Artist
Koppen Taboe Summit website

Heeft een unieke sound, deelt haar wijsheid in haar songs en is charismatisch op het podium.

Denk je dag Gaga wakker ligt van Beyoncés nieuwe album, Ri’s Super Bowl of het uitverkochte concert van Adele?

Omdat ze weet waar ze knettergoed in is. Er meer mensen net zo goed kunnen zingen, maar weet – letterlijk – dat ze een eigen geluid heeft. 

Omdat ze talentvol is en er hard voor werkt aan de top mee te blijven doen. 

Omdat ze weet wie haar fans zijn en waarvoor ze het doet. 

Omdat ze het bij zichzelf kan houden in plaats van op zoek te gaan naar iets buiten zichzelf.

Je wilt als pionier in jouw branche net zo werken als Gaga, Rembrandt of J.K. Rowling.

Ik ben het niet eens met de visie ‘Alles is vervangbaar.’

Een artiest is vervangbaar en er zullen nieuwe sterren zijn, maar het is niet hetzelfde. Denk je dat er ooit weer een Gaga komt? 

Be the artist en create a whole new dimension in visibility🔥

Koppen Taboe Summit website

Een artiest creëert vanuit haar (of zijn) zone of genius. Een artiest weet hoe goed ze is in haar vak, wat ze de wereld komt bieden, haar visie is, haar bijdrage en is niet zo bezig met wat iedereen om haar heen doet. 

Gaan ondernemen als een artiest, dat is wat je wenst. 

Omdat Rihanna ook niet bezig is met hoe Beyoncé optreedt. Of Rembrandt hoe Vincent schildert (hij was ook al dood, maar je snapt me) of J.K. Rowling hoe E.L. James schrijft.

Ze zijn allemaal onmisbaar.

Doordat ze zichzelf neerzetten vanuit die unieke combinatie van personality + resultaten + unieke bijdrage aan de wereld. 

Maar je ook ‘gewoon’ *insert your name* bent en dat ook de reden is dat mensen met je willen samenwerken. 

En vind jouw eigen geluid volledig terug….

… En klanten staan vanzelf in de rij staan om jouw uitverkochte Ahoy show te komen bekijken, je boekenreeks te kopen of welke grootste droom jij ook voor jezelf hebt. 👨🏻‍🎤

Unchained 6 months program: volledig losbreken van de kleurloze (online) ondernemersmassa en als artiest jouw personality + resultaten + unieke bijdrage aan de wereld naar je next level brengen voor meer impact, klanten en omzet.

Je bent een vrouwelijk pionier die haar eigen kijk en visie heeft in haar vakgebied. Bijvoorbeeld over de Wet van Aantrekkingskracht, en hoe dat nou écht werkt (en niet dat suffe gelul online). Bij jou in de coaching krijg je The Real Deal’ en niet zomaar de goedkope ‘hier-heb-je-een-wonderpil-versie’. 

Je hebt de diepe dalen en hoge pieken van het leven gekend. Door jouw verhaal, ervaringen en de vele transformaties die je hebt meegemaakt en hebt doorleefd en voelt, ben je dé teacher, coach, mentor waar jouw klanten dolgelukkig door worden. 

Je hebt geleerd bescheiden te moeten zijn. Dankbaar. Rustig. Een lief meisje. Nu je ouder wordt blijk je ook steeds meer een andere kant te hebben: dat rebelse, stoere lefwijf die zegt waar het op staat.

Je ervaart op veel levensgebieden al succes, want je hebt al alles op orde. Een lieve partner, je bent moeder, hebt een fijn huis en doet waar je het allergelukkigst van wordt: jouw missie uitvoeren met je bedrijf. Je bent gek op persoonlijke ontwikkeling en er is niemand die jou inhaalt qua kennis en ontwikkeling. Dat staat steevast op 1. But there is more. 

Klinkt dit als jou? Boek hieronder je call via mijn agenda.

