Saboteer jij jezelf als je je grootse keuzes maakt? Lees dan deze blog!

Luister hier de podcast versie:

In deze blog vertel ik meer over saboteer jij jezelf als je je grootste keuzes maakt?

Hoe weet je of jij wordt gesaboteerd in je keuze of dat echt helemaal zuiver is? Wat ik graag met je wil delen is wat ik vaak terugzie en ook in mijn coaching, het is iets waar ik je graag voor wil behoeden. 

Ik zal meteen maar met de deur in huis vallen, heel veel mensen die voelen op het ene moment ‘Ja dat moet ik doen’ en ‘Ja dit is het’! Dus gaan ze doen waar ze ‘ja’ op hebben gezegd maar dan de dag daarna voelen ze, ‘Oeh ja, uhh’ ik ervaar toch wel spanning en ik weet het nu niet meer. 

Misschien herken je het wel en ik zou het oprecht zonde vinden als jij coaching of een programma mist, iets waar jij echt wat aan zou hebben omdat jouw ego het overneemt. De samenwerking met jou brein en je lijf kan andere signalen oppikken dan dat er daadwerkelijk aan de hand is.

Ik zal mezelf als voorbeeld gebruiken. Ik ga terug naar mijn allereerste businesscoach, ik had dit gevraagd aan het universum maar ik kreeg daar niet echt een antwoord op. 

Maar dacht ook, ik zit mezelf zo voor de gek te houden! Dus ik heb toen weer een masterclass bij haar gevolgd en meteen voelde ik, dit is echt weer thuiskomen! Op een of andere manier zijn onze zielen verbonden, het is niet echt uit te leggen maar zij komt ook uit het dorp waar ik heb gewoond. Ik zag laatst (na een lange tijd) een advertentie waarbij ik dacht, ‘Die ken ik’! Maar ik had haar helemaal niet zo in mijn hoofd zitten en nu was zij spiritueel en business mentor! 

Toen ben ik een masterclass bij haar gaan volgen en dacht, ‘Woow’, dit is zo de bedoeling geweest dat ik haar toen al kende en dus ging ik helemaal ‘Aan’ van haar. Ik had dat anders niet zo gedaan en had gedacht, dit is er weer zo een van zo velen.

Dus heel eerlijk, ik heb nog nooit die samenwerking ervaren met een andere coach dan met Renee westerbaan. Ik wil haar gewoon benoemen. Ik voelde en bedacht, ik zit in Human Design Businessschool en daar haal ik ook veel uit, ademwerk, hypnotherapie, breathwork en traumaheling. 

Maar omdat ik helemaal voel dat er nog zoveel in mijn lijf zit opgeslagen die in diepere lagen zitten en ik zo graag goed wil leren ademhalen, had ik zoiets van zij heeft mij altijd zoveel gebracht dus waarom niet?

Dus ik nam weer contact met haar op en voelde aan alles weer meteen, dit is zo de bedoeling! Dus ik ga weer instappen in het ‘Devine Leadership Program’. Het is wel een investering, eigenlijk net zoveel geld dat ik in de maand nodig heb maar daar doe ik nooit moeilijk over. Het wordt voor mij geregeld, punt! Ik heb die beslissing genomen en het voelt helemaal fijn maar dan toch komen er even die gedachten op: ‘Oh hoe dan en hoe ga ik dat dan doen en ik geef nu dubbel uit deze maand.’

Maar dit is wel wat erbij hoort. Dit is zowat we allemaal meemaken. Het gesprek was helemaal ok en het was mijn intuïtie maar wat er gebeurt, doordat ik deze gedachten krijg, krijg ik het ook in terug mijn lijf. Want het is een gebeurtenis, dan zijn er gedachten en dan komt het gevoel op. 

Dus als ik in mijn gedachten ga zitten over hoe ga ik dat dan doen enzovoort, natuurlijk krijg ik dan een soort van spanning! Want ik zit dan weer in een ander patroon en hang weer ergens anders in waar ik eigenlijk helemaal niet doorheen beweeg. Toch komt dit nog weleens op mijn pad omdat het een hardnekkig patroon is.

Hetzelfde heb ik laatst met iemand meegemaakt die enthousiast bij mijn coaching was ingestapt en vertelde dat hij had wakker gelegen door de investering en hoe die dat moest doen, het koste meer tijd. Ik ben altijd eerlijk in coaching en ga niemand over de streep trekken als het nu al trekken wordt. Deze hele samenwerking is dan nog niet ‘Devine’, althans niet op dit moment.

Maar als bij jou die reden is van spanning en investering van geld en eigenlijk voelt je ziel heel erg dat het wil doorgroeien en weet, het wordt voor je geregeld en het komt goed. Maar door jouw gedachten die aan de haal gaat dan zit je nog heel erg na te denken dat iets kost terwijl je investeert in jezelf.

Dus besef dat je zelf echt saboteert als je altijd bezig bent met ga ik dit doen om het geld.

Ik heb veel mensen in mijn omgeving die dit zeggen en dit zit zwaar in mijn allergie. Dat komt echt heel diep omdat we thuis nooit echt geld hadden en dit is zo lang mijn mindset geweest. 

Dat ik mezelf als excuus nam om het niet te hoeven doen. Maar op een gegeven moment merkte ik, toen de eerste keer dat ik in mezelf had geïnvesteerd, dat kosten toen 2000,- (die ik had geleend). Dat was zo spannend. 

