Unchained: Ontketend worden van álles wat je in de weg staat om bij de top 5% pioniers van je branche te gaan horen die bekend staat om haar verhaal en (nationale) missie.

De 5% bedoel ik niet als een makkelijk marktetingstrucje om mee te doen aan de top.

Meedoen aan de top is niet interessant.

Wat wel interessant is, en waar die 5% over gaat…

Het is de onderneemster die verder kijkt dan de massa. Groots en indien nodig, afwijkend durven doen.

De onderneemster die zaken radicaal anders ziet en nieuwe perspectief biedt voor de samenleving en haar klanten.

De onderneemster die haar waarheid ongegeneerd durven delen, zonder nuance, als het nodig is. 

De onderneemster die no matter what altijd bezig is met eigen ontwikkeling en leerling van het leven is. 

De onderneemster die loskomt van lof of kritiek, maar gewoon helemaal in lijn uitvoeren wat nodig is.

De onderneemster die trots is op wie ze is, uiterlijk en innerlijk, en als ze een ruimte in loopt we allemaal hebben: ‘Who is that fierce woman?!’

De onderneemster die durft te gaan staan voor wat ze doet, in haar waarde én daar goed betaald voor wordt.

De onderneemster die voorbeeld, inspiratie en role model is voor anderen.

Het vraagt wat om weg te stappen van de 95%. 

Het is makkelijker dan je denkt. 

Durf je? Laat mij in een gratis gesprek meekijken waar jij nog veel te veel de 95% bent, terwijl je tot die 5% behoort. 

I feel it in my bones.
Ik verlang dit op diep zielsniveau om impact te maken met míj́n verhaal, visie en missie.

IMAGE
unnamed file
IMAGE

Het wordt tijd om los te breken van alles wat je klein houdt.

Deze is voor de grootse stem in jou. 

Die weet dat álles mogelijk is wat je doorkrijgt aan dromen, verlangens en beelden (Het is veel, he?)

Die verlangens om op een groter podium te staan, duizenden mensen te inspireren, jouw eigen event te geven én op zo’n top manier zichtbaar te zijn dat droomklanten in de rij staan en moeiteloos ja zeggen (in plaats van binnen hengelen..) 

Het is mogelijk. En ik kan het weten.

Het vraagt je alleen meer dan dat je nu doet.

Je valt nu te weinig op.

Je bént de expert in je vakgebied met een grootse visie. 

Maar dit komt nog niet goed naar voren in je zichtbaarheid. 

En dit is nodig in een overvolle markt. 

Jouw volgers aka droomklanten weten dit nog niet. Die twijfelen of jij er wel zo van overtuigd bent, omdat je vaak lang ze heen praat met wolkentaal en clichés die ze bij iedereen lezen.

Het wordt tijd dat jij een ijzersterk fundament neerzet vanuit 100% jij. Dan bén je uniek namelijk. 

En.. Woestaantrekkelijk voor jouw droomklant. Want dat typische-jij-sausje, dat mist nu nog veel te vaak. 

En nu je hier toch leest…

Ben jij zelf wel zo overtuigd van wat je te doen hebt? Of kruip je zelf vaker in je kleine, veilige schulpje dat nodig is?

Ben je het ene moment niet van de toren te blazen, en het andere moment zit je een week verloren op de bank?

Het wordt tijd dat je deze schommelingen niet meer zo extreem ervaart, maar er een diep weten is dat vertrouwd op wat je mag neerzetten in deze wereld. 

Vanuit meer rust, vertrouwen en plezier.

Het wordt tijd dat je het niet meer alleen wil dragen of doen…

Want dat kost je het meest waardevolle wat hier op aarde is: tijd.

Word het voorbeeld voor jouw kinderen. Of ouders.

Word die inspirator waar de wereld al zo lang op wacht.

Ik word heel graag jouw mentor en neem je op pad…

En ontketen alles wat je nog in de weg staat. 

Om het voorbeeld te zíjn en…

Samenwerkingen, klanten, omzet en nog veel meer moois jouw kant op komt.

