Mentorship: 1-op-1 coaching, 24/5 support, spiegel en steun!

Je bent ambitieus, gevoelig en spiritueel. Je voelt dat je hier veel meer te doen hebt in de wereld. 

Laat mij je begeleiden om vanuit jouw ware kern te gaan leven. Kwetsbaarheid, authenticiteit en moed staan centraal. Alleen vanuit jouw werkelijke kern kan jij manifesteren wat je wilt. 

Ik heb mijn agenda vrij voor een handje vol 1:1 Mentorship voor de ambitieuze professionals die met nog veel meer confidence de wereld in willen schijnen!

What you think, you become. What you feel, you attract. What you imagine, you create.

Dit is helemaal iets voor jou, als...

Je al veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling, maar je nu écht die persoonlijke verdieping wilt. Je wilt het persoonlijk, diepgaand en met humor, por favor
Dit om nu eindelijk eens de stappen te gaan zetten waar je nu nog de kriebels van krijgt. Je bent klaar om in je grootsheid te gaan stappen, maar weet dat er ook nog werk te doen is. Daarom ben je hier.
Je verlangt naar een diep vertrouwen in het leven en in jezelf. Dit vertrouwen is er op dit moment niet, of te schommelend. Je weet als je dit nog meer zou shiften, de wereld echt aan je voeten ligt.
Je wilt schaamteloos jezelf zijn en zo ideale situaties naar je toe trekken. Op dit moment slik je nog wel eens wat in of houd je je in. Je bent nog te veel bezig met wat de omgeving vindt en drukt jouw eigen gevoeligheid aan de kant. Dit mag er nog niet helemaal zijn. Er zijn kanten waar jij jezelf nog voor schaamt of achterhoudt. Jij bent jij. Dat mag je volledig vanuit zelfliefde gaan omarmen. 
Jouw enthousiasme, gedrevenheid, passie en gevoeligheid mag éindelijk een plek krijgen in de wereld. 

Klaar om next level stappen te nemen vanuit kwetsbaarheid, moed, pit en visie?

Surround yourself with people who believe in your dreams, encourage your ideas, support your ambitions and bring out the best in you.

Van wat zou moéten naar willen, flow en vertrouwen!

Yep, jij bent die spirituele ambitieuze professional die al heel veel heeft gedaan een persoonlijke ontwikkeling. Het is voor jou niks nieuws om aan jezelf te werken. Je vindt het leuk en je groeit er enorm door. Eerlijk gezegd? Een dag niet geleerd of gegroeid, is een dag niet geleefd. Dat is je motto.
Maar ergens voelt het alsof er een ‘stop’ zit. Alsof de programma’s die je hebt gedaan je nú niet meer verder kunnen brengen. Of de boeken die je leest wel inspireren, maar echt binnenkomen?
De reden? Je hebt geen duidelijke visie waar je heen gaat en wat je hier precies komt doen. Het is veilig om te lezen, programma’s te volgen en Gaia te kijken. Jij weet ook heel goed waar het bij je zit. Je weet op te noemen dat je jezelf te weinig rust gunt, geen goede relatie, nog wrok voelt naar je ouders… Maar dit is je hoofd. Het is tijd voor een volgende stap, hoe spannend ook. 
Daarom ben je op zoek naar de persoonlijke verdieping én werken met energie. Je bent op zoek naar een liefdevolle sparringspartner die er 24/5 voor je is, spiegel, en schop onder je reet. Ja, de 3-S’en, hello, it’s me. Ik zal altijd zuiver invoelen of dit voor jou is, je confronteren met je belemmerende overtuigingen en je aan de bak zetten – helaas – als het moet voor jouw mooiste & puurste vorm hier! 

