Voor de niet 13-in-dozijn rebel die op haar manier impact wil maken. You running the show.

Levens veranderen. Van 2, 2000 of 200.000. 

Op het podium staan en het rocken. Een dansje te doen voor een volle zaal. Schaamte? Wat is dat? (Ik zie mezelf al hakken op hardcore bij mijn eigen event, en jij?)

Staan voor wie je bent én wat je écht waard bent. Dit ook in alle vezels van je lijf voelen + ervoor worden betaald. Toch wel lekker, fijne reisjes, mooie hotels, vette auto voor de deur of je vrienden trakteren op een weekend buitenland. 

The Rebel Revolution is voor de rebel die het áltijd anders heeft gezien. 

Visionair is voor deze samenleving.

De ondernemers die zelf genoeg hebben meegemaakt en hun verhaal en missie volledig hebben doorvoeld en embodied. Klaar zijn om verandering te brengen. 

De rebels die diepe en grootse verlangens hebben, oh zo groot, maar no matter what gaan voor deze ambities. Opgeven voor jou is geen optie. Want je weet hoe nodig dit is.

Het is tijd om jouw eigen stem en kleur op veel groter niveau te gaan laten horen.

Nu. 

Start jij  samen met een groep ambitieuze ondernemers met lef op 5 januari 2023? 

Dit wil je niet missen. Ready? (Ok, bijna ready?)

Zet de eerste stap en ik zie je aan de andere kant:

I feel it in my bones.
Dit is wat ik diep verlang.
Dus...

Je voelt je uitgespeeld op het level van alleen ondernemen of coachen. Je wilt meer. Veel meer.

Eindelijk iemand die het schrijft.

Ja, je bent niet de enige. 

Ook ik stond in jouw schoenen. Vol trots gestopt in loondienst, nadat iedereen had gezegd of ik dit wel zeker wist en ik ze het wel even ging laten zien 😉 Herkenbaar?

Al binnen een paar maanden ervoer ik iets opmerkelijks: ‘Huh?’ Ik sta helemaal niet zo blij naast mijn bed als toen ik net gestopt was in het onderwijs! 

Werd ik dan gek? Vond ik niks leuk of uitdagend? (Moest ik mij overgeven aan een gemiddeld, gaap, boring leven, of toch mijn moeder achterna gaan als huismam?) Voor het de grote Fé show wordt:

Je vuur is uit. En gaat meer en meer uit.

En dit is te merken op heel veel gebieden in je leven.

Niet alleen je business die je niet meer zo uitdaagt. (‘Is dit het nou?’) 

Ook mis je de diepere connectie met je partner (want je vuur is uit, dus waar is je passie?) 

Je niet aanwezig bent in je lijf en de sociale activiteiten (Je vriendin vraagt ‘Zo, en wat denk jij daarover, (naam)?’ En je de hele fucking vraag hebt gemist.. Woeps..)

Er is veel meer.  Dat beloof ik je.

Daarvoor moet je wel durven.

Durven toegeven aan dit gevoel én het niet wegwuiven als ‘Zie je, deze sessie was wel heel waardevol!’ of ‘Ik moet dankbaar zijn dat ik dit kan.’

Je ziel vraagt om meer. Durf je te luisteren?

The Rebel Revolution is voor de pioniers die durven te luisteren naar die grootse stem in hunzelf.

Durf je te luisteren naar die grootse stem die weet hoeveel levens je kunt veranderen.

De stem die weet hoeveel er mogelijk is qua vrijheid en financiële overvloed. 

Ik begeleid je in zes maanden naar de grootse versie van jezelf die impact maakt.

Geen copy + paste.

You do you.

Dit is wat The Rebel Revolution je oplevert:

Je staat unshakable voor jouw eigen verlangens en voel je geen schaamte meer op de geweldige ambities die je hebt én uitvoert. En daar naar je waarde voor kunt gaan staan + voor wordt betaald. Hallo fijne reizen, mooie hotels, die vette auto of toch een weekendje weg met al je vrienden?

Je maakt de impact die je wilt maken én wel belangrijk: op jouw manier. Geen copy + paste. You do you. En dat maakt je onderscheidend tussen al die standaard content online. Je bent de pionier in je vakgebied, waar je eerst alleen nog maar naar kon opkijkt.

