Je durft jezelf niet te laten zien op je Socials en bent bang voor de mening van anderen. Ondanks dat je weet dat het wél belangrijk is voor je onderneming. Je bent klaar om ongegeneerd jezelf te DURVEN laten zien. Are you in?!

Doe hier de korte TEST of je al zo vrij bent én ongegeneerd zichtbaar én jezelf kan zijn vanuit jouw eigen unieke kern. Kies JA (volledig) of NEE (niet volledig).

Je bent volledig de persoon waarvan je weet dat het in je zit. Je doet niet langer een deksel op jezelf waardoor je jezelf niet langer afremt in enthousiasme, spirituele, jouw gekke kant en ga zo maar door. Je hebt geen oordelen over jezelf én voelt je vrij om te delen wat je wilt.
JA OF NEE?

Je hebt van je dromen ook daadwerkelijk doelen gemaakt. Je staat op het podium (met zekerheid), hebt je eigen podcast, schrijft misschien je eigen boek/blogs om impact te maken. De stappen zet je om dit te realiseren en dit doet je vanuit vertrouwen. Je houdt je niet langer klein én stapt telkens opnieuw in je hoogste potentieel.
JA OF NEE?

Je neemt ongegeneerd stories op en bent vol inspiratie als het gaat om online zichtbaarheid. Vroeger maakte je nog wel heel veel opnames, en was er eentje eindelijk 'perfect'. Je plaatst niet meer 'omdat het moet' of 'dat het anders zo lang stil blijft,' maar volgt geïnspireerde actie. Je voelt je niet onbelangrijk of nietszeggend.
JA OF NEE?

Je bent niet bang voor de mening van anderen. Je denkt niet na over of vrienden of familie dit gaan elzen en wat ze van je denken. Je ziet wat concurrenten doen online én weet dat jij je eigen manier hebt van zichtbaarheid en ondernemen.
JA OF NEE?

Heb je 1X NEE geantwoord, dan kun jij je nog veel vrijer voelen in zichtbaarheid én nog veel meer jouw ideale klant inspireren én aantrekken.. Meld je hier aan:

Tijdens de 3-Daagse gaan we uit de comfort zone. Kun je er niet live bij zijn? Dan krijg jij natuurlijk een opname die je 48 uur lang kunt terugkijken! 20, 21 en 22 juni 09.00

20 juni, 09.00. Dag 1: Adios Copycat (met werkboek)

Je hebt een haat-liefde verhouding én moeite met zichtbaar zijn. Ik ga met je delen waarom dit zo is en hoe je dit doorbreekt jouw manier.

Hoe jij gemakkelijk unieke content maakt én waarom jouw klanten juist op de unieke jij zitten te wachten.

Welke mindset tricks jij moet weten om je angsten te overwinnen en de eerste stap gaat zetten richting persoonlijke zichtbaarheid op Instagram.

21 juni, 09.00. Dag 2: Soul Attractive (met werkboek)

We maken een uitstapje op weg naar jouw zone of genius én waarom je dit woest aantrekkelijk maakt (en je dit niet langer wilt wegstoppen!) én je onderscheid van jouw concurrenten.

Wat er gebeurt als jij jezelf WEL gaat laten zien en het je oplevert als je zichtbaar wordt.

Oh en niet onbelangrijk, wat 95% van de ondernemers verkeerd aanpakt als het gaat om zichtbaarheid, en het inzicht dat jij dit in ieder geval niet meer doet.

22 juni, 09.00. Dag 3: Fuck it, rem er af! (met werkboek)

De rem die je ervaart volledig los te laten en te zien wat daarvoor nog in de weg staat. Jij mag jezelf onderscheiden en dat gaan we op een praktische manier doen én daadwerkelijk ook vertalen in jezelf, leven en missie (bizz)

Hoe geef ik mijn masterclasses, podcasten, live trainingen vanuit eigen kleur?

Wat het je kost als jij jezelf nu nog langer blijft verstoppen én waar de concurrenten ermee vandoor gaan.