Ik wil losbreken...

Dit programma staat in het teken van losbreken van de (ondernemers)massa en ‘hoe het heurt’ en het volledig op jouw manier te gaan doen.

Losbreken van de gebaande paden.

Losbreken van ‘standaard’.

Zonder alle strategie of eerder opgezette zaken aan de kant te gooien.

Gaan ondernemen als een artiest. 

Want een artiest is uniek… 

Dit is waar je hulp bij zoekt, de komende 6 maanden, als het 'ff kan 😉

Je eigen geluid laat je al veel horen, maar jouw pure, eerlijke en rauwe versie, met duidelijke visie? Die vind je nog spannend. En dat maakt precies het verschil of je bij de 95 of 5% hoort. Je ervaart dat je in versnelling 5 zit, terwijl versnelling 7 mogelijk is. Áls je echt volledig durft te gaan staan... Daar zijn deze zes maanden voor.

Hoe laat je jouw grootse verhaal en de waarde die je levert, nu ook duidelijk naar voren komen in je marketing en voor je werken, zodat potentiële klanten in een masterclass of op IG denken: Hell yes! (Alleen al bij het verhaal dat je vertelt)?

Je twijfelt zo af en toe hóe goed je bent. Voel je je een imposter, want ‘Je doet er toch niet heel veel voor?’ Helemaal als je alleen al denkt aan je prijzen te verhogen… Gaat het dan nog wel waard zijn? Komen er dan nog wel klanten? Terwijl je bij je eigen klanten áltijd ziet welke grote mogelijkheden er zijn.

Je schiet nog vaak in het perfectionistische meisje dat alles goed wil doen. En ja, dat kost je een hoop: een duidelijk geluid naar buiten, consistentie in je zichtbaarheid, heel veel tijd aan randzaken en klanten die toch kiezen voor je concurrent, omdat ze niet de fantastische personality leren kennen (en je, eerlijk, gewoon een beetje saai vinden en persoonlijkheid missen.)

Vraag een kennismaksingsgesprek aan:

Kelly Geerlings & Esther de Vries na 2 maanden Unchained. 

IMAGE
IMAGE
IMAGE

Dit is wat Unchained je oplevert:

Je staat unshakeable voor jouw eigen verlangens en voel je geen schaamte meer op de geweldige ambities die je hebt én uitvoert. Je bent een voorbeeld en inspiratiebron voor jouw doelgroep én klanten. Je bent losgebroken van die 95% en dat maakt zo'n groot verschil in je onderneming.

Je durft groter te denken en anders te zijn - de 5%. Afwijkend, indien nodig, van de massa. En ja, dit ook duidelijk te communiceren, zodat mensen dit niet alleen inspirerend blijft, maar ook meer klanten, omzet en naamsbekendheid oplevert.

Je bent de onderneemster die durft te gaan staan voor wat ze doet, haar waarde voelt én daar naar betaald wordt. Hallo fijne reizen (met je gezin), geweldige nieuwe keuken of eindelijk flink sparen voor dat boerderijtje/vrijstaande huis in/bij de natuur...

Jouw personality matcht nu ook eindelijk met de gehele marketing en communicatie. Je komt opdagen als een artiest en daardoor onmisbaar in jouw niche.

Hallo Podiumtijger! Podcast, Youtube, Instagram, spreken voor je eigen groep, letterlijk het podium pakken... Go get ‘m tiger! Je hebt genoeg skills eigen gemaakt die je inzet voor jouw gehele zichtbaarheid.

Naast alle grootse business wins, groei je persoonlijk als kool. Je frequentie krijgt een flinke upgrade en je twijfelt niet meer aan wat je te doen hebt in deze wereld. (Ook niet als je partner zegt: Is die investering nou wel zo handig?! Verwacht reacties van bekenden: 'Wat is er met jou gebeurd?' En van vreemden: 'Zo, wat heb jij een fijne energie!'

