Ha ambitieuze professional, ben je klaar om vanuit leiderschap jouw missie uit te voeren?

Laat mij je begeleiden om vanuit jouw ware kern te gaan leven. Kwetsbaarheid, authenticiteit en moed staan centraal. Alleen vanuit jouw werkelijke kern kan jij manifesteren wat je wilt. 

What you think, you become. What you feel, you attract. What you imagine, you create.

Toen ik mijn ware kern ging laten zien, is mijn leven veranderd. Dit gun ik jou ook.

Die verandering is namelijk onbetaalbaar. En dé reden hoe jij jouw mooiste leven kan manifesteren. Herken je jezelf in de volgende zaken?

Je bent hartstikke ambitieus en een tikkeltje spiritueel. Je wilt het liefst zoveel mogelijk groeien in dit leven, omdat je weet dat dit voor jou met zingeving te maken heeft. Je voelt dat je hier meer te doen hebt op aarde. Je bent hier niet voor niks! (Ook al is er een stem die zegt: ‘Wat kom je nou eigenlijk precies doen?!’)

Je voelt op het moment niet je vuur, pit of confidence wat je als kind veel en veel meer had. Toen danste je gewoon voor de buurtbewoners of gaf je optredens. Tja, wat ben je onderweg verloren?

Je voelt een hele hoop, maar durft niet werkelijk te voelen wat je voelt. Je drukt het gevoel weg. Je hebt het idee dat kwetsbaarheid een zwakte is en zal op dit moment liever goed weer spelen tegen je vrienden. 

Je zou ook eens een gewaagde video op willen nemen voor je Instagram (of foto), een gewaagd gesprek aangaan, maar slikt je mening liever in. Wat als mensen daar iets van zeggen? Je missie uitvoeren wordt zo wel moeilijk, dit betekent namelijk dat jij nét niet zo groots gaat als je zou willen.

Je merkt dat je in dezelfde cirkeltjes blijft ronddwalen. Je laat je leven stagneren door de twijfels en onzekerheden die je over jezelf hebt en neemt daarom geen bold moves. Of dit nu gaat over je relatie beëindigen, een andere baan zoeken of starten met je onderneming. 

Klaar om next level stappen te nemen o zo je mooiste leven te manifesteren?
Time is now!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Voel je aan alles dat je hier bij moet zijn!? Maar wil je graag nog even bellen? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en plan een match gesprek. Ik neem dan contact met je op!

Hier verlang ik wel naar:

Jezelf zijn zonder schaamte. Lekker losgaan op beats in je woonkamer, die ongezouten mening geven of volledig kwetsbaar en puur kunnen zijn bij je beste vriend. Hello weerstand, hallo groei! Ik ga je laten zien dat dit alles bij jou hoort en je juist op jouw mooist bent.

Vertrouwen hebben in jezelf en kiezen wat voor jou goed voelt. Je hoeft niet langer te twijfelen over keuzes of over jezelf. Jij weet waar jij voor staat en niemand die jou omver blaast.

Je voelt dat je in situaties éindelijk kwetsbaar durft te zijn, eerlijk en puur. Je herkent het als je een masker op wil zetten of jouw ego er iets van vindt. Of je er iets van aantrekt?! Nee… Want je weet waar je wél naar moet luisteren.

Je weet niet alleen wat zelfliefde is, maar je voelt het daadwerkelijk meer en meer. Hallo me-time, lekker in bad of alleen naar de sauna. En nee, dat is niet raar. Dat is heerlijk! Je bent eindelijk gewoon bezig met wie je bezig moet zijn: jezelf. Nee, niet egoïstisch. Als jij je goed voelt, shift de hele omgeving met je mee. Je maakt je niet meer zo druk wat Piet van je vindt. (Lees: gewoon niet Piet)

Je zet bold moves uit vanuit geïnspireerde actie. Ja, eerst luisteren naar de juiste wijze stem (intuïtie) en vanuit het zuiver invoelen ook daadwerkelijk actie in de tent. En ja, soms hoort stilstand er even bij, maar de actie komt altijd weer. En dat weet jij.

Surround yourself with people who believe in your dreams, encourage your ideas, support your ambitions and bring out the best in you.

