De Nieuwe Maan(d) Reis: Gouden Grenzen

Doe mee aan de Nieuwe Maan(d) Reis van 12 april tot en met 11 mei om eindelijk zonder schaamte je grenzen aan te geven!

Herken je volgende zaken?

'Heel eerlijk, Fé? Ik weet niet eens wat mijn grenzen zijn! En hoe ik die moet delen met een ander...' Je weet niet wat je eigen grenzen zijn of als je dit wel weet, hoe je het moet een ander moet delen, zonder dat je je schuldig voelt! Je voelt je vaak bezwaard als je wilt inbrengen wat er werkelijk is.

Je het idee hebt dat als jij je grenzen aan geeft, je egoïstisch bent. Je hebt tenslotte geleerd dat je niet alleen aan jezelf moet denken... Dus wie vangt de klappen? Dan maar ikzelf...

Je neemt je voor om nu écht aan te geven op werk dat het te veel is en je niet een extra taak pakt. Puntje bij paaltje wordt het gevraagd, keer je naar binnen en mompel je: 'Ja, is goed..' Waardoor je chagrijnig naar huis gaat en boos bent op jezelf en dit afreageert op partnerlief... Weer niet gelukt!

Je krijgt lichamelijke waarschuwingen dat je veel meer mag luisteren naar jouw lijf en intuïtie. Je weet dat je veel te vaak over je grenzen gaat. Echter, dit vind je lastig. Dan val je op!

Je hebt vaak lichamelijke klachten, zoals moeheid, hoofdpijn en ook last van spanningen in bijvoorbeeld je nek of schouders.

We zoeken het gevoel van geluk in iemand anders of anderen dingen, in plaats van in onszelf.

Elke maand een New You!

Haa mooie ziel! Ik ben Fé van Megen en Spiritueel Mental Coach. Ik leef al 1,5 jaar met de maan. De Maan geeft precies weer hoe de cyclus werkt: geboorte, leven en sterfte. Iedere keer opnieuw. Dit maakt de Nieuwe Maan periode een ideale start om een lastig thema in je leven te gaan onderzoeken om zo ook daadwerkelijk te gaan manifesteren waar jij naar verlangt.

Tijdens de Nieuwe Maan(d) Reis gaan we aan de slag met het thema van de maand. Dit wordt bepaald aan de hand van het astrologisch teken dat centraal staat. 

Aan de hand van thema’s gaan we elke maand een betere versie van jou neerzetten. We gaan diep in de sessie en daarna krijg je de hele maand om dit te implementeren. Zodat jij steeds vrijer, impactvoller, met meer zelfvertrouwen en gelukkiger kan leven. Sounds good, right?! Join now!

Hoe verloopt zo'n Nieuwe Maan(d) Reis?

Ten eerste: Ha, wat fijn dat je hier bent! Ik faciliteer iedere maand rond de Nieuwe Maan een Nieuwe Maan(d) Sessie van 90 minuten. Dit zal deze maand in teken staan van Gouden Grenzen (Teken: Ram). Ram is het ideale teken om aan je grenzen te werken. Dit is nodig! Anders wordt je vuur destructief. Deze masterclass zal plaatsvinden op maandag 12 april om 19.30 tot 21.00. Dit is via mijn Webinargeek. Dit betekent dat jij mij wel kan zien, maar ik jou niet. Zo houden we een sacred en safe space tijdens de sessie.

Tijdens de Nieuwe Maan(d) sessie van 90 minuten behandel ik in een talk de bijbehorende informatie vanuit het thema, krijg je reflectievragen voor in de sessie, mag je alle vragen stellen die je hebt en sluiten we af met een healing zodat jij als herboren aan de slag gaan met het thema van de maand. Let's shift darling!

Je bent dan niet te zien zijn, maar je mag in die 90 minuten ook al je vragen stellen over het betreffende thema. Het is een talk, coachsessie, reflectie-uurtje en healing in één. Yeah!