Yep, volledig 1-op-1 en helemaal puur afgestemd op jou. Excited he!? Wat anderen zeggen over mij:

Wat heeft het Zielsmissie Programma mij opgeleverd? Heb je even, haha! Voordat ik met het programma begon, was ik erg onzeker, kon ik mij heel veel aantrekken van wat andere van mij vonden (Wat ik dus zelf ook van mijzelf vond), wist ik wel wie ik wilde zijn, maar durfde dit nog niet uit te spreken en voor mijzelf te gaan staan.
Door het programma te volgen ben ik meer voor mijzelf gaan staan. Ik weet wie ik ben en ik spreek dit uit. Ik volg mijn dromen en kan nu goed omgaan met belemmeringen. Wanneer er belemmeringen zijn, tune ik in en kan ik mijn gevoelens transformeren en loslaten.
En oh ja, ik kon voorheen heel erg vergelijken.. “Nu heb ik dit weer.. waarom ik? Die ander heeft nooit wat” Zo erg EGO, zie ik nu! En wat ben ik blij dat ik nu veel meer vanuit liefde kan kijken! Fé, je programma is geweldig!! Jij bent geweldig!!
Wow!! Je bent een geweldige coach!! Je voelt zo goed aan wat iemand nodig heeft en je bent een hele fijne spiegel. Je bent eerlijk en puur. Ik durf mijzelf te uiten, omdat ik weet dat je niet oordeelt, maar vanuit liefde kijkt. Ik denk dat ik dat ook het fijnst aan jou vind. Ik durfde al mijn schaduwkanten en angsten te vertellen, omdat jij ook zo open bent en zo fijn reageert. Het voelt goed om eerlijk bij je te zijn❤️
n

Sharon

Lieve Fé, duizendmaal dank voor jouw intensieve, maar prachtige programma. Wat heb ik mezelf op een dieper niveau mogen leren kennen.

Bij de start van het programma was ik onzeker en had ik veel twijfels over de toekomst.

Na jouw programma ben ik dichterbij mezelf uitgekomen. Ik kan ‘weer’ voelen! Dit maakt dat ik keuzes maak vanuit mijn hart en veel vaker nee zegt (wat echt heerlijk is). Ik heb uiteindelijk de stap gezet om het roer om te gooien en ook mijn eigen coaching te starten.

Fé is een oprechte en eerlijke coach. Ze voelt precies aan waar er weerstand zit (en dus groei) en kijkt niet weg van zaken. Ze laat genoeg ongemakkelijke stiltes vallen, haha. Oh en niet te vergeten, jouw humor. Dat maakt een sessie toch ook weer heel luchtig. (Zonder iets weg te lachen). 

Fé, door jou ben ik een ander mens geworden En dat in DRIE MAANDEN! Ik heb vertrouwen in wat ik doe en in mijn leven. Duizendmaal dank voor dit proces en tot snel! ❤️

image

Sanne

Lieve Fé, Ik wil je heel erg bedanken voor de afgelopen 3 maanden. Voor je liefde en steun, je vertrouwen, de spiegels, je humor en begrip.
Het Zielsmissie programma was voor mij heel leerzaam, waardevol maar ook confronterend. Niet meer wegrennen/vluchten voor mijn angsten, pijnen, wonden maar blijven zitten, ze aangaan, doorvoelen en helen. En ik ging mijn vluchtgedrag en destructieve patronen herkennen en stapje voor stapje werken naar meer liefde i.p.v. te blijven kiezen voor angst.
Lief zijn en blijven voor mezelf zonder oordeel. “Geeft niks, mag best, laat maar even”. Mijn ego, mijn ikken zitten niet altijd meer achter het stuur maar naast of achter mij in de bus. Ik luister naar ze, heb begrip voor ze en wil ze nu ook niet meer uit de bus trappen 🙂 Ze mogen er Zijn maar ik houd mijn handen aan het stuur! Ik probeer erom te lachen, ze niet te serieus meer te nemen. 
Met liefde blijven kijken, lief te blijven naar mezelf en erom te blijven lachen. Humor is hierin zo belangrijk!! Thanks Fé…. Namasté! ❤️
2021-08-03 13.32.30