Authentiek, kwetsbaarheid, schaamteloos jezelf zijn… Woorden die behoorlijk in je allergie kunnen zitten. Althans, dat deden ze bij mij wel.

En hé, been there, done that. Ik vind deze woorden verkracht. Waarom? Omdat ik zie dat velen dit woord gebruiken als slappe marketingtool en ondertussen zelf niets laten zien van authenticiteit, puurheid en kwetsbaarheid.

Wat ik bedoel met kwetsbaarheid? Echt puur zijn op alle fronten. Schaamteloos jezelf zijn op alle momenten. Niet alleen als je jouw diploma hebt behaald, een nieuwe baan of naar een leuk festival bent geweest. Want laten we eerlijk zijn, te veel mensen hebben het over hun successen en geven aan dat het allemaal ‘goed gaat’ en durven zelfs bij vrienden en vriendinnen niet heel hun hart te luchten. Laat staan online, bij collega’s of vreemden.

Ik ga je meenemen om echt 100% jezelf te worden. En voor als je me wat langer kent, nee dat doe ik niet op de oppervlakkige manier. Dit programma is voor de bewuste en spirituele ambitieuze professional, die ook weet dat persoonlijke groei het leven zo prachtig maakt.

Dat groei één van de belangrijkste dingen is in het leven. En de rest vanzelf komt.

Ik geloof dat als jij 1000% jezelf bent, de dingen vanzelf op jou afkomen. Omdat je niet meer handelt vanuit verkeerde lagen. Nee, jij handelt vanuit jouw ware kern en dus goddelijke laag. Je kan werkelijk alles manifesteren wat je wilt. Ja, alles. 

Het Puur & Powerful Programma is momenteel met 1-op-1 coaching en dus uniek!

The meaning of life is to find your gift the purpose of life is to give it away.

Dus.... Eerlijk?

Ben ik nu de moeder of vader waar ik later tegen mijn kinderen kan zeggen: ik ben het voorbeeld dat ik wil zijn?

Ben ik trouw aan mijn eigen leven? Aan mijn eigen Waarheid?

Laat ik de werkelijke ik zien aan deze wereld?

Hoor ik nu bij de 95% of de 5%?

Ga ik voor mijn diepste verlangens, grootste dromen en gekste leven?!

Ben je wakker?

Het is oké dat je nu nog veel twijfelt, veel in je hoofd zit en de stemmetjes laat winnen. Dat je jezelf vaak niet goed genoeg voelt of zelfs waardeloos. Maar het is tijd voor die grote stap waar jij al een tijdje naar verlangt.

Ben je klaar om voor eens en altijd afscheid te nemen van jouw maskers? En te gaan leven vanuit jouw mooiste kern en zo zaken bizar snel naar je toe trekken!? 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Dit zeggen anderen over samenwerken met mij:

Over het Zielsmissie Programma:

Wat heeft het Zielsmissie Programma mij opgeleverd? Heb je even, haha! Voordat ik met het programma begon, was ik erg onzeker, kon ik mij heel veel aantrekken van wat andere van mij vonden (Wat ik dus zelf ook van mijzelf vond), wist ik wel wie ik wilde zijn, maar durfde dit nog niet uit te spreken en voor mijzelf te gaan staan.

Door het programma te volgen ben ik meer voor mijzelf gaan staan. Ik weet wie ik ben en ik spreek dit uit. Ik volg mijn dromen en kan nu goed omgaan met belemmeringen. Wanneer er belemmeringen zijn, tune ik in en kan ik mijn gevoelens transformeren en loslaten.

En oh ja, ik kon voorheen heel erg vergelijken.. “Nu heb ik dit weer.. waarom ik? Die ander heeft nooit wat” Zo erg EGO, zie ik nu! En wat ben ik blij dat ik nu veel meer vanuit liefde kan kijken! Fé, je programma is geweldig!! Jij bent geweldig!!

Wow!! Je bent een geweldige coach!! Je voelt zo goed aan wat iemand nodig heeft en je bent een hele fijne spiegel. Je bent eerlijk en puur. Ik durf mijzelf te uiten, omdat ik weet dat je niet oordeelt, maar vanuit liefde kijkt. Ik denk dat ik dat ook het fijnst aan jou vind. Ik durfde al mijn schaduwkanten en angsten te vertellen, omdat jij ook zo open bent en zo fijn reageert. Het voelt goed om eerlijk bij je te zijn❤️

n

Sharon

Over het Zielsmissie Programma: 

Lieve Fé, duizendmaal dank voor jouw intensieve, maar prachtige programma. Wat heb ik mezelf op een dieper niveau mogen leren kennen.