Vraag een kennismaksingsgesprek aan:

Black Blue Pink Retro Neon Podcast Cover

‘Ik durf veel meer te gaan staan voor mijn verhaal en dit naar buiten te dragen. En daardoor merk ik dat meer het begint te stromen in mijn onderneming. Doordat ik sterker sta en durf te laten zien wie ik ben en waar ik voor sta, gaat het stromen. 

Fé is eerlijk, recht door zee en spiritueel. Dat vond ik een heerlijke combi. Ze voelt je aan, prikt door je bullshit heen en is ook je steun.

Unchained zou ik aanbevelen voor onderneemsters die voelen dat er meer in je zit, maar ook zien dat je best een laagje dieper mag gaan en niet alleen je bedrijf is. Het gaat om hoe jij erachter staat als persoon en dat wordt meegenomen.’ – Kelly Geerlings, geboorte- en trauma consulent 

Het praktische programma ziet er als volgt uit wanneer wij het er samen over eens zijn dat jij geselecteerd wordt voor Unchained - zes maanden.

1: How do you become the top 5% expert?

De kick-off (2 uur) een Deep Dive om van het niveau waar je nu onderneemt, een nieuw business fundament neer te zetten die aansluit op die vijf procent. Hier kijken we naar jouw fundament (altijd vanuit jou) en positionering. Welke plek mag jij gaan innemen in de markt? We duiken niet alleen jouw HD in, je krijgt ook een zielsanalyse en duiken in op jouw kwaliteiten, talenten, wat jou nou zo jou maakt, waar jij dé expert bent. Kortom, een nieuwe fundering vanuit die nieuwe jij en grootse plannen. Sounds good? 😉

Deep Dive Workshop 2 uur per maand (6)

Elke maand is er een bepaald thema waar ik jou de 5% expert in ga maken. Telkens vertrekken we volledig vanuit jou. Ik geef je alle skills en tools die groot verschil hebben gemaakt in MIJN business en nationale podcast. Van succesvol lanceren tot masterclasses met conversie, van High Level Visibility op Socials naar Superstar Spreker en van Seductive Sales naar Summits, events en live dagen organiseren!

Hot Seat 2 uur per maand

Per maand krijg je een Deep Dive met de groep van 2 uur. Je kunt hier intuitief je vragen stellen en waar je op DAT moment tegenaan loopt en verandering in wil.

Visibility Academie

Tijdens het programma krijg je workshops en gaan we praktisch aan de slag met wat op dit moment voor jou relevant is. De academie is er om jou te ondersteunen. Met handige video's hoe je een fantastisch verhaal in elkaar steekt, masterclass opzet, gevraagd wordt als spreekster, et cetera. Dit kun je een jaar lang terugkijken (dus ook na het programma nog gebruiken).

2x Live dag & 1 Podium Dag

Drie next level live dagen. Om diepere connectie en verbinding te ervaren met de groep én op deze dagen deep dives te maken into our soul en een hele hoop fun. Je gaat letterlijk je podium pakken en ik train je om dit te doen. Natuurlijk volledig verzorgd, he he.

Besloten app groep voor support + celebrations + activaties (ONBETBAALBAAR)

Nooit meer onnodig in je eentje strugglen, handremmen of je onzeker voelen over je volgende impact move.. Let's do LIFE together, zes maanden lang.

Bonus: Betaal je in één keer (Group)? Krijg je support en lijntje met mij op dinsdag cadeau, waar je 1x per week jouw vraag mag stellen.