Frans

Een aantal vingers op pijnlijke plekken maar ook veel tools die helpen om er mee aan de slag te gaan, fijne meditaties net als de hypnose, die met wat twijfel ook heel goed meeviel en ik er best diep en warm in zat. Ook fijn om te merken dat hoe verschillend we allemaal ook zijn we toch met de zelfde dingen worstelen en dat helpt om de dingen tot normale proporties terug te brengen.
Ik was altijd in het begin even overweldigd door je enthousiasme en energie, maar ongemerkt steekt het aan 😉 en ben ik het na een tijdje ook. Je weet gemakkelijk een fijne en veilige omgeving te creëren en je hebt goede voelsprieten om dingen aan te voelen en je durft er op door te gaan. En de kleine attenties/berichtjes/aanmoedigingen maakten echt een verschil!
Een aanrader! ❤️

Arne

Tijdens de 3-daagse challenge “Is dit nu alles?” Wist ik vrij snel dat ik mee wilde doen aan het programma.
Fé praat vanuit haar eigen ervaring wat overtuigend werkt. Door haar eigen ervaringsdeskundige te zijn en de kennis en ervaring die ze verder opgedaan heeft is Fé in staat je prima te begeleiden om jezelf te ontdoen van je ego-stukken/maskers.
Spoiler alert: Fé’s enthousiasme werkt aanstekelijk en je gaat het wel zelf doen. Je komt in contact met je intuïtie waardoor je hier vanuit de juiste keuzes voor jezelf kunt maken i.p.v. jezelf klein te houden vanwege angst. Die dromen waarvan je denkt “die zijn toch niet voor mij weggelegd” zijn juist jouw dromen!
Fé helpt je er bij om ze te realiseren zodat je ook echt je droomleven gaat LEIDEN. Anyway, Fé, hartstikke bedankt voor een fijne, leerzame tijd en bedankt voor je enthousiasme en hulp. Uitnodiging voor een vervolg zie ik graag tegemoet!
n

Sam

De doorslag om mee te doen: de openheid en eerlijkheid die jij in de 3 daagse toonde. Kwetsbare kant getoond en je had een radicale eerlijkheid over jezelf. Wat ik heel krachtig vond en nog steeds vind is dat jij uit ervaring spreekt. Jij doet dit omdat jij ook alle shit hebt mogen / moeten aankijken. Dus jij bent jouw eigen ervaringsdeskundige, mogelijk dat dat een van de meest krachtige ingrediënten van jouw programma. Wat mij echt enorm deed twijfelen was dat mijn EGO mij deed denken / afvragen “kan een 27 jaar (jonge) vrouw mij überhaupt verder brengen”.
Het Zielsmissie programma heeft mij opgeleverd: Dat alles meer stroomt, dus ik voel meer, laat emoties weer toe. Sinds de laatste Q&A is ook echt het besef ontstaan dat ik alles mag omarmen. Dus ook als ik mij gefrustreerd voel, alles mag er zijn. Het is oké. 2. Geloof. Geloof dat ik ga bereiken wat ik wil bereiken. Dat ik alles wat ik daar voor nodig heb, al in mij heb. 3. Meer bewust van innerlijke criticus. Het maken van de tekening en het verbinden van een naam, heeft mij echt geholpen.  
Pretty happy! Ga zo door Fé! Je hebt mij echt positief verrast. Wanneer start het vervolgtraject? 😉 
wouter

Wouter

Ik was super enthousiast toen je erover vertelde bij de challenge en voelde dit moet ik doen, maar ik had eerst wat twijfels, toen ik jou had geappt en je me precies kon zeggen wat me ego was en wat intuïtie was de keuze eigenlijk snel gemaakt en daar ben ik je heel dankbaar voor. 
Ik durf nu meer te vertrouwen in plaats van in angst te leven. Ik kijk angsten nu aan en daardoor kan ik vinden waar het vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Zo heb ik ‘ja’ op een baan gezegd door het programma, waar ik normaal ‘nee’ op had gezegd i.v.m. de uitdaging.
Ik durf mezelf kwetsbaarder op te stellen. Ik kan zoeken waar dingen vandaan komen als bij irritaties en dit dan spiegelen op mezelf, wat mis ik hier? Ik kan me beter inleven door te filteren en niet gelijk te oordelen. Ik vat sommige dingen niet meer zo persoonlijk op als dat ik voorheen altijd deed. 
Heel erg bedankt Fé! Je bent echt een topper en ben heel blij dat ik jou ben tegengekomen!
schermafbeelding om

