Welkom bij het Soulpower Program! Ik tover jouw ongekende soulpowers, kleur en stem naar boven die we samen doorvertalen in jezelf, leven en missie op eigen en speelse manier. Are you ready!? Dat dacht ik:

Ik ga je deze zes maanden terugtoveren naar die superstar die je altijd al was. Vol fun, plezier, diepgang én vooral lekker BUITEN de lijntjes! 😉

Jij verlangt ernaar om de vrijheid in jezelf te voelen om te spreken, doen én zijn wie je in essentie bent. En hiermee magnetisch te worden voor jouw doelgroep (die staat te popelen met je te werken)

Jij herkent jezelf in de beschrijving dat je ambitieus bent, spiritueel georiënteerd én doelen hebt in jouw leven waar je U tegen zegt. Of dat nou gaat over persoonlijke groei (nog een studie of cursus hier en daar) of de groei op je werk of onderneming (hallo promotie, nieuwe baan óf next level ondernemen). Dit ervaar je zo omdat je weet dat je hier niet voor niets bent en met jouw eigen persoonlijke missie.

Jij bent niet volledig de persoon bent waarvan je WEET dat het wel in je zit. Je hebt een deksel op jezelf gedaan waardoor je jezelf afremt in enthousiasme, gedrevenheid, gevoelige kant, spiritualiteit, jouw gekke kant en ga zo maar door. Je hebt hier een oordeel over, denkt dat het niet kan én bent bang om afgewezen te worden op deze stukken. Jezelf toch weer inhouden en verlegen op de achtergrond verdwijnen, toch maar niet die ene knalpost schrijft óf niet met je knappe kop verschijnt op de stories. Of dit wel delen, maar altijd vanuit ‘Wat zou de wereld willen horen?’ In plaats van ‘Wat wil ik delen?’ Éigenlijk vind je normaal maar saai, maar ondertussen doe je er ook aan mee. Het leven is een beetje saai en mag opgepeperd worden. Spice it up, woehoe!

Je wilt jouw vuur en levensvreugde in jezelf terugvinden. Op dit moment geef je jezelf geen toestemming om fouten te mogen maken en te spelen met het leven. Je ervaart nog vaak paniek of dat je in de controle schiet, omdat zaken wel op jouw manier moeten gaan. Door geen fouten te mogen maken, geef je jezelf geen toestemming om te groeien én daadwerkelijk jouw vuur te voelen. Je houdt jouw eigen vuurtje klein!

Jij wilt een dieper vertrouwen in jezelf én het leven ervaren. Op het moment heb je veel bevestiging nodig van de klanten die je hebt en vertrouw je nog niet volledig op het feit of dit wél echt de bedoeling is. Ga ik die stap zetten? Zou ik dit wel echt doen/kunnen? Wat als het nou mislukt? En zo twijfel je een hele hoop en kost dit je veel energie. Écht vertrouwen op jouw innerlijke stem (intuïtie) doe je nog niet, maar zou je wel graag meer willen. Je weet namelijk dat jouw intuïtie de weg weet.

Jij wilt losbreken van de eenheidsworst die we zien in het dagelijks leven en online en jouw eigen soulstem en kleur delen. Jouw leven, jouw manier. Als je deze stem vindt en jouw kleur kan geven aan jezelf, leven en missie dan ga je 100% magnetisch zijn, in plaats van de 50% die je nu bent. Je weet dat als jij jouw energie verandert en innerlijk werk verricht, dat de omgeving automatisch met je meeverandert. Je hebt dat extra zetje nodig om écht te gaan doen en de stappen te zetten die écht uitdagend zijn voor je. (Je zet wel stappen, maar het mag nu next level)

Je ervaart nog geen balans tussen tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Je zit vooral in de kom op, doorpakken maar, het moet nog even gedaan worden modus en als het weekend is met je hoofd bij je werk of onderneming. Echt ontspannen of loslaten? Dat zou je graag leren. Hard werken wanneer het moet, maar loslaten en landen in jezelf en je gevoel als het avond is.

Voel je aan alles dat je hier bij mag zijn!? Plan een gesprek in. Ik neem dan contact met je op!

Kortom vrijbreken van de persoon die je nu bent en de overtuigingen, angsten en twijfels die je nu hebt. Elke keer op een nieuw niveau, zodat jij eindeloos blijft vrijbreken. En dat spel ga ik met je spelen, deze zes maanden. Hell yes.

Just you know: Dit programma is gecreëerd op het toilet (zonder bullshit, met shit ;-), douche en ’s avonds in bed, waar 90% van de tijd zuivere ingevingen doorkomen die wij vaak negeren. Niet genegeerd, maar dit keer geïntegreerd. 

Ik kan je vertellen: door jouw manier te (her)vinden, omarmen en in te zetten als super power, je soulstem en kleur te laten horen, ga je magnetische mooie mensen aantrekken die helemaal passen bij jou. Of dit nu gaat om klanten of een super supportive omgeving.