Are you ready? Boek hier je kennismakingscall waar ik je vanuit liefde laat zien welke grote kansen ik voor jou zie. 

Kelly Geerlings & Esther de Vries na 2 maanden Unchained. 

Dit is wat Unchained je oplevert:

Je staat unshakeable voor jouw eigen verlangens en voel je geen schaamte meer op de geweldige ambities die je hebt én uitvoert. Je bent een voorbeeld en inspiratiebron voor andere onderneemsters.

Je durft groter te denken en te zijn. Afwijkend, indien nodig, van de massa. De zaken die je radicaal anders ziet, daar steek je je kop niet meer voor in het zand. Die deel je.

Je bent de onderneemster die durft te gaan staan voor wat ze doet, haar waarde voelt én daar naar betaald wordt. Hallo fijne reizen (met je gezin), geweldige nieuwe keuken of je vrienden trakteren op een weekend Barcelona. Of allemaal? 😉

Je bent onderscheidend tussen al die standaard zichtbaarheid online. Je bent de pionier in je vakgebied, waar je eerst alleen nog maar naar kon opkijken. Reacties op events als: 'Jij bent toch van de...' kun je verwachten.

Je voelt expansie rondom jouw expressie; dit is de gouden combinatie naar werkelijke vrijheid. Schaamte? Bezig met wat anderen misschien van je iets te uitgesproken IG post vinden? Niet meer.

Hallo Podiumtijger! Podcast, Youtube, Instagram, spreken voor je eigen groep, letterlijk het podium pakken... Go get ‘m tiger! Je hebt genoeg skills eigen gemaakt die je inzet voor jouw zichtbaarheid.

Naast alle grootse business wins, groei je persoonlijk als kool. Verwacht reacties als: 'Wat is er met jou gebeurd?' Op een positieve manier dan, hé 😉

Vraag een kennismaksingsgesprek aan:

Black Blue Pink Retro Neon Podcast Cover

‘Ik durf veel meer te gaan staan voor mijn verhaal en dit naar buiten te dragen. En daardoor merk ik dat meer het begint te stromen in mijn onderneming. Doordat ik sterker sta en durf te laten zien wie ik ben en waar ik voor sta, gaat het stromen. 

Fé is eerlijk, recht door zee en spiritueel. Dat vond ik een heerlijke combi. Ze voelt je aan, prikt door je bullshit heen en is ook je steun.

Unchained zou ik aanbevelen voor onderneemsters die voelen dat er meer in je zit, maar ook zien dat je best een laagje dieper mag gaan en niet alleen je bedrijf is. Het gaat om hoe jij erachter staat als persoon en dat wordt meegenomen.’ – Kelly Geerlings, geboorte- en trauma consulent 

Het praktische programma ziet er als volgt uit wanneer wij het er samen over eens zijn dat jij geselecteerd wordt voor Unchained (Group) - zes maanden:

1x Kick-ass Kick-off (2 uur)

Kick-ass kick-off in Breda (of online) en alles wat nodig is om jouw eigenheid en eigen wijsheid helder te hebben en vanuit daar te gaan starten. We starten bij het fundament van alles wat je doet; bij jou dus. Wat heb je nodig voor de komende 6 of 12 maanden?

2x Live dag & 1 Podium Dag

Drie next level live dagen van gemiddeld 8 uur. Om diepere connectie en verbinding te ervaren met de groep én op deze dagen deep dives te maken into our soul en een hele hoop fun. Je gaat letterlijk je podium pakken en ik train je daarin. Natuurlijk volledig verzorgd, he he.

12 x Deep Dive Sessies

Om de week hebben we een Deep Dive van een uur. We duiken in op wat nodig is. Dit ontstaat altijd intuïtief en vanuit de groep.

3x Seductive Skills

In totaal krijg je 3 grote thema's waar we aan jouw skills gaan werken om die pionier in je vakgebied te worden. O.a. Seductive schrijven, stunning video's, perfecte podcasts, 5-sterren masterclasses... En natuurlijk pak-je-podium: letterlijk.