Lucia

Fé heeft mij ontzettend geholpen in de tijd dat ik het het meest nodig had. In de twee maanden dat ik bij haar gelopen heb, heb ik problemen die ik al jaren onderdrukte kunnen verwerken door middel van een verduidelijkend oog op de situatie, ze gaf mij een elke keer een nieuwe kijk op de situatie en een aantal manieren om het probleem te tackelen.
Op deze manier heb ik mijn situatie nu wel goed af kunnen sluiten en kan ik eindelijk verder met naar mijn toekomstige doelen toe werken.

Joe

Ik heb heel veel geleerd over mezelf! Alles gebeurt met een reden, alles is zoals het hoort. Het universum zorgt dat je toekomt wat je hoort toe te komen. Aan jezelf denken en jezelf op 1 zetten is niet egoïstisch, maar juist heel mooi. Je bent nooit klaar met leren over jezelf en je bent nooit ‘af’.
Ik vind Fé een super inspirerend en humoristisch persoon waar ik veel van heb geleerd en daardoor dus ook veel over mezelf geleerd.
Ik ben Fé heel dankbaar voor de afgelopen 3 maanden waarin we samen hebben gewerkt aan mijn mindset, zelfvertrouwen, mind, body & soul.
Ik weet dat ik nog lang niet ‘klaar’ ben want het is een ongoing proces voor de rest van je leven. Maar dankzij Fé heb ik heel wat kennis en handvaten gekregen waarmee ik zelf nu verder kan met mijn innerlijk werk.
Lieve Fé, nogmaals dank voor alles en we blijven elkaar spreken!
n

Isabel

Rust en ruimte in m’n hoofd, meer in men lijf gaan zitten en lagen gepeld waar nog blokkades zaten en leermeester mogen vinden.
Als je gevoelens niet gevoeld worden worden ze op geslagen en draag je ze met je mee dit kan verzwarend werken.
Fé leerde mij dat gevoelens gevoeld moeten worden hoe pijnlijk het ook kan zijn, het is altijd maar kort en niet beangstigend, deze emotie heb je zelf gecreëerd.
Door samen met Fe, naar Leermeesters te kijken, angsten onder ogen komen. Kom je dichter bij jezelf en kies je voor jezelf en leer je weer vertrouwen dat emoties er mogen zijn en gevoelens gevoeld mogen worden. Dat overtuigingen ergens vandaan komen en dat je hier je leermeester uit mag halen.
unnamed file

Joanna

Het heeft me wakker geschud omtrent het feit dat ik niet moet wachten om die stapje te gaan nemen, alles is deel van het proces, de onzekerheid en twijfels is de kracht waar mee ik anderen hun pijn kan verlichten.
Uw energie is zo motiverend en de spirituele kijk die je mee geeft voelde zo als thuis aan, ik denk dat elke deelnemer zich geliefd en begrepen voelde wat ons herinnerd aan hoe de juist mensen om je heen je helemaal tot rust brengen.
Ik kijk uit naar de toekomst en ik neem zo spoedig mogelijk actie, ik wil het, het universum wil het, er is geen andere weg behalve succes ik wil m’n twijfels omarmen en achter mij laten.
Super bedankt Fé, echt de woorden ontbreken aan hoe mooi ik deze drie dagen vond. Ik kan me niet voorstellen wat voor schoonheid en kracht de komende maanden mij gaan brengen. Ik denk dat je zeker nog wat dankbaarheid van mij zult ontvangen. De motivatie om mezelf op het juist pad te houden heeft nu al een enorme boost gekregen!