Niet heel marketingtechnisch, maar goed ook ikzelf laat alle ‘hoe het moetjes’ los op deze pagina: ik zeg niet dat dit makkelijk is. Soms heel makkelijk en soms is het bittersweet en kei hard. Been there, done that. En daarom kan ik je daar zo goed in begeleiden.

Het vinden van je unieke soul- power, kleur- en stem, daarvoor heb je moed nodig.

Moed. Lef. Gevoel. Kwetsbaarheid. Jezelf zien. Intuïtie. Volledige jij.

Het programma waar je niks moet, maar wel wil én mag. Een mentor die dit pad zelf heeft bewandeld en niet alleen maar schreeuwt hoe het zou moeten (No me gusta), maar met je meebeweegt en weet waar je staat.

Ik ben jouw partner in crime en liefdevolle spiegel, support- en steun én die schop onder je reet die je soms nodig hebt. Daar ga ik niet over liegen. Ik heb een bullshit radar én een van de meest eerlijke coaches in coachland. Daar sta ik voor.

YESS! Top dat je tot hier bent gekomen. Ik ga je deze 3-6 maanden leren verantwoordelijkheid te nemen over jouw eigen leven en bedrijf om zo diepe zielsvoldoening én plezier te laten ervaren!

Let op: het traject bestaat uit twee opties.
DRIE of ZES maanden.
Kick-off kan live worden gehouden elke maand een 1-op- call (2 of 5)

Live kick-off van 2 uur online of op locatie. Van tevoren vul je een vragenlijst in en gaan we aan de slag om in te zoomen op deze zes maanden en wat jij wil bereiken. Op deze kick-off gaan we aan de slag met de blokkades die bovenkomen, energetisch én heerlijk praktisch om de eerste stappen te zetten in de nieuwe JIJ. Naast de kick-off nog 2 of 5 x 1-op-1 calls van 45 minuten. Samen kunnen we de diepte in op persoonlijke thema’s. Op energetische en praktische wijze, gewoon wat jij nodig hebt op dit moment. Dit voel ik zuiver met je in.

1 of 2 live dagen!

1 of 2 geweldige live dagen. Om diepere connectie en verbinding te ervaren met de groep én op deze dagen deep dives te maken into our soul. Jouw soulpower, kleur en stem wordt hier neergezet. Daarnaast ontmoet je de andere deelnemers. Natuurlijk volledig verzorgd, he he.

Om de week een Fire Class. Let's fire it up!

Tijdens deze 3 of 6 maanden hebben we om de week een Fire Class! Zes of twaalf in totaal. Dit is een combinatie van masterclasses én coaching in 1, volledig verzorgd door moi. We duiken de diepte in. Ik werk intuïtief en zal dieper met jullie ingaan op de thema’s die bovenkomen. Er is ruimte voor 1-op-1 coaching. Niet voor niets Fire Class, want jouw vuur is hierna weer volledig aan. Let’s GO!

Directe support en lijntje met mij 24/4

24/4 app/ mail contact. Je hebt de mogelijkheid om maandag tot en met donderdag mij schaamteloos alle vragen stellen, blokkades te delen of geweldige grootste overwinningen. Ik ben je support, steun, spiegel én die schop onder je reet. Daardoor blijf je niet hangen, maar breek je continu vrij.

SoulPower app: Action & Achievement

We hebben een gezamenlijke app waar ik elke week een video plaats én er ruimte is om zaken te delen. Ik zorg voor inspirerende opdrachten om jezelf uit de comfort zone te rukken. Yep, we gaan dit samen doen.
Deze app is er een veilige space om jezelf te zijn en gronden. Disclaimer: Deze app is niet bedoeld voor diepe coachvragen, maar wel korte praktische vragen, het onderhouden van het contact tussen deelnemers.

Wat gaan we dan precies doen? Precies? Geen idee. Hoe? Geen idee. Ik werk intuïtief. Thema’s die je kunt verwachten, omdat veel klanten deze thema’s doorlopen en nodig zijn om jouw soulpower, stem en kleur in de wereld te zetten zijn:

Energetically enthusiasm

Het vuur laten branden als een grote vuurzee. That’s what we want. Om het vuur volledig aan te krijgen, gaan we samen (energetisch) onderzoeken waar jij je vuur nog een vlammetje laat. Het is een combinatie van energetisch werk (blokkades shiften) én vanuit daar veel meer plezier en fun ervaren in datgene wat we doen. Wat is oud? Wat mag weg? Wat is nieuw en waar wil jij op focussen om dit ook daadwerkelijk aan te trekken d.m.v. de W.v.A.? 