Besloten app groep voor support + celebrations + activaties

Nooit meer onnodig in je eentje strugglen, handremmen of je onzeker voelen over je volgende impact move.. Let's do LIFE together, zes of twaalf maanden lang.

Bonus: Betaal je in één keer (Group)? Krijg je support en lijntje met mij op dinsdag cadeau.

Wil je liever meer 1-op-1 tijd? Zodat je van maandag t/m donderdag 1-op-1 tijd hebt én een extra 1-op-1 call in de maand? Geef dan aan dat je voor VIP gaat.

Wil je liever volledig 1-op-1 werken? Check dan het Mentorship op http://fevanmegen.nl/mentorship

IMAGE
IMG
unnamed file
IMG

‘Fé ziet me echt. En helpt me precies op de vlakken waar ik het nodig heb. Van te voren kan ik niet bedenken wat, maar ik kan altijd verder. Ik spreek mezelf meer uit en ga staan voor wat ik wil. Mijn fundament staat. Ik deel veel meer vanuit kwetsbaarheid online en dat spreekt veel meer aan. 

Ik zou Unchained aanbevelen voor iedereen die een grootse missie heeft en die anders is dan het gemiddelde. Dan moet je bij Fé zijn’ – Esther de Vries, coach

Fé, wat is jouw methode? Mijn 4 pilaren (waar altijd ruimte is voor een laagje dieper)

Afgestemde visie

We gaan jouw essentie volledig uitpluizen. Terug naar de basis. Make everyone wants YOU! And you only.

We zetten een ijzersterk fundament neer waar jij telkens op kan doorbouwen. Het geeft je helderheid over wie je bent, wat je te zeggen hebt, je visie en missie, doelgroep en aanbod. 

Je spreekt hierna niet meer in vage wolkentaal, weet waar je voor staat én zorgt ervoor dat jouw ideale klant zich aangetrokken voelt.

Energetisch fundament

Je stem laten spreken gaat niet alleen over de woorden. Het gaat over hoe vrij je voelt om je te laten zien én hoe vrij je bent in jezelf.  En dit vraagt wat van je, en daar ga ik je in begeleiden. 

We gaan energetische aan de slag om jouw frequentie daadwerkelijk te verhogen door je bewustzijn op te krikken. Ook wel fijn als je meer klanten, omzet, liefde, overvloed of wat dan ook in je leven wil aantrekken. 

Skills

Go get ‘m (podium)tiger! Naast het energetische werk + praktische doen, zijn er natuurlijk ook skills om te leren. I will teach you. 

Sensueel te schrijven, stunning video’s op te nemen, 5-sterren masterclasses geven, én vrij te breken in expressie op het podium (letterlijk). Ready for this one!? I hope so. 😉

Doen

Out. Of. The. Comfort. Zone. Mijn power is om jouw power aan te krijgen. You gonna hate me, and after… You will love me. 

Doen. Doen. Doen.  Het gevoel? Onbetaalbaar. Hier gaat je vuur van aan en psst… Het is verslavend. 

unnamed file
unnamed file
unnamed file

Dit zeggen anderen over samenwerken met mij:

Wat heeft het Zielsmissie Programma mij opgeleverd? Heb je even, haha! Voordat ik met het programma begon, was ik erg onzeker, kon ik mij heel veel aantrekken van wat andere van mij vonden (Wat ik dus zelf ook van mijzelf vond), wist ik wel wie ik wilde zijn, maar durfde dit nog niet uit te spreken en voor mijzelf te gaan staan.

Door het programma te volgen ben ik meer voor mijzelf gaan staan. Ik weet wie ik ben en ik spreek dit uit. Ik volg mijn dromen en kan nu goed omgaan met belemmeringen. Wanneer er belemmeringen zijn, tune ik in en kan ik mijn gevoelens transformeren en loslaten.

En oh ja, ik kon voorheen heel erg vergelijken.. “Nu heb ik dit weer.. waarom ik? Die ander heeft nooit wat” Zo erg EGO, zie ik nu! En wat ben ik blij dat ik nu veel meer vanuit liefde kan kijken! Fé, je programma is geweldig!! Jij bent geweldig!!

