Welkom lieve Jij! Ben je klaar om de eerste stap te zetten richting de nieuwe jij?

Je bent hartstikke ambitieus en een tikkeltje spiritueel. Je droomt over een toekomst waar jij jezelf helemaal ziet stralen en jouw ding ziet doen, maar ergens blokkeer je jezelf. Je blijft in angsten en twijfels hangen, waardoor je net niet de stappen neemt waar je eigenlijk van droomt en in dezelfde cirkeltjes blijft rondlopen.

Herkenbaar? Dan ben je hier aan het goede adres. Vraag een gratis Puur & Powerful Sessie aan om samen de eerste patronen te doorbreken en vol kwetsbaarheid, moed en lef aan jouw mooiste toekomst te bouwen. Elke maand selecteer ik drie winnaars!

If everything was perfect you would never learn and you would never grow

Klaar om next level stappen te gaan nemen, omdat je voelt dat het dé tijd is?

Vul hieronder het formulier in op de website en misschien ben jij één van de drie winnaars per maand!

Herken je jezelf in het volgende?

Je schreeuwt het van de daken! Dit zijn mijn nieuwe plannen, dit is wat ik écht wil, op welk levensgebied dan ook... Telkens als je die ene stap wilt gaan zetten, zit je een week, maand of half jaar weer precies in hetzelfde schuitje...

Je letterlijk áltijd in je hoofd zit, wanneer maakt niet echt uit. Maar als we dan toch een tijdstip moeten pakken waar jij het meeste last ervaart, is dat toch wel als je wilt gaan slapen of ’s nachts wakker schiet. Je komt niet goed in slaap door je gedachten én als je ’s nachts wakker wordt, slaap je niet weer binnen vijf minuten.

Voor de buitenwereld lijk je alles voor elkaar te hebben. Gestudeerd, leuke baan, fijne partner of happy single, een sociaal leven, maar er knaagt iets. Er moet toch meer in het leven zijn?

Je ervaart dat je nog niet volledig jezelf kan zijn. Of dat nu bij de schoonfamilie is of op je werk als je iets wilt uitspreken tegen die ene collega.Je durft niet alle kanten van jezelf te laten zien, terwijl er júist in deze kanten veel kracht zit.

Je leeft vaak in het verleden of in de toekomst. ‘Had ik maar zus of zo tegen mijn baas gezegd’ ‘Wat zouden mijn vrienden van mij vinden, als ik ze vertel dat ik bezig met met spiritualiteit?’ Dit haalt je weg in het enige echte moment: het hier-en-nu.

Je hebt jezelf vaak anders gevoeld omdat je gevoelig bent en iets voelt voor spiritualiteit. Je vindt het belangrijk om te groeien als mens en merkt dat het tijd is om samen met iemand te groeien in plaats van in cirkeltjes te blijven hangen.

Surround yourself with people who believe in your dreams, encourage your ideas, support your ambitions and bring out the best in you.

In de Puur & Powerful Sessie kijken we samen naar:

Waar jij als ambitieuze professional op dit moment in het leven staat. Welke levensgebieden gaan goed? Wat ervaar je als struikelblok?

Wat je zou wensen voor de toekomst en jouw mooiste leven. Waar droom jij al heel je leven van? Waar ga je helemaal door aan?

Wat ervaar je op dit moment als grootste struikelblok? Waar saboteer je jezelf en houd je je klein? Geen zorgen als je dit niet weet, daar is deze sessie juist voor bedoeld. Ik stel de juiste vragen om bij de kern te komen.

Of en hoe ik jou eventueel zou kunnen begeleiden als jij voelt dat er een klik is en het moment om eindelijk aan jezelf te gaan werken, zodat je nog meer vanuit jouw pure kern kunt gaan leven!

Change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at the end.

Selectie Puur & Powerful Sessie

Omdat ik het liefst werk met ambitieuze professionals die bereid zijn écht te willen groeien, wordt niet iedereen geselecteerd voor een Gratis Puur & Powerful Sessie. 

Ik ga alleen in gesprek met professionals die en bereid en in staat zijn om te investeren en actie te ondernemen. 

Natuurlijk mag het spannend zijn en ontstaat er daardoor angst, twijfels en onzekerheden. Maar waar iemand niet openstaat om te groeien of aan zichzelf te werken, dan zie ik geen reden om een Sessie in te plannen.

Ik wil je namelijk direct aanmoedigen om krachtige besluiten te nemen voor jezelf zodat jij je eigen pad niet langer meer saboteert.

Ik teach hoe jij weer volledig bij je pure kern komt, om zo vanuit flow, fun & ease jouw mooiste even aan te trekken.

Vul dit formulier in!

Growth is painful. Change is painful. But nothing is as painful as staying stuck somewhere you don’t belong.​

Over mij

Spiritueel, anders dan anderen (maar wie is dat niet?), direct en een ‘tikkeltje’ gek. Ha lieverd, ik ben Fé van Megen, 28 lentes jong, Spiritueel Mental Coach. Zo, dat waren wel weer genoeg vormen van het ego. Nu de diepte in (I like it)!

Mijn leven is een weg van diepe dalen en hoge pieken, maar ik kom steeds meer in balans – gelukkig.

Zo verloor ik mijn papa op mijn twaalfde, heb ik mezelf heel lang anders dan anderen gevoeld, waaronder in mijn gezin. Ik had daar geen plekje en kon mijn ei niet kwijt. Misschien herken je het wel, dat je jezelf zo anders voelt en daardoor júist zo graag bij de rest wil horen. Dat heb ik heel lang gehad. Ik heb in die jaren nooit leren omgaan met mijn emoties en gevoelens. Daardoor heb ik vele angsten gekend en depressies. Ik was op vlucht voor het leven. Op vlucht voor mezelf in van alles en nog wat. Hard werken, feesten, drank- en drugs, Netflixen, tja… Eigenlijk alles wat ‘verdoofd’ en waardoor ik niet naar mezelf hoef. 

Totdat ik erachter kwam dat alles al in mij zat. Dat IK het zelf had te doen. Dat wij precies het leven creëren wat wij uitzenden. En precies dat doorhebben, kan ervoor zorgen dat je leven magisch mooi wordt. Zonder op zoek te gaan naar jouw pure kern, ga je nooit dat leven ervaren wat jij het allerhardst van droomt. 

Daarom wil ik je heel graag uitnodigen om vandaag te starten. Don’t wait. Time is now.

Vul dit formulier in!

Scroll naar top