Gene

Zojuist heb ik mijn Transformatie Sessie met Fé gehad! En ik moet echt even melden hoe geweldig het was. Ik ben zelf nog maar 18, en wist totaal niet wat ik moest verwachten, maar wow. 
Het eerste halfuurtje praten verliep heel fijn en gezellig. Daar hebben we het gehad over wat mij nog dwars zat af en toe. Vervolgens kwam de healing, daar gebruikte ze de dingen waar ik over had verteld om echt diep iets bij mij te raken. 
Dit gebeurde ook. Ik had dingen uit het verleden die ik af en toe nog niet volledig kon loslaten, waar ik veel irritaties van kreeg, aangezien m’n gedachte er gewoon helemaal klaar mee waren, maar mn gevoel toch af en toe nog niet. Fé liet mij dit vervolgens op zijn manier visualiseren, dat ik er een volledig andere view van kreeg (zelfs met wat traantjes).
Nu zag ik in de healing wat het eigenlijk met me deed (niet veel goeds) en dat ik er echt klaar voor was om het los te laten. Er kwam een confrontatie van realiteit. Dit was heel heftig, maar ook heel erg nodig. Vervolgens liet ze het me loslaten, op een goede en lieve manier. Er kwam een rust over me heen en er ging een enorme last van mn schouders af. 
Echt guys ik raad 10/10 aan om zo’n sessie te doen. Ik ben klaar om dan nu weer verder te gaan met mijn prachtige leven, continuele growth! Dankbaar voor alles wat er is gebeurd, blij om wat ik nu heb, en we gaan er iets fantastisch van maken! <3 
n

Limor

Wie ben jij dan? 

Ha, ik ben Fé van Megen. Spiritueel Mentor, ben bloedje-eerlijk en zeg waar het op staat zoals je hebt kunnen lezen, houd van kwetsbaarheid en puurheid. Maar ben niet bang, naast de diepgang houd ik ook van humor en lekker veel lachen! 😉  

De laatste jaren is het mij duidelijk geworden door de berichten die ik kreeg. ‘Wow Fé, je bent zo kwetsbaar én krachtig.’ En dat is naar mijn mening precies wat kwetsbaarheid doet. 

Dat is niet altijd zo geweest. Het liefst droeg ik een hele hoop maskers waardoor ik mijn ware aard wegdrukte. Ik rouwde, was depressie en was alleen. Deze gevoelens nooit meer, por favor! Ik had geen idee wat ik met mijn gevoelens moest en werd eerlijk gezegd geleefd door verwachtingen van anderen. Ja, mijn maskers… Die waren ontelbaar.

En daarom weet ik dat het zo verstikkend is. Dat je niet werkelijk leeft en dit totaal niet is waar het leven voor bedoeld is. Het lijkt of je op on hold staat en dat al een veel te lange tijd duurt. Ondertussen triggeren mensen die wél zichzelf zijn ontzettend en voel je je alleen maar slechter.  

En dat wil ik dus zo graag met je delen. Door persoonlijke groei en het werkelijk leren luisteren naar je intuïtie, gevoel en eigen waarheid, ga je jouw mooiste leven leven. Echt.

Ik heb mijn vaste baan in loondienst opgezegd, ben bijna financieel onafhankelijk en draag mijn mooiste missie uit: jou weer helpen om jouw hart en hoofd te verbinden en te leven vanuit je pure aard. Heeeerlijk vind ik dat!

Het leven is niet alleen maar zwaar. We mogen de cadeautjes uitpakken en ook vooral heeeel veel genieten in dit leven. . ❤️

Deep dives & een persoonlijke traject voor de ambitieuze professional

Wat krijg ik tijdens mijn vier of zes maanden mentorship?