Wow!! Je bent een geweldige coach!! Je voelt zo goed aan wat iemand nodig heeft en je bent een hele fijne spiegel. Je bent eerlijk en puur. Ik durf mijzelf te uiten, omdat ik weet dat je niet oordeelt, maar vanuit liefde kijkt. Ik denk dat ik dat ook het fijnst aan jou vind. Ik durfde al mijn schaduwkanten en angsten te vertellen, omdat jij ook zo open bent en zo fijn reageert. Het voelt goed om eerlijk bij je te zijn❤️

n

Sharon de Brabander, Reiki & Traumahealer

De live dag is voor mij een super, super leerzaam en zoveel inzichten en delen die aangeraakt mochten worden waar ik zelf niet durfde te openen. De moed, de bevestiging en ook hierin ik word gedragen. Ik word gesteund. En betekent al zoveel, dat ik nu in mijn kracht sta. Dat ik durf te vliegen en te spuwen. Ik ben aan voor vandaag en heb mijn eerste coachtraject gehad. Vandaag heb ik een JA gekregen voor twee kandidaten voor een dag training (Reiki). En daar mag ik voor gaan staan. Ik heb niet zoveel woorden, behalve dat ik hier zoveel kracht uithaal. Dat ik mijn podium pak en ga shinen. Dus heel blij dat ik dit heb gekozen. 

unnamed file

Jesica Narain, Reiki Master

Ik ben Daisy, een nu zelfverzekerde vrouw die alles kan krijgen wat ze wilt. Moeder van een prachtige 9 jarige dochter en werkzaam als schoonmaakster en pgb begeleidster.  
Voor ik meedeed aan het P&P Programma ging het heel slecht. Durfde nergens confrontatie aan te gaan of mijn grenzen aan te geven. Mijn oud bazin liep over mij heen en vroeg mij vaker te komen werken op mijn vrije dagen, en daar ging Daisy weer. Durfde ook niks te eisen hulp ed. Was opzoek naar een nieuw huis en deed dit zelf ipv instanties in te schakelen die daarvoor zijn.

De situatie nu is heel erg goed! Ik manifesteer alles wat ik wil en sta vol zelfvertrouwen in het leven. Fé heeft mij de handvatten gegeven om momenten van crisis te handelen naar shiften in positieve zin. Ik heb leren loslaten. Een mooi voorbeeld is met liefde kijken naar mijn pijnlijke verleden en accepteren dat mijn moeder niet beter kon dan ze altijd heeft gedaan. 

Fé is een heerlijk mens! Ik kan mij zo levelen met Fé, zoveel raakvlakken en zelf ook niet bang om feedback te ontvangen. Haar energie is echt geweldig en je voelt je begrepen. Iets wat je als onzeker iemand echt heel goed kan gebruiken. Het gevoel van ik ben niet alleen.

Ik vond de samenwerking echt super fijn. Op ieder moment dat ik je nodig had ben je er voor mij geweest. Ik zou de samenwerking graag aanbevelen aan mensen die los willen breken en vol zelfvertrouwen in het leven willen gaan staan. Het stukje hier ben ik en de balans kunnen vinden in verschillende rollen die een vrouw/mens moet vervullen.

Lieve Fé, het stukje alle ballen hooghouden zoals de pilaren in de eerste meditatie zijn gelukt. Het kost mij nu zo weinig moeite om te shinen en alles te kunnen verwezenlijken zoals ik het wil. Als moeder, vrouw en vriendin kan ik nu met volle trots dragen. Alles wat ik dacht dat ik niet kon kan ik nu dankzij het zetje van jou. Ik ben je meer dan eeuwig dankbaar dat ik de stap heb durven zetten om met jou te gaan samenwerken. Ik schrijf dit nu echt met een traan in mijn oog want alles wat ik niet had durven dromen is gelukt! Ik hoop dat we elkaar blijven volgen en af en toe eens hoor hoe het met je is!❤️

Schermafbeelding om

Daisy Pool, PGB begleidster

Lieve Fé, duizendmaal dank voor jouw intensieve, maar prachtige programma. Wat heb ik mezelf op een dieper niveau mogen leren kennen.

