Mijn appartement verkocht: dit leer ik over manifesteren

Luister hier de podcast versie:

Hoe mijn appartement binnen no-time is verkocht én wat het mij leert over manifesteren⤵️

4 juli 11.30. De makelaar belt. ‘Zit je?’ ‘Ja.’ Ze vertelde namens een jong stel hun bod en ik brak in dankbaarheid.
Precies waar ik om had gevraagd. Een leuk jong stel die graag samen ging wonen en een droombod. Hoe dan?! “Toevallig”

Maar eigenlijk doe ik dan of het leven een spel is van geluk. En dat is het NIET.

In Malaga kreeg ik continu ’88’ en ‘888’ door. Wat staat op mij te wachten? Welke overvloed?
Wat we vaak doen in een proces van manifestatie is met de uitkomst bemoeien. Zo kon ik (als klein schepsel) alleen maar denken dat die overvloed vanuit nog meer klanten zou komen. Nog meer omzet.

Ik lag eind mei in bed in Malaga en kreeg ik zo’n zacht stemmetje door: ‘Wat nou als je jouw appartement verkoopt?’
En daar kapte ik mijn intuïtie weer af: ‘Je hebt nu in ieder geval iets voor de toekomst’ ‘Je eigen woning verkopen?!’ (Lees: woning van de bank)

En deed even wat ik 97% van iedereen zie doen. Afkappen. Volgens de norm leven. Normaal doen.

Het antwoord was eigenlijk alleen maar positief en ik voelde bevrijding. Ik krijg meer vrijheid. Ik kan wonen met mijn liefde. Ik kan nog meer van de wereld zien. Met dit geld ben ik over 3 jaar financieel onafhankelijk. Het IS een hier-en-nu plan EN een toekomstplan.

Zo geschiedde. Vrijdag teken ik het koopcontract en 18 augustus ga ik officieel samenwonen. Spannend en megaleuk. Een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk waar ik echt gelukkig van word: ondernemen vanuit mijn hart én nog meer ervaringen opdoen met mijn geliefden. Persoonlijke groei, plezier én vrijheid. Laten dat nou mijn 3 kernwaarden zijn. “Toevallig”

Er staat een groter plan voor je klaar, maar dat moet je wel durven zien en stappen durven zetten. Zo niet, dan blijf je in jouw huidige realiteit. 💜

Mijn grootste inzichten deel ik in mijn Soulpower Podcast die je hierboven kunt beluisteren.

Via Spotify, of anders op iPhone via iPhone Podcast!

Over Fé

Jezelf durven laten zien. Ongegeneerd. Magnetisch zijn omdat je zo jezelf bent. Geldt dat voor jou?

Of houd je jezelf kleiner dan nodig? Doe je nog wel eens een dekseltje op jezelf, in je enthousiasme, gevoeligheid óf je ambitieuze kant? 

Laat mij je begeleiden om de meest pure jij te worden, zodat je magnetisch wordt voor de doelgroep die jij het allerliefste helpt. Bevrijd jezelf door vrij te breken van oude patronen, angsten en twijfels én stap in de versie die je werkelijk bent.

Meer weten? Neem contact met mij op via onderstaande button!

Scroll naar boven