Je eigen soulpower, stem en kleur in de wereld zetten. Dat is méga kwetsbaar en krachtig tegelijk.

Deel je ook een weetje over jezelf met mij via mijn Instagram (@fevanmegen)?

Mijn papa overleed toen ik twaalf, bijna dertien, jaar jong was. De uberpuber in mij had het al moeilijk en na deze gebeurtenis heb ik voor lange tijd mezelf volledig verloren. Ik had geen idee hoe ik om moest gaan met mezelf, mijn gevoelens, rouw. Dit resulteerde in mijn agressieprobleem waar ik, helaas, mijn geliefden een hele hoop leed en pijn heb bezorgd tot mijn vijfentwintigste (!) Ik weet hoe eenzaam het kan zijn als je je alleen voelt en met zulke problemen struggelt, geen idee hebt hoe je met jezelf moet dealen én al deze emoties als bom omhoog komen als het te veel is.

Vroeger haatte ik mijn eigen naam, Fé. Dit kwam door de vele pesterijen die ik heb mogen ervaren. 'Tandenfee, toverfee' je kent de termen wel. Dit in combinatie met mijn flaporen (waar ik een operatie voor heb laten doen) en mijn sproetjes. Na een tijdje was ik het zat en begon ik 'Kijk maar uit dat ik de tanden niet uit je bek sla,' terug te zeggen. Erg netjes is anders, maar goed. Voor mezelf opkomen heb ik wel geleerd. Ik ben zelf ook een ongelofelijke pester geweest, waar ik op de van vandaag nog steeds over na kan denken.

Ik was van groep 7 tot 3 havo elke dag op Habbo te vinden. Vanaf groep 8 draaide ik zo'n 3 uur per week op Habbo Stereo (DJ)! met mijn beste vriendin hackten wij mensen die net nieuw waren. Erg he? Doei HC Bank! (Karma: ik ben zelf ook 3 keer gehackt, haha)

Ik vroeger een moord deed voor een grote vriendengroep (omdat ik dacht dat je 538 mensen om je heen moest hebben) en ik nu enorm blij en dankbaar ben met 4 beste vrienden. Oh, en familie en omgeving begrijpt nog steeds niet hoe mijn beste vriend bij mij woont in plaats van mijn vriend. Zijn we dan toch met z'n drieën? Who knows 😉

Ik heb mezelf altijd anders gevoeld dan de rest. Mega gevoelig, een oude ziel, een tikkeltje gekker dan de meeste mensen en wat open-minder dan gemiddeld Nederland (wat naar mijn mening totaal niet zo open-minded en vrij is als het pretendeerd te zijn). Lange tijd kleurde ik mee met de massa en vond ik het doodeng om de echte ik te laten zien.

Ik ben import Brabander. Oorspronkelijk kom ik uit Nijmegen en ben ik opgegroeid in Wijchen (aka het roddeldorp haha). Sinds 2011 woon ik in Brabant (Tilburg) en sinds 2013 in het prachtige Breda. Ik ben niet zo gebonden aan een bepaalde woonplaats en vind het leuk om in verschillende steden te hebben gewoond, al vind ik Brabant de bom!

Ik werk in mijn coaching met 'bad ass bitches', nouja, dat vind ik een leuke bijnaam. Standje go getters en ambitie waar je bang van wordt. Feel-the-fear-and-do-it-anyway. Yep. Dat zijn mijn geweldige coachees.

Ik ben een nerd. Na mijn middelbare heb ik in totaal tot en met mijn achtentwintigste doorgestudeerd, gewoon omdat ik het zo leuk vind. Voor nu even een pauze, maar wie weet wat op mijn pad komt... Ik ben afgestudeerd in religiestudies (bachelor en master, hbo) én aandachtsgerichte therapie, Mental Coach én Energetisch Coach.