Expanding Authentic Awareness

We gaan energetische aan de slag om jouw frequentie daadwerkelijk te verhogen door je bewustzijn op te krikken. Bouwen aan een ijzersterke  intuïtie, waardoor jij weet wat goed is voor jou en jouw missie. Én de balans tussen mannelijke en vrouwelijke creëren waardoor jij vanuit overgave, flow en vertrouwen kunt bouwen aan je missie, maar ook vol daadkracht én doorzettingsvermogen kan blijven spelen.

Unraveling Soulpowers

Je eigen soulpower, stem en kleur laten zien: dat is waar de wereld op staat te wachten. (In ieder geval je toekomstige klanten) Hoe vind je jouw eigen kleur? En hoe geef je daar dan een praktische vertaalslag aan? Een combinatie van een deep dive in wie je écht bent met al je soulpowers én leerpunten én praktische handvatten om jouw missie helemaal als JOU te doen. Na deze module weet jij wie je bent en is jouw waarom haarscherp én wil je niet anders meer dan je eigen kleur bekennen.

Seductive Speaking

Je hebt kleur bekend, voelt je waarom én dan? Je stem laten spreken gaat niet  alleen over de woorden. Het gaat over hoe vrij je voelt om je te laten zien én hoe vrij je bent in jezelf.   En dit vraagt wat van je, en daar ga ik je in begeleiden. Geen geschreeuw (zeg maar doei klanten anders), maar zoals jij in de kern bent. Kwetsbaarheid, krachtig én zeer sexy. Nooit meer denk je ‘Oh jee, weer met m’n kop op social of voor een groep.’ I will teach you. 

Action & Achievement​

Mijn power is om jouw power aan te krijgen. You gonna hate me, and after… You will love me. Action & Achievement is een thema dat het hele programma doorloopt en jouw jouw grootste angsten en blokkades laat overwinnen door te doen. Het gevoel? Onbetaalbaar. Hier gaat je vuur van aan en psst… Het is verslavend 😉 

En nog veel meer zodat jij ongeremd jouw Soulpowers de wereld in slingerd!

Ik werk intuïtief en voel aan wat nodig is. Individueel, met de groep én tijdens de live dagen.

Ik heb er onwijs veel zin in. Ga je mee op reis?!

Ready voor de transformatie?

Na het Soulpower Program

Je weet wat je hier op aarde komt doen en durf je vol zelfvertrouwen de stap te zetten om jouw unieke pad te bewandelen. Werk je vanuit jouw ijzersterke intuïtie en heb je vertrouwen in het leven en jezelf. Je weet dat situaties vóór je werken en niet tegen je.

Heb je jouw vuur en levensvreugde in jezelf teruggevonden. Je neemt het leven en je jouw missie serieus, maar fouten of obstakels, daar kun je om lachen én voelen dat het je dient, in plaats van dat je paniek ervaart en dichtklapt.

Je deelt jouw soulstem met de wereld én het belangrijkste: op jouw manier. Je bent geen 13 in dozijn copy cat meer omdat je jouw eigen soulpower, stem en kleur hebt gevonden én durft te delen. Weet jij wat jij als geen ander kan, wat jouw unieke soulpower is en zet je dit nog duidelijker in de realiteit. Je spreekt je uit, bent zichtbaar én durft eindelijk die out-of-the-comfort-zone podcast op te nemen.

Heb je niet meer de behoefte om gezien te worden door anderen, omdat jij jezelf ziet. Daardoor hoef je niet meer zo hard te strijden en je best te doen om anderen te overtuigen van jouw kunnen. Denk aan jouw klanten. Daarnaast ben je niet 24/7 beschikbaar, omdat je gezonde grenzen stelt en weet dat dit juist duidelijkheid geeft.

Je weet de mannelijke en vrouwelijke energie perfect in te zetten. Dit betekent dat je gezonde grenzen weet te stellen én als je een lancering je wilt doen, je doorzettingsvermogen kunt tonen. Aan de andere kant kun je verbindingen met jouw intuïtie, maar ook loslaten als het weekend is. 'Echte rust.'

Je vindt vrijheid niet alleen belangrijk, maar leeft daar ook naar. Je leeft op jouw voorwaarden en kiest jouw werk, rust of reis zelf wel uit. En het allerbelangrijkste: de vrijheid in jezelf. Je weet dat we nooit helemaal vrij zijn (van angsten bijvoorbeeld), maar wel hoe je hier in kan vrijbreken en blijft dit doen.

Je doet geen concessies meer in wat jij nodig hebt als professional, partner of ouder. Je kiest voor jezelf zonder schuldgevoel. Jouw leven. Jouw regels. Jouw voorwaarden. Het eeuwige schuldige stemmetje laat je achter je en dit zorgt dat je veel meer compassie hebt voor jezelf. (En niet alleen maar doet alsof je jezelf lief hebt)

Vraag een match gesprek aan:

Dit zeggen anderen over samenwerken met mij:

Na de live dag was ik moe maar ongelofelijk dankbaar dat ik dit met jullie heb mogen doen. In een veilige setting. Ik voelde mij gezien en gehoord en zeker gedragen. En dat was voor mij heel erg belangrijk. Dat was een van mijn intenties voor de dag. 