Kies je variant: Unchained Group (8 plekken) Unchained 1-op-1. (max. 6 plekken)
App maandag 13.00 t/m vrijdag 13.00. Eigen 30 minuten per week, vast in mijn agenda op dinsdag.
Unchained Group is 7K voor een half jaar. (1 termijn)
Unchained 1-op-1 is 9K voor een half jaar. (1 termijn)

IMAGE
IMG
unnamed file
IMG

‘Fé ziet me echt. En helpt me precies op de vlakken waar ik het nodig heb. Van te voren kan ik niet bedenken wat, maar ik kan altijd verder. Ik spreek mezelf meer uit en ga staan voor wat ik wil. Mijn fundament staat. Ik deel veel meer vanuit kwetsbaarheid online en dat spreekt veel meer aan. 

Ik zou Unchained aanbevelen voor iedereen die een grootse missie heeft en die anders is dan het gemiddelde. Dan moet je bij Fé zijn’ – Esther de Vries, coach

Dit programma richt zich op alle manieren mogelijke manieren van zichtbaarheid. Van mediatijger, marketinglover, salesmaniak tot hoe jij als pionier impact maakt met je missie. Of eigenlijk: je Zijn (I know you, spiriwirihead.)

Een artiest creëert vanuit haar (of zijn) zone of genius. Een artiest weet hoe goed ze is in haar vak, wat ze de wereld komt bieden, haar visie is, haar bijdrage en is niet zo bezig met wat iedereen om haar heen doet. 

Gaan ondernemen als een artiest, dat is wat je wenst. 

Omdat Rihanna ook niet bezig is met hoe Beyoncé optreedt. Of Rembrandt hoe Vincent schildert (hij was ook al dood, maar je snapt me) of J.K. Rowling hoe E.L. James schrijft.

Ze zijn allemaal onmisbaar.

Doordat ze zichzelf neerzetten vanuit die unieke combinatie van personality + resultaten + unieke bijdrage aan de wereld. 

En dit levert heel veel op, als jij dit ook gaat doen: 

– Betere klanten die niet aankomen met een smoesje van een spontane verbouwing, maar volmondig JA zeggen op alles wat je ze biedt.

– Gevraagd worden voor fantastische Summits waardoor je meer naamsbekendheid krijgt!

– Niet continu twijfelen aan wat je doet, maar een ijzersterk vertrouwen in je bedrijf en missie. 

Een artiest zijn? Dat gaat voor mij over de volgende zaken…

Het is de onderneemster die verder kijkt dan de massa. Groots en indien nodig, afwijkend durven doen.

De onderneemster die zaken radicaal anders ziet en nieuwe perspectief biedt voor de samenleving en haar klanten.

De onderneemster die haar waarheid ongegeneerd durven delen, zonder nuance, als het nodig is. 

De onderneemster die no matter what altijd bezig is met eigen ontwikkeling en leerling van het leven is. 

De onderneemster die loskomt van lof of kritiek, maar gewoon helemaal in lijn uitvoeren wat nodig is.

De onderneemster die trots is op wie ze is, uiterlijk en innerlijk, en als ze een ruimte in loopt we allemaal hebben: ‘Who is that woman?!’

De onderneemster die durft te gaan staan voor wat ze doet, in haar waarde én daar goed betaald voor wordt.

De onderneemster die voorbeeld, inspiratie en role model is voor andere ondernemers. 

Zoals je al kunt aanvoelen; dat vraagt je ook iemand te zijn.

En daar gaat zichtbaarheid voor mij over.

Wie dien jij te zijn, in heel je Zijn, je pressence, maar ook de manieren hoe jij je naar buiten brengt – vanuit je binnenste?

Durf je? Laat mij meekijken waar jij nog veel te veel te veel bezig met wat de omgeving doet en wat jouw zone of genius als artiest is…

En wordt onmisbaar voor je doelgroep en niche. 

IMAGE
unnamed file
IMAGE

Dit zeggen anderen over samenwerken met mij:

Outside your comfort zone is where the magic happens…en dat is zo waar, want deze podiumdag was echt 100% MAGIC! 

