Play BIG:

Waar liep je tegenaan in je eigen coaching, voordat wij samen zijn gaan 
werken? 
Ik voelde heel erg dat ik vooruit wilde maar mijn hoofd nam het steeds over. En maakte de eerste stap om daadwerkelijk iets neer te gaan zetten voor mezelf heel groot. Ik wilde nu echt gaan starten.
 
Wat heeft onze samenwerking opgeleverd? Ik mocht een laag dieper in mijzelf aankijken, doorvoelen en omarmen. 
 
Wat heb je geleerd? Ik ben in de actie gezet: doen, doen en nog eens doen maar, wel als ik er zelf blij van word.  
 
Welke resultaten heb je behaald? Is er al iets veranderd in je leven/business? Ja, ik ben gestart met mezelf zichtbaar maken en delen wie ik ben en het aanbod dat ik heb als ondernemer. Mijn eerste vrouwencirkel geleid en nieuwe Full Moon Cirkel volgeboekt. Ik ben mezelf echt serieus gaan nemen.
 
Wat vind je van mijn werkwijze en als coach? Ik vind je oprecht een hele goeie coach. Als er even afgeweken word van de vraag die je stelt je deze ook zo mooi weer terugpakt en terug gaat naar waar het werkelijk omgaat. Je bent oprecht, eerlijk en wind er geen doekjes om heen. En daar houd ik van: eentje die gewoon zegt waar het opstaat want anders kom ik zelf ook niet verder in mijn proces. Tough love i love it.
 
Zou je een samenwerking met mij aan anderen aanraden? En zo ja, 
waarom. Ja, dat zou ik zeker aanraden en denk dat bovenstaand al genoeg uitleg geeft hierover.
 
Zijn er verbeterpunten? Nee!  Voor mij zijn er pluspunten. Omdat ik het zelf heel fijn vond dat we iedere week een filmpje mochten ontvangen daarin vertel je ook je eigen winsten of struggles. En dat is voor mij ook een goede coach die ook haar eigen ervaringen deelt. 
 
Liefs♥️
unnamed file

Syreeta, Transformatiecoach

De live dag is voor mij een super, super leerzaam en zoveel inzichten en delen die aangeraakt mochten worden waar ik zelf niet durfde te openen. De moed, de bevestiging en ook hierin ik word gedragen. Ik word gesteund. En betekent al zoveel, dat ik nu in mijn kracht sta. Dat ik durf te vliegen en te spuwen. Ik ben aan voor vandaag en heb mijn eerste coachtraject gehad. Vandaag heb ik een JA gekregen voor twee kandidaten voor een dag training (Reiki). En daar mag ik voor gaan staan. Ik heb niet zoveel woorden, behalve dat ik hier zoveel kracht uithaal. Dat ik mijn podium pak en ga shinen. Je bent een masterlijke coachie. Dank je ♥️

unnamed file

Jesica, Reiki Master

Live dag:

Na de live dag was ik moe maar ongelofelijk dankbaar dat ik dit met jullie heb mogen doen. In een veilige setting. Ik voelde mij gezien en gehoord en zeker gedragen. Er is een nieuw stuk aangeraakt, wat mij verder gaat helpen in mijn leven en business. En dat was voor mij heel erg belangrijk. Dat was een van mijn intenties voor de dag. 

Vanochtend werd ik heel energiek wakker en voelt alsof er een jasje uitgetrokken is. Ik ben zo blij dat ik ben ingestapt en niet naar mijn hoofd heb geluisterd en dat ik weer een stap verder ben in mijn eigen proces. En dit ook nog mooier gaat zijn voor mijn business. Fé, ik stop even een veer in je reet, ik vind je echt een super goede coach. Je bent heel sterk en krachtig. Je staat er. 

unnamed file

Syreeta, Transformatiecoach

Het heeft me een stuk dichter gebracht bij mijn intuïtie, en me erop laten vertrouwen. Ik heb meer rust in mijn leven, en ik voel veel meer positiviteit om met de dingen aan de slag te gaan die ik wil doen! Ik kan beter omgaan met mijn innerlijke criticus en geniet nu al van mijn toekomst;)

Als coach was je super.  Ik vond het vooral fijn telkens in de mail dingen terug te krijgen op de werkboeken die me weer verder brachten, die me aan het denken of doen zetten. 

