Klaar met energie verliezen aan het eeuwige getwijfel?

Het is een pain in the ass, right? Dat gepieker dat weer opkomt precies op het moment als jij heerlijk wil vetrekken naar dromenland. Door het eeuwige getwijfel houd je jezelf veel te klein. Je komt niet aan de grootste plannen die je wél voelt.

Ik ga je meenemen om al jouw gaves en talenten in te zetten tijdens de Piekeren naar Pit training. 

Van slapeloze nachten naar vol energie wakker worden. Hello nieuw leven!

Herken je jezelf in het volgende?

Je wilt het liefst al jouw grootste plannen in de wereld zetten en denkt/droomt daar ook vaak genoeg over na. Jij op de bühne, je eigen boek schrijven, die ene reis maken of toch jouw eigen onderneming starten. Als je er aan wilt beginnen, is de motivatie hoog. Als je dan de éérste echte stappen wilt gaan zetten, sla je dicht van paniek. ‘Hoe dan?’ ‘Wat gaan anderen daar niet van vinden?’

Je bent een rupsje-nooit-genoeg en hartstikke ambitieus. Ambitie is een hele fijne eigenschap, maar bij jou is het eerder een ongezond streven geworden. Het-moet-altijd-beter en ik-wil-graag-meer, zijn zaken die je zeker herkend. Dit is niet meer vanuit een gezond idee van persoonlijke groei, maar een moet’je omdat je anders denkt dat je niet goed genoeg bent.

Je zit vaak in je hoofd en daardoor blijf je dé eeuwige twijfelaar en maak je vaak maar geen keuze of stel je zaken uit. Dat gesprek met die ene vriendin voeren? Starten aan een nieuwe baan? ‘Help… Weet ik veel wat ik moet doen?!’ Voor jou is er niet echt een juiste keuze, want ook na de keuze gemaakt te hebben, blijf je twijfelen.

Je bent ontzettend streng voor jezelf, terwijl je naar de omgeving juist hartstikke liefdevol bent. ‘Ik had dit anders moeten doen…’ ‘Waarom lukt mij dit nooit in één keer?’ Je ervaart weinig zelfliefde én stiekem weet je dat je heel wat liever voor jezelf zou mogen zijn. Het is echter een manier die je nu eenmaal gewend bent.

Je leeft vaak in het verleden of in de toekomst. ‘Had ik maar zus of zo tegen mijn baas gezegd’ ‘Wat zouden mijn vrienden van mij vinden, als ik ze vertel dat ik bezig met spiritualiteit?’ Dit haalt je weg in het enige echte moment: het hier-en-nu.

Je ervaart dat je niet in balans bent. Je schommelt met je energielevel en de meeste energie gaat verloren aan die eindeloze gedachten die maar niet lijken te stoppen. De ene dag zit je fantastisch in je vel, de andere dag voelt het alsof je uit een diep dal moet klimmen.

Change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at the end.

Vanwaar dit programma?

Hi beautiful, mijn naam is Fé van Megen, 28 lentes jong en voormalig piekeraar. Zeg maar Queen piekeren aka ik-had-piekeren-uitgevonden-of-in-ieder-geval-verbeterd, haha. Ik leefde standaard uit mijn hoofd én vond dit eigenlijk wel lekker veilig. Mijn gevoel was veel te eng voor mij en zolang ik zaken vaak nog controleren, was er toch geen probleem?

Zoals je zelf ook wel weet, verpest piekeren een hele hoop voor je. Zeg maar: je slaap, het vertrouwen in jezelf, van dromen naar doelen gaan en je energielevel.  

Mentale rust wordt enorm onderschat in deze tijd. Met een vol hoofd kun je je lichaam niet goed voelen, kun je geen goede keuzes maken en geen patronen doorbreken.

Waardoor je dus terug blijft vallen in oude patronen en negatieve gevoelens en emoties de overhand nemen. Hoe meer je leert om uit je hoofd te komen en bewust om te gaan met wat je mentale energie geeft en ontneemt – hoe minder deze negatieve patronen je leven zullen beheersen. Mentale rust is de basis voor innerlijke rust, geluk en succes.

Innerlijke rust betekent eigenlijk een staat van zijn dat alles goed is zoals het nu is. In die acceptatie vind je het vertrouwen van je eigen innerlijke stem en ontwikkel je innerlijke rust. En die innerlijke rust is essentieel om NU happy te zijn met wie je nu bent en er ook van te genieten. Dit kan je alleen voor elkaar krijgen als je de verbinding met jezelf aangaat en onderhoudt. Dit is waarom dit zo essentieel en belangrijk is. 