Omdat ik wil dat de sessie wordt geïntegreerd in de praktijk, krijg je gedurende de maand keer iedere week nog een mail met praktische opdrachten en de focus op je energie in die week. Iedere week is een andere energie i.v.m. de maan. Vergelijk het met de cyclus die we kennen: winter, lente, zomer en herfst. We gaan heel wat in gang zetten lieverd, be ready!

I have the power to transform all obstacles into the greatest life lessons

12 april tot en met 11 mei, wat levert het mij op?

Mensen gaan rekening met jou houden omdat je duidelijkheid creëert, dit vergemakkelijkt samenwerking en heeft een positief effect op relaties.

Luister jij veel meer naar je innerlijke stem, jouw intuïtie, die aangeeft hoe jij in bepaalde situaties mag handelen. Je luistert meer naar je lijf. Rust = rust.

Je krijgt meer respect vanuit jouw omgeving, mensen weten wat ze aan jou hebben. Je geeft de ander de mogelijkheid om jou echt te leren kennen en dat schept nabijheid

Je krijgt meer ruimte en tijd voor jezelf en wat jij echt belangrijk vindt. En dat zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt!

Ik snap dat je niet meer twijfelt!

De investering voor de Nieuwe Maan(d) Reis is 22,22 (inclusief BTW).

We houden hem sacred zo ;-)! #engelengetallen 

The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift.

Wie ben jij dan, Fé?

Ha mooie ziel, Ik ben Fé van Megen, Spiritueel Mental Coach en begeleid mensen in het vinden van hun missie, te leven en door te geven. Daarvoor werk ik met de drie belangrijke pijlers 1) reflectie (inner work baby!) 2) energie (let’s shift) en 3) actie (innerlijk vuur in beweging!)

In mijn leven heb ik al heel wat duister meegemaakt: het overlijden van mijn vader, helemaal alleen staan in een gezin, nooit echt ergens thuisvoelen en een depressie en elke maand net kunnen rondkomen door ‘slimme’ 😉 keuzes. Deze zaken hebben mij echter krachtiger dan ooit gemaakt.

Mocht je zaken herkennen, I feel you. Dat meen ik. Ik weet waar je staat en op welke rotonde je vastzit. Echter, je hebt de kracht om van die rotonde af te komen. Om werkelijk te gaan leven, ja, jouw mooiste leven!

Door mijn licht- en schaduwkanten aan te durven kijken en toestemming te geven aan het mens zijn, in plaats van maskers en schilden mezelf niet te laten zien, accepteer steeds vaker hoe zaken zijn en mag ik mijn volledigheid eindelijk met de wereld delen.

Pas in je volledigheid kan je écht connecten met jezelf en dus met mensen om je heen. En dus ook werkelijk je missie vinden, leven en doorgeven.

Deze maandelijkse Reizen helpen je enorm om een eerste stap te maken richting een leven waar jij vol zelfvertrouwen, krachtig en gelukkig in het leven komt te staan.

En ja, daarvoor mag je dus wel aan de bak. Joe Sherlock, NIEMAND slikt een wonderpil en heeft het leven waar je nu zo naar verlangt. Dat is kei hard werken. Ben je bereid daartoe? Dan staan er hele mooie dingen te wachten op je. Dit is een universele wet.

Mocht je nog steeds aan het lezen zijn, mag je weten dat ik in geloof dat het Universum stuurt wie mag komen. Ik wil je van harte uitnodigen om een maand mee te doen. Ready to find out waarom wij naar elkaar toe worden getrokken, toch? 

Spirituele liefs,

Al meer dan 400 mensen deden mee aan mijn Reizen en Challenges. Dit vonden zij ervan:

Zojuist heb ik mijn Transformatie Sessie met Fé gehad! En ik moet echt even melden hoe geweldig het was. Ik ben zelf nog maar 18, en wist totaal niet wat ik moest verwachten, maar wow. 

