'Hé jij bent toch van de ... ?!'
Gaan opvallen in een overvolle markt waar duizenden hetzelfde doen als jij doet:

Meer opvallen en naamsbekendheid, zodat potentiële klanten sneller boeken bij je? Boek de Visibility Scan nu 24 uur voor slechts 47,-. (Zolang de voorraad strekt)

Welke potentie je nog niet benut

Ik geef je mee welke grootse visie ik voor je heb en welke kansen ik voor JOU zie in een overvolle markt, zodat je ook bij de top van de pioniers in de markt gaat horen en opvalt. Én waar je kansen nog laat liggen voor 100x meer impact. Ik laat je zien waar je nog veel meer mag gaan staan en wát precies je onderscheidend maakt.

Opvallen zonder overschreeuwen

Ik laat je zien hoe jij veel meer kunt opvallen in zichtbaarheid (ben niet bang, niet per se in glitterjurk of met blote borsten;)) zodat mensen die om je heen zwemmen zoiets hebben: 'Ah! Daar moet ik zijn!' Geen vage tips, je krijgt drie concrete acties om aan te werken.

Waar je goud laat liggen, de eerste indruk

Ik analyseer drie kanalen voor je (Instagram, podcast, websitepagina naar keuze) t.w.v. 75,- en laat je zien wat mijn algemene indruk is EN hoe jouw potentiële klant naar je kijkt. Dit is iets wat jij al lang niet meer kunt zien, omdat je te veel in jouw eigen creatie zit. (Wat niet erg is!)

We hebben een integratie call (van 30 minuten) zodat wij direct een plan van aanpak voor jou gaan maken, afgestemd op jou.

Je neemt de scan hieronder af en ontvangt een persoonlijk Audio (49,-) + PDF (29,-) + Integratie Deep Dive van 30 minuten (75,-) In het PDF krijg je het concrete actieplan mee. 

IMAGE
IMG
IMAGE

What do you need for your next level?

Schermafbeelding om

Stap 1: Ik analyseer drie kanalen (t.w.v. 75,-) bijvoorbeeld jouw Instagram, podcast en een websitepagina. Wat doe je al fantastisch? Waar is het nog niet helemaal jij? Waar laat je een hele hoop potentie liggen? Ik neem je mee in de analyse die ik aan de hand van mijn methode (4 stappen), zodat het direct helder is waar jij mee aan de slag gaat.

Schermafbeelding om

Stap 2: In onze integratiecall. Let’s meet en laten we meters maken! Ik deel wat is opgevallen en we gaan de diepte in om direct energetische shift te maken + how-to-stappenplan samen op te stellen. No more excuses, jij stapt in die grootse versie na deze call. 

IMAGE

Stap 3: Je ontvangt jouw persoonlijke PDF met actiepunten, te werken aan en een leuke extra uitdaging die ik voor je zie. Durf je? Dit wil je voor deze bizarre investering en stroomversnelling in je business en zichtbaarheid! (Hallo klanten!) 

Wérkelijk gaan staan voor wat je te doen hebt. In het licht én donker. Dat is 5% pionierschap. Dit ben ik en dit is mijn kindje: de nationale podcast: Taboecast!

Wat levert de Visibility Scan mij op?

Ga je opvallen in je zichtbaarheid en word je mega aantrekkelijk voor de droomklanten die al om je heen zwemmen. (En die eindelijk eens JA gaan zeggen zonder twijfel of spontane verbouwing.)

Eindelijk weten wat jou 'one of a kind' maakt en dit inzetten in je online zichtbaarheid, waardoor je meer jouw waarde gaat voelen.

Weten klanten je te vinden, weten ze wie je bent en willen ze met je werken, dus je hoeft zelf minder hard te schreeuwen.

Inzichten waar jij je nog te veel aanpast en klein houdt en hoe je wél naar dat top pionierschap van jouw vakgebied kunt groeien, met praktische inzichten en to do's.

unnamed file
IMG
IMAGE

De 5% pioniers, wat bedoel je dan precies Fé?

De 5% bedoel ik niet als een makkelijk marktetingstrucje om mee te doen aan de top.

Meedoen aan de top is niet interessant.

Wat wel interessant is, en waar die 5% over gaat…

Het is de onderneemster die verder kijkt dan de massa. Groots en indien nodig, afwijkend durven doen.

De onderneemster die zaken radicaal anders ziet en nieuwe perspectief biedt voor de samenleving en haar klanten.

De onderneemster die haar waarheid ongegeneerd durven delen, zonder nuance, als het nodig is. 

De onderneemster die no matter what altijd bezig is met eigen ontwikkeling en leerling van het leven is. 

De onderneemster die loskomt van lof of kritiek, maar gewoon helemaal in lijn uitvoeren wat nodig is.

De onderneemster die trots is op wie ze is, uiterlijk en innerlijk, en als ze een ruimte in loopt we allemaal hebben: ‘Who is that chick?!’

De onderneemster die durft te gaan staan voor wat ze doet, in haar waarde én daar goed betaald voor wordt.

De onderneemster die voorbeeld, inspiratie en role model is voor andere ondernemers.

Het vraagt wat om weg te stappen van de 95%. 

Het is makkelijker dan je denkt. 

Durf je? Laat mij meekijken waar jij nog veel te veel de 95% bent, terwijl je tot die 5% behoort. 

unnamed file
IMAGE
unnamed file

Veelgestelde vragen

Voor wie is het?

Ondernemers die meer willen halen uit hun zichtbaarheid en weten dat er nog veel meer in zit, wat er nu niet uitkomt. De 95% categorie in plaats de 5%. 

Je weet heel goed dat je goed bent in wat je doet, maar hoe breng je dit ook krachtig naar buiten? Online en offline? 

Je wilt een betere status in de markt, waardoor je minder hoeft te schreeuwen, leuren en trekken om aan klanten te komen.

Je bent toe om die onderscheidende factor te vinden en ook in te gaan zetten.

Wat ga je bekijken?

Ik bekijk drie kanalen waar je (veel) zichtbaar bent en maak aan de hand van deze kanalen de Visibility Scan. Bijvoorbeeld jouw Instagram, Podcast, en een website pagina. 

Wanneer krijg ik de uitslag terug?

Je boekt jouw call en vult het formulier in. De call boek je op z’n vroegst na 5 werkdagen. Binnen die week ga ik voor je aan de slag om de scan in orde te maken en voor onze call krijg je jouw persoonlijke audio + PDF. In de call gaan we direct actie ondernemen en de diepte in over you, tu en ja.. Jij dus. 

Kan ik zelf ook aangeven waar ik tegenaan loop? Of wat ik goed vind gaan?

Zeker! Bij jouw ontvangstmail ontvang je de uitnodiging om een formulier in te vullen waar ik je een aantal zaken vraag omtrent jouw zichtbaarheid en bedrijf. Je kunt hier dus kwijt waar je mij voor wil inzetten. 😉

Is dit wel persoonlijk?

Zeker! Ik neem echt de tijd voor jou, jouw verhaal en jouw business en hoe we dit matchend kunnen maken aan zichtbaarheid en hoe jij kunt opvallen bij je droomklant.

Scroll naar boven