Ga je voor overleven? Of leven?

Wat je weet en voelt na deze training:

Van piekeren naar pit te gaan: niet die eindeloze gedachtenstroom, maar in het hier-en-nu zijn en vanuit daar werken aan je mooie doelen mét het vertrouwen wat nu vaak nog niet volledig daar is.

Weer een goede nachtrust ervaren: je wilt graag weten hoe je veel beter kunt slapen om zo met meer energie de dag door te komen. Dit maakt je ook een leuker persoon voor de omgeving;-)

Je veel meer in je lijf kunt zijn, zodat jij keuzes kunt maken vanuit je intuïtie en gevoel. Dat eeuwige getwijfel is hierna over.

Je jouw gevoeligheid kan gaan zien als kracht én voor je te laten werken.

Je weer meer en meer in balans komt, doordat niet telkens alle energie naar jouw gedachten gaan. Jij bent in balans en ervaart dat je genoeg energie hebt om zaken af te ronden en nieuwe stappen te zetten waar je zo van droomt.

Je vol vertrouwen gaat zien welke kwaliteiten je allemaal beschikt en gaves je in de wereld kunt gaan zetten zónder urenlang te twijfelen.

Je meer kunt vertrouwen op hoe zaken eenmaal gaan, zonder in de controle te schieten. Dit maakt je – idem – weer een leuker persoon voor de omgeving 😉

A quiet mind is able to hear intuition over fear.

Hoe ziet de training er uit?

Deze training bestaat uit 5 video’s, met 5 werkboeken én 5 meditaties.

De video’s, werkboeken en meditaties kun je op eigen tempo doorlopen en zal online plaatsvinden, al zal er hier en daar integratietijd nodig zijn en tijd om zaken ook daadwerkelijk te doen. 

Misschien had je gehoopt op een quick fix oplossing, een training die je leert in een uur anders te denken en te handelen. Ik ga je even wakker schudden: dit is er niet.

Je zult jezelf moeten afvragen of je het waard vindt om in jezelf te investeren in tijd, geld en energie om van dat eindeloze gepieker af te komen en aan het mooiste leven te gaan bouwen, waar je het nu alleen nog maar houdt op dromen. De training bestaat uit 5 modules, ik trek er 6 weken voor uit.

Wat anderen zeggen over mijn programma's:

Over het Zielsmissie Programma:

Wat heeft het Zielsmissie Programma mij opgeleverd? Heb je even, haha! Voordat ik met het programma begon, was ik erg onzeker, kon ik mij heel veel aantrekken van wat andere van mij vonden (Wat ik dus zelf ook van mijzelf vond), wist ik wel wie ik wilde zijn, maar durfde dit nog niet uit te spreken en voor mijzelf te gaan staan.

Door het programma te volgen ben ik meer voor mijzelf gaan staan. Ik weet wie ik ben en ik spreek dit uit. Ik volg mijn dromen en kan nu goed omgaan met belemmeringen. Wanneer er belemmeringen zijn, tune ik in en kan ik mijn gevoelens transformeren en loslaten.

En oh ja, ik kon voorheen heel erg vergelijken.. “Nu heb ik dit weer.. waarom ik? Die ander heeft nooit wat” Zo erg EGO, zie ik nu! En wat ben ik blij dat ik nu veel meer vanuit liefde kan kijken! Fé, je programma is geweldig!! Jij bent geweldig!!

Wow!! Je bent een geweldige coach!! Je voelt zo goed aan wat iemand nodig heeft en je bent een hele fijne spiegel. Je bent eerlijk en puur. Ik durf mijzelf te uiten, omdat ik weet dat je niet oordeelt, maar vanuit liefde kijkt. Ik denk dat ik dat ook het fijnst aan jou vind. Ik durfde al mijn schaduwkanten en angsten te vertellen, omdat jij ook zo open bent en zo fijn reageert. Het voelt goed om eerlijk bij je te zijn❤️

n

Sharon

Over het Zielsmissie Programma: 

Lieve Fé, duizendmaal dank voor jouw intensieve, maar prachtige programma. Wat heb ik mezelf op een dieper niveau mogen leren kennen.

Bij de start van het programma was ik onzeker, veel te veel bezig met wat anderen van me vonden en had ik geen eigen mening. Ik durfde mezelf niet te laten zien of horen, want ojee, de spotlights!

Na jouw programma ben ik dichterbij mezelf uitgekomen. Ik kan ‘weer’ voelen! Dit maakt dat ik keuzes maak vanuit mijn hart en veel vaker nee zegt (wat echt heerlijk is). 