Ik vind het echt superknap hoe je binnen no-time zo’n veilige bedding hebt gecreëerd. Ik kwam aan het begin van de dag met knikkende knietjes binnen (podium, yikes!) maar je hebt ervoor gezorgd dat het een prachtige ervaring werd. Niet met allerlei trucjes, gimmicks of andere toeters en bellen, maar door ons continu liefdevol uit te dagen om in onze grootsheid te stappen en ‘gewoon’ authentiek onszelf te zijn. Aan het einde van de dag voelde ik me onwijs in mijn kracht staan en was er een bijzondere verbinding ontstaan met de andere vrouwen in de groep. Ik heb daarna nog dagenlang in een heerlijke inspiratie-flow gezeten! 

Deze podiumdag is echt iets voor vrouwen die stiekem wel een verlangen voelen om dat podium te pakken, maar het ook retespannend vinden.

En voor vrouwen die ergens wel beseffen dat ze een verhaal hebben dat gehoord mag worden, maar zich nog geremd voelen om het ook echt de wereld in te brengen: dit is je speeltuin.      

Mijn grootste inzicht is dat er zo’n enorme kracht zit in kwetsbaarheid. Dat wist ik wel, maar tussen ‘weten’ en iets ook echt voelen en ervaren zit soms nog een gat…En door de podiumdag heb ik die immense power echt in alle vezels mogen voelen!   

Dankjewel ❤️

Jennifer Eringaard, @jennifereringaard, Life & Soul Coach 

IMAGE

Sharon de Brabander, Reiki & Traumahealer

Deze livedag van Fé liet me door barrières heen breken, waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. 

Het voelde ZO kwetsbaar om op een podium te staan zonder vooraf bedacht verhaal. Het was helend voor me om door alle lagen van onzekerheid heen te gaan.

Te huilen op het podium, te lachen, te stamelen, stil te zijn, het hele spectrum van mijn persoonlijkheid letterlijk in de spotlight te zetten. En het gevoel wat ik er aan over hield was zelfacceptatie en zelfverzekerdheid.

Wat een warm bad om ontvangen en gehoord te worden door een groep fijne vrouwen, die allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

Onderneemsters die vanuit hun hart hun missie de wereld in willen zetten zijn het fijnste publiek.

Fé begeleidt met een warme en zachte zekerheid, flowde heerlijk mee met de dag, terwijl ze de sterke pilaar was die de dag droeg. Ze wist iedereen in haar kern te raken met afgestemde opdrachten en is een ware inspiratie! Ik kijk nu al uit naar de volgende podiumdag!!

– Inge van Schipstal, @ellis_in_polderland, Embodiment Facilitator 

IMAGE

Jesica Narain, Reiki Master

Ik ben Daisy, een nu zelfverzekerde vrouw die alles kan krijgen wat ze wilt. Moeder van een prachtige 9 jarige dochter en werkzaam als schoonmaakster en pgb begeleidster.  
Voor ik meedeed aan het P&P Programma ging het heel slecht. Durfde nergens confrontatie aan te gaan of mijn grenzen aan te geven. Mijn oud bazin liep over mij heen en vroeg mij vaker te komen werken op mijn vrije dagen, en daar ging Daisy weer. Durfde ook niks te eisen hulp ed. Was opzoek naar een nieuw huis en deed dit zelf ipv instanties in te schakelen die daarvoor zijn.

De situatie nu is heel erg goed! Ik manifesteer alles wat ik wil en sta vol zelfvertrouwen in het leven. Fé heeft mij de handvatten gegeven om momenten van crisis te handelen naar shiften in positieve zin. Ik heb leren loslaten. Een mooi voorbeeld is met liefde kijken naar mijn pijnlijke verleden en accepteren dat mijn moeder niet beter kon dan ze altijd heeft gedaan. 

Fé is een heerlijk mens! Ik kan mij zo levelen met Fé, zoveel raakvlakken en zelf ook niet bang om feedback te ontvangen. Haar energie is echt geweldig en je voelt je begrepen. Iets wat je als onzeker iemand echt heel goed kan gebruiken. Het gevoel van ik ben niet alleen.