6 – 8 calls, waardoor we om de week contact hebben.*
Zes tot acht calls, van gemiddeld 60-90 minuten. Maar, ik voel altijd zuiver in wat wérkelijk nodig is. Als het een call van 2 uur wordt, so be it. Wat nodig is, is nodig. (Het staat je vrij om van de 6 calls, bijvoorbeeld ook twee extra momenten live langs te komen. Dit is helemaal aan jou. Echter, zal dit altijd bij mij thuis zijn. De overweging is aan jou! * Dit ligt aan jouw keuze: vier of zes maanden Mentorship.
Twee of drie retreat dagen*
Twee live ‘retreat’ dagen van 3 uur. Je bent van harte welkom bij mij thuis, waar we dieper op een thema gaan inspelen en ik energetisch werk met je ga doen EN (!) we ook een hele hoop gaan lachen. Diepgang en lol, daar sta ik voor.
Om echt diepe stukken in jou in energie te shiften, zodat je ook écht verandering gaat merken in belangrijke levensthema’s. Volledig verzorgd, dus met heerlijke (vegetarische) lunch en alle aandacht. (Ojee, haha!)
*Dit ligt aan jouw keuze: vier of zes maanden Mentorship.
24/5 Support
Support 24/5. You’ve got my support. Always! (Ok, in de werkweek ;-)! Ik laat je niet aanmodderen en zal ook intuïtief invoelen op jouw situatie. Je prikkelende vragen sturen, of misschien eens een meditatie opsturen om je nog dieper te laten zakken en zo onwijs te groeien. Je kan mij Whatsappen, mailen of voice-overen. Allemaal héél welkom!
Gepersonaliseerd traject
Door te werken vanuit zijn – hebben – doen, gaan we zuiver te werk en door de afstemming krijg jij precies wat nodig is. De ene keer is dat een energetische sessie, de andere keer een praktische call om bijvoorbeeld plannen te maken hoe jij je missie uit gaat voeren.  Heb je een meditatie nodig? Of motivatie speech? Álles is inbegrepen. Ik voel dit aan. 

Growth is painful. Change is painful. But nothing is as painful as staying stuck somewhere you don’t belong.​

Na het Mentorship:

Voel je dat je weer herboren bent en in je kracht bent gezet. Je houdt je niet langer kleiner, maar gaat voor datgene waar je werkelijk naar verlangt.

Werk je vanuit jouw ijzersterke intuïtie en heb je vertrouwen in het leven en jezelf. Je weet dat situaties vóór je werken en niet tegen je. Groei gaat gepaard met groeipijn, maar dat vind je inmiddels fijn.

Je vindt vrijheid niet alleen belangrijk, maar leeft daar ook naar. Je leeft op jouw voorwaarden en kiest jouw werk, rust of reis zelf wel uit.

Weet jij wat jij als geen ander kan, wat jouw unieke gift is en zet je dit in de realiteit.

Heb je niet meer de behoefte om gezien te worden door anderen, omdat jij jezelf ziet. Daardoor hoef je niet meer zo hard te strijden en je best te doen om anderen te overtuigen van jouw kunnen. En dat levert een hoop energie op!

Je kent alle twee de kanten van de medaille, zodat je weet welke jij op welk moment in moet zetten. Hallo gezond balans van mannelijke en vrouwelijke energie!

Je hebt meer rust in je hoofd en voelt je stevig met je beide voeten op de grond staan waarbij niemand jou omver kan blazen. Niemand nee, ook niet diegene die heel graag het leven van jou wil hebben.

Je ziet in en ervaart dat kwetsbaarheid en gevoeligheid jouw kracht is.

Je straalt. Je energie is meerde malen geshift en de omgeving laat dit ook weten. ‘Wow, wat is er met jou gebeurd?’ You did the work.

Change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at the end.

Voor wie is het Mentorship bedoeld? En wie niet?

Het Mentorship is geschikt voor je als je een ambitieuze, gedreven en spirituele professional die aan alles voelt dat het de tijd is om nog meer maskers af te doen en te gaan stappen in jouw grootsheid. Geen bullshit, cut the crap en aan de slag met jouw missie.
Je verlangt ernaar om ook iets moois toe te voegen in deze wereld, omdat je dit échte voldoening geeft. En oké, een lekkere buffer en fijn kunnen reizen horen ook bij voldoening. 
Diegenen die weten dat een investering altijd dubbel en dwars terugkomt. Jouw investering in tijd, geld en energie, dat krijg je terug. 
Ik werk met mannen en vrouwen die dingen op hun manier willen doen. Het leven leiden wat jij werkelijk verlangt. Ik werk met doorpakkers en mensen die vallen in de categorie ‘feel-the-fear-and-do-it-anyway’. 

En voor wie dan niet?