Bij de start van het programma was ik onzeker en had ik veel twijfels over de toekomst.

Na jouw programma ben ik dichterbij mezelf uitgekomen. Ik kan ‘weer’ voelen! Dit maakt dat ik keuzes maak vanuit mijn hart en veel vaker nee zegt (wat echt heerlijk is). Ik heb uiteindelijk de stap gezet om het roer om te gooien en ook mijn eigen coaching te starten.

Fé is een oprechte en eerlijke coach. Ze voelt precies aan waar er weerstand zit (en dus groei) en kijkt niet weg van zaken. Ze laat genoeg ongemakkelijke stiltes vallen, haha. Oh en niet te vergeten, jouw humor. Dat maakt een sessie toch ook weer heel luchtig. (Zonder iets weg te lachen). 

Fé, door jou ben ik een ander mens geworden En dat in DRIE MAANDEN! Ik heb vertrouwen in wat ik doe en in mijn leven. Duizendmaal dank voor dit proces en tot snel! ❤️

image

Sanne Peters, Lifestyle Coach

Het programma helpt je om jezelf te accepteren wie je bent en wat je doet.

Fé heeft mij geholpen met mijn grootste angsten aan kijken en hier over heen te komen. Zij heeft mij zelfs geholpen om mijn grootste angsten los te kunnen laten. Daarnaast kan ik veel beter mijn eigen grenzen aan geven en mijzelf uitspreken. Ook heeft het programma mij rust in mijn hoofd gegeven. Je hoeft je niet om alles zorgen te maken, en Fé helpt je hier bij om dit in te zien.

Fé is een topper en begeleid je fijn. Ze dringt echt tot je kern door. Dit is in het begin misschien een beetje eng en doet pijn, maar je leert hier zo veel van!

Thanks Fé voor waar jij mij nu hebt gekregen. Ik ben je hiervoor eeuwig dankbaar! ❤️

o

Amber Haazenoot

Fé praat vanuit haar eigen ervaring wat overtuigend werkt. Door haar eigen ervaringsdeskundige te zijn en de kennis en ervaring die ze verder opgedaan heeft is Fé in staat je prima te begeleiden om jezelf te ontdoen van je ego-stukken/maskers.

Spoiler alert: Fé’s enthousiasme werkt aanstekelijk en je gaat het wel zelf doen. Je komt in contact met je intuïtie waardoor je hier vanuit de juiste keuzes voor jezelf kunt maken i.p.v. jezelf klein te houden vanwege angst. Die dromen waarvan je denkt “die zijn toch niet voor mij weggelegd” zijn juist jouw dromen!

Fé helpt je er bij om ze te realiseren zodat je ook echt je droomleven gaat LEIDEN. Anyway, Fé, hartstikke bedankt voor een fijne, leerzame tijd en bedankt voor je enthousiasme en hulp. Uitnodiging voor een vervolg zie ik graag tegemoet! ❤️

n

Sam

IMAGE
IMAGE
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
IMG
IMG
unnamed file

Wérkelijk gaan staan voor wat je te doen hebt. In het licht én donker. That's what I do. And you?

Waarom wil ik dit bij jou volgen?

Host en Founder van de Taboecast de #1 taboedoorbrekende Podcast van Nederland en Visibility Mentor. Waarom je bij mij moet zijn in Unchained of het 1-op-1 Mentorship? Check it out: 