Ik ooit een allergie had voor oppervlakkigheid, omdat ik het idee had dat ik alleen maar de diepte in kon. Ik vond het verschrikkelijk te moeten staan aan de receptie van een sportschool (help, moet ik weer vragen 'alles goed, lekker weer he?!') Stiekem wist ik dat het niet waar was, want ik smul van programma's als Temptation Island, The Bachelor én Ex On The Beach. Naast deze 'foute' programma's ben ik fan van First Dates én Down the Road.

Lang ben ik gevlucht in het feestleven, waar mijn bijnaam Féestbeest super goed van pas kwam. Deze tijd had ik voor geen goud willen missen, maar als ik terugkijk was het voor een deels een vlucht. Daardoor herken ik als geen ander als mensen op de vlucht zijn voor hun werkelijke problemen.

Ik heb 7 jaar lesgegeven op de middelbare school in Breda en stond al op mijn twintigste alleen voor de klas! Met heel veel plezier overigens. Pubers en ik, wij hadden een geweldige klik. Ok, met een aantal dan 😉
Inmiddels ben ik blij dat ik uit het schoolsysteem ben, want ik kan mezelf helemaal niet meer vinden in het huidige onderwijssysteem en hoe wij kinderen trechteren tot één soort product: het product waar de maatschappij wat aan heeft (katjing). Nee, mijn lieve kinderen (als ik ze mag krijgen) gaan naar een school waar zij gezien worden en eigen talenten mogen ontdekken.

Ik heb vroeger gevoetbald. Mijn opa zei: 'Het is jammer dat je nooit gescout bent, je had overzicht.' Mijn vriend lachte mij hard uit, tot we een potje gingen voetballen 😉 Maar (!) mijn echte liefde gevonden in het fitnessen sinds 2017. Ik heb zelfs een fitnessshoot gedaan, waar ik mezelf nóg niet goed genoeg op vond staan. Inmiddels ben ik mega happy met hoe ik er uit zie. Oh, en dansen (dancehall) en boksen vind ik ook geweldig!

Mijn bijnamen: Feetje, kluns en kanker lach. Ik heb het ook niet verzonnen.

Op 2013 stond ik voor het eerst achter de bar op Defqon.1 en toen is mijn liefde voor de hardere stijlen begonnen. Eens een gabber, altijd een gabber. Ik houd van het állerhardste: uptempo hardcore. Inmiddels met wat minder drugs dan het ooit was, al ben ik er niet vies van. Ook niet van alcohol, maar dit valt voor mij onder dezelfde categorie alleen is het maatschappelijk toevallig geaccepteerd. Ik heb met van alles geëxperimenteerd, gewoonweg omdat ik het zo rete-interessant vind wat het met ons doet als mens!

Ik ben gek op informatie over mijn leven én ziel. Wie ben ik precies? Dat is iets waar ik obsessief mee bezig kan zijn: Gene Keys, Human Design, Numerelogiesessies, Zielsanalyses... I did them all. Uiteindelijk is mijn grootste cadeautje: als je naar jezelf luistert, weet je al lang wat goed is en wat in lijn is. Dit noem ik vertrouwen op je Zijn/Ziel! Fijn dus de bevestiging, maar indien je groeit in het leren kennen en handelen vanuit jezelf, weet je gewoon.

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Het is al vijftien jaar mijn motto. Ondanks de diepe dalen in mijn leven, is humor altijd mijn vriend geweest. Besties. Zeg maar. Vandaar die bijnaam met het K-woord ook. Oh, en die ik ook graag toevoeg: een dag niet geleerd of geknuffeld, is een dag niet geleefd. I love personal growth & 's avonds lekker tegen vriendlief aankruipen. (Tot we gaan slapen, dan graag aan de andere kant van het bed.. ;-)!

Dank voor het lezen van mijn als je mij echt zou kennen, dan....

Wat is zijn drie unieke weetjes over jou? (Wat misschien wel niemand weet over jou?)

Laat het hieronder aan mij weten!

Let's meet!

Wat is jouw verhaal? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten via het contactformulier of mijn Instagram en ik neem contact met je op!

Scroll naar boven