Het Zielsmissie programma heeft me precies de juiste tools gegeven die ik nodig had om eindelijk écht naar die stem binnenin te gaan luisteren. Dat is voor mij het allerbelangrijkste wat ik de rest van mijn leven meeneem, en waar ik super dankbaar voor ben! ❤️

n

Sonja, Journalist

Ik ben Daisy, een nu zelfverzekerde vrouw die alles kan krijgen wat ze wilt. Moeder van een prachtige 9 jarige dochter en werkzaam als schoonmaakster en pgb begeleidster.  
Voor ik meedeed aan het P&P Programma ging het heel slecht. Durfde nergens confrontatie aan te gaan of mijn grenzen aan te geven. Mijn oud bazin liep over mij heen en vroeg mij vaker te komen werken op mijn vrije dagen, en daar ging Daisy weer. Durfde ook niks te eisen hulp ed. Was opzoek naar een nieuw huis en deed dit zelf ipv instanties in te schakelen die daarvoor zijn.

De situatie nu is heel erg goed! Ik manifesteer alles wat ik wil en sta vol zelfvertrouwen in het leven. Fe heeft mij de handvatten gegeven om momenten van crisis te handelen naar shiften in positieve zin. Ik heb leren loslaten. Een ooi voorbeeld is met liefde kijken naar mijn pijnlijke verleden en accepteren dat mijn moeder niet beter kon dan ze altijd heeft gedaan. 

Fé is een heerlijk mens! Ik kan mij zo levelen met Fé, zoveel raakvlakken en zelf ook niet bang om feedback te ontvangen. Haar energie is echt geweldig en je voelt je begrepen. Iets wat je als onzeker iemand echt heel goed kan gebruiken. Het gevoel van ik ben niet alleen.

Ik vond de samenwerking echt super fijn. Op ieder moment dat ik je nodig had ben je er voor mij geweest. Ik zou de samenwerking graag aanbevelen aan mensen die los willen breken en vol zelfvertrouwen in het leven willen gaan staan. Het stukje hier ben ik en de balans kunnen vinden in verschillende rollen die een vrouw/mens moet vervullen.

Lieve Fé, het stukje alle ballen hooghouden zoals de pilaren in de eerste meditatie zijn gelukt. Het kost mij nu zo weinig moeite om te shinen en alles te kunnen verwezenlijken zoals ik het wil. Als moeder, vrouw en vriendin kan ik nu met volle trots dragen. Alles wat ik dacht dat ik niet kon kan ik nu dankzij het zetje van jou. Ik ben je meer dan eeuwig dankbaar dat ik de stap heb durven zetten om met jou te gaan samenwerken. Ik schrijf dit nu echt met een traan in mijn oog want alles wat ik niet had durven dromen is gelukt! Ik hoop dat we elkaar blijven volgen en af en toe eens hoor hoe het met je is!❤️ 

Schermafbeelding om

Daisy, schoonmaakster en PGB begleidster

Lieve Fé, duizendmaal dank voor jouw intensieve, maar prachtige programma. Wat heb ik mezelf op een dieper niveau mogen leren kennen.

Bij de start van het programma was ik onzeker en had ik veel twijfels over de toekomst.

Na jouw programma ben ik dichterbij mezelf uitgekomen. Ik kan ‘weer’ voelen! Dit maakt dat ik keuzes maak vanuit mijn hart en veel vaker nee zegt (wat echt heerlijk is). Ik heb uiteindelijk de stap gezet om het roer om te gooien en ook mijn eigen coaching te starten.

Fé is een oprechte en eerlijke coach. Ze voelt precies aan waar er weerstand zit (en dus groei) en kijkt niet weg van zaken. Ze laat genoeg ongemakkelijke stiltes vallen, haha. Oh en niet te vergeten, jouw humor. Dat maakt een sessie toch ook weer heel luchtig. (Zonder iets weg te lachen). 