Bij de start van het programma was ik onzeker, veel te veel bezig met wat anderen van me vonden en had ik geen eigen mening. Ik durfde mezelf niet te laten zien of horen, want ojee, de spotlights!

Na jouw programma ben ik dichterbij mezelf uitgekomen. Ik kan ‘weer’ voelen! Dit maakt dat ik keuzes maak vanuit mijn hart en veel vaker nee zegt (wat echt heerlijk is). 

Fé is een oprechte en eerlijke coach. Ze voelt precies aan waar er weerstand zit (en dus groei) en kijkt niet weg van zaken. Ze laat genoeg ongemakkelijke stiltes vallen, haha. Oh en niet te vergeten, jouw humor. Dat maakt een sessie toch ook weer heel luchtig. (Zonder iets weg te lachen). 

Fé, door jou ben ik een ander mens geworden En dat in DRIE MAANDEN! Ik heb vertrouwen in wat ik doe en in mijn leven. Duizendmaal dank voor dit proces en tot snel! ❤️

image

Sanne

Over het Zielsmissie Programma:

Het heeft me een stuk dichter gebracht bij mijn intuïtie, en me erop laten vertrouwen. Ik heb meer rust in mijn leven, en ik voel veel meer positiviteit om met de dingen aan de slag te gaan die ik wil doen! Ik kan beter omgaan met mijn innerlijke criticus en geniet nu al van mijn toekomst;)

Als coach was je super.  Ik vond het vooral fijn telkens in de mail dingen terug te krijgen op de werkboeken die me weer verder brachten, die me aan het denken of doen zetten. 

Het Zielsmissie programma heeft me precies de juiste tools gegeven die ik nodig had om eindelijk écht naar die stem binnenin te gaan luisteren. Dat is voor mij het allerbelangrijkste wat ik de rest van mijn leven meeneem, en waar ik super dankbaar voor ben! ❤️

n

Sonja

Over het Zielsmissie Programma: 

Wat het mij heeft gebracht? Veel meer voelen en vertrouwen in mezelf, zo veel meer dan ik hier neer kan zetten.

Ik vond je eerlijk, direct, er vielen goede stiltes, fijn, liefdevol, kortom, een hele fijne coach.

Ik zal het kort voor je houden: Fé is eerlijk, liefdevol, direct en een super fijne coach. Ze zet je aan het denken waar je misschien niet aan wil denken, doen waar je veel weerstand op ervaart en alles met de beste intenties en uit liefde.

Buiten je comfortzone ligt je groei en dat is wat ze in mij heeft ontwaakt. Ik heb het moeilijk gehad, ik heb gehuild, ik heb gelachen, ik heb me super vredig en kalm gevoeld. Ik wist niet dat het kon, maar man o man, wat heeft dit me veel gebracht! ❤️

o

Martijn

Over het Zielsmissie Programma:

Lieve Fé, Ik wil je heel erg bedanken voor de afgelopen 3 maanden. Voor je liefde en steun, je vertrouwen, de spiegels, je humor en begrip.

Het Zielsmissie programma was voor mij heel leerzaam, waardevol maar ook confronterend. Niet meer wegrennen/vluchten voor mijn angsten, pijnen, wonden maar blijven zitten, ze aangaan, doorvoelen en helen. En ik ging mijn vluchtgedrag en destructieve patronen herkennen en stapje voor stapje werken naar meer liefde i.p.v. te blijven kiezen voor angst.

Lief zijn en blijven voor mezelf zonder oordeel. “Geeft niks, mag best, laat maar even”. Mijn ego, mijn ikken zitten niet altijd meer achter het stuur maar naast of achter mij in de bus. Ik luister naar ze, heb begrip voor ze en wil ze nu ook niet meer uit de bus trappen 🙂 Ze mogen er Zijn maar ik houd mijn handen aan het stuur! Ik probeer erom te lachen, ze niet te serieus meer te nemen. 

