In 30 minuten helder met welk masker jij klanten afstoot en HOE JE ERVOOR KUNT ZORGEN DAT ZE WEL BIJ JE GAAN BOEKEN. Boek de Visibility Scan.

WelkE kant verberg jij en kost je klanten en is nu je grootste moneyblock?!

Ik laat je zien welk(e) masker(s) jij draagt waar je nu klanten mee afstoot. Wat zijn delen van jezelf die echt jou zijn, maar te weinig zichtbaar? Een artiest heeft ook heel veel kleuren in zich.

Opvallen als alleen de 5% van je branche dat doet (als een artiest)

Ik laat je zien hoe jij veel meer kunt opvallen in zichtbaarheid door júist bij jezelf te blijven. Een artiest is namelijk niet bezig met wat de rest om zich heen doet, maar creëert vanuit haar eigen zone of genius. Kom los van standaard.

Ik geef je mee welke grootse visie ik heb voor JOU, gebaseerd op jouw energie, die anders is dan de 95% online en waardoor je op jouw manier onmisbaar wordt in jouw branche.

Hoe ziet een potentiële klant jou?

Ik analyseer drie kanalen voor je en laat je zien wat mijn algemene indruk is EN hoe jouw potentiële klant naar je kijkt als ze voor het eerst op je profiel komt, maar ook langer volgt.

100% afgestemd op jouw situatie

Je neemt de scan af en ontvangt een;
– Magnetische Audio; jouw grootste masker die je klanten kost af + mijn big vision voor jouw bedrijf en missie. Eigenlijk onbetaalbaar 😉 77,-
– Afgestemd Magazine met alle stappen die nodig zijn om in die versie te stappen die onmisbaar is in haar branche te stappen 55,-

– Integratie Deep Dive van 30 minuten waar we direct stappen kunnen zetten voor 99,- 

Alles te waarde van 231,- voor jou voor 88,-

IMAGE
IMG
IMAGE

Wie, wat, waar, hoe (dan)?!

Stap 1: Ik analyseer drie kanalen, bijvoorbeeld jouw Instagram, podcast en een websitepagina. Wat doe je al fantastisch? Waar is het nog niet helemaal jij? Waar laat je een hele hoop potentie liggen? Welk masker draag je wat je nu klanten kost? 

Stap 2: Je ontvangt jouw persoonlijke Magazine met actiepunten en de uitdaging die ik je geef + de Audio (die eerlijk, onbetaalbaar is). 

Stap 3: Onze Deep Dive. Let’s meet en laten we meters maken! Ik deel wat is opgevallen en we gaan de diepte om een how-to-stappenplan samen op te stellen. No more excuses, jij stapt in die grootse versie na deze call.

IMAGE
IMAGE
IMAGE

Wat levert de Visibility Scan mij op?

Laat ik je zien hoe je makkelijk weg beweegt van de 95% door je te laten zien wat jouw zone of genius is en hoe je hiermee onmisbaar wordt voor doelgroep om je heen en ze zo ook geïnteresseerd zijn in wat je ze aan wil bieden.

Eindelijk weten welk masker jouw grootste moneyblock is, omdat het klanten afstoot en wat ik voor me zie als we werken aan dit masker en wat dan allemaal mogelijk is (😍)

Inzichten waar jij je nog te veel aanpast en klein houdt en hoe je wél naar die 5% pionierschap van jouw vakgebied kunt groeien en meer naamsbekendheid creëert. 🥳

Praktische tips ter verbetering van jouw Instagram feed, bio, podcast en doorgegeven websitepagina (wat direct meer 🤑 oplevert!)

unnamed file
IMG
IMAGE

Te werk gaan als een artiest en daardoor onmisbaar worden.

Een artiest creëert vanuit haar (of zijn) zone of genius. Een artiest weet hoe goed ze is in haar vak, wat ze de wereld komt bieden, haar visie is, haar bijdrage en is niet zo bezig met wat iedereen om haar heen doet. 

Gaan ondernemen als een artiest, dat is wat je wenst. 

Omdat Rihanna ook niet bezig is met hoe Beyoncé optreedt. Of Rembrandt hoe Vincent schildert (hij was ook al dood, maar je snapt me) of J.K. Rowling hoe E.L. James schrijft.

Ze zijn allemaal onmisbaar.

Doordat ze zichzelf neerzetten vanuit die unieke combinatie van personality + resultaten + unieke bijdrage aan de wereld. 

En dit levert heel veel op, als jij dit ook gaat doen: 

– Betere klanten die niet aankomen met een smoesje van een spontane verbouwing, maar volmondig JA zeggen op alles wat je ze biedt.

– Gevraagd worden voor fantastische Summits waardoor je meer naamsbekendheid krijgt!

– Niet continu twijfelen aan wat je doet, maar een ijzersterk vertrouwen in je bedrijf en missie. 