Ik vond de samenwerking echt super fijn. Op ieder moment dat ik je nodig had ben je er voor mij geweest. Ik zou de samenwerking graag aanbevelen aan mensen die los willen breken en vol zelfvertrouwen in het leven willen gaan staan. Het stukje hier ben ik en de balans kunnen vinden in verschillende rollen die een vrouw/mens moet vervullen.

Lieve Fé, het stukje alle ballen hooghouden zoals de pilaren in de eerste meditatie zijn gelukt. Het kost mij nu zo weinig moeite om te shinen en alles te kunnen verwezenlijken zoals ik het wil. Als moeder, vrouw en vriendin kan ik nu met volle trots dragen. Alles wat ik dacht dat ik niet kon kan ik nu dankzij het zetje van jou. Ik ben je meer dan eeuwig dankbaar dat ik de stap heb durven zetten om met jou te gaan samenwerken. Ik schrijf dit nu echt met een traan in mijn oog want alles wat ik niet had durven dromen is gelukt! Ik hoop dat we elkaar blijven volgen en af en toe eens hoor hoe het met je is!❤️

– Daisy, @daisy.noa 

Schermafbeelding om

Daisy Pool, PGB begleidster

Lieve Fé, duizendmaal dank voor jouw intensieve, maar prachtige programma. Wat heb ik mezelf op een dieper niveau mogen leren kennen.

Bij de start van het programma was ik onzeker en had ik veel twijfels over de toekomst.

Na jouw programma ben ik dichterbij mezelf uitgekomen. Ik kan ‘weer’ voelen! Dit maakt dat ik keuzes maak vanuit mijn hart en veel vaker nee zegt (wat echt heerlijk is). Ik heb uiteindelijk de stap gezet om het roer om te gooien en ook mijn eigen coaching te starten.

Fé is een oprechte en eerlijke coach. Ze voelt precies aan waar er weerstand zit (en dus groei) en kijkt niet weg van zaken. Ze laat genoeg ongemakkelijke stiltes vallen, haha. Oh en niet te vergeten, jouw humor. Dat maakt een sessie toch ook weer heel luchtig. (Zonder iets weg te lachen). 

Fé, door jou ben ik een ander mens geworden En dat in DRIE MAANDEN! Ik heb vertrouwen in wat ik doe en in mijn leven. Duizendmaal dank voor dit proces en tot snel! ❤️

Sanne Peters @sannepeters 

image

Sanne Peters, Lifestyle Coach

Wat heeft het mij opgeleverd? Heb je even, haha! Voordat ik met het programma begon, was ik erg onzeker, kon ik mij heel veel aantrekken van wat andere van mij vonden (Wat ik dus zelf ook van mijzelf vond), wist ik wel wie ik wilde zijn, maar durfde dit nog niet uit te spreken en voor mijzelf te gaan staan.

Door het programma te volgen ben ik meer voor mijzelf gaan staan. Ik weet wie ik ben en ik spreek dit uit. Ik volg mijn dromen en kan nu goed omgaan met belemmeringen. Wanneer er belemmeringen zijn, tune ik in en kan ik mijn gevoelens transformeren en loslaten.

En oh ja, ik kon voorheen heel erg vergelijken.. “Nu heb ik dit weer.. waarom ik? Die ander heeft nooit wat” Zo erg EGO, zie ik nu! En wat ben ik blij dat ik nu veel meer vanuit liefde kan kijken! Fé, je programma is geweldig!! Jij bent geweldig!!