Vanochtend werd ik heel energiek wakker en voelt alsof er een jasje uitgetrokken is. Ik ben zo blij dat ik ben ingestapt en niet naar mijn hoofd heb geluisterd en dat ik weer een stap verder ben in mijn eigen proces. En dit ook nog mooier gaat zijn voor mijn business. Fé, ik stop even een veer in je reet, ik vind je echt een super goede coach. Je bent heel sterk en krachtig. Je staat er. 

unnamed file

Syreeta, Transformatiecoach

De live dag is voor mij een super, super leerzaam en zoveel inzichten en delen die aangeraakt mochten worden waar ik zelf niet durfde te openen. De moed, de bevestiging en ook hierin ik word gedragen. Ik word gesteund. En betekent al zoveel, dat ik nu in mijn kracht sta. Dat ik durf te vliegen en te spuwen. Ik ben aan voor vandaag en heb mijn eerste coachtraject gehad. Vandaag heb ik een JA gekregen voor twee kandidaten voor een dag training (Reiki). En daar mag ik voor gaan staan. Ik heb niet zoveel woorden, behalve dat ik hier zoveel kracht uithaal. Dat ik jullie ontmoet heb. Dat ik mijn podium pak en ga shinen. Dus heel blij dat ik dit heb gekozen. Fé, je bent een masterlijke coachie. Je bent een pauw. 

unnamed file

Jesica, Reiki Master

Ik ben Daisy, een nu zelfverzekerde vrouw die alles kan krijgen wat ze wilt. Moeder van een prachtige 9 jarige dochter en werkzaam als schoonmaakster en pgb begeleidster.  
Voor ik meedeed aan het P&P Programma ging het heel slecht. Durfde nergens confrontatie aan te gaan of mijn grenzen aan te geven. Mijn oud bazin liep over mij heen en vroeg mij vaker te komen werken op mijn vrije dagen, en daar ging Daisy weer. Durfde ook niks te eisen hulp ed. Was opzoek naar een nieuw huis en deed dit zelf ipv instanties in te schakelen die daarvoor zijn.

De situatie nu is heel erg goed! Ik manifesteer alles wat ik wil en sta vol zelfvertrouwen in het leven. Fe heeft mij de handvatten gegeven om momenten van crisis te handelen naar shiften in positieve zin. Ik heb leren loslaten. Een ooi voorbeeld is met liefde kijken naar mijn pijnlijke verleden en accepteren dat mijn moeder niet beter kon dan ze altijd heeft gedaan. 

Fé is een heerlijk mens! Ik kan mij zo levelen met Fé, zoveel raakvlakken en zelf ook niet bang om feedback te ontvangen. Haar energie is echt geweldig en je voelt je begrepen. Iets wat je als onzeker iemand echt heel goed kan gebruiken. Het gevoel van ik ben niet alleen.

Ik vond de samenwerking echt super fijn. Op ieder moment dat ik je nodig had ben je er voor mij geweest. Ik zou de samenwerking graag aanbevelen aan mensen die los willen breken en vol zelfvertrouwen in het leven willen gaan staan. Het stukje hier ben ik en de balans kunnen vinden in verschillende rollen die een vrouw/mens moet vervullen.

Lieve Fé, het stukje alle ballen hooghouden zoals de pilaren in de eerste meditatie zijn gelukt. Het kost mij nu zo weinig moeite om te shinen en alles te kunnen verwezenlijken zoals ik het wil. Als moeder, vrouw en vriendin kan ik nu met volle trots dragen. Alles wat ik dacht dat ik niet kon kan ik nu dankzij het zetje van jou. Ik ben je meer dan eeuwig dankbaar dat ik de stap heb durven zetten om met jou te gaan samenwerken. Ik schrijf dit nu echt met een traan in mijn oog want alles wat ik niet had durven dromen is gelukt! Ik hoop dat we elkaar blijven volgen en af en toe eens hoor hoe het met je is!❤️ 

Schermafbeelding om

Daisy, schoonmaakster en PGB begleidster

Lieve Fé, duizendmaal dank voor jouw intensieve, maar prachtige programma. Wat heb ik mezelf op een dieper niveau mogen leren kennen.

Bij de start van het programma was ik onzeker en had ik veel twijfels over de toekomst.

Na jouw programma ben ik dichterbij mezelf uitgekomen. Ik kan ‘weer’ voelen! Dit maakt dat ik keuzes maak vanuit mijn hart en veel vaker nee zegt (wat echt heerlijk is). Ik heb uiteindelijk de stap gezet om het roer om te gooien en ook mijn eigen coaching te starten.