Met liefde blijven kijken, lief te blijven naar mezelf en erom te blijven lachen. Humor is hierin zo belangrijk!! Thanks Fé…. Namasté! ❤️

2021-08-03 13.32.30

Frans

Over het Zielsmissie Programma: 

Een aantal vingers op pijnlijke plekken maar ook veel tools die helpen om er mee aan de slag te gaan, fijne meditaties net als de hypnose, die met wat twijfel ook heel goed meeviel en ik er best diep en warm in zat. Ook fijn om te merken dat hoe verschillend we allemaal ook zijn we toch met de zelfde dingen worstelen en dat helpt om de dingen tot normale proporties terug te brengen.

Ik was altijd in het begin even overweldigd door je enthousiasme en energie, maar ongemerkt steekt het aan 😉 en ben ik het na een tijdje ook. Je weet gemakkelijk een fijne en veilige omgeving te creëren en je hebt goede voelsprieten om dingen aan te voelen en je durft er op door te gaan. En de kleine attenties/berichtjes/aanmoedigingen maakten echt een verschil!

Een aanrader! ❤️

Arne

Over het Zielsmissie Programma:

Tijdens de 3-daagse challenge “Is dit nu alles?” Wist ik vrij snel dat ik mee wilde doen aan het programma.

Fé praat vanuit haar eigen ervaring wat overtuigend werkt. Door haar eigen ervaringsdeskundige te zijn en de kennis en ervaring die ze verder opgedaan heeft is Fé in staat je prima te begeleiden om jezelf te ontdoen van je ego-stukken/maskers.

Spoiler alert: Fé’s enthousiasme werkt aanstekelijk en je gaat het wel zelf doen. Je komt in contact met je intuïtie waardoor je hier vanuit de juiste keuzes voor jezelf kunt maken i.p.v. jezelf klein te houden vanwege angst. Die dromen waarvan je denkt “die zijn toch niet voor mij weggelegd” zijn juist jouw dromen!

Fé helpt je er bij om ze te realiseren zodat je ook echt je droomleven gaat LEIDEN. Anyway, Fé, hartstikke bedankt voor een fijne, leerzame tijd en bedankt voor je enthousiasme en hulp. Uitnodiging voor een vervolg zie ik graag tegemoet!❤️

n

Sam

Over het Zielsmissie Programma: 

De doorslag om mee te doen: de openheid en eerlijkheid die jij in de 3 daagse toonde. Kwetsbare kant getoond en je had een radicale eerlijkheid over jezelf. Wat ik heel krachtig vond en nog steeds vind is dat jij uit ervaring spreekt. Jij doet dit omdat jij ook alle shit hebt mogen / moeten aankijken. Dus jij bent jouw eigen ervaringsdeskundige, mogelijk dat dat een van de meest krachtige ingrediënten van jouw programma. Wat mij echt enorm deed twijfelen was dat mijn EGO mij deed denken / afvragen “kan een 27 jaar (jonge) vrouw mij überhaupt verder brengen”.

Het Zielsmissie programma heeft mij opgeleverd: Dat alles meer stroomt, dus ik voel meer, laat emoties weer toe. Sinds de laatste Q&A is ook echt het besef ontstaan dat ik alles mag omarmen. Dus ook als ik mij gefrustreerd voel, alles mag er zijn. Het is oké. 2. Geloof. Geloof dat ik ga bereiken wat ik wil bereiken. Dat ik alles wat ik daar voor nodig heb, al in mij heb. 3. Meer bewust van innerlijke criticus. Het maken van de tekening en het verbinden van een naam, heeft mij echt geholpen.  

Pretty happy! Ga zo door Fé! Je hebt mij echt positief verrast. Wanneer start het vervolgtraject? 😉 ❤️

wouter

Wouter

Over het Zielsmissie Programma:

Ik was super enthousiast toen je erover vertelde bij de challenge en voelde dit moet ik doen, maar ik had eerst wat twijfels, toen ik jou had geappt en je me precies kon zeggen wat me ego was en wat intuïtie was de keuze eigenlijk snel gemaakt en daar ben ik je heel dankbaar voor. 

Ik durf nu meer te vertrouwen in plaats van in angst te leven. Ik kijk angsten nu aan en daardoor kan ik vinden waar het vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Zo heb ik ‘ja’ op een baan gezegd door het programma, waar ik normaal ‘nee’ op had gezegd i.v.m. de uitdaging.