Wow!! Je bent een geweldige coach!! Je voelt zo goed aan wat iemand nodig heeft en je bent een hele fijne spiegel. Je bent eerlijk en puur. Ik durf mijzelf te uiten, omdat ik weet dat je niet oordeelt, maar vanuit liefde kijkt. Ik denk dat ik dat ook het fijnst aan jou vind. Ik durfde al mijn schaduwkanten en angsten te vertellen, omdat jij ook zo open bent en zo fijn reageert. Het voelt goed om eerlijk bij je te zijn❤️

Sharon de Brabander, @sharondebrabander_

n

Sharon de Brabander, Reiki & Traumahealer

De live dag is voor mij een super, super leerzaam en zoveel inzichten en delen die aangeraakt mochten worden waar ik zelf niet durfde te openen. De moed, de bevestiging en ook hierin ik word gedragen. Ik word gesteund. En betekent al zoveel, dat ik nu in mijn kracht sta. Dat ik durf te vliegen en te spuwen. Ik ben aan voor vandaag en heb mijn eerste coachtraject gehad. Vandaag heb ik een JA gekregen voor twee kandidaten voor een dag training (Reiki). En daar mag ik voor gaan staan. Ik heb niet zoveel woorden, behalve dat ik hier zoveel kracht uithaal. Dat ik mijn podium pak en ga shinen. Dus heel blij dat ik dit heb gekozen. 

Jesica, @jesicasa.1

unnamed file

Jesica Narain, Reiki Master

IMAGE
IMAGE
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
IMG
IMG
unnamed file

Fé, wat is jouw methode? Mijn 4 pilaren (waar altijd ruimte is voor een laagje dieper)

Afgestemde visie

We gaan jouw essentie volledig uitpluizen. Terug naar de basis. Make everyone wants YOU! And you only.

We zetten een ijzersterk fundament neer waar jij telkens op kan doorbouwen. Het geeft je helderheid over wie je bent, wat je te zeggen hebt, je visie en missie, doelgroep en aanbod. 

Je spreekt hierna niet meer in vage wolkentaal, weet waar je voor staat én zorgt ervoor dat jouw ideale klant zich aangetrokken voelt.

Energetisch fundament

Je stem laten spreken gaat niet alleen over de woorden. Het gaat over hoe vrij je voelt om je te laten zien én hoe vrij je bent in jezelf.  En dit vraagt wat van je, en daar ga ik je in begeleiden. 

We gaan energetische aan de slag om jouw frequentie daadwerkelijk te verhogen door je bewustzijn op te krikken. Ook wel fijn als je meer klanten, omzet, liefde, overvloed of wat dan ook in je leven wil aantrekken. 

Skills

Go get ‘m (podium)tiger! Naast het energetische werk + praktische doen, zijn er natuurlijk ook skills om te leren. I will teach you. 

Sensueel te schrijven, stunning video’s op te nemen, 5-sterren masterclasses geven, én vrij te breken in expressie op het podium (letterlijk). Ready for this one!? I hope so. 😉

Doen

Out. Of. The. Comfort. Zone. Mijn power is om jouw power aan te krijgen. You gonna hate me, and after… You will love me. 

Doen. Doen. Doen.  Het gevoel? Onbetaalbaar. Hier gaat je vuur van aan en psst… Het is verslavend. 

Wérkelijk gaan staan voor wat je te doen hebt. In het licht én donker. That's what I do. And you?

Waarom wil ik dit bij jou volgen?

Host en Founder van de Taboecast de #1 taboedoorbrekende Podcast van Nederland en Visibility Mentor. Waarom je hier echt bij wil zijn? Check it out: 