Je voelt expansie rondom jouw expressie; dit is de gouden combinatie naar werkelijke vrijheid. Schaamte? Bezig met wat anderen vinden? Niet meer. Deze innerlijke vrijheid zorgt ervoor dat jij ongegeneerd je podium pakt, waar je ook maar staat. Podcast, Youtube, Instagram, spreken voor je eigen groep, letterlijk het podium. Go get ‘m tiger! Je ervaart niet alleen vrijheid financieel, maar ook in jezelf. Dat is pas écht veel waard.

Je zet zo'n transformatie neer dat je zelfvertrouwen op alle terreinen groeit.

Je ervaart dat vuur weer, die de motor is van alles. Hoe het met je gezondheid gaat, bedrijf, missie, maar ook je liefdesleven (manlief ook weer blij). Je ervaart éindelijk weer fun en wat meer juiciness in je eigen bizz. (Laten we eerlijk zijn, veel ondernemers zijn dit al te lang kwijt..)

Vraag een kennismaksingsgesprek aan:

Het praktische programma ziet er als volgt uit wanneer wij het er samen over eens zijn dat we jou selecteren voor The Rebel Revolution Group:

Start met de Live Kick-Ass Kick-Off

Kick-ass kick-off in Breda en alles wat nodig is om jouw eigenheid en eigen wijsheid helder te hebben en vanuit daar te gaan starten. We starten bij het fundament van alles wat je doet; bij jou dus.

Twee live dagen + 1 podium dag!

Drie next level live dagen van 10.00 - 16.30. Om diepere connectie en verbinding te ervaren met de groep én op deze dagen deep dives te maken into our soul en een hele hoop fun. Je gaat letterlijk je podium pakken en ik train je daarin. Natuurlijk volledig verzorgd, he he.

Hot seat coaching

Om de week heb je een Hot Seat Sessie van een uur. Believe me: this is gonna be hot! In deze sessie duik ik in op jullie blokkades, wat je tegenhoudt én natuurlijk duiken we in op de grootsheid. Wat is er allemaal voor nodig om tot het impact te komen wat je wil maken?

Fire Class; elke start van de maand

Elke maand starten we 90 minuten met een masterclass, waar je direct wordt aangezet om de next level stap te nemen in het thema van die maand. Je krijgt opdrachten via onze gezamenlijke groepsapp. Dit gaat je op een whole other level brengen... Can't wait!

Besloten app groep voor support + celebrations + activaties

Nooit meer onnodig in je eentje strugglen, handremmen of je onzeker voelen over je volgende impact move.. Let's do LIFE together, zes maanden lang.

Bonus: Betaal je in één keer? Krijg je support en lijntje met mij op dinsdag er bij.

Betaal in je in één keer? Naast de groepsapp - die niet bedoeld is voor persoonlijke coaching - is op dinsdag is ons contact moment via de app of mail. Je hebt de mogelijkheid om schaamteloos alle vragen te stellen, blokkades te delen of geweldige grootste overwinningen. Ik ben je support, steun, spiegel én die schop onder je reet. Dit geldt voor drie weken per maand! (1 week offline)

Wil je liever meer 1-op-1 tijd? Zodat je van maandag t/m donderdag 1-op-1 tijd hebt én een extra 1-op-1 call in de maand? Geef dan aan dat je voor The Rebel Revolution VIP gaat (én dan heb ik natuurlijk ook een mooie bonus als je het in één keer betaald)

Wil je liever volledig 1-op-1 werken? Geef dat aan dat je graag 1-op-1 Mentorship zou willen.

Fé, wat is jouw methode? Mijn 4 pilaren (die als een cyclus áltijd opnieuw terugkomen. New level, new devil 🙂

The Rebel (1/4)

The Radiant Soul: We gaan jouw essentie volledig uitpluizen. Terug naar de basis. Make everyone want YOU! (And you only). Lekker voor je bizz + de impact die je wil maken. 