  • In bovenstaande video wordt het duidelijk waarom ik doe wat ik doe. Met taboes werken maakt je vrij van schaamte. En dus vrij om te gaan wat jij wil neerzetten.
  • In een half jaar van 0 naar 50K downloads en zijn we een nationale podcast. Oh en belangrijk: door héél hard door te zetten, ook als ik het niet zag zitten. Ik leer je graag gezond portie doorzettingsvermogen. 
  • Door naamsbekendheid ben ik in een half jaar al 3x gevraagd mee te doen aan een groot Online Summit. Ik neem je mee hoe je dit voor jezelf realiseert en aanvragen binnenkrijgt. 
  • ”Er zijn weinig mensen die practise what you preach net zo voortleven als Fé” (Woorden van Dominique Dolman, niet van mijzelf 😉
  • Ik leer je álles wat je nodig hebt om zichtbaarheid naar het volgende niveau te tillen. Van podcast tot podium, van presence tot vrouwelijke- en mannelijke energie in balans, van Youtube tot groepen.
Als dit rijtje je stoort, boek dan zeker een call. Dan mag jij 99,9% veel meer gaan staan voor wat jij doet in deze wereld.

Je bent welkom in Uncained als:

Je onderneemster bent en minimaal 2 jaar aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan. Mijn coachees zijn áltijd bewuste dames. Alleen mindset en positieve gedachten, daar ben je uitgegroeid. Je zoekt verdieping. Dit vind ik 10x belangrijker dan de omzet die je draait. Ik heb zelf een ongelofelijke drive en ik geloof dat dit veel meer waard is dan wat je nu omzet.

Opgeven geen optie voor je is. Linksom of rechtsom voer jij je missie succesvol uit en ga je door. Je bent niet bang om in jezelf te investeren in tijd, geld en energie, omdat je weet dat jouw verlangen zo groot is, dat je het waar gaat maken.

Fé

Veelgestelde vragen

Een groep, dat is niks voor mij…

Laat me raden: jouw grootste groei ligt misschien juist in een groep. Omdat het retespannend vind om jezelf te laten zien. Ik zie dit dus als een win-win. Er is genoeg persoonlijke aandacht voor jou.

Ik laat in totaal maximaal 15 deelnemers toe

Ik weet zelf hoe lang ik niet in groepen thuis heb gepast en hier verhalen over heb verteld. Dat ik anders was. En dat was jij misschien ook, als oudere ziel of ambitieuze 5%. Maar lieverd, je bent nu hier en gaat mensen ontmoeten die met jou levelen! 

De groepsamenstelling zal tijdens het programma veranderen doordat de deelnemers op andere momenten kunnen instappen, tenzij hij vol zit.

Kan ik direct instappen? 

Ja, je kunt direct jouw plek verzekeren na onze call door een enthousiaste (en ok, spannende) ‘JA’ en eerste (termijn) betaling. 

Wat is het verschil tussen Group – VIP – Mentorship 1-op-1 (6 maanden)?

Groep: wat beschreven staat op deze pagina is inbegrepen.

VIP: Extra support van maandag t/m donderdag van 09.00 – 17.00 en een extra call per maand. Of in te zetten op een ander moment, bijvoorbeeld 3x 2 uur live in Breda (mijn kantoor).

1-op-1 Mentorship: mijn volle aandacht 24/5 in de week en alles wat ervoor nodig is om jouw doel te bereiken. Je krijgt een vast uur in mijn agenda, elke week. 

Het verschil zit hem ook in de investering.   

Ik ben misschien op vakantie, is dit erg?

Nee, dit is helemaal geen belemmering. Je kunt alles terugkijken, want er worden opnames gemaakt. Mocht je met de live dagen niet aanwezig zijn of kun je het niet bijwonen? Geef dit op tijd door en er wordt een verbinding geregeld via Zoom.

Is zes maanden wel genoeg?

Ikzelf ben al 2,5 jaar bezig met telkens meer en meer impact maken. Zie het niet als een bepaalde tijd, maar dat je altijd wil blijven groeien. Natuurlijk heb je na 6 maanden doelen bereikt, maar komen daar ook weer grotere voor terug. Als je op mij lijkt.. ;-)! Het niet doen, daardoor stagneer je. Ik zie je aan de andere kant voor een call!

Ik wil graag een jaar met je werken.

Heel gaaf dat je je zó wil committen. Dat kan zeker! En dit bespaart jou ook in de investering. Geef dit aan in ons afstem gesprek. 

Scroll naar boven