Fé is een oprechte en eerlijke coach. Ze voelt precies aan waar er weerstand zit (en dus groei) en kijkt niet weg van zaken. Ze laat genoeg ongemakkelijke stiltes vallen, haha. Oh en niet te vergeten, jouw humor. Dat maakt een sessie toch ook weer heel luchtig. (Zonder iets weg te lachen). 

Fé, door jou ben ik een ander mens geworden En dat in DRIE MAANDEN! Ik heb vertrouwen in wat ik doe en in mijn leven. Duizendmaal dank voor dit proces en tot snel! ❤️

image

Sanne

Over het Zielsmissie Programma:

Het heeft me een stuk dichter gebracht bij mijn intuïtie, en me erop laten vertrouwen. Ik heb meer rust in mijn leven, en ik voel veel meer positiviteit om met de dingen aan de slag te gaan die ik wil doen! Ik kan beter omgaan met mijn innerlijke criticus en geniet nu al van mijn toekomst;)

Als coach was je super.  Ik vond het vooral fijn telkens in de mail dingen terug te krijgen op de werkboeken die me weer verder brachten, die me aan het denken of doen zetten. 

Het Zielsmissie programma heeft me precies de juiste tools gegeven die ik nodig had om eindelijk écht naar die stem binnenin te gaan luisteren. Dat is voor mij het allerbelangrijkste wat ik de rest van mijn leven meeneem, en waar ik super dankbaar voor ben! ❤️

n

Sonja

Over het Zielsmissie Programma: 

Wat het mij heeft gebracht? Veel meer voelen en vertrouwen in mezelf, zo veel meer dan ik hier neer kan zetten.

Ik vond je eerlijk, direct, er vielen goede stiltes, fijn, liefdevol, kortom, een hele fijne coach.

Ik zal het kort voor je houden: Fé is eerlijk, liefdevol, direct en een super fijne coach. Ze zet je aan het denken waar je misschien niet aan wil denken, doen waar je veel weerstand op ervaart en alles met de beste intenties en uit liefde.

Buiten je comfortzone ligt je groei en dat is wat ze in mij heeft ontwaakt. Ik heb het moeilijk gehad, ik heb gehuild, ik heb gelachen, ik heb me super vredig en kalm gevoeld. Ik wist niet dat het kon, maar man o man, wat heeft dit me veel gebracht! ❤️

o

Martijn

Over het Zielsmissie Programma:

Tijdens de 3-daagse challenge “Is dit nu alles?” Wist ik vrij snel dat ik mee wilde doen aan het programma.

Fé praat vanuit haar eigen ervaring wat overtuigend werkt. Door haar eigen ervaringsdeskundige te zijn en de kennis en ervaring die ze verder opgedaan heeft is Fé in staat je prima te begeleiden om jezelf te ontdoen van je ego-stukken/maskers.

Spoiler alert: Fé’s enthousiasme werkt aanstekelijk en je gaat het wel zelf doen. Je komt in contact met je intuïtie waardoor je hier vanuit de juiste keuzes voor jezelf kunt maken i.p.v. jezelf klein te houden vanwege angst. Die dromen waarvan je denkt “die zijn toch niet voor mij weggelegd” zijn juist jouw dromen!

Fé helpt je er bij om ze te realiseren zodat je ook echt je droomleven gaat LEIDEN. Anyway, Fé, hartstikke bedankt voor een fijne, leerzame tijd en bedankt voor je enthousiasme en hulp. Uitnodiging voor een vervolg zie ik graag tegemoet!❤️

n

Sam

Over het Zielsmissie Programma: 

De doorslag om mee te doen: de openheid en eerlijkheid die jij in de 3 daagse toonde. Kwetsbare kant getoond en je had een radicale eerlijkheid over jezelf. Wat ik heel krachtig vond en nog steeds vind is dat jij uit ervaring spreekt. Jij doet dit omdat jij ook alle shit hebt mogen / moeten aankijken. Dus jij bent jouw eigen ervaringsdeskundige, mogelijk dat dat een van de meest krachtige ingrediënten van jouw programma. Wat mij echt enorm deed twijfelen was dat mijn EGO mij deed denken / afvragen “kan een 27 jaar (jonge) vrouw mij überhaupt verder brengen”.

Het Zielsmissie programma heeft mij opgeleverd: Dat alles meer stroomt, dus ik voel meer, laat emoties weer toe. Sinds de laatste Q&A is ook echt het besef ontstaan dat ik alles mag omarmen. Dus ook als ik mij gefrustreerd voel, alles mag er zijn. Het is oké. 2. Geloof. Geloof dat ik ga bereiken wat ik wil bereiken. Dat ik alles wat ik daar voor nodig heb, al in mij heb. 3. Meer bewust van innerlijke criticus. Het maken van de tekening en het verbinden van een naam, heeft mij echt geholpen.  