Fé, door jou ben ik een ander mens geworden En dat in DRIE MAANDEN! Ik heb vertrouwen in wat ik doe en in mijn leven. Duizendmaal dank voor dit proces en tot snel! ❤️

image

Sanne, Lifestyle Coach

Wat heeft het Zielsmissie Programma mij opgeleverd? Heb je even, haha! Voordat ik met het programma begon, was ik erg onzeker, kon ik mij heel veel aantrekken van wat andere van mij vonden (Wat ik dus zelf ook van mijzelf vond), wist ik wel wie ik wilde zijn, maar durfde dit nog niet uit te spreken en voor mijzelf te gaan staan.

Door het programma te volgen ben ik meer voor mijzelf gaan staan. Ik weet wie ik ben en ik spreek dit uit. Ik volg mijn dromen en kan nu goed omgaan met belemmeringen. Wanneer er belemmeringen zijn, tune ik in en kan ik mijn gevoelens transformeren en loslaten.

En oh ja, ik kon voorheen heel erg vergelijken.. “Nu heb ik dit weer.. waarom ik? Die ander heeft nooit wat” Zo erg EGO, zie ik nu! En wat ben ik blij dat ik nu veel meer vanuit liefde kan kijken! Fé, je programma is geweldig!! Jij bent geweldig!!

Wow!! Je bent een geweldige coach!! Je voelt zo goed aan wat iemand nodig heeft en je bent een hele fijne spiegel. Je bent eerlijk en puur. Ik durf mijzelf te uiten, omdat ik weet dat je niet oordeelt, maar vanuit liefde kijkt. Ik denk dat ik dat ook het fijnst aan jou vind. Ik durfde al mijn schaduwkanten en angsten te vertellen, omdat jij ook zo open bent en zo fijn reageert. Het voelt goed om eerlijk bij je te zijn❤️

n

Sharon, Reiki & Traumahealer

Energetische sessie:

Ik kan het bijna niet omschrijven hoe magisch en heftig de laatste sessie was. Wat ik al zei ik heb al zo vaak een healing gehad maar die ging niet zo diep als deze. Het aanraken van alle pijn vlakken die ik zo ver had weggestopt.

De kalmte en steun die je uitstraalt maakte het dat ik een veilige omgeving had om vrij te zijn en te voelen. Af en toe terug in mijn hoofd en je bracht mij weer terug in mijn gevoel. Het was prachtig hoe je aanzag dat die in mijn hoofd momenten kwamen. Je stelde mij zo op mijn gemak en het was heel fijn dat je soms achter me stond.

 Ik weet dat ik het zelf doe maar zonder jou hulp zou ik er niet komen. Jou steun, jou rust en hoe je mij op me gemak laat voelen. Je kennis over dit alles is ongekend en enorm bijzonder. Jou gave is er eentje om trots op te zijn.

Schermafbeelding om

Daisy, schoonmaakster en PGB begeleidster

Over het Zielsmissie Programma:

Lieve Fé, Ik wil je heel erg bedanken voor de afgelopen 3 maanden. Voor je liefde en steun, je vertrouwen, de spiegels, je humor en begrip.

Het Zielsmissie programma was voor mij heel leerzaam, waardevol maar ook confronterend. Niet meer wegrennen/vluchten voor mijn angsten, pijnen, wonden maar blijven zitten, ze aangaan, doorvoelen en helen. En ik ging mijn vluchtgedrag en destructieve patronen herkennen en stapje voor stapje werken naar meer liefde i.p.v. te blijven kiezen voor angst.

Lief zijn en blijven voor mezelf zonder oordeel. “Geeft niks, mag best, laat maar even”. Mijn ego, mijn ikken zitten niet altijd meer achter het stuur maar naast of achter mij in de bus. Ik luister naar ze, heb begrip voor ze en wil ze nu ook niet meer uit de bus trappen 🙂 Ze mogen er Zijn maar ik houd mijn handen aan het stuur! Ik probeer erom te lachen, ze niet te serieus meer te nemen. 

Met liefde blijven kijken, lief te blijven naar mezelf en erom te blijven lachen. Humor is hierin zo belangrijk!! Thanks Fé…. Namasté! ❤️

2021-08-03 13.32.30

Frans

Over het Zielsmissie Programma: 

Een aantal vingers op pijnlijke plekken maar ook veel tools die helpen om er mee aan de slag te gaan, fijne meditaties net als de hypnose, die met wat twijfel ook heel goed meeviel en ik er best diep en warm in zat. Ook fijn om te merken dat hoe verschillend we allemaal ook zijn we toch met de zelfde dingen worstelen en dat helpt om de dingen tot normale proporties terug te brengen.