Fé is een oprechte en eerlijke coach. Ze voelt precies aan waar er weerstand zit (en dus groei) en kijkt niet weg van zaken. Ze laat genoeg ongemakkelijke stiltes vallen, haha. Oh en niet te vergeten, jouw humor. Dat maakt een sessie toch ook weer heel luchtig. (Zonder iets weg te lachen). 

Fé, door jou ben ik een ander mens geworden En dat in DRIE MAANDEN! Ik heb vertrouwen in wat ik doe en in mijn leven. Duizendmaal dank voor dit proces en tot snel! ❤️

image

Sanne, Lifestyle Coach

Wat heeft het Zielsmissie Programma mij opgeleverd? Heb je even, haha! Voordat ik met het programma begon, was ik erg onzeker, kon ik mij heel veel aantrekken van wat andere van mij vonden (Wat ik dus zelf ook van mijzelf vond), wist ik wel wie ik wilde zijn, maar durfde dit nog niet uit te spreken en voor mijzelf te gaan staan.

Door het programma te volgen ben ik meer voor mijzelf gaan staan. Ik weet wie ik ben en ik spreek dit uit. Ik volg mijn dromen en kan nu goed omgaan met belemmeringen. Wanneer er belemmeringen zijn, tune ik in en kan ik mijn gevoelens transformeren en loslaten.

En oh ja, ik kon voorheen heel erg vergelijken.. “Nu heb ik dit weer.. waarom ik? Die ander heeft nooit wat” Zo erg EGO, zie ik nu! En wat ben ik blij dat ik nu veel meer vanuit liefde kan kijken! Fé, je programma is geweldig!! Jij bent geweldig!!

Wow!! Je bent een geweldige coach!! Je voelt zo goed aan wat iemand nodig heeft en je bent een hele fijne spiegel. Je bent eerlijk en puur. Ik durf mijzelf te uiten, omdat ik weet dat je niet oordeelt, maar vanuit liefde kijkt. Ik denk dat ik dat ook het fijnst aan jou vind. Ik durfde al mijn schaduwkanten en angsten te vertellen, omdat jij ook zo open bent en zo fijn reageert. Het voelt goed om eerlijk bij je te zijn❤️

n

Sharon, Reiki & Traumahealer

Energetische sessie:

Ik kan het bijna niet omschrijven hoe magisch en heftig de laatste sessie was. Wat ik al zei ik heb al zo vaak een healing gehad maar die ging niet zo diep als deze. Het aanraken van alle pijn vlakken die ik zo ver had weggestopt.

De kalmte en steun die je uitstraalt maakte het dat ik een veilige omgeving had om vrij te zijn en te voelen. Af en toe terug in mijn hoofd en je bracht mij weer terug in mijn gevoel. Het was prachtig hoe je aanzag dat die in mijn hoofd momenten kwamen. Je stelde mij zo op mijn gemak en het was heel fijn dat je soms achter me stond.

 Ik weet dat ik het zelf doe maar zonder jou hulp zou ik er niet komen. Jou steun, jou rust en hoe je mij op me gemak laat voelen. Je kennis over dit alles is ongekend en enorm bijzonder. Jou gave is er eentje om trots op te zijn.

Schermafbeelding om

Daisy, schoonmaakster en PGB begeleidster

Het heeft me een stuk dichter gebracht bij mijn intuïtie, en me erop laten vertrouwen. Ik heb meer rust in mijn leven, en ik voel veel meer positiviteit om met de dingen aan de slag te gaan die ik wil doen! Ik kan beter omgaan met mijn innerlijke criticus en geniet nu al van mijn toekomst;)

Als coach was je super.  Ik vond het vooral fijn telkens in de mail dingen terug te krijgen op de werkboeken die me weer verder brachten, die me aan het denken of doen zetten. 

Het Zielsmissie programma heeft me precies de juiste tools gegeven die ik nodig had om eindelijk écht naar die stem binnenin te gaan luisteren. Dat is voor mij het allerbelangrijkste wat ik de rest van mijn leven meeneem, en waar ik super dankbaar voor ben! ❤️

n

Sonja, Journalist

Wat het mij heeft gebracht? Veel meer voelen en vertrouwen in mezelf, zo veel meer dan ik hier neer kan zetten.

Ik vond je eerlijk, direct, er vielen goede stiltes, fijn, liefdevol, kortom, een hele fijne coach.

Ik zal het kort voor je houden: Fé is eerlijk, liefdevol, direct en een super fijne coach. Ze zet je aan het denken waar je misschien niet aan wil denken, doen waar je veel weerstand op ervaart en alles met de beste intenties en uit liefde.

