer zich geliefd en begrepen voelde wat ons herinnerd aan hoe de juist mensen om je heen je helemaal tot rust brengen.

Ik kijk uit naar de toekomst en ik neem zo spoedig mogelijk actie, ik wil het, het universum wil het, er is geen andere weg behalve succes ik wil m’n twijfels omarmen en achter mij laten.

Super bedankt Fé, echt de woorden ontbreken aan hoe mooi ik deze drie dagen vond. Ik kan me niet voorstellen wat voor schoonheid en kracht de komende maanden mij gaan brengen. Ik denk dat je zeker nog wat dankbaarheid van mij zult ontvangen. De motivatie om mezelf op het juist pad te houden heeft nu al een enorme boost gekregen!

Gene

Zojuist heb ik mijn Transformatie Sessie met Fé gehad! En ik moet echt even melden hoe geweldig het was. Ik ben zelf nog maar 18, en wist totaal niet wat ik moest verwachten, maar wow. 

Het eerste halfuurtje praten verliep heel fijn en gezellig. Daar hebben we het gehad over wat mij nog dwars zat af en toe. Vervolgens kwam de healing, daar gebruikte ze de dingen waar ik over had verteld om echt diep iets bij mij te raken. 

Dit gebeurde ook. Ik had dingen uit het verleden die ik af en toe nog niet volledig kon loslaten, waar ik veel irritaties van kreeg, aangezien m’n gedachte er gewoon helemaal klaar mee waren, maar mn gevoel toch af en toe nog niet. Fé liet mij dit vervolgens op zijn manier visualiseren, dat ik er een volledig andere view van kreeg (zelfs met wat traantjes).

Nu zag ik in de healing wat het eigenlijk met me deed (niet veel goeds) en dat ik er echt klaar voor was om het los te laten. Er kwam een confrontatie van realiteit. Dit was heel heftig, maar ook heel erg nodig. Vervolgens liet ze het me loslaten, op een goede en lieve manier. Er kwam een rust over me heen en er ging een enorme last van mn schouders af. 

Echt guys ik raad 10/10 aan om zo’n sessie te doen. Ik ben klaar om dan nu weer verder te gaan met mijn prachtige leven, continuele growth! Dankbaar voor alles wat er is gebeurd, blij om wat ik nu heb, en we gaan er iets fantastisch van maken! <3 

n

Limor

Wat een mooie reis Fé! Wat doe je dat ontzettend kalm en zelfverzekerd. 

Ik zag allemaal mannen in de healing. Ze wilden mij allemaal klein houden. Ik kon vanuit mijn eigen kracht in zien dat ik de wijsheid in mezelf heb en hen niet nodig heb en dat ze me alleen maar energie kosten. 

Ik vond het een beetje moeilijk om ze los te laten, want toen kwam de overtuiging ‘nu moet ik het alleen doen’ naar boven, maar dat is niet waar want vanuit nieuwe energie en gelijkwaardigheid kunnen er hele mooie nieuwe verbindingen ontstaan. Dank je wel lieverd en geniet van je zondag! 

unnamed file

Sara

Het was echt heel mooi! De healing was prachtig daarna, ook heel krachtig.

Ik voelde het loslaten en releaf in mijn lichaam toen het koord los ging. Kon ook niet wachten, was een beetje ongeduldig haha (typical me).

Maar heb geduldig gewacht tot de liefde sterk genoeg was om ook echt los te mogen laten. 

You’re made for this! 

unnamed file

Linda

Tijdens de healing merkte ik in het begin een heel grote weerstand. Een weerstand dat mijn gevoel er niet mocht zijn en dit probeerde ik te onderdrukken. 

Hoe langer we op reis waren, hoe meer het er mocht zijn. En hoe meer het een plekje kreeg! 

Op het einde mocht ik door een poort, waar ik letterlijk voelde dat ik een nieuwe tijd ben ingestapt. De tijd dat ik voor mezelf mag kiezen en mijn gevoel veel meer mag omarmen. 

Ik heb direct een andere sessie geboekt, want zoals jij zegt, er valt nog heel wat te shiften. Dank Fé! 

image

Annette

Ik heb meegedaan aan de reis en het was heel warm, veilig en beschermd. Mijn hele lichaam tintelde en het was of ik gedragen werd. 

De mooie plek aan het einde van de tunnel was mijn droom die ik graag wil verwezenlijken. Het voelde zo goed en echt dat ik er niet meer weg wilde en het was net zoals ik me voorstel dat het het er moet uitzien en moet voelen. Fantastisch gewoon!

Onbeschrijfelijk ik voel me zo dankbaar. Mijn droom is een zorgboerderij voor dieren waar nergens geen plaats meer voor is en zo samen te werken met verschillende organisaties. Belangrijkste was de toegangspoort, waar je alleen voorbij komt als je contract tekent waarbij je beloofd respect te hebben voor mens en natuur en je daardoor wandelt ben je jezelf geen stempel gewoon ij en daar was ik daarnet dankzij de reis die wij samen maakten. Ik kan je niet genoeg bedanken! 

Catherine

Scroll naar boven