Welk type pionier (4) ben jij?

Wil je weten welke pionier jij bent en hoe je de gaves nog meer kunt inzetten in zichtbaarheid zodat je opvalt en herkent wordt: ‘Hé, jij bent toch van de…’? 

Laat je naam en e-mail achter en ontvang de pioniers in je mail.

Je ziet direct wat je kwaliteiten en valkuilen zijn en een must listen podcast om er direct iets mee te doen.

Ready, set, go…

'Hé, jij bent toch van de...' Dit is waarom je naamsbekendheid wil in een overvolle markt:

De online wereld. Het is top, want er zijn o-o-o zoveel meer kansen! Echter, is het ook vol. Zeg maar overvol. De keuze is reuze. En daarom moet (ja, moet, ook al heb je een hekel aan dit woord) je opvallen en je onderscheiden van de duizenden collega's. Of concurrenten? 😉 Het is maar hoe je het ziet..

Mensen ervaren een persoonlijke connectie met jou én voelen dat jij de expert bent in je vakgebied. Authentiek, eerlijk, professioneel en een tikkeltje rauw (en gek). Dit neerzetten als pionier, role model, voorbeeld voor jouw klanten en omgeving uit zich in: klanten die moeiteloos 'JA' zeggen. (Of je niet eens kennen en bij je boeken). In plaats van de spontane verbouwing en daarna instappen bij de concurrent, of zeg ik nu iets geks?

Naamsbekendheid betekent dat je ergens om bekend staat en we jou consistent kunnen volgen daarmee. Je kent het misschien wel: on top of the world vibes voor drie dagen en vervolgens een week verstoppen, klein houden en zelftwijfel... Ervaar je consistentie? En voel je genoeg vertrouwen en zelfverzekerdheid? Of staat het kleine stemmetje vaker aan het roer dan je zou willen?

Dus, hoppatee, laat je naam en mail achter en vind de vier groepen pioniers én hoe jij als de wiedeweer naamsbekendheid kunt gaan opbouwen in je mailbox:

Wérkelijk gaan staan voor wat je te doen hebt. In het licht én donker. Dat is pionierschap. Mijn naam is Fé van Megen, dit is mijn waarom: De Taboecast. (Te beluisteren via Spotify)

Scroll naar boven