Buiten je comfortzone ligt je groei en dat is wat ze in mij heeft ontwaakt. Ik heb het moeilijk gehad, ik heb gehuild, ik heb gelachen, ik heb me super vredig en kalm gevoeld. Ik wist niet dat het kon, maar man o man, wat heeft dit me veel gebracht! ❤️

o

Martijn, Fysiotherapeut

Over het Zielsmissie Programma:

Lieve Fé, Ik wil je heel erg bedanken voor de afgelopen 3 maanden. Voor je liefde en steun, je vertrouwen, de spiegels, je humor en begrip.

Het Zielsmissie programma was voor mij heel leerzaam, waardevol maar ook confronterend. Niet meer wegrennen/vluchten voor mijn angsten, pijnen, wonden maar blijven zitten, ze aangaan, doorvoelen en helen. En ik ging mijn vluchtgedrag en destructieve patronen herkennen en stapje voor stapje werken naar meer liefde i.p.v. te blijven kiezen voor angst.

Lief zijn en blijven voor mezelf zonder oordeel. “Geeft niks, mag best, laat maar even”. Mijn ego, mijn ikken zitten niet altijd meer achter het stuur maar naast of achter mij in de bus. Ik luister naar ze, heb begrip voor ze en wil ze nu ook niet meer uit de bus trappen 🙂 Ze mogen er Zijn maar ik houd mijn handen aan het stuur! Ik probeer erom te lachen, ze niet te serieus meer te nemen. 

Met liefde blijven kijken, lief te blijven naar mezelf en erom te blijven lachen. Humor is hierin zo belangrijk!! Thanks Fé…. Namasté! ❤️

2021-08-03 13.32.30

Frans

Over het Zielsmissie Programma: 

Een aantal vingers op pijnlijke plekken maar ook veel tools die helpen om er mee aan de slag te gaan, fijne meditaties net als de hypnose, die met wat twijfel ook heel goed meeviel en ik er best diep en warm in zat. Ook fijn om te merken dat hoe verschillend we allemaal ook zijn we toch met de zelfde dingen worstelen en dat helpt om de dingen tot normale proporties terug te brengen.

Ik was altijd in het begin even overweldigd door je enthousiasme en energie, maar ongemerkt steekt het aan 😉 en ben ik het na een tijdje ook. Je weet gemakkelijk een fijne en veilige omgeving te creëren en je hebt goede voelsprieten om dingen aan te voelen en je durft er op door te gaan. En de kleine attenties/berichtjes/aanmoedigingen maakten echt een verschil!

Een aanrader! ❤️

Arne

Over het Zielsmissie Programma:

Het Zielsmissie programma klonk voor mij eerst alleen maar vaag en spiritueel. Wat is een Zielsmissie, wat heb ik hier aan? Maar ik heb er zeker geen spijt van dat ik hieraan heb meegedaan. Het programma helpt je om jezelf te accepteren wie je bent en wat je doet.

Fé heeft mij geholpen met mijn grootste angsten aan kijken en hier over heen te komen. Zij heeft mij zelfs geholpen om mijn grootste angsten los te kunnen laten. Daarnaast kan ik veel beter mijn eigen grenzen aan geven en mijzelf uitspreken. Ook heeft het programma mij rust in mijn hoofd gegeven. Je hoeft je niet om alles zorgen te maken, en Fé helpt je hier bij om dit in te zien.

Fé is een topper en begeleid je fijn. Ze dringt echt tot je kern door. Dit is in het begin misschien een beetje eng en doet pijn, maar je leert hier zo veel van!

Thanks Fé voor waar jij mij nu hebt gekregen. Ik ben je hiervoor eeuwig dankbaar! ❤️

o

Amber

Over het Zielsmissie Programma:

Tijdens de 3-daagse challenge “Is dit nu alles?” Wist ik vrij snel dat ik mee wilde doen aan het programma.

Fé praat vanuit haar eigen ervaring wat overtuigend werkt. Door haar eigen ervaringsdeskundige te zijn en de kennis en ervaring die ze verder opgedaan heeft is Fé in staat je prima te begeleiden om jezelf te ontdoen van je ego-stukken/maskers.

Spoiler alert: Fé’s enthousiasme werkt aanstekelijk en je gaat het wel zelf doen. Je komt in contact met je intuïtie waardoor je hier vanuit de juiste keuzes voor jezelf kunt maken i.p.v. jezelf klein te houden vanwege angst. Die dromen waarvan je denkt “die zijn toch niet voor mij weggelegd” zijn juist jouw dromen!

Fé helpt je er bij om ze te realiseren zodat je ook echt je droomleven gaat LEIDEN. Anyway, Fé, hartstikke bedankt voor een fijne, leerzame tijd en bedankt voor je enthousiasme en hulp. Uitnodiging voor een vervolg zie ik graag tegemoet! ❤️

n

Sam

Over het Zielsmissie Programma:

Ik was super enthousiast toen je erover vertelde bij de challenge en voelde dit moet ik doen, maar ik had eerst wat twijfels, toen ik jou had geappt en je me precies kon zeggen wat me ego was en wat intuïtie was de keuze eigenlijk snel gemaakt en daar ben ik je heel dankbaar voor. 