Maar het is mogelijk! Als je hard geld nodig hebt, dan is het er! Er is genoeg geld op aarde en genoeg geld in omloop, er zijn genoeg mogelijkheden maar je houdt jezelf klein door te zeggen ik heb het nu niet. Je houdt jezelf in dezelfde cirkel als je denkt het komt wel later een keer. 

Jij moet eerst veranderen en dan shift de hele omgeving met je mee want jij zit nu in een lagere frequentie. Als je iets anders wilt aantrekken bijvoorbeeld die toffe baan, meer omzet en salaris of een fijne relatie, dan mag jij eerst dingen in jezelf shiften. 

Want het gaat om eigenwaarden en zelfvertrouwen en het gaat over ‘Ready for’ mijn missie en het gaat ook over, ik voel een diep vertrouwen dat het goed komt. Als dat er niet is en je houdt je zelf op de plek door geld om te zeggen, ‘Ik zit in die cirkel”, dan blijf je dus ook in die cirkel met als enige reden dat het geld er niet is. Ik kan je zeggen, het geld is er dus maar het is zo echt zo zonde als dat de belemmering is. 

Je blijft op dezelfde frequentie staan en misschien is het over tien jaar wel gemanifesteerd wat je graag wilt maar als het zou kunnen in een jaar of een half jaar? Wat nou als jij je helemaal beter zou gaan voelen als je situaties naar je toe kan trekken die je nodig hebt, mensen naar je toetrekken die je supporten, je missie uit kan voeren vol zelfvertrouwen. Dus in de kern als je rust ervaart in jezelf en de dingen kan doen die jij het liefste doet! Is dat niet fantastisch!?

Ik had ook een mooi gesprek in mijn mastermind. Ik zou nog liever mijn bedrijf hebben (als het bv niet zo lekker gaat) en kleiner wonen. Dan dat ik zo blijf wonen en niet mijn onderneming kan doen. Dat is zo’n ‘Hell yess’, zo’n keuze vanuit vertrouwen in de zin van en ‘het liefst dat ik wil doen’. Ik ga niet een minder leven leiden. En vaak zijn we bezig met de spaarrekening, heb ik zoveel geld en ondertussen genieten we helemaal niet en staan we niet helemaal in ‘lijn’ met wie we werkelijk zijn. We doen iets anders terwijl ons hart ergens anders ligt. 

Dat is zonde dus alsjeblieft lieverd, als dit de reden is dat je jezelf klein houdt en jezelf te kort doet en je het niet gunt om in die grootsheid te stappen… wanneer dan wel? Wanneer is het dan genoeg, het is een ‘Te kort mindset’. Ik hoop dat je dit echt voelt. Ik ben er altijd zo vurig op omdat ik het anders heb gekend. Daarom gaat mijn vuur altijd aan omdat dit dan een hele andere keuze is. Je kiest dan voor zekerheid en veiligheid, dat is ook ok maar dit is echt ‘Fucking next level time’, ga dit dan ook doen! Het is de makkelijkste reden van het ego. Het gaat om wat wil jij essentie en waar wil je heen en waar wil je naartoe groeien. Daarover gaat het, je hebt eerst iets in jezelf te shiften en nog wat met jezelf te doen voordat je nog veel meer kan aantrekken. Dan leef je veel meer vanuit pure vorm van jezelf door je intuïtie te volgen en innerlijke mentor en dat is zo krachtig!

Nogmaals, de wereld en alles shift echt met je mee. En ik kan het weten want ik heb die keuze een keer gemaakt en mijn leven is er zo veel fijner van geworden, mooier en gaat niet over geld. Het gaat voor mij veel meer dat ik doe nu waar ik het aller gelukkigst van wordt. Ik word daarin gesteund en heb een dieper vertrouwen in mezelf van wat ik mag doen. Het aller beste gevoel van de wereld de rust ergens ervaren en te vinden.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt gehad en mocht je iets hebben van, ik ben ready! 

Weet dan dat 21 maart  de training ‘van Piekeren naar Pit’ van start gaat. Het is een super waardevolle training hoe kan ik omgaan met mijn hoofd en mijn gevoeligheid gaan inzetten. Dus supermooie community en daar helemaal in balans komen en vanuit daar de dingen naar je toe gaan trekken in plaats van het controleren en het zware en moeilijke. 

Dus ga je helemaal ‘aan’ van mijn podcast en voelt die juist? Ga even naar mijn website, kijk even en voelt het helemaal juist? Ik zou je zo graag zien daar! Weet ook na 21 maart kun je ook blijven instromen de community blijft daar en je krijgt drie maanden lidmaatschap. Het wordt super magisch mooi!

 

Liefs Fé

 

 

Over Fé

Jezelf durven laten zien. Ongegeneerd. Magnetisch zijn omdat je zo jezelf bent. Geldt dat voor jou?

Of houd je jezelf kleiner dan nodig? Doe je nog wel eens een dekseltje op jezelf, in je enthousiasme, gevoeligheid óf je ambitieuze kant? 

Laat mij je begeleiden om de meest pure jij te worden, zodat je magnetisch wordt voor de doelgroep die jij het allerliefste helpt. Bevrijd jezelf door vrij te breken van oude patronen, angsten en twijfels én stap in de versie die je werkelijk bent.

Meer weten? Neem contact met mij op via onderstaande button!

Scroll naar boven