Wie ben jij? Wat maakt je onderscheidend? Wat zijn je gifts, stem- en kleur? Neem unshakable jouw plek in met jouw eigen verhaal en we vanuit daar een YOU DO YOU impact + bizz gaan opbouwen. Geen copy + paste, we gaan voor de snelste manier van manifesteren.

The Rebel (2/4)

Je hebt kleur bekend, voelt je waarom én dan? Je stem laten spreken gaat niet alleen over de woorden. Het gaat over hoe vrij je voelt om je te laten zien én hoe vrij je bent in jezelf.  En dit vraagt wat van je, en daar ga ik je in begeleiden.  We gaan energetische aan de slag om jouw frequentie daadwerkelijk te verhogen door je bewustzijn op te krikken. Ontdek je grootste taboes die je moneyflow blokkeren en transformeer je grootste onzekerheden en gedrag waarmee je nu je succes saboteert in jouw GOUD!

Revolution (3/4)

Out. Of. The. Comfort. Zone. Mijn power is om jouw power aan te krijgen. You gonna hate me, and after… You will love me. Doen. Doen. Doen.  Een thema dat het hele programma doorloopt en jouw jouw grootste angsten en blokkades laat overwinnen door te doen. Het gevoel? Onbetaalbaar. Hier gaat je vuur van aan en psst… Het is verslavend 😉 

Revolution (4/4)

Go get ‘m (podium)tiger! Naast het energetische werk + praktische doen, zijn er natuurlijk ook skills om te leren. I will teach you. Kick-ass content te schrijven, de leukste video’s op te nemen, groepen te draaien én vrij te breken in expressie en datgene wat je nu blokkeert. Ready for this one!? I hope so. 😉

Dit zeggen anderen over samenwerken met mij:

Waar liep je tegenaan in je eigen coaching, voordat wij samen zijn gaan 
werken? 
Ik voelde heel erg dat ik vooruit wilde maar mijn hoofd nam het steeds over. En maakte de eerste stap om daadwerkelijk iets neer te gaan zetten voor mezelf heel groot. Ik wilde nu echt gaan starten.
 
Wat heeft onze samenwerking opgeleverd? Ik mocht een laag dieper in mijzelf aankijken, doorvoelen en omarmen. Ik ben in de actie gezet: doen, doen en nog eens doen maar, wel als ik er zelf blij van word.  
 
Welke resultaten heb je behaald? Is er al iets veranderd in je leven/business? Ja, ik ben gestart met mezelf zichtbaar maken en delen wie ik ben en het aanbod dat ik heb als ondernemer. Mijn eerste vrouwencirkel geleid en nieuwe Full Moon Cirkel volgeboekt. Ik ben mezelf echt serieus gaan nemen.
 
Wat vind je van mijn werkwijze en als coach? Ik vind je oprecht een hele goeie coach. Als er even afgeweken word van de vraag die je stelt je deze ook zo mooi weer terugpakt en terug gaat naar waar het werkelijk omgaat. Je bent oprecht, eerlijk en wind er geen doekjes om heen. En daar houd ik van: eentje die gewoon zegt waar het opstaat want anders kom ik zelf ook niet verder in mijn proces. Tough love i love it.
 
Zou je een samenwerking met mij aan anderen aanraden? En zo ja, 
waarom. Ja, dat zou ik zeker aanraden en denk dat bovenstaand al genoeg uitleg geeft hierover.
 
Zijn er verbeterpunten? Nee!  Voor mij zijn er pluspunten. Omdat ik het zelf heel fijn vond dat we iedere week een filmpje mochten ontvangen daarin vertel je ook je eigen winsten of struggles. En dat is voor mij ook een goede coach die ook haar eigen ervaringen deelt. Verder vond ik het heel fijn dat als we geen call hadden we wel altijd contact via de app konden maken. 
 