Het eerste halfuurtje praten verliep heel fijn en gezellig. Daar hebben we het gehad over wat mij nog dwars zat af en toe. Vervolgens kwam de healing, daar gebruikte ze de dingen waar ik over had verteld om echt diep iets bij mij te raken. 

Dit gebeurde ook. Ik had dingen uit het verleden die ik af en toe nog niet volledig kon loslaten, waar ik veel irritaties van kreeg, aangezien m’n gedachte er gewoon helemaal klaar mee waren, maar mn gevoel toch af en toe nog niet. Fé liet mij dit vervolgens op zijn manier visualiseren, dat ik er een volledig andere view van kreeg (zelfs met wat traantjes).

Nu zag ik in de healing wat het eigenlijk met me deed (niet veel goeds) en dat ik er echt klaar voor was om het los te laten. Er kwam een confrontatie van realiteit. Dit was heel heftig, maar ook heel erg nodig. Vervolgens liet ze het me loslaten, op een goede en lieve manier. Er kwam een rust over me heen en er ging een enorme last van mn schouders af. 

Echt guys ik raad 10/10 aan om zo’n sessie te doen. Ik ben klaar om dan nu weer verder te gaan met mijn prachtige leven, continuele growth! Dankbaar voor alles wat er is gebeurd, blij om wat ik nu heb, en we gaan er iets fantastisch van maken! <3 

n

Limor

Net een 1-op-1 Transformatie Sessie van Fé gehad. Omdat ik merkte dat ik het heel lastig vond om te voelen. Het was best heftig, vandaar dat ik moest huilen. Er kwam veel los. Ik wilde heel graag huilen, maar dat lukte een lange tijd niet. Ik begrijp nu beter waarom: omdat ik overtuigingen meedraag van vroeger en hoe er werd gekeken naar huilen. Ik heb heel veel inzichten gehad en voel me vrij en gelukkig.

Het werd heel mooi begeleid en goed afgesloten. Je blijft daarna niet met heel veel zitten, je voelt juist een rust. Fé kan je dan heel goed helpen en begeleiden. Ik ben dankbaar voor Fé!!

unnamed file

Joanna

Het heeft me wakker geschud omtrent het feit dat ik niet moet wachten om die stapje te gaan nemen, alles is deel van het proces, de onzekerheid en twijfels is de kracht waar mee ik anderen hun pijn kan verlichten.

Uw energie is zo motiverend en de spirituele kijk die je mee geeft voelde zo als thuis aan, ik denk dat elke deelnemer zich geliefd en begrepen voelde wat ons herinnerd aan hoe de juist mensen om je heen je helemaal tot rust brengen.

Ik kijk uit naar de toekomst en ik neem zo spoedig mogelijk actie, ik wil het, het universum wil het, er is geen andere weg behalve succes ik wil m’n twijfels omarmen en achter mij laten.

Super bedankt Fé, echt de woorden ontbreken aan hoe mooi ik deze drie dagen vond. Ik kan me niet voorstellen wat voor schoonheid en kracht de komende maanden mij gaan brengen. Ik denk dat je zeker nog wat dankbaarheid van mij zult ontvangen. De motivatie om mezelf op het juist pad te houden heeft nu al een enorme boost gekregen!

Gene

Dankjewel voor de 1-op-1 Transformatie Sessie van vanmorgen. Ik ben zo blij dat ik deze reis met jou heb mogen maken. 

Ik heb het echt heel fijn ervaren. Tijdens de gesprek en healing kreeg ik alleen maar rillingen over mij heen en ik voelde ook mijn zonnevlecht chakra en mijn derde oog chakra opengaan. 

Ik voel mij heel licht nu, het is net of een grote last van mijn schouders af is. Heel fijn gevoel. De hele dag door voel ik mijn derde oog chakra opengaan.

Dankzij jou healing heb ik veel meer inzichten gekregen. Lieve Fé mijn dank ik groot naar jou toe!