Ik was altijd in het begin even overweldigd door je enthousiasme en energie, maar ongemerkt steekt het aan 😉 en ben ik het na een tijdje ook. Je weet gemakkelijk een fijne en veilige omgeving te creëren en je hebt goede voelsprieten om dingen aan te voelen en je durft er op door te gaan. En de kleine attenties/berichtjes/aanmoedigingen maakten echt een verschil!

Een aanrader! ❤️

Arne

Het Zielsmissie programma klonk voor mij eerst alleen maar vaag en spiritueel. Wat is een Zielsmissie, wat heb ik hier aan? Maar ik heb er zeker geen spijt van dat ik hieraan heb meegedaan. Het programma helpt je om jezelf te accepteren wie je bent en wat je doet.

Fé heeft mij geholpen met mijn grootste angsten aan kijken en hier over heen te komen. Zij heeft mij zelfs geholpen om mijn grootste angsten los te kunnen laten. Daarnaast kan ik veel beter mijn eigen grenzen aan geven en mijzelf uitspreken. Ook heeft het programma mij rust in mijn hoofd gegeven. Je hoeft je niet om alles zorgen te maken, en Fé helpt je hier bij om dit in te zien.

Fé is een topper en begeleid je fijn. Ze dringt echt tot je kern door. Dit is in het begin misschien een beetje eng en doet pijn, maar je leert hier zo veel van!

Thanks Fé voor waar jij mij nu hebt gekregen. Ik ben je hiervoor eeuwig dankbaar! ❤️

o

Amber

Over het Zielsmissie Programma:

Tijdens de 3-daagse challenge “Is dit nu alles?” Wist ik vrij snel dat ik mee wilde doen aan het programma.

Fé praat vanuit haar eigen ervaring wat overtuigend werkt. Door haar eigen ervaringsdeskundige te zijn en de kennis en ervaring die ze verder opgedaan heeft is Fé in staat je prima te begeleiden om jezelf te ontdoen van je ego-stukken/maskers.

Spoiler alert: Fé’s enthousiasme werkt aanstekelijk en je gaat het wel zelf doen. Je komt in contact met je intuïtie waardoor je hier vanuit de juiste keuzes voor jezelf kunt maken i.p.v. jezelf klein te houden vanwege angst. Die dromen waarvan je denkt “die zijn toch niet voor mij weggelegd” zijn juist jouw dromen!

Fé helpt je er bij om ze te realiseren zodat je ook echt je droomleven gaat LEIDEN. Anyway, Fé, hartstikke bedankt voor een fijne, leerzame tijd en bedankt voor je enthousiasme en hulp. Uitnodiging voor een vervolg zie ik graag tegemoet! ❤️

n

Sam

Over het Zielsmissie Programma:

Ik was super enthousiast toen je erover vertelde bij de challenge en voelde dit moet ik doen, maar ik had eerst wat twijfels, toen ik jou had geappt en je me precies kon zeggen wat me ego was en wat intuïtie was de keuze eigenlijk snel gemaakt en daar ben ik je heel dankbaar voor. 

Ik durf nu meer te vertrouwen in plaats van in angst te leven. Ik kijk angsten nu aan en daardoor kan ik vinden waar het vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Zo heb ik ‘ja’ op een baan gezegd door het programma, waar ik normaal ‘nee’ op had gezegd i.v.m. de uitdaging.

Ik durf mezelf kwetsbaarder op te stellen. Ik kan zoeken waar dingen vandaan komen als bij irritaties en dit dan spiegelen op mezelf, wat mis ik hier? Ik kan me beter inleven door te filteren en niet gelijk te oordelen. Ik vat sommige dingen niet meer zo persoonlijk op als dat ik voorheen altijd deed. 