Het Mentorship is niet geschikt voor mensen die in dezelfde cirkeltjes rond willen blijven hangen, liever tegen hun buurman of vrouw hetzelfde verhaal willen blijven vertellen… Mensen die liever alleen maar kaartjes trekken via spirituele groepen, maar niet werkelijk in actie komen. Dan gaat er nooit iets veranderen. Punt.
Het Mentorship is ook niks voor jou als je niet spiritueel of ambitieus bent. Je niet inziet dat het allerbelangrijkste persoonlijke groei is en vanuit jouw ware kern, omdat je anders jouw droomleven niet kan manifesteren. 
Het Mentorship is ook niet geschikt voor mensen die denken dat ze met het Mentorship succes kopen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen groei, ik ben verantwoordelijk voor de handvatten en tools die ik je geef. Wat jij met de handvatten doet is aan jou. Als je dus niet bereid bent om serieus aan de slag te gaan met jezelf of denkt dat ‘dit dan maar de oplossing is voor al je problemen’ dan ben ik niet jouw persoon. 
Last but not least, ik moet een 100% excitement voelen bij jou. Ja, twijfels zullen er altijd zijn. Dat is iets anders en niet waar ik op doel, maar het moét van twee kanten komen.

Q&A

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik allemaal?
  • Zes tot acht calls*, van gemiddeld 60 minuten. Maar, ik voel altijd zuiver in wat wérkelijk nodig is. Als het een call van 2 uur wordt, so be it. Wat nodig is, is nodig. 
  • Twee of drie live ‘retreat’ dagen van 3 uur. Je bent van harte welkom bij mij thuis, waar ik energetisch werk met je ga doen en we ook een hele hoop gaan lachen. Diepgang en lachen. Altijd! Om echt diepe stukken in jou in energie te shiften, zodat je ook écht verandering gaat merken in belangrijke levensthema’s. Volledig verzorgd, dus met heerlijke (vegetarische) lunch en alle aandacht. (Ojee, haha!)
  • Support 24/5. You’ve got my support. Always! Ok, in de werkweek ;-)! Ik laat je niet aanmodderen en zal ook intuïtief invoelen op jouw situatie. Je prikkelende vragen sturen, of misschien eens een meditatie opsturen om je nog dieper te laten zakken en zo onwijs te groeien.
  • Volledig gepersonaliseerd. 
*Dit ligt aan jouw keuze voor vier of zes maanden Mentorship.
Waarom is er een match call?
Ik werk niet met iedereen. Het allerbelangrijkste is dat er een klik is en jij ook werkelijk verder geholpen wilt worden. Als ik bij jou niet merk dat je écht met mij wilt werken, gaat het niet werken. Het is een intensief traject waar we allebei helemaal willen geven! Ik wil dat de energie stroomt en we een fijne vibe door de maanden heen. Most important!
Wat is de investering?
Die deel ik met je wanneer ik voel dat je daadwerkelijk deze vier maanden met mij wilt gaan samenwerken! Ohh yeah! Ik wil namelijk niet dat jij een keuze maakt om aan te haken op basis van geld. Zodra we besluiten dat wij samen magie kunnen maken kunnen we het hebben op de financiële kant van het Mentorship.
Don’t worry: Betalen in termijnen is mogelijk. Ik weet dat je diep van binnen écht dat leven wilt gaan leven waar je van droomt. Als de klik er is dan komen we daar wel uit! 
Ik heb al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, is het dan slim om bij jou in de 1-op-1 te komen?
Ja! Je hebt al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar zoals je voelt, er zit nog véél meer groei in. Er zijn nog zaken waar je niet volledig het vertrouwen hebt, waar je jezelf saboteert, klein houdt en laten we eerlijk zijn… Iedereen blijft stemmetjes houden. Daarvoor heb je dus een sparringspartner, spiegel en schop onder je reet nodig zo af en toe. Ja, de 3-S’en, hello, it’s me! Ik wil je met alle liefde laten groeien waar jij jezelf blokkeert om groots te gaan. 
Mocht je een andere vraag hebben, neem contact op via fe@fevanmegen.nl.Ik denk graag met je mee en het feit dat je hiér bent beland, zegt genoeg. 
Je bent zo welkom. Let’s shift together! 🙂
tevredenheidsgarantie
Scroll naar boven