Ik durf mezelf kwetsbaarder op te stellen. Ik kan zoeken waar dingen vandaan komen als bij irritaties en dit dan spiegelen op mezelf, wat mis ik hier? Ik kan me beter inleven door te filteren en niet gelijk te oordelen. Ik vat sommige dingen niet meer zo persoonlijk op als dat ik voorheen altijd deed. 

Heel erg bedankt Fé! Je bent echt een topper en ben heel blij dat ik jou ben tegengekomen!❤️

schermafbeelding om

Lucia

Wat heeft het TP je opgeleverd?
Ik heb heel veel geleerd over mezelf! Alles gebeurt met een reden, alles is zoals het hoort. Het universum zorgt dat je toekomt wat je hoort toe te komen. Aan jezelf denken en jezelf op 1 zetten is niet egoïstisch, maar juist heel mooi. Je bent nooit klaar met leren over jezelf en je bent nooit ‘af’.

Ik vind Fé een super inspirerend en humoristisch persoon waar ik veel van heb geleerd en daardoor dus ook veel over mezelf geleerd.

Ik ben Fé heel dankbaar voor de afgelopen 3 maanden waarin we samen hebben gewerkt aan mijn mindset, zelfvertrouwen, mind, body & soul.

Ik weet dat ik nog lang niet ‘klaar’ ben want het is een ongoing proces voor de rest van je leven. Maar dankzij Fé heb ik heel wat kennis en handvaten gekregen waarmee ik zelf nu verder kan met mijn innerlijk werk.

Lieve Fé, nogmaals dank voor alles en we blijven elkaar spreken!❤️

Isabel

Change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at the end.

Wie ben jij dan? Behalve confronterend...

Ha, ik ben Fé van Megen. Spiritueel Mentor, ben bloedje-eerlijk en zeg waar het op staat zoals je hebt kunnen lezen, houd van kwetsbaarheid en puurheid. Maar ben niet bang, naast de diepgang houd ik ook van humor en lekker veel lachen! 😉  

De laatste jaren is het mij duidelijk geworden door de berichten die ik kreeg. ‘Wow Fé, je bent zo kwetsbaar én krachtig.’ En dat is naar mijn mening precies wat kwetsbaarheid doet. 

Dat is niet altijd zo geweest. Het liefst droeg ik een hele hoop maskers waardoor ik mijn ware aard wegdrukte. Ik rouwde, was depressie en was alleen. Deze gevoelens nooit meer, por favor! Ik had geen idee wat ik met mijn gevoelens moest en werd eerlijk gezegd geleefd door verwachtingen van anderen. Ja, mijn maskers… Die waren ontelbaar.

En daarom weet ik dat het zo verstikkend is. Dat je niet werkelijk leeft en dit totaal niet is waar het leven voor bedoeld is. Het lijkt of je op on hold staat en dat al een veel te lange tijd duurt. Ondertussen triggeren mensen die wél zichzelf zijn ontzettend en voel je je alleen maar slechter.  

En dat wil ik dus zo graag met je delen. Door persoonlijke groei en het werkelijk leren luisteren naar je intuïtie, gevoel en eigen waarheid, ga je jouw mooiste leven leven. Echt.

Ik heb mijn vaste baan in loondienst opgezegd, ben bijna financieel onafhankelijk en draag mijn mooiste missie uit: ambitieuze professionals vanuit hun ware kern te laten leven om zo hun mooiste leven te leiden.

Want eerlijk gezegd? Het leven is niet alleen maar zwaar. Juist niet. Het leven is donker- en licht. Maar vooral ook gewoon lekker plezier hebben en genieten van dit bewustzijn. ❤️

Are you in?! (I think you’re excited! You’re still here!)


Wat gaan we deze drie maanden doen?!

Drie maanden programma

Het is een 12 weken programma, waarvan 10 weken met video’s, praktische werkboeken én meditaties! Hier krijg je alle informatie om zelfstandig aan de slag te gaan en dingen daadwerkelijk te implementeren. Dit staat voor je klaar in mijn online academie! 

Per week word je herinnerd door middel van mailtjes. 

1-op-1 coaching

In het Puur & Powerful Programma (de niet VIP variant) zitten 2 coach calls van 45 minuten.