Heel erg bedankt Fé! Je bent echt een topper en ben heel blij dat ik jou ben tegengekomen! ❤️

schermafbeelding om

Lucia

Over het Zielsmissie Programma: 

De doorslag om mee te doen: de openheid en eerlijkheid die jij in de 3 daagse toonde. Kwetsbare kant getoond en je had een radicale eerlijkheid over jezelf. Wat ik heel krachtig vond en nog steeds vind is dat jij uit ervaring spreekt. Jij doet dit omdat jij ook alle shit hebt mogen / moeten aankijken. Dus jij bent jouw eigen ervaringsdeskundige, mogelijk dat dat een van de meest krachtige ingrediënten van jouw programma. Wat mij echt enorm deed twijfelen was dat mijn EGO mij deed denken / afvragen “kan een 27 jaar (jonge) vrouw mij überhaupt verder brengen”.

Het Zielsmissie programma heeft mij opgeleverd: Dat alles meer stroomt, dus ik voel meer, laat emoties weer toe. Sinds de laatste Q&A is ook echt het besef ontstaan dat ik alles mag omarmen. Dus ook als ik mij gefrustreerd voel, alles mag er zijn. Het is oké. 2. Geloof. Geloof dat ik ga bereiken wat ik wil bereiken. Dat ik alles wat ik daar voor nodig heb, al in mij heb. 3. Meer bewust van innerlijke criticus. Het maken van de tekening en het verbinden van een naam, heeft mij echt geholpen.  

Pretty happy! Ga zo door Fé! Je hebt mij echt positief verrast. Wanneer start het vervolgtraject? 😉 ❤️

wouter

Wouter

Wat heeft het TP opgeleverd? 
Rust en ruimte in m’n hoofd, meer in men lijf gaan zitten en lagen gepeld waar nog blokkades zaten en leermeester mogen vinden.

Als je gevoelens niet gevoeld worden worden ze op geslagen en draag je ze met je mee dit kan verzwarend werken.

Fé leerde mij dat gevoelens gevoeld moeten worden hoe pijnlijk het ook kan zijn, het is altijd maar kort en niet beangstigend, deze emotie heb je zelf gecreëerd.

Door samen met Fe, naar Leermeesters te kijken, angsten onder ogen komen. Kom je dichter bij jezelf en kies je voor jezelf en leer je weer vertrouwen dat emoties er mogen zijn en gevoelens gevoeld mogen worden. Dat overtuigingen ergens vandaan komen en dat je hier je leermeester uit mag halen.❤️

unnamed file

Joanna

Tijdens onze coaching, maar ook daarbuiten, vind ik jou een super fijn persoon. Een super fijne coach en mega positief. Je bent authentiek, geeft mensen kracht van uit wie je BENT. Je hebt zo’n intrinsieke motivatie. Ik heb heel veel aan je inzichten gehad tijdens onze coaching. ❤️

review loes

Loes

Wat heeft het TP je opgeleverd?
Ik heb heel veel geleerd over mezelf! Alles gebeurt met een reden, alles is zoals het hoort. Het universum zorgt dat je toekomt wat je hoort toe te komen. Aan jezelf denken en jezelf op 1 zetten is niet egoïstisch, maar juist heel mooi. Je bent nooit klaar met leren over jezelf en je bent nooit ‘af’.

Ik vind Fé een super inspirerend en humoristisch persoon waar ik veel van heb geleerd en daardoor dus ook veel over mezelf geleerd.

Ik ben Fé heel dankbaar voor de afgelopen 3 maanden waarin we samen hebben gewerkt aan mijn mindset, zelfvertrouwen, mind, body & soul.

Ik weet dat ik nog lang niet ‘klaar’ ben want het is een ongoing proces voor de rest van je leven. Maar dankzij Fé heb ik heel wat kennis en handvaten gekregen waarmee ik zelf nu verder kan met mijn innerlijk werk.

Lieve Fé, nogmaals dank voor alles en we blijven elkaar spreken! ❤️

n

Isabel

Net een 1-op-1 Transformatie Sessie van Fé gehad. Omdat ik merkte dat ik het heel lastig vond om te voelen. Het was best heftig, vandaar dat ik moest huilen. Er kwam veel los. Ik wilde heel graag huilen, maar dat lukte een lange tijd niet. Ik begrijp nu beter waarom: omdat ik overtuigingen meedraag van vroeger en hoe er werd gekeken naar huilen. Ik heb heel veel inzichten gehad en voel me vrij en gelukkig.

