Elke 'Transformation Tuesday' staat er een Spiritueel Transformatie Podcast voor je klaar om jezelf te ontwikkelen op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak om de beste spirituele versie van jezelf te worden!

Ha ambitieuze en spirituele professional,

Haa mooie ziel! Ik ben Fé van Megen en Spiritueel Mental Coach. Het is mijn missie om spiritualiteit weer (terug) op de Nederlandse kaart te zetten. Het is natuurlijk nooit geheel verdwenen, maar mijn overtuiging is dat spiritualiteit en liefde veel meer verspreid mag worden.

Wat is spiritualiteit dan precies volgens mij? Volgens mij is dit niks anders dan gewoonweg het pad te volgen waarvoor jij bedoeld bent en daar volledig aan over te geven.  De ontwaking die sinds het Watermantijdperk, meer en meer wordt gevoeld, die mag worden bijgezet.

De tijd is nu.

Het is de nieuwe tijd.

Een tijd waar andere waarden belangrijker worden. Spiritualiteit, holisme, verbondenheid, eenheid en liefde met iedereen en alles om ons heen. 

Deze missie probeer ik te uiten in mijn Spiritueel Transformatie Podcast.

Elke dinsdag staat er een nieuwe STP voor je klaar, waarin ik alle kennis, inzichten en eigen verhalen deel om jou te laten groeien naar die ambitieuze en spirituele professional.

Zodat jij steeds vrijer, impactvoller, met meer zelfvertrouwen en gelukkiger kan leven. Sounds good, right?! Check hieronder.

We zoeken het gevoel van geluk in iemand anders of anderen dingen, in plaats van in onszelf.

Wie ben jij dan, Fé?

Ha mooie ziel, Ik ben Fé van Megen, Spiritueel Mental Coach en begeleid mensen in het vinden van hun missie, te leven en door te geven. Daarvoor werk ik met de drie belangrijke pijlers 1) reflectie (inner work baby!) 2) energie (let’s shift) en 3) actie (innerlijk vuur in beweging!)

In mijn leven heb ik al heel wat duister meegemaakt: het overlijden van mijn vader, helemaal alleen staan in een gezin, nooit echt ergens thuisvoelen en een depressie en elke maand net kunnen rondkomen door ‘slimme’ 😉 keuzes. Deze zaken hebben mij echter krachtiger dan ooit gemaakt.

Mocht je zaken herkennen, I feel you. Dat meen ik. Ik weet waar je staat en op welke rotonde je vastzit. Echter, je hebt de kracht om van die rotonde af te komen. Om werkelijk te gaan leven, ja, jouw mooiste leven!

Door mijn licht- en schaduwkanten aan te durven kijken en toestemming te geven aan het mens zijn, in plaats van maskers en schilden mezelf niet te laten zien, accepteer steeds vaker hoe zaken zijn en mag ik mijn volledigheid eindelijk met de wereld delen.

Pas in je volledigheid kan je écht connecten met jezelf en dus met mensen om je heen. En dus ook werkelijk je missie vinden, leven en doorgeven.

En ja, daarvoor mag je dus wel aan de bak. Joe Sherlock, NIEMAND slikt een wonderpil en heeft het leven waar je nu zo naar verlangt. Dat is kei hard werken. Ben je bereid daartoe? Dan staan er hele mooie dingen te wachten op je. Dit is een universele wet.

Mocht je nog steeds aan het lezen zijn, mag je weten dat ik in geloof dat het Universum stuurt wie mag komen. Ik weet dan zeker dat je iets gaat hebben aan de Spiritueel Transformatie Podcast!

Laat je me weten wat je ervan vindt via mijn Instagram?

Spirituele liefs,

I have the power to transform all obstacles into the greatest life lessons

Scroll naar top