Liefs♥️
unnamed file

Syreeta, Transformatiecoach

De live dag is voor mij een super, super leerzaam en zoveel inzichten en delen die aangeraakt mochten worden waar ik zelf niet durfde te openen. De moed, de bevestiging en ook hierin ik word gedragen. Ik word gesteund. En betekent al zoveel, dat ik nu in mijn kracht sta. Dat ik durf te vliegen en te spuwen. Ik ben aan voor vandaag en heb mijn eerste coachtraject gehad. Vandaag heb ik een JA gekregen voor twee kandidaten voor een dag training (Reiki). En daar mag ik voor gaan staan. Ik heb niet zoveel woorden, behalve dat ik hier zoveel kracht uithaal. Dat ik mijn podium pak en ga shinen. Dus heel blij dat ik dit heb gekozen. 

unnamed file

Jesica, Reiki Master

Ik ben Daisy, een nu zelfverzekerde vrouw die alles kan krijgen wat ze wilt. Moeder van een prachtige 9 jarige dochter en werkzaam als schoonmaakster en pgb begeleidster.  
Voor ik meedeed aan het P&P Programma ging het heel slecht. Durfde nergens confrontatie aan te gaan of mijn grenzen aan te geven. Mijn oud bazin liep over mij heen en vroeg mij vaker te komen werken op mijn vrije dagen, en daar ging Daisy weer. Durfde ook niks te eisen hulp ed. Was opzoek naar een nieuw huis en deed dit zelf ipv instanties in te schakelen die daarvoor zijn.

De situatie nu is heel erg goed! Ik manifesteer alles wat ik wil en sta vol zelfvertrouwen in het leven. Fe heeft mij de handvatten gegeven om momenten van crisis te handelen naar shiften in positieve zin. Ik heb leren loslaten. Een mooi voorbeeld is met liefde kijken naar mijn pijnlijke verleden en accepteren dat mijn moeder niet beter kon dan ze altijd heeft gedaan. 

Fé is een heerlijk mens! Ik kan mij zo levelen met Fé, zoveel raakvlakken en zelf ook niet bang om feedback te ontvangen. Haar energie is echt geweldig en je voelt je begrepen. Iets wat je als onzeker iemand echt heel goed kan gebruiken. Het gevoel van ik ben niet alleen.

Ik vond de samenwerking echt super fijn. Op ieder moment dat ik je nodig had ben je er voor mij geweest. Ik zou de samenwerking graag aanbevelen aan mensen die los willen breken en vol zelfvertrouwen in het leven willen gaan staan. Het stukje hier ben ik en de balans kunnen vinden in verschillende rollen die een vrouw/mens moet vervullen.

Lieve Fé, het stukje alle ballen hooghouden zoals de pilaren in de eerste meditatie zijn gelukt. Het kost mij nu zo weinig moeite om te shinen en alles te kunnen verwezenlijken zoals ik het wil. Als moeder, vrouw en vriendin kan ik nu met volle trots dragen. Alles wat ik dacht dat ik niet kon kan ik nu dankzij het zetje van jou. Ik ben je meer dan eeuwig dankbaar dat ik de stap heb durven zetten om met jou te gaan samenwerken. Ik schrijf dit nu echt met een traan in mijn oog want alles wat ik niet had durven dromen is gelukt! Ik hoop dat we elkaar blijven volgen en af en toe eens hoor hoe het met je is!❤️ 

Schermafbeelding om

Daisy, PGB begleidster

Lieve Fé, duizendmaal dank voor jouw intensieve, maar prachtige programma. Wat heb ik mezelf op een dieper niveau mogen leren kennen.

Bij de start van het programma was ik onzeker en had ik veel twijfels over de toekomst.

Na jouw programma ben ik dichterbij mezelf uitgekomen. Ik kan ‘weer’ voelen! Dit maakt dat ik keuzes maak vanuit mijn hart en veel vaker nee zegt (wat echt heerlijk is). Ik heb uiteindelijk de stap gezet om het roer om te gooien en ook mijn eigen coaching te starten.

Fé is een oprechte en eerlijke coach. Ze voelt precies aan waar er weerstand zit (en dus groei) en kijkt niet weg van zaken. Ze laat genoeg ongemakkelijke stiltes vallen, haha. Oh en niet te vergeten, jouw humor. Dat maakt een sessie toch ook weer heel luchtig. (Zonder iets weg te lachen). 