Het werd heel mooi begeleid en goed afgesloten. Je blijft daarna niet met heel veel zitten, je voelt juist een rust. Fé kan je dan heel goed helpen en begeleiden. Ik ben dankbaar voor Fé!! ❤️

unnamed file

Joanna

Fé heeft mij ontzettend geholpen in de tijd dat ik het het meest nodig had. In de twee maanden dat ik bij haar gelopen heb, heb ik problemen die ik al jaren onderdrukte kunnen verwerken door middel van een verduidelijkend oog op de situatie, ze gaf mij een elke keer een nieuwe kijk op de situatie en een aantal manieren om het probleem te tackelen.

Op deze manier heb ik mijn situatie nu wel goed af kunnen sluiten en kan ik eindelijk verder met naar mijn toekomstige doelen toe werken. ❤️

joeghanoe review

Joeghanoe

Dankjewel voor de 1-op-1 Transformatie Sessie van vanmorgen. Ik ben zo blij dat ik deze reis met jou heb mogen maken. 

Ik heb het echt heel fijn ervaren. Tijdens de gesprek en healing kreeg ik alleen maar rillingen over mij heen en ik voelde ook mijn zonnevlecht chakra en mijn derde oog chakra opengaan. 

Ik voel mij heel licht nu, het is net of een grote last van mijn schouders af is. Heel fijn gevoel. De hele dag door voel ik mijn derde oog chakra opengaan.

Dankzij jou healing heb ik veel meer inzichten gekregen. Lieve Fé mijn dank ik groot naar jou toe! ❤️

Sadhana

Het heeft me wakker geschud omtrent het feit dat ik niet moet wachten om die stapje te gaan nemen, alles is deel van het proces, de onzekerheid en twijfels is de kracht waar mee ik anderen hun pijn kan verlichten.

Uw energie is zo motiverend en de spirituele kijk die je mee geeft voelde zo als thuis aan, ik denk dat elke deelnemer zich geliefd en begrepen voelde wat ons herinnerd aan hoe de juist mensen om je heen je helemaal tot rust brengen.

Ik kijk uit naar de toekomst en ik neem zo spoedig mogelijk actie, ik wil het, het universum wil het, er is geen andere weg behalve succes ik wil m’n twijfels omarmen en achter mij laten.

Super bedankt Fé, echt de woorden ontbreken aan hoe mooi ik deze drie dagen vond. Ik kan me niet voorstellen wat voor schoonheid en kracht de komende maanden mij gaan brengen. Ik denk dat je zeker nog wat dankbaarheid van mij zult ontvangen. De motivatie om mezelf op het juist pad te houden heeft nu al een enorme boost gekregen! ❤️

Gene

Zojuist heb ik mijn Transformatie Sessie met Fé gehad! En ik moet echt even melden hoe geweldig het was. Ik ben zelf nog maar 18, en wist totaal niet wat ik moest verwachten, maar wow. 

Het eerste halfuurtje praten verliep heel fijn en gezellig. Daar hebben we het gehad over wat mij nog dwars zat af en toe. Vervolgens kwam de healing, daar gebruikte ze de dingen waar ik over had verteld om echt diep iets bij mij te raken. 

Dit gebeurde ook. Ik had dingen uit het verleden die ik af en toe nog niet volledig kon loslaten, waar ik veel irritaties van kreeg, aangezien m’n gedachte er gewoon helemaal klaar mee waren, maar mn gevoel toch af en toe nog niet. Fé liet mij dit vervolgens op zijn manier visualiseren, dat ik er een volledig andere view van kreeg (zelfs met wat traantjes).

Nu zag ik in de healing wat het eigenlijk met me deed (niet veel goeds) en dat ik er echt klaar voor was om het los te laten. Er kwam een confrontatie van realiteit. Dit was heel heftig, maar ook heel erg nodig. Vervolgens liet ze het me loslaten, op een goede en lieve manier. Er kwam een rust over me heen en er ging een enorme last van mn schouders af. 

Echt guys ik raad 10/10 aan om zo’n sessie te doen. Ik ben klaar om dan nu weer verder te gaan met mijn prachtige leven, continuele growth! Dankbaar voor alles wat er is gebeurd, blij om wat ik nu heb, en we gaan er iets fantastisch van maken! ❤️

n

Limor

Wat een mooie reis Fé! Wat doe je dat ontzettend kalm en zelfverzekerd. 