Sadhana

Wat een mooie reis Fé! Wat doe je dat ontzettend kalm en zelfverzekerd. 

Ik zag allemaal mannen in de healing. Ze wilden mij allemaal klein houden. Ik kon vanuit mijn eigen kracht in zien dat ik de wijsheid in mezelf heb en hen niet nodig heb en dat ze me alleen maar energie kosten. 

Ik vond het een beetje moeilijk om ze los te laten, want toen kwam de overtuiging ‘nu moet ik het alleen doen’ naar boven, maar dat is niet waar want vanuit nieuwe energie en gelijkwaardigheid kunnen er hele mooie nieuwe verbindingen ontstaan. Dank je wel lieverd en geniet van je zondag! 

unnamed file

Sara

Het was echt heel mooi! De healing was prachtig daarna, ook heel krachtig.

Ik voelde het loslaten en releaf in mijn lichaam toen het koord los ging. Kon ook niet wachten, was een beetje ongeduldig haha (typical me).

Maar heb geduldig gewacht tot de liefde sterk genoeg was om ook echt los te mogen laten. 

You’re made for this! 

unnamed file

Linda

Tijdens de healing merkte ik in het begin een heel grote weerstand. Een weerstand dat mijn gevoel er niet mocht zijn en dit probeerde ik te onderdrukken. 

Hoe langer we op reis waren, hoe meer het er mocht zijn. En hoe meer het een plekje kreeg! 

Op het einde mocht ik door een poort, waar ik letterlijk voelde dat ik een nieuwe tijd ben ingestapt. De tijd dat ik voor mezelf mag kiezen en mijn gevoel veel meer mag omarmen. 

Ik heb direct een andere sessie geboekt, want zoals jij zegt, er valt nog heel wat te shiften. Dank Fé! 

image

Annette

Ik heb meegedaan aan de reis en het was heel warm, veilig en beschermd. Mijn hele lichaam tintelde en het was of ik gedragen werd. 

De mooie plek aan het einde van de tunnel was mijn droom die ik graag wil verwezenlijken. Het voelde zo goed en echt dat ik er niet meer weg wilde en het was net zoals ik me voorstel dat het het er moet uitzien en moet voelen. Fantastisch gewoon!

Onbeschrijfelijk ik voel me zo dankbaar. Mijn droom is een zorgboerderij voor dieren waar nergens geen plaats meer voor is en zo samen te werken met verschillende organisaties. Belangrijkste was de toegangspoort, waar je alleen voorbij komt als je contract tekent waarbij je beloofd respect te hebben voor mens en natuur en je daardoor wandelt ben je jezelf geen stempel gewoon ij en daar was ik daarnet dankzij de reis die wij samen maakten. Ik kan je niet genoeg bedanken! 

Catherine

unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file

Toch nog vragen? Here you go!

Hoezo is het ‘een Nieuwe Maan(d) Reis?’ 

Ik werk met het ritme van de maan. De maancyclus is prachtig, omdat het een cyclus is. De cyclus en verschillende standen van de Maan hebben allemaal een andere energie. Zie het als de seizoenen: winter, lente, zomer of herfst. We weten allemaal dat een seizoen een bepaalde feeling en energie meebrengt. De cyclus staat voor: geboorte, leven en sterfte. Zoals we ook zien in het leven. De Nieuwe Maan is de ideale tijd om te starten met een bepaald thema en daar de hele maand aan te werken en nieuwe maanwensen te creëren, waar we de hele maand mee aan de slag gaan. Let’s manifest!

Start het altijd precies met de Nieuwe Maan?

In 90%: Ja! Bij uitzonderingen (persoonlijke omstandigheden) kan het zijn dat de Nieuwe Maan Reis vóór de Nieuwe Maan is. In ieder geval nooit er na i.v.m. de energie.

N.B: In maart en april zal het de avond van tevoren plaatsvinden i.v.m. mijn studie.