Fé, door jou ben ik een ander mens geworden En dat in DRIE MAANDEN! Ik heb vertrouwen in wat ik doe en in mijn leven. Duizendmaal dank voor dit proces en tot snel! ❤️

image

Sanne, Lifestyle Coach

Wat heeft het Zielsmissie Programma mij opgeleverd? Heb je even, haha! Voordat ik met het programma begon, was ik erg onzeker, kon ik mij heel veel aantrekken van wat andere van mij vonden (Wat ik dus zelf ook van mijzelf vond), wist ik wel wie ik wilde zijn, maar durfde dit nog niet uit te spreken en voor mijzelf te gaan staan.

Door het programma te volgen ben ik meer voor mijzelf gaan staan. Ik weet wie ik ben en ik spreek dit uit. Ik volg mijn dromen en kan nu goed omgaan met belemmeringen. Wanneer er belemmeringen zijn, tune ik in en kan ik mijn gevoelens transformeren en loslaten.

En oh ja, ik kon voorheen heel erg vergelijken.. “Nu heb ik dit weer.. waarom ik? Die ander heeft nooit wat” Zo erg EGO, zie ik nu! En wat ben ik blij dat ik nu veel meer vanuit liefde kan kijken! Fé, je programma is geweldig!! Jij bent geweldig!!

Wow!! Je bent een geweldige coach!! Je voelt zo goed aan wat iemand nodig heeft en je bent een hele fijne spiegel. Je bent eerlijk en puur. Ik durf mijzelf te uiten, omdat ik weet dat je niet oordeelt, maar vanuit liefde kijkt. Ik denk dat ik dat ook het fijnst aan jou vind. Ik durfde al mijn schaduwkanten en angsten te vertellen, omdat jij ook zo open bent en zo fijn reageert. Het voelt goed om eerlijk bij je te zijn❤️

n

Sharon, Reiki & Traumahealer

Energetische sessie:

Ik kan het bijna niet omschrijven hoe magisch en heftig de laatste sessie was. Wat ik al zei ik heb al zo vaak een healing gehad maar die ging niet zo diep als deze. Het aanraken van alle pijn vlakken die ik zo ver had weggestopt.

De kalmte en steun die je uitstraalt maakte het dat ik een veilige omgeving had om vrij te zijn en te voelen. Af en toe terug in mijn hoofd en je bracht mij weer terug in mijn gevoel. Het was prachtig hoe je aanzag dat die in mijn hoofd momenten kwamen. Je stelde mij zo op mijn gemak en het was heel fijn dat je soms achter me stond.

 Ik weet dat ik het zelf doe maar zonder jou hulp zou ik er niet komen. Jou steun, jou rust en hoe je mij op me gemak laat voelen. Je kennis over dit alles is ongekend en enorm bijzonder. Jou gave is er eentje om trots op te zijn.

Schermafbeelding om

Daisy, PGB begeleidster

Over het Zielsmissie Programma:

Het Zielsmissie programma klonk voor mij eerst alleen maar vaag en spiritueel. Wat is een Zielsmissie, wat heb ik hier aan? Maar ik heb er zeker geen spijt van dat ik hieraan heb meegedaan. Het programma helpt je om jezelf te accepteren wie je bent en wat je doet.

Fé heeft mij geholpen met mijn grootste angsten aan kijken en hier over heen te komen. Zij heeft mij zelfs geholpen om mijn grootste angsten los te kunnen laten. Daarnaast kan ik veel beter mijn eigen grenzen aan geven en mijzelf uitspreken. Ook heeft het programma mij rust in mijn hoofd gegeven. Je hoeft je niet om alles zorgen te maken, en Fé helpt je hier bij om dit in te zien.

Fé is een topper en begeleid je fijn. Ze dringt echt tot je kern door. Dit is in het begin misschien een beetje eng en doet pijn, maar je leert hier zo veel van!

Thanks Fé voor waar jij mij nu hebt gekregen. Ik ben je hiervoor eeuwig dankbaar! ❤️

o

Amber

Over het Zielsmissie Programma:

Tijdens de 3-daagse challenge “Is dit nu alles?” Wist ik vrij snel dat ik mee wilde doen aan het programma.