In deze 45 minuten prik ik genadeloos door jouw grootste bullshit, waar je jezelf klein houdt of saboteert. Alles vanuit liefde, maar ik zorg er voor dat je door kan groeien. 

We gaan de diepte in, maar ook doen! 

Masterclasses

Het programma bevat 4 groepscoachings momenten aka masterclasses/ hot seat coaching van in totaal 90 minuten. 

Community

Tijdens het programma zal er een Community zijn waar je al jouw doorbraken, shit momenten of inzichten mag delen met de rest van de groep. In de Community start ik met motiverende en inspirerende video elke maandag én vieren we onze grootste doorbraken samen op vrijdag. #letscelebrate

VIP?

Het Puur & Powerful Programma biedt alle transformatie die je zoekt, maar misschien vind je het fijn om deze 12 weken jouw partner in crime te hebben: ik dus. 24/5 app of mailcontact, mogelijkheid om al jouw persoonlijke vragen te delen, waar je dus heel snel antwoord op krijgt. Daarnaast krijg je 3 extra calls van 45 minuten. 

BONUS?

Voel je aan alles dat je er bij mag zijn én stap je in tijdens het match gesprek (omdat het je toch al lang weet…) 

Dan ben je van harte welkom op de Live dag t.w.v. van 249,- euro.

Growth is painful. Change is painful. But nothing is as painful as staying stuck somewhere you don’t belong.​

Na het programma

Connect je weer met jouw werkelijke kern en vanuit daar maak je autentieke keuzes. Schaamteloos jezelf zijn - no matter what. Vanuit die pure kern bijdrage aan een mooiere wereld met jouw unieke eigenschappen.

Na het programma weet jij wat je hier op aarde komt doen en durf je vol zelfvertrouwen de stap te zetten om jouw unieke pad te bewandelen, ook als dat betekent om je bedrijf om te gooien of je baan op te zeggen. 

Je vindt vrijheid niet alleen belangrijk, maar leeft daar ook naar. Je leeft op jouw voorwaarden en kiest jouw werk, rust of reis zelf wel uit.

Je geeft vol confidence jouw eigen mening. Ongezouten mening. Yep, over echt alles. Van huisje-boompje-beestje, Covid-19 (Of toch even niet ;-), euthanasie of toch one night stands. Alles kan. Alles mag. You choose.

Je voelt dat je in situaties éindelijk kwetsbaar durft te zijn, eerlijk en puur. Je herkent het als je een masker op wil zetten of jouw ego er iets van vindt. Of je er iets van aantrekt?! Nee… Want je weet waar je wél naar moet luisteren.

Heb je niet meer de behoefte om gezien te worden door anderen, omdat jij jezelf ziet. Daardoor hoef je niet meer zo hard te strijden en je best te doen om anderen te overtuigen van jouw kunnen. En dat levert een hoop energie op!

Je durft te vertrouwen op je intuïtie en laat je niet meer leiden door je ratio en blijf je uit de piekermodus en in het hier-en-nu.

Je weet niet alleen wat zelfliefde is, maar je voelt het daadwerkelijk meer en meer. Hallo me-time, lekker in bad of alleen naar de sauna.

Je ziet in en ervaart dat kwetsbaarheid en gevoeligheid jouw kracht is.

Twijfel je? Wil je eerst even bellen? Tuurlijk! Vul onderstaand formulier in en plan een match gesprek!

Questions & Answers

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik allemaal?

  • Tien video’s
  • Tien werkboeken
  • Tien meditaties
  • 2 x 45 minuten 1-op-1 tijd
  • 4 x 90 minuten masterclasses & hot seat coaching
  • Like-minded community met wekelijkse inspiratie én vieringen
  • Bonus: Stap je in tijdens ons match gesprek? Dan krijg je jouw ticket voor de live dag (t.w.v. 249,-) cadeau!
De VIP variant: bovenstaande met nog 3 extra 1-op-1 calls én 24/5 app en mail contact. 

Het duurt wel twaalf weken! Dat is kort/lang…

In twaalf weken ga ik je transformeren naar iemand die bij zijn of haar pure kern is gekomen en vanuit daar de juiste keuzes durft te nemen. Je hebt meer vertrouwen in jezelf en in het leven en weet waarvoor jij wilt gaan staan. Let’s go!