Hoe laat zijn de Nieuwe Maan Reizen?

Op doordeweekse avonden begint de Maan Reis (ongeveer) rond 19.30 en zal tot 21.00 duren. In het weekend rond (ongeveer) 10.00 – 11.30.

Hoe ziet zo’n Reis eruit?

De Nieuwe Maan Reis zelf duurt 90 minuten. In die 90 minuten geef ik een masterclass over een thema (zie hierboven), krijg je reflectievragen en sluiten we af met een healing of visualisatie. Aangezien de Nieuwe Maan de ideale tijd is om te starten met een thema, werken we tot de volgende Nieuwe Maan. Dit betekent dat je een hele maand aan de slag kan. 

Wat is een healing?

Een healing zorgt ervoor dat je op energetisch niveau opgeschoond wordt en talloze inzichten krijgt waarom je bepaalt gedrag vertoont, dingen doet zoals je ze doet, emoties wegdrukt, je jezelf niet goed genoeg voelt, of welk thema er dan ook mag opkomen. Deze inzichten kan je na de healing transformeren in nieuwe waarheden die wél voor jou werken. Je emoties en gevoelens mogen er zijn. Je leert luisteren naar je lijf en ziel. Door dit te voelen, durven we dit ook te volgen en leven we – uiteindelijk – ons gelukkigste leven.​

Is dat niet heftig? 

Misschien vraag je jezelf af of een sessie heftig is. Zoals je kunt lezen in de recensies, een healing levert ontzettend veel inzichten op waar jij daarna iets mee kan. Ondanks dat het kan dat je moet huilen, verdriet, boosheid, woede ervaart, wordt de healing altijd op een goede wijze begeleid en zal je nooit met die energieën blijven hangen. Juist omdat het er mag zijn, er geen verzet is en getransformeerd wordt, kom je er lichter en liefdevoller uit.

En dan?

Na de Reis krijg je nog vier maandagen een mail met een update en reflectievragen voor die week. Zo blijf je een hele maand bezig met desbetreffend thema.

Voor wie is een Nieuwe Maan Reis geschikt?

De Reizen zijn voor ambitieuze, gedreven en spirituele professional die elke maand bewust iets wil doen aan eigen ontwikkeling. Jouw persoonlijke groei staat op numero uno. Je wilt meer rust, zelfvertrouwen en zelfliefde ervaren in het leven. Je weet dat dit alleen ontstaat door meer innerlijk werk te verrichten en te connecten met de Bron.

Voor wie is een Reis niet geschikt?

Het is niet geschikt voor mensen die in dezelfde cirkeltjes rond willen blijven hangen, liever tegen hun buurman of vrouw hetzelfde verhaal willen blijven vertellen… Mensen die liever alleen maar kaartjes trekken via spirituele groepen, maar niet werkelijk in actie komen. Dan gaat er nooit iets veranderen. Punt.

Ook niet voor de mensen die denken dat je met zo’n Reis succes koopt. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen groei, ik zal je voor een maand genoeg geven. Wat jij met de handvatten doet is aan jou. Als je dus niet bereid bent om serieus aan de slag te gaan met jezelf of denkt een wonderpil te slikken met deze Reizen, helaas.

Ik weet niet of het bij me past.

One way to find out, right?! Ja, je moet open staan voor spiritualiteit, healing en visualisatie. Oh en niet te vergeten, een directe en liefdevolle maar confronterende coach. Zeker!

Dit is een all-in-one ochtend met informatie, reflectievragen en healing. Daarnaast ben je de hele maand zoet. Hoe heerlijk! Let’s give it a try?

Mijn vraag staat hier niet tussen.

Mocht je een andere vraag hebben, neem contact op via fe@fevanmegen.nl. Ik denk graag met je mee en het feit dat je hiér bent beland, zegt genoeg. Je bent zo welkom. Let’s shift together! 🙂

Reizen is investeren in jezelf.

Scroll naar boven