Fé praat vanuit haar eigen ervaring wat overtuigend werkt. Door haar eigen ervaringsdeskundige te zijn en de kennis en ervaring die ze verder opgedaan heeft is Fé in staat je prima te begeleiden om jezelf te ontdoen van je ego-stukken/maskers.

Spoiler alert: Fé’s enthousiasme werkt aanstekelijk en je gaat het wel zelf doen. Je komt in contact met je intuïtie waardoor je hier vanuit de juiste keuzes voor jezelf kunt maken i.p.v. jezelf klein te houden vanwege angst. Die dromen waarvan je denkt “die zijn toch niet voor mij weggelegd” zijn juist jouw dromen!

Fé helpt je er bij om ze te realiseren zodat je ook echt je droomleven gaat LEIDEN. Anyway, Fé, hartstikke bedankt voor een fijne, leerzame tijd en bedankt voor je enthousiasme en hulp. Uitnodiging voor een vervolg zie ik graag tegemoet! ❤️

n

Sam

unnamed file
unnamed file
unnamed file
IMG
unnamed file
unnamed file
IMG
IMG
IMG
IMG

Je bent welkom in The Rebel Revolution als:

Je ondernemer bent.

Opgeven geen optie voor je is. Linksom of rechtsom voer jij je missie succesvol uit en ga je door, ook als de grond te heet onder je voeten wordt. Je bent het type ‘of ik ga er helemaal voor, of ik doe het niet, en er zit niets tussenin.’

Je beseft maar al te goed dat alleen jij verantwoordelijk bent voor je eigen realiteit. Zelfleiderschap is dan ook iets wat van nature in je zit. Laten we er dan voor zorgen dat jij vanaf nu jezelf gaat leiden naar meer vrijheid, beweging en impact.

Voor je drukke hoofd, terwijl jij het al lang voelt:

Veelgestelde vragen

Een groep, dat is niks voor mij…

Laat me raden: jouw grootste groei ligt misschien juist in een groep. Omdat het retespannend vind om jezelf te laten zien. Ik zie dit dus als een win-win. Er is genoeg persoonlijke aandacht voor jou.

Ik laat in totaal maximaal 10 deelnemers toe.

Ik weet zelf hoe lang ik niet in groepen thuis heb gepast en hier verhalen over heb verteld. Dat ik anders was. En dat was jij misschien ook, als oudere ziel of ambitieuze 5%. Maar lieverd, je bent nu hier en gaat mensen ontmoeten die met jou levelen! 

De groepsamenstelling zal tijdens het programma veranderen doordat de deelnemers op andere momenten kunnen instappen, tenzij hij vol zit.

Kan ik direct instappen? 

Ja, je kunt direct jouw plek verzekeren! De startdatum voor The Rebel Revolution is 5 januari 2023. 

Wat is het verschil tussen The Rebel Revolution Group – The Rebel Revolution VIP – Mentorship 1-op-1?

Groep: wat beschreven staat op deze pagina is inbegrepen.

VIP: Extra support van maandag t/m donderdag van 09.00 – 17.00 in plaats van alleen de dinsdag. Een extra call per maand. 

1-op-1 Mentorship: mijn volle aandacht 24/5 in de week en alles wat ervoor nodig is om jouw doel te bereiken. Je krijgt een vast uur in mijn agenda. Dit kan praktisch zijn, maar ook een energetische sessie op locatie en we vaker live meetings zullen inplannen van 2 uur.

Het verschil zit hem ook in de investering. 

Ik ben misschien op vakantie, is dit erg?

Nee, dit is helemaal geen belemmering. Je kunt alles terugkijken, want er worden opnames gemaakt. Mocht je met de live dagen niet aanwezig zijn of kun je het niet bijwonen? Geef dit op tijd door en er wordt een verbinding geregeld via Zoom.

Is zes maanden wel genoeg?

Ikzelf ben al 2,5 jaar bezig met telkens meer en meer impact maken. Zie het niet als een bepaalde tijd, maar dat je altijd wil blijven groeien. Natuurlijk heb je na 6 maanden doelen bereikt, maar komen daar ook weer grotere voor terug. Als je op mij lijkt.. ;-)! Het niet doen, daardoor stagneer je. Ik zie je aan de andere kant voor een call!

Scroll naar top