Een groep, dat is niks voor mij…

Laat me raden: jouw grootste groei ligt misschien juist in een groep. Omdat het retespannend vind om jezelf te laten zien. Ik zie dit dus als een win-win. Er is genoeg persoonlijke aandacht voor jou. Don’t you worry!

Ik laat in totaal maximaal 15 deelnemers doe. Dit betekent dat we een hecht clubje zijn deze drie maanden tijd!

Kan ik direct instappen? 

Het allerbelangrijkste is dat er een klik is en jij ook werkelijk verder geholpen wilt worden. Ik wil dat de energie stroomt en we een fijne vibe door het programma kunnen hebben, want dan ontstaat er pas echt magic! Dit is ook de reden waarom het belangrijk is dat we een match gesprek hebben. 

Wat is de investering?

De investering van het Puur & Powerful Programma maak ik bekend als ik voel dat ik je mag uitnodigen voor het programma. Ik wil niet dat jij de beslissing wel of niet maakt op basis van geld. Ik wil dat jij voelt of dit de juiste keuze is en in het vertrouwen stapt. 

Er zijn twee keuzemogelijkheden én natuurlijk is betalen in termijnen mogelijk.

Voor wie is het programma geschikt?

Het programma is geschikt voor je als je een ambitieuze, gedreven en tikkeltje spirituele professional bent die aan alles voelt: hallo wereld, ik wil gewoon mezelf zijn. Omdat ik dan het meeste kan toevoegen, maar ook gewoon het allerleukste ben. (Ok, misschien geloof je dat nu nog niet). Je bent klaar met jezelf aanpassen, je anders voor doen en wilt ook het vertrouwen in jezelf vinden. 

Het zijn ambitieuze professionals die weten dat het de investering waard is en ook terugkomt.

Ik werk met mannen en vrouwen die dingen op hun manier willen doen. Het leven leiden wat jij werkelijk verlangt. Ik werk met doorpakkers en mensen die vallen in de categorie ‘feel-the-fear-and-do-it-anyway’. En die mensen vind je ook in het programma. Team up! 

Voor wie is het programma niet geschikt?

Het programma is niet geschikt voor mensen die in dezelfde cirkeltjes rond willen blijven hangen, liever tegen hun buurman of vrouw hetzelfde verhaal willen blijven vertellen… Mensen die liever alleen maar kaartjes trekken via spirituele groepen, maar niet werkelijk in actie komen. Dan gaat er nooit iets veranderen. Punt.

Dit programma is ook niet geschikt voor mensen die denken dat ze met dit programma succes kopen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen groei, ik ben verantwoordelijk voor de handvatten en tools die ik je geef. Wat jij met de handvatten doet is aan jou. Als je dus niet bereid bent om serieus aan de slag te gaan met jezelf of denkt dat ‘dit dan maar de oplossing is voor al je problemen’ dan ben ik niet jouw persoon. 

Ik heb al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, is het dan slim om in te stappen?

Eerlijk: dat ligt er aan. Mocht je al voelen dat je helemaal jezelf kan zijn, dan is het programma niks voor jou. Als je merkt dat de maskers je benauwen, je altijd bezig bent met wat anderen zouden vinden en je niet schaamteloos jezelf kan zijn… Wees welkom ;-)!

Ik weet niet of ik de tijd ervoor heb, is het dan slim om mee te doen?

Lieverd, het is tijd dat jij jezelf op 1 zet en tijd voor jezelf gaat maken. ‘Ja, maar hoe dan?!’ is het stemmetje dat nu misschien klinkt. En dat ken ik! Het stemmetje dat jou het liefst op de plek houdt waar je nu bent, maar als je hier bent gekomen: je leest niet voor niets nu hier. Je WEET al lang wat jij werkelijk wilt. Tijd maken voor jezelf en investeren in jezelf levert juist veel meer rust en tijd op. Want je gaat keuzes maken naar je hart, en niet wat verwacht wordt of moet (van wie dan ook). I will teach you!

Mocht je een andere vraag hebben, neem contact op via fe@fevanmegen.nl. Ik denk graag met je mee en het feit dat je hiér bent beland, zegt genoeg. 

Je heeeel erg welkom.

tevredenheidsgarantie
Scroll naar boven