We duiken dieper in op jouw verlangens én ik leer je hoe je kan connecten met je essentie en diepere gevoelens, zodat jij je authentieke kern veel meer kan laten zien online.

De manier hoe jij ongegeneerd het podium pakt.

Klaar om vrij te breken én werkelijk en jouw unieke soul te delen met de wereld én ongegeneerd te shinen met je missie?
20, 21 en 22 juni 09.00.

Dit is wat anderen zeggen over mijn Challenges:

Ik vond de ochtendsessies heerlijk! Daarna kon ik nog even wandelen om alles op mij te laten inwerken. Alleen kon ik dit niet doen bij de avondsessie (ook door de avondklok). Na een hectische werkdag in te stappen bij de avondsessie voelde ik mij minder betrokken dan de ochtendsessies.

Ik vond het contact erg fijn, het contact van te voren voor de lessen, de groepschat tijdens de sessies, het contact na de lessen.
Ik heb geleerd dat ik meer naar mijn intuïtie moet luisteren en meer tijd voor mijzelf moet vrij maken.

Over de 3-Daagse (Maart)

Dat mijn intuïtie volgen oké is, ofja dat is eigenlijk een understatement: ECHT TOP is. Dat ik mijn zielsmissie mag uit schreeuwen omdat ik het écht geloof. Dat mensen op mij zitten te wachten en dat ik het precies breng aan hen die het moeten/willen horen en precies op de goede energie zit. Dat het oké is om lagen te hebben, maar je ze ook mag afbreken of in ieder geval aankijken. Ik heb geleerd dat jij een geweldig mens bent en dat deze inschrijving op intuïtie me erg veel heeft gebracht. Dat ik op de goede weg zit en er zeker mee door moet gaan omdat het me veel gaat brengen. Dat het oké is om kwetsbaar te zijn, dat je je niet aanstelt als je jouw ‘zielige’ verhaal verteld.

 

Ik kan me oprecht niks bedenken wat de volgende keer beter kan. Je deed het geweldig, zo enthousiast maar kalm. Met humor maar straight to the point. De groep was geweldig, jouw informatie was helder: niet te lang, ik was nooit afgeleid. Je persoonlijke contact op de werkboeken zijn top. Het beginnen met een commitment aangaan heeft me erg veel gebracht. Tsjah ik kan doorgaan met nog meer veren. Maar nogmaals: verander niks:
dit was ge-wel-dig.

Over de 3-Daagse (Maart)

Ik vond het geweldig lieve Fé!! Ik word helemaal blij van je enthousiasme en je aanstekelijke lach 🙂 Voor mij was het met name de kunst om goed naar je te luisteren omdat er ook de chat was. Dan ben ik snel afgeleid merkte ik wel en dat weet ik wel. Ik kan me beter focussen op 1 ding, meerdere dingen werkt voor mij meestal niet. Maar wel heel waardevol de chat, dingen met elkaar delen! 

En in de avond heb ik vaak wat minder aandacht en zin, dan wil ik niet meer naar een scherm kijken. Maar dat is persoonlijk. Vond de zaterdag en zondag in de ochtend fijner. Verder vond ik dat je heel zelfverzekerd en rustig overkwam. Je liet je niet van de wijs brengen. Je doet het gewoon en kijk waar je nu staat, top Fé! Daar ben ik jaloers op, dat wil ik ook!

Ik vond alle 3 de dagen leuk en inspirerend. En ik vind met name jou heel inspirerend! 🙂 Wat je allemaal vertelde en liet zien, dat zijn de dingen die ik interessant vind en waar ik al meer dan een jaar mee bezig ben. Ik weet hoe het werkt maar het ook echt toepassen blijft vaak lastig. Jij begrijpt hoe het werkt, hoe ik het ook zie en voel. Een gelijkgestemde, iemand die mij ook echt begrijpt. Dat vind ik heel fijn!