Ik durf nu meer te vertrouwen in plaats van in angst te leven. Ik kijk angsten nu aan en daardoor kan ik vinden waar het vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Zo heb ik ‘ja’ op een baan gezegd door het programma, waar ik normaal ‘nee’ op had gezegd i.v.m. de uitdaging.

Ik durf mezelf kwetsbaarder op te stellen. Ik kan zoeken waar dingen vandaan komen als bij irritaties en dit dan spiegelen op mezelf, wat mis ik hier? Ik kan me beter inleven door te filteren en niet gelijk te oordelen. Ik vat sommige dingen niet meer zo persoonlijk op als dat ik voorheen altijd deed. 

Heel erg bedankt Fé! Je bent echt een topper en ben heel blij dat ik jou ben tegengekomen! ❤️

schermafbeelding om

Lucia

Over het Zielsmissie Programma: 

De doorslag om mee te doen: de openheid en eerlijkheid die jij in de 3 daagse toonde. Kwetsbare kant getoond en je had een radicale eerlijkheid over jezelf. Wat ik heel krachtig vond en nog steeds vind is dat jij uit ervaring spreekt. Jij doet dit omdat jij ook alle shit hebt mogen / moeten aankijken. Dus jij bent jouw eigen ervaringsdeskundige, mogelijk dat dat een van de meest krachtige ingrediënten van jouw programma. Wat mij echt enorm deed twijfelen was dat mijn EGO mij deed denken / afvragen “kan een 27 jaar (jonge) vrouw mij überhaupt verder brengen”.

Het Zielsmissie programma heeft mij opgeleverd: Dat alles meer stroomt, dus ik voel meer, laat emoties weer toe. Sinds de laatste Q&A is ook echt het besef ontstaan dat ik alles mag omarmen. Dus ook als ik mij gefrustreerd voel, alles mag er zijn. Het is oké. 2. Geloof. Geloof dat ik ga bereiken wat ik wil bereiken. Dat ik alles wat ik daar voor nodig heb, al in mij heb. 3. Meer bewust van innerlijke criticus. Het maken van de tekening en het verbinden van een naam, heeft mij echt geholpen.  

Pretty happy! Ga zo door Fé! Je hebt mij echt positief verrast. Wanneer start het vervolgtraject? 😉 ❤️

wouter

Wouter

unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file

Je bent welkom in het Soulpower Program als je jezelf (voor een groot deel) herkent in:

Je bent een type 'no matter what, hier wil ik voor gaan.' Als je ergens voor gaat, ga je er volledig voor en komt opgeven niet voor in jouw woordenboek. Voor de ambitieuze en spirituele ondernemer (of want to be ondernemer) die weet dat hier een gratis webinar én daar een Master Mind clubje niet voor de groei gaat zorgen die daadwerkelijk de transformatie gaat neerzetten voor zichzelf én je missie. Je hebt niet eeuwen de tijd, wat jij wilt, daar is de tijd voor aangebroken. Je bent ook klaar met uitstellen van je grootsheid en wat je hier hebt te doen op deze aardkloot.

Je hebt je altijd anders gevoeld, de rebel, een gekkie of te gevoelig. Daar ben je altijd op afgestraft en daar ben je vaak in gedimd. Je was te speels, te luidruchtig én er werd vaak gezegd of jij toch even een tandje lager kon zingen. Je weet dat je hierdoor een dekseltje op jezelf doet én bent klaar om deze deksel af te doen. Of zeg maar: af te laten vliegen.

Je bent iemand die een voorloper is (maar dit misschien niet altijd tot uiting heeft gebracht). Je bent ouder en wijzer. Je bent vaak neergezet als 'betweter', maar als je er op terug kijkt dan zie je dat je voorloper bent geweest. Één van je verlangens is om die waarheid die er in jouw wijsheid zit te delen op jouw manier met de wereld. En daar heb je nog wat hobbels voor te nemen én ben ik jouw gids in.

Diegene weten dat een investering ook dubbel en dwars terugkomt in tijd, geld en energie . Ik werk met mannen en vrouwen die dingen op hun manier willen doen en weten dat je daarvoor stappen dient te nemen. Eigen soulpower, stem en kleur willen delen met de wereld.  Fuck-it-feel-the-fear-and-do-it-anyway zou maar zeggen.

Ontdek je unieke soulpower, stem en kleur en deel dit éindelijk met de wereld.

Lang genoeg deed ik mee aan de eenheidsworst. Gaap.

Fijn dat je hier bent aangekomen lieverd! Ergens voel je diep van binnen dat dit precies is wat je kunt gebruiken. Dit heb je nodig om te groeien als persoon én dus alles met je meegroeit.

Zolang jij je werkelijke kern blijft wegdrukken en niet gaat inzien dat jij de schakel bent tot je eigen mooiste leven, dan kijk je weg van de realiteit en wat je kan neerzetten in dit leven.

