Dé podcast over kwetsbaarheid, spiritualiteit en persoonlijke groei.

Hee lieve jij! Welkom bij Thee Met Fé.

Ik ben Fé van Megen en het is mijn missie om mensen weer naar hun ware kern te brengen. Puurheid, kwetsbaarheid en spiritualiteit staan centraal in deze podcast. Zin in een dosis enthousiasme en rauwe eerlijkheid? En inzichten, tips- en tricks om zo mooi leven te creëren? Ambitieus, spiritueel en altijd in voor persoonlijke groei? Dan is deze podcast zeker iets voor jou!

Laat je weten wat je van mijn Podcast vond via mijn Instagram: fevanmegen? Vond je een aflevering inspirerend? Deel hem in je story en tag mij!

Orange Podcast Promotion Arts Entertainment Feed Ad

No one ever became a success without taking chances.

Ha ambitieuze en spirituele professional,

Mijn naam is Fé van Megen en Spiritueel Mentor. Het is mijn missie om spiritualiteit, kwetsbaarheid en puurheid weer (terug) op de Nederlandse kaart te zetten. Het is natuurlijk nooit geheel verdwenen, maar mijn overtuiging is deze drie waarden veel meer verspreid mogen worden.

Wat is spiritualiteit dan precies volgens mij? Volgens mij is dit niks anders dan gewoonweg het pad te volgen waarvoor jij bedoeld bent en daar volledig aan over te geven. 

En vanuit die stoere en authentieke kern jouw eigen missie mag doorgeven.

Drie dagen in de week staat er een nieuwe Thee Met Fé voor je klaar. Hier deel ik al mijn kennis, inzichten en eigen verhalen deel om jou te laten groeien naar die ambitieuze en spirituele professional met een grootse missie met impact.

Ben je nieuw in spiriwiri land? Geen zorgen. Ik ben spiritueel en aards tegelijk. Harde spiegels, scherpe vragen en praktische tools komen jouw kant op!

Sounds good, right?! 

In Liefde

We zoeken het gevoel van geluk in iemand anders of anderen dingen, in plaats van in onszelf.

Wie ben jij dan, Fé?

Ha mooie ziel, Ik ben Fé van Megen, Spiritueel Mentor en begeleid mensen in het vinden van hun missie, te leven en door te geven. Daarvoor werk ik met de drie belangrijke pijlers 1) reflectie (inner work baby!) 2) energie (let’s shift) en 3) actie (innerlijk vuur in beweging!)

In mijn leven heb ik al heel wat duister meegemaakt: het overlijden van mijn vader, helemaal alleen staan in een gezin, nooit echt ergens thuisvoelen en een depressie en elke maand net kunnen rondkomen door ‘slimme’ 😉 keuzes. Deze zaken hebben mij echter krachtiger dan ooit gemaakt.

Mocht je zaken herkennen, I feel you. Dat meen ik. Ik weet waar je staat en op welke rotonde je vastzit. Echter, je hebt de kracht om van die rotonde af te komen. Om werkelijk te gaan leven, ja, jouw mooiste leven!

Door mijn licht- en schaduwkanten aan te durven kijken en toestemming te geven aan het mens zijn, in plaats van maskers en schilden mezelf niet te laten zien, accepteer steeds vaker hoe zaken zijn en mag ik mijn volledigheid eindelijk met de wereld delen.

Pas in je volledigheid kan je écht connecten met jezelf en dus met mensen om je heen. En dus ook werkelijk je missie vinden, leven en doorgeven.

En ja, daarvoor mag je dus wel aan de bak. Joe Sherlock, NIEMAND slikt een wonderpil en heeft het leven waar je nu zo naar verlangt. Dat is kei hard werken. Ben je bereid daartoe? Dan staan er hele mooie dingen te wachten op je. Dit is een universele wet.

Mocht je nog steeds aan het lezen zijn, mag je weten dat ik in geloof dat het Universum stuurt wie mag komen. Ik weet dan zeker dat je iets gaat hebben aan mijn podcast. 

Laat je me weten wat je ervan vindt via mijn Instagram?

In Liefde,

I have the power to transform all obstacles into the greatest life lessons

Scroll naar top