Ik tover jouw ongekende soulpowers naar boven die we samen doorvertalen in jezelf, leven en missie op eigen- en speelse manier

Hoe langer we leven naar ‘hoe het heurt’, hoe meer we onze eigen soulstem- en kleur verliezen.

En daarmee onze grootste power en gifts.

Laten we samen onderzoeken waar jij jouw eigen power weggeeft en hoe je deze weer terug kan vinden in jouw zijn.

Dit doen we samen.

Ik begeleid je mee de diepte in om zuivere antwoorden te krijgen en laat je uiteindelijk de stappen nemen die nodig zijn om jouw unieke talenten in de wereld te zetten.

Vraag hieronder jouw Power Sessie aan. 

Een beetje meer schijt aan hoe het heurt en de regels. De regels maak je zelf.

Deze Power Sessie is helemaal iets voor jou als:

Je bent een go getter en hartstikke ambitieus. Je doet alles voor je onderneming, die staat op 1 (naast je lieve partner, kids en vrienden natuurlijk ;-). ‘Ik ga nooit meer terug in loondienst,’ is iets wat jij steevast denkt én uitvoert. Je voelt je echter van binnen helemaal niet zo vrij. Je bent bijna altijd bezig met je bedrijf (ook in de avonduren én als je wilt gaan slapen) én werkt hard én veel (voor een hongerloon) Voor jou is 50 uur in de week werken nooit je droom geweest, maar ben je ondertussen wel zoveel uur bezig met je bedrijf – vooral in je hoofd.

Je rebelleert tegen de huidige regels en structuren. Dat je hebt gekozen voor jouw onderneming, zegt al heel veel over jou als persoon. Ambitieus, creatief én een tikkeltje spiritueel. Je wilt het anders doen, maar kleurt toch (of zeg maar niet) mee met de kleurloze massa.

Je weet ergens dat je goed bent in je vak, waarom mensen bij jou komen, wat je te bieden hebt, maar schreeuwt dit nog niet over de bühne. Je bent als de dood dat mensen je arrogant vinden of je opschepperig overkomt. ‘Zo ben ik echt niet.’ Jij durft dus niet voor jezelf te gaan staan, anders te zijn in keuzes die je maakt én je stem te laten horen. Jouw eigen kleur durf je nog niet helemaal te laten zien en stop je dus delen van jezelf weg wat jouw grootste persoonlijke groei saboteert én dus die van je bedrijf.

Je kijkt met een groot verlangen - en eerlijk een tikkeltje jaloezie - naar mensen die de wereld over reizen, werken waar ze maar willen en niet om hoeven kijken voor het geld. Ondertussen ben jij in paniek hoe je jouw studieschuld ooit terug gaat betalen. Vrijheid is de reden waarom je bent gaan ondernemen, maar ondertussen voel jij je allesbehalve vrij.

Voel je aan alles dat je een gesprek mag inplannen? Doe dat nu!

Je bent er klaar voor om in jouw grootsheid te stappen en vrijheid te creëren op alle vlakken van je leven door eigen stem en kleur in te zetten.

Want eerlijk, hoe vrij ben je nou al werkelijk?

Ga je écht alle uitdagingen aan die op je pad staan?

Of doe je de uitdagingen waarvan je weet dat je die wel rockt, maar laat je de échte lekker lopen?

Kijk je het aan? Of kijk je weg?

Ga je voor zekerheid of vrijheid?

Lig je stiekem toch vaak in bed te piekeren of slaap je heerlijk?

Vraag je bevestiging van diegene die jou een opdracht geeft of weet je dat je werk goed genoeg is?  

Laat je jouw echte soulpower, stem en kleur al zien?

Hoe vrij ben je echt? Dans je werkelijk met het leven? Of danst het leven met jou?

I know. Echt vrij worden we niet. Maar je kunt jezelf wel trainen in het vrij blijven breken.

Om te blijven dansen met de nieuwe choreografie die op ons pad komt. Elke keer opnieuw.

Dat hoef je niet alleen te doen. Plan nu je Power Sessie in en laten we samen kijken hoe jij meer jouw soulpower, stem en kleur kan delen met de wereld.

Spice & color your life un poco mas, por favor.

Fijn dat je hier bent aangekomen lieverd! Ergens voel je diep van binnen dat dit precies is wat je kunt gebruiken. Spannend, ja. Nodig? Ja!

Dit heb je nodig om te groeien als persoon én dus alles met je meegroeit.

Zolang jij je werkelijke kern blijft wegdrukken en niet gaat inzien dat jij de schakel bent tot je eigen mooiste leven, dan kijk je weg van de realiteit en wat je kan neerzetten in dit leven.

Je mag loskomen van de veilige eenheidsworst die je veel heeft gegeven, maar het is nu tijd voor die volgende stap.

Als je anders wilt leven als de 95 procent, zul je anders mogen gaan doen als die 95 procent.

En ik weet het, het is doodeng. Het is doodeng om je eigen waarheid te gaan leven. Maar goed, ik weet ook dat als je dit aandurft, jouw wereld pas echt op z’n kop gaat staan.

En dan bedoel ik 180 graden anders. Ik zei mijn baan op in loondienst, zit in crypto, studeer Spaans in Malaga. Dit allemaal mogelijk door de innerlijke groei en de stappen zetten die ervoor nodig zijn.

Wat als je jouw soulpower, kleur en stem daadwerkelijk gaat delen?

Wat voor mega impact je dan maakt? Hoe licht het wordt op je werk of in je onderneming? En naast impact een leven met kansen én overvloed?

Hoe fijn zou het zijn als je die cadeautjes aan jezelf geeft?

Voel je dat het tijd is je eigen kleur en stem te laten zien, op jouw manier, aan de wereld? Wacht dan niet langer.

Plan hieronder een gesprek in. Ik hoop je heel snel te mogen spreken geweldige mooie powersoul!

Scroll naar top