Je mag loskomen van de veilige eenheidsworst die je veel heeft gegeven, maar het is nu tijd voor die volgende stap. Je weet dat je daaraan toe bent.

Als je anders wilt leven als de 95 procent, zul je anders mogen gaan doen als die 95 procent.

En ik weet het, het is doodeng. Het is doodeng om je eigen waarheid te gaan leven. Want dat gaat niet alleen over spreken, dat gaat over vrij zijn. Vrij zijn in hoe jij mag bewegen én of je vrij bent in jezelf.

Of je dat mag uiten, expressie mag geven, op jouw manier, daarvoor mag je heel veel lagen door. En in die lagen begeleid ik jou. 

Wat als jij jouw soulpower, kleur en stem daadwerkelijk gaat delen?

Wat voor mega impact je dan maakt? Hoe licht het wordt op je werk of in je onderneming? En naast impact een leven met kansen én overvloed?

Hoe fijn zou het zijn als je die cadeautjes aan jezelf geeft?

Voel je dat het tijd is je eigen kleur en stem te laten zien, op jouw manier, aan de wereld? Wacht dan niet langer.

Plan hieronder een gesprek in. Ik hoop je heel snel te mogen spreken geweldige mooie powersoul!

Questions & Answers

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik allemaal? Drie / zes maanden

  • Drie- zes maanden traject met 1 kick-off (eventueel live) van 2 uur en twee of  vijf 1-op-1 calls van 45 minuten.

  • Een of twee transformerende live dagen. Hello deep dives en connectie.

  • Iedere twee weken Fire Classes aka deep dives, hot seat coaching én daadwerkelijk actie in de tent. (Zes of twaalf) 

  • Een groepsapp waar ik elke week een inspo video deel en jij uitdagende opdrachten krijgt om echt next level te gaan.

  • Support 24/4 en een kort lijntje met mij maandag tot en met donderdag. Blokkades? Vrijbreken bedoel je.

  • BONUS: Ja tijdens ons gesprek? Dan ontvang je de expert masterclasses.

Het duurt wel drie – zes maanden.. Dat is lang/kort…

In zes maanden gaan we echte innerlijke transformatie bewerkstelligen. Hier nemen we de tijd voor. De zaken die je leert, heb je ook te integreren. In deze maanden gaan we door ups- en downs en vind je het vertrouwen in jezelf voor de tijd daarna. 

Voelt zes maanden nu nog een te grote stap, omdat je bijvoorbeeld nog nooit een persoonlijk coachtraject hebt gevolgd?

Laat dit weten bij het formulier dat je invult en we sparren hier samen over.  Drie maanden is dan een mooie eerste stap. 

Een groep, dat is niks voor mij…

Laat me raden: jouw grootste groei ligt misschien juist in een groep. Omdat het retespannend vind om jezelf te laten zien. Ik zie dit dus als een win-win. Er is genoeg persoonlijke aandacht voor jou. Don’t you worry!

Ik laat in totaal maximaal deelnemers toe.

Ik voel zuiver in tijdens de match gesprekken of deelnemers ook in de groep passen. Daar hoef je absoluut geen zorgen over te hebben! Als ik je toelaat, dan pas je er helemaal bij. Ok? 

Ik weet zelf hoe lang ik niet in groepen thuis heb gepast en hier verhalen over heb verteld. Dat ik anders was. En dat was jij misschien ook, als oudere ziel of ambitieuze 5%. Maar lieverd, je bent nu hier en gaat mensen ontmoeten die met jou levelen! 

De groepsamenstelling zal tijdens het programma veranderen doordat de deelnemers op andere momenten kunnen instappen.

Kan ik direct instappen? 

Na een match gesprek, en er daadwerkelijk een klik is, kun je direct deelnemen aan het programma.

Ik ben misschien op vakantie, is dit erg?

Nee, dit is helemaal geen belemmering. Je kunt de Fire Classes online volgen en altijd terugkijken. En dit geldt ook voor de live dag die online te volgen is. Laat je niet tegenhouden doordat je twee weken vakantie hebt. Dit zijn juist goede weken om zaken te integreren! 

Wat is de investering?

De investering van het SoulPower Program maak ik bekend als ik voel dat ik je mag uitnodigen voor het programma. Ik wil niet dat jij de beslissing wel of niet maakt op basis van geld. Ik wil dat jij voelt of dit de juiste keuze is en in het vertrouwen stapt. 

Je kunt natuurlijk betalen in termijnen mogelijk zodat geld nooit hoeft te betekenen dat je het niet doet.

Mocht je een andere vraag hebben, neem contact op via fe@fevanmegen.nl. Ik denk graag met je mee en het feit dat je hiér bent beland, zegt genoeg. 

Je heeeel erg welkom.

Scroll naar top