Ik zag allemaal mannen in de healing. Ze wilden mij allemaal klein houden. Ik kon vanuit mijn eigen kracht in zien dat ik de wijsheid in mezelf heb en hen niet nodig heb en dat ze me alleen maar energie kosten. 

Ik vond het een beetje moeilijk om ze los te laten, want toen kwam de overtuiging ‘nu moet ik het alleen doen’ naar boven, maar dat is niet waar want vanuit nieuwe energie en gelijkwaardigheid kunnen er hele mooie nieuwe verbindingen ontstaan. Dank je wel lieverd ❤️

unnamed file

Sara

Het was echt heel mooi! De healing was prachtig daarna, ook heel krachtig.

Ik voelde het loslaten en releaf in mijn lichaam toen het koord los ging. Kon ook niet wachten, was een beetje ongeduldig haha (typical me).

Maar heb geduldig gewacht tot de liefde sterk genoeg was om ook echt los te mogen laten. 

You’re made for this! ❤️

unnamed file

Linda

Tijdens de healing merkte ik in het begin een heel grote weerstand. Een weerstand dat mijn gevoel er niet mocht zijn en dit probeerde ik te onderdrukken. 

Hoe langer we op reis waren, hoe meer het er mocht zijn. En hoe meer het een plekje kreeg! 

Op het einde mocht ik door een poort, waar ik letterlijk voelde dat ik een nieuwe tijd ben ingestapt. De tijd dat ik voor mezelf mag kiezen en mijn gevoel veel meer mag omarmen. 

Ik heb direct een andere sessie geboekt, want zoals jij zegt, er valt nog heel wat te shiften. Dank Fé! ❤️

image

Annette

Ik heb meegedaan aan de reis en het was heel warm, veilig en beschermd. Mijn hele lichaam tintelde en het was of ik gedragen werd. 

De mooie plek aan het einde van de tunnel was mijn droom die ik graag wil verwezenlijken. Het voelde zo goed en echt dat ik er niet meer weg wilde en het was net zoals ik me voorstel dat het het er moet uitzien en moet voelen. Fantastisch gewoon!

Onbeschrijfelijk ik voel me zo dankbaar. Mijn droom is een zorgboerderij voor dieren waar nergens geen plaats meer voor is en zo samen te werken met verschillende organisaties. Belangrijkste was de toegangspoort, waar je alleen voorbij komt als je contract tekent waarbij je beloofd respect te hebben voor mens en natuur en je daardoor wandelt ben je jezelf geen stempel gewoon ij en daar was ik daarnet dankzij de reis die wij samen maakten. Ik kan je niet genoeg bedanken! ❤️

Catherine

Fé, dank voor deze periode. Je bent een echte steun geweest in deze zware tijd.

Tijdens mijn break met mijn ex-vriend, heb ik heel diep gezeten. Ik wist niet meer wat ik in het leven wilde en leefde naar de mening van anderen. Ik was continu bezig met of ik wel gezien zou worden en pleasen. Dit brak mij op, ik was dood op.

Ik ben voor mijn gevoel een ander mens. In plaats van continu te handelen uit angst, weet ik dat ik kan vertrouwen op zaken en geef ik duidelijke grenzen aan. ❤️

image

Lotte

Eenmaal begonnen aan PBP kreeg ik een coach aan mijn zijde, Fé dus! Gedurende het opvolgende jaar heeft zij mij mogen ondersteunen in het behalen van mijn doelen. Fé heeft mij gesteund in moeilijke tijden. Telkens wanneer ik wilde toegeven kwam er weer een berichtje van Fé binnen die mij in de gaten hield.

Ze is open en biedt een luisterend oor. Ze denkt mee en zoekt naar de juiste oplossingen. Ik had iemand nodig die mij verder hielp, zonder dat ze teveel pushte. Ze begreep ook wanneer in even wilde pauzeren en mij een soort van moest herladen. ❤️

review tessa

Tessa

Wil je samenwerken met mij?

Denk je dat ik jou verder kan helpen? Neem dan contact met me op!

Scroll naar boven