Mislukken? Ja, graag zelfs!

In deze blog vertel ik meer over mislukken. Mislukken? Ja, graag zelfs!

Wat zo geweldig is aan mislukken en hoe jij als ambitieuze en soms strenge professional anders kan gaan kijken naar fouten maken en falen, daar neem ik je graag in mee. Door alle ervaringen te delen leer je al door dit te horen en geef ik je een stukje mindset mee om anders naar dingen te kijken. Vorige week heb ik de kick-off gehad met mijn nieuwe coach, alhoewel oude coach, Renee Westerbaan. Ik had al de livedagen gehad die bijzonder en nogal shiftend waren en wat ik al vaker heb gedeeld, ik dacht dat ik het met alles wat ik doe helemaal gevonden had en blij en enthousiast was. Maar eigenlijk is het een soort van gemaakt enthousiast doen en tegen mezelf zeggen kom op! Schouders eronder en doorzetten en dit wordt het gewoon. Maar vanuit je dat doet, als je enthousiast kan raken en je denkt, het is het eigenlijk niet helemaal dan is het goed van jezelf te weten waarom doe ik dit. Tijdens de kick-off kwam ik erachter dat ik in dit half jaar mislukte dingen heb gedaan (zoals ik dat dan bekijk) en ik mij kleiner ben gaan houden. Ik heb trainingen gemaakt die eigenlijk nog in de ‘oude Fee’ was uitgezet en nog meer dingen opgezet maar waar ik niet helemaal in de grootheid durfde te stappen. Dus wat ik had gedaan was niet helemaal in lijn en het resoneerde niet met de frequentie waar ik eigenlijk zit maar zo voelde het niet want het voelt dan als mislukken. In de kick-off vertelde Renee ook iets waarbij bij mij iets helder werd want ik heb in half jaar veel gedaan, dingen getest en sommige dingen zijn mislukt maar het is maar hoe je daarnaar kijkt en dat heb ik ervaren. Ik heb letterlijk dit leven gemanifesteerd waarbij je kan mislukken en waar kan je mag spelen. En ik zit alleen te kijken wat niet heeft gewerkt en wat er niet goed is gegaan. Maar Renee maakte mij duidelijk dat ik in alle tijde overgave had gehad, ik heb nieuwe dingen geprobeerd en ben zelfs op reis geweest. Het kan allemaal en dat zonder stress! Dus niks aan de hand en wat een inzicht! Zo zag ik het niet. Het is dus echt maar hoe jij ernaar kijkt.

 

Hoe kijk jij naar iets dat als mislukken voelt? Bekijk ook hoe de ruimte erom heen is en wat je creëert. Het universum draagt je letterlijk. Ondanks ik me dan beetje boos voel en laat lijden en enthousiast ga doen terwijl het eigenlijk niet zo voelt. Je hoeft niet boos te zijn dat het zo voelt of dat het zo uit heeft gepakt want je weet nu alleen maar meer waar je wel of niet blij van wordt.  Dat is waar ik in mag bewegen en waar zit de flow en wanneer vind ik echt leuk wat ik doe. Dus dat is een mooie mindshift als ik geen dingen probeer weet ik ook niet weet waar ik blij van word. Dus sta eens stil bij hoe vaak je iets niet probeert door angst dat het niet mislukt maar het is soms nodig. Het heeft ons ook een reden vanuit het universum waarom iets mislukt anders twijfel je misschien altijd en dan had je het nooit geweten! Ik weet dat nu van mezelf (en ook de mensen waarmee ik werk), je komt er sterker uit en groeit daarin en weet dan ook waar mijn hart ligt en hoe ik dieper kan intunen op mijn intuïtie, dat is een grote leerschool! Misluk! Alsjeblieft! En zie het dan niet hoe het geconditioneerd bij ons is en falen en het niet goed genoeg zijn. Ik ken dat stemmetje maar tune in dat je de fouten maakt en probeer de stappen te zetten die andere niet nemen. Hoe vet is het dan dat je dan mislukt want je doet het en je blijft het doen. Besef dit goed! Ook als niet zo is uitgepakt. Dus doe en misluk maar sta weer op! Je wordt sterker, beter en wijzer dan ooit. Dus als je dit voelt, tijd om veel te mislukken en ga voor die dromen!

 

Tot slot, mijn nieuwe challange komt eraan, de ‘Break Free challenge’. Ik heb er heel veel zin en mocht jij geïnteresseerd zijn en er klaar mee zijn hoe het hoort, leven naar verwachtingen en ben je ‘Ready’ om voor jouw mooiste dromen te gaan? Ook al denk je hoe en wat dan en kan ik dat wel, daarvoor is deze challange en ik ga je meenemen welke stappen nodig zijn voor je mooiste leven te leven. Dus voel je met mij te willen samenwerken, stuur mij een dm of een berichtje en we bellen gewoon! Ik hoop dat je voelt: Misluken! Lets Go! Ik wil het want het brengt mij groei en nieuwe kracht!

 

Liefs Fé

https://www.fevanmegen.nl/challenge/

Luister hier de podcast versie:

Over Fé

Jezelf durven laten zien. Ongegeneerd. Magnetisch zijn omdat je zo jezelf bent. Geldt dat voor jou?

Of houd je jezelf kleiner dan nodig? Doe je nog wel eens een dekseltje op jezelf, in je enthousiasme, gevoeligheid óf je ambitieuze kant? 

Laat mij je begeleiden om de meest pure jij te worden, zodat je magnetisch wordt voor de doelgroep die jij het allerliefste helpt. Bevrijd jezelf door vrij te breken van oude patronen, angsten en twijfels én stap in de versie die je werkelijk bent.

Meer weten? Neem contact met mij op via onderstaande button!

Scroll naar boven