Een artiest zijn? Dat gaat voor mij over de volgende zaken…

Het is de onderneemster die verder kijkt dan de massa. Groots en indien nodig, afwijkend durven doen.

De onderneemster die zaken radicaal anders ziet en nieuwe perspectief biedt voor de samenleving en haar klanten.

De onderneemster die haar waarheid ongegeneerd durven delen, zonder nuance, als het nodig is. 

De onderneemster die no matter what altijd bezig is met eigen ontwikkeling en leerling van het leven is. 

De onderneemster die loskomt van lof of kritiek, maar gewoon helemaal in lijn uitvoeren wat nodig is.

De onderneemster die trots is op wie ze is, uiterlijk en innerlijk, en als ze een ruimte in loopt we allemaal hebben: ‘Who is that woman?!’

De onderneemster die durft te gaan staan voor wat ze doet, in haar waarde én daar goed betaald voor wordt.

De onderneemster die voorbeeld, inspiratie en role model is voor andere ondernemers. 

Durf je? Laat mij meekijken waar jij nog veel te veel te veel bezig met wat de omgeving doet en wat jouw zone of genius als artiest is…

En wordt onmisbaar voor je doelgroep en niche. 

unnamed file
unnamed file
unnamed file

Veelgestelde vragen

Voor wie is het?

Onderneemsters die meer willen halen uit hun zichtbaarheid en volledige persoonlijkheid. Waar zit er nog een rem op? Waar mag je nog veel meer gaan staan? 

Je weet heel goed dat je goed bent in wat je doet, je ziet jezelf stiekem al als dé expert (toch?! Haha). Maar hoe breng je dit ook krachtig naar buiten? Online en offline? Waar mag jij nog veel meer de persoon ZIJN? 

Je wilt een betere status in de markt, waardoor je minder hoeft te schreeuwen, leuren en trekken om aan klanten te komen. En gewoon klanten die volmondig JA zeggen op welk aanbod je dan ook hebt!

Je bent toe om die onmisbare factor van jouw werk, missie en zijn te vinden en neer te zetten. 

Wat ga je bekijken?

Ik bekijk drie kanalen waar je (veel) zichtbaar bent en maak aan de hand van deze kanalen de Visibility Scan. Bijvoorbeeld jouw Instagram, Podcast, en een websitepagina. 

Wanneer krijg ik de uitslag terug?

Je boekt jouw call en vult het formulier in. Binnen die week ga ik voor je aan de slag om de scan in orde te maken en voor onze call krijg je jouw persoonlijke audio + Magazine. In de call gaan we direct actie ondernemen en de diepte in over jou en je business. 

Kan ik zelf ook aangeven waar ik tegenaan loop? Of wat ik goed vind gaan?

Zeker! Bij jouw ontvangstmail ontvang je de uitnodiging om een formulier in te vullen waar ik je een aantal zaken vraag omtrent jouw zichtbaarheid en bedrijf. Je kunt hier dus kwijt waar je mij voor wil inzetten. 😉

Is dit wel persoonlijk?

Zeker! Ik neem echt de tijd voor jou, jouw verhaal en jouw business en hoe we dit matchend kunnen maken aan zichtbaarheid en hoe jij kunt opvallen bij je droomklant.

Beyond the Mask... There is a whole new level.

Anderen over mij

Met Fé haar daadkracht, immens krachtige vuur en bereidheid om bloedeerlijk naar zichzelf en anderen te zijn, zonder voorbij te gaan aan zachtheid is ze iemand die niet alleen weet waar ze het over heeft, ze doorleeft haar teachings.’ – Renee Westerbaan

‘Door Fé heb ik mijn grootste angst durven aankijken en die overwonnen.’ – Amber Haazenoot

‘Fé is iemand die practise what you preach naleeft. Dan heb ik het over het stukje taboe claimen. Dat doen er velen. Maar bij velen denk ik: ‘Oké, wat maak je precies bespreekbaar?’ Fé doet het écht en zet zichzelf zo op unieke manier in de markt. En dat door vooral zichzelf te zijn. Maar ja, doe dat maar eens 😉 – Dominique Dolman

‘Vandaag heb ik een JA gekregen voor twee kandidaten voor een dag training (Reiki). En daar mag ik voor gaan staan. Ik heb niet zoveel woorden, behalve dat ik hier zoveel kracht uithaal. Dat ik mijn podium pak en ga shinen.’ – Jesica Narain

‘Wat jij zo moeiteloos laat zien aan de wereld, zo transparant, zo open op een ontwapende manier.. Je bent van nature al zo makkelijk zichtbaar op een podium en met kwetsbare stukken. De taboes doorbreken en zichtbaarheid: dat ben jij .’ – Suzanne Beukema

Scroll naar boven