  • In bovenstaande video wordt het duidelijk waarom ik doe wat ik doe. Met taboes werken maakt je vrij van schaamte. En dus vrij om te gaan wat jij wil neerzetten. I will teach you. 
  • In een half jaar van 0 naar 50K en zijn we een nationale podcast. Oh en belangrijk: door héél hard door te zetten, ook als ik het niet zag zitten. Ik leer je graag gezond portie doorzettingsvermogen én ben, ondertussen dat je dit steeds beter zelf onder de knie krijgt, jouw partner in crime. 
  • Door naamsbekendheid ben ik in een half jaar al 3x gevraagd mee te doen aan een Online Summit en zelf het Beyond The Mask Summit neergezet. Ik neem je mee hoe je dit voor jezelf realiseert en aanvragen binnenkrijgt. 
  • ”Er zijn weinig mensen die practise what you preach net zo voortleven als Fé” (Woorden van Dominique Dolman, niet van mijzelf 😉 Ik leer je hoé je ook steeds meer diegene BENT en de persoon wordt die volledig kan staan voor haar missie.
     (Als dit rijtje je stoort, boek dan zeker een call. Dan mag jij 99,9% veel meer gaan staan voor wat jij doet in deze wereld!)

Je bent welkom in Uncained als:

Je onderneemster bent en minimaal 2 jaar aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan. Mijn coachees zijn áltijd bewuste dames. Alleen mindset en positieve gedachten, daar ben je uitgegroeid. Je zoekt verdieping. Dit vind ik 10x belangrijker dan de omzet die je draait. Ik heb zelf een ongelofelijke drive en ik geloof dat dit veel meer waard is dan wat je nu omzet.

Opgeven geen optie voor je is. Linksom of rechtsom voer jij je missie succesvol uit en ga je door. En natuurlijk snap ik, dat als het teveel wordt, ik daar ben als steun en support. Duh! Je bent niet bang om in jezelf te investeren in tijd, geld en energie, omdat je weet dat jouw verlangen zo groot is, dat je het waar gaat maken.

Veelgestelde vragen

Een groep, dat is niks voor mij…

Laat me raden: jouw grootste groei ligt misschien juist in een groep. Omdat het retespannend vind om jezelf te laten zien. Ik zie dit dus als een win-win. Er is genoeg persoonlijke aandacht voor jou.

Ik laat in totaal maximaal 14 deelnemers toe

Ik weet zelf hoe lang ik niet in groepen thuis heb gepast en hier verhalen over heb verteld. Dat ik anders was. En dat was jij misschien ook, als oudere ziel of ambitieuze 5%. Maar lieverd, je bent nu hier en gaat mensen ontmoeten die met jou levelen! 

De groepsamenstelling zal tijdens het programma veranderen doordat de deelnemers op andere momenten kunnen instappen, tenzij hij vol zit.

Kan ik direct instappen? 

Ja, je kunt direct jouw plek verzekeren na onze call door een enthousiaste (en ok, spannende) ‘JA’ en eerste (termijn) betaling. 

Wat is het verschil tussen Group – VIP 

Groep: wat beschreven staat op deze pagina is inbegrepen.

VIP: Extra support van maandag 13.00 t/m vrijdag 13.00. Je krijgt 30 minuten in de week (vaste plek in mijn agenda op dinsdag). 

Het verschil zit hem ook in de investering. (7-9K in 1 termijn). Anders 1000 of 1250 x 8) 

Ik ben misschien op vakantie, is dit erg?

Nee, dit is helemaal geen belemmering. Je kunt alles terugkijken, want er worden opnames gemaakt. Mocht je met de live dagen niet aanwezig zijn of kun je het niet bijwonen? Geef dit op tijd door en er wordt een verbinding geregeld via Zoom.

Is zes maanden wel genoeg?

Ikzelf ben al 2,5 jaar bezig met telkens meer en meer impact maken. Zie het niet als een bepaalde tijd, maar dat je altijd wil blijven groeien. Natuurlijk heb je na 6 maanden doelen bereikt, maar komen daar ook weer grotere voor terug. Als je op mij lijkt.. ;-)!

Ik wil graag een jaar met je werken.

Heel gaaf dat je je zó wil committen. Dat kan zeker! En dit bespaart jou ook in de investering. Geef dit aan in ons afstem gesprek. 

Scroll naar boven