Pretty happy! Ga zo door Fé! Je hebt mij echt positief verrast. Wanneer start het vervolgtraject? 😉 ❤️

wouter

Wouter

Over het Zielsmissie Programma:

Ik was super enthousiast toen je erover vertelde bij de challenge en voelde dit moet ik doen, maar ik had eerst wat twijfels, toen ik jou had geappt en je me precies kon zeggen wat me ego was en wat intuïtie was de keuze eigenlijk snel gemaakt en daar ben ik je heel dankbaar voor. 

Ik durf nu meer te vertrouwen in plaats van in angst te leven. Ik kijk angsten nu aan en daardoor kan ik vinden waar het vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Zo heb ik ‘ja’ op een baan gezegd door het programma, waar ik normaal ‘nee’ op had gezegd i.v.m. de uitdaging.

Ik durf mezelf kwetsbaarder op te stellen. Ik kan zoeken waar dingen vandaan komen als bij irritaties en dit dan spiegelen op mezelf, wat mis ik hier? Ik kan me beter inleven door te filteren en niet gelijk te oordelen. Ik vat sommige dingen niet meer zo persoonlijk op als dat ik voorheen altijd deed. 

Heel erg bedankt Fé! Je bent echt een topper en ben heel blij dat ik jou ben tegengekomen!❤️

schermafbeelding om

Lucia

Wat heef het TP je opgeleverd?

Zelfvertrouwen, meer rust, luisteren naar mijn intuïtie en niet laten leiden door anderen.

Wat ik op het eerste zicht bracht als een oppervlakkig probleem, weet ze met haar enorme inlevingsvermogen te doorgronden en helemaal naar de kern te komen van het probleem. Ze weet van aanpakken als geen ander en door haar directe aanpak krijg je geen reflectie die over koetjes en kalfjes gaat maar ze is straight tot the point.

Wanneer je bereid bent om te investeren in persoonlijke ontwikkeling is zij bij uitstek de geschikte persoon die samen met jou die stappen gaat ondernemen. Dankzij haar is mijn perspectief op het leven veranderd en handel ik vanuit wat ik werkerlijk wil en niet wat een ander van mij verlangt. Die zelfliefde is het mooiste geschenk wat jij jezelf cadeau kunt doen.❤️

 

Wacht niet langer. Time is now!

Q&A time!

Wat krijg ik allemaal?

  • Vijf modules

  • Vijf transformerende werkboeken

  • Vijf shiftende meditaties

Het duurt wel zes weken… 

Je koopt hier geen shortcut naar geluk. Als jij al heel je leven piekert, zul je dat gedrag weer af moeten leren. Dat kost tijd. In deze vijf/ zes weken krijg je alle tools én zul je na een maand de eerste échte veranderingen gaan opmerken. Na de zes weken is het zeker niet over, want je zult altijd bewust moeten blijven leven. 

Kan ik direct instappen? 

Ja. Het programma kun je namelijk op eigen tempo volgen. 

Wat is de investering?

De investering van het programma van Piekeren naar Pit is 97,- (excl. btw)

Voor wie is het programma geschikt?

Het programma is geschikt voor je als je een ambitieuze, gedreven en tikkeltje spirituele professional bent die aan alles voelt: ik zit vééél te veel in mijn hoofd en daardoor blokkeer ik mijn eigen grootsheid. Diep van binnen voel ik dat ik veel meer heb te doen, maar door het gepieker, de stress en mijn energieniveau wat blijft steken, kan ik niet volledig in mijn ware zelf stappen. De dromen die ik heb, mijn verlangens, het wordt overspoelt door angsten en twijfels. Je bent hier om meer verbinding met je lijf te ervaren, te voelen én vanuit die verbinding stappen te gaan nemen vanuit hart en hoofd. Omdat je hier ook wat te doen hebt. Dat weet je. 

Voor wie is het programma niet geschikt?

Het programma is niet geschikt voor mensen die in dezelfde cirkeltjes rond willen blijven hangen en liever in hun hoofd blijven hangen. Je weet zelf heel goed dat dit een hoop heeft opgeleverd, maar op dit moment voel je dat deze  manier van werken op is.

Het is niet geschikt voor mensen die denken een quick fix te kopen of dat ik al jouw piekerproblemen op los. Ik bied je alle tools, maar je zult zelf ook aan de slag moeten.

Wat je geeft, ontvang je uiteindelijk ook. Zo werkt het. 

Scroll naar boven