Ook mooi dat je eerlijk bent en zegt dat je niet met iedereen werkt, ook Nee zegt dus 🙂

Thanks!!! <3

Over de 3-Daagse (Maart)

Dankjewel Fé! Ik vond het een heel fijne reis. Ik vond het fijne lessen, vooral de mediatie! Ik vind jou als persoon ook prettig. Je persoonlijke verhalen, je rust, enthousiasme, en wat ik fijn vind, en misschien is dat super raar om te zeggen of te horen, waren je versprekingen. Ik vind het altijd heel menselijk en fijn als iemand een presentatie geeft en dan soms over woorden struikelt, of eventjes niet weet wat voor punt hij/zij wou maken. Gewoon dat het niet allemaal perfect is.

Wat ik nu al mee neem is dat ik jou nu steeds in mijn hoofd hoor zeggen doen doen doen, neem het bospad! 

Over de 3-Daagse (Maart)

unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file

Als jij onzichtbaar blijft...

…dan loop je klanten mis. Weet dat jouw klanten op je zitten te wachten. Zolang jij niet zichtbaar durft te zijn, kunnen potentiële klanten jou niet leren kennen. 

Het draait namelijk over JOU als persoon leren kennen. 

Het draait allemaal om de know, like en trust factor. Als we jou niet kennen, hoe weten we dan of we met jou willen samenwerken!?

Je klanten hebben dus het recht om je te leren kennen! En dat kan natuurlijk niet als jij je blijft verstoppen. Wie ben jij? Wat heb je te bieden? Maar ook: waar ben je gewoon mens in!?

Jij hebt iets waardevols te bieden! Dan mag je daar ook voor gaan staan! Je klanten staan te springen om jouw verhalen, kennis en inspiratie.

Tijd om te staan voor wie jij bent en wat jij te bieden hebt! En dit ook daadwerkelijk te voelen in plaats van alleen te zeggen.. Ik zie je 20, 21 en 22 juni prachtige soul!

Lang genoeg deed ik een dekseltje op mezelf. Ik had op jonge leeftijd te horen gekregen dat ik te druk, te aanwezig én te enthousiast was. Dat deel heb ik lang weggedrukt.

Van optreedmaniak naar stille dame...

De hele familie zat in de woonkamer te wachten op mijn optreden. Daar kwam ik dan tevoorschijn, als klein Feetje, of zeg maar prinsesje (ik hield van verkleden). Zingen, dansen en optreden daar werd ik zo ontzettend blij van. Ik ontving het applaus en dat deed me blozen. (En tot op de dag van vandaag laat het mij blozen in nederigheid.) Niet veel jaren later, kreeg ik van Juf Loes te horen of ik niet zo druk wilde doen. En niet alleen van Juf Loes, nee ook van Juf Jacqueline, Anneke en al mijn juffen.

Flash forward: onzeker én meekleuren.

En dit heeft ervoor gezorgd dat ik als kind, puber én jongvolwassenen maar een dekseltje op mij deed. Door de jaren heen raken we die soulgifts, kleur- en stem kwijt. We zijn als de dood om te worden afgewezen en willen er eenmaal bijhoren. We zijn allemaal kuddedieren, toch? Echter als mens zijn we naar mijn idee gemaakt om uniek te zijn.

Uniek durven zijn is de key én dat zijn we bedoeld te zijn.

Er is niemand anders die hetzelfde is als jij. Besef je even hoe bijzonder dat is. -Neem een momentje om dat tot je te laten nemen - Alleen zien we nog véél te weinig van wie jij bent. Je kiest nog voor veilig. Je doet een dekseltje op, houd jezelf klein én denkt dat jouw missie groots uitvoeren niet voor jou is bestemd, wel voor anderen. Wat nou als dit OOK voor jou mogelijk is? Meld je hieronder aan ik vertel je HOE.

Klaar om vrij te breken én werkelijk aan de slag te gaan? 20, 21 en 22 juni 09.00.

Scroll naar boven