Masterclass: dé 3 gouden inzichten om vanaf NU naar je intuïtie te gaan luisteren!

Mét meditatie-opdracht om keuzes te maken, zodat jij dit direct kan toepassen.  Vanuit energie, gevoel en daardoor dus mega krachtig! Én waardevol werkboek met inspirerende vragen. Tot daar!

If everything was perfect you would never learn and you would never grow

Deze masterclass vind jij helemaal de bom als....

Je jezelf betrapt op dat je vaak zegt: Hoe moet ik ik naar mijn intuïtie luisteren? Ik kan dat niet voelen... Ik twijfel zoveel, ik weet écht niet wat ik moet doen.

Je áltijd in je hoofd hangt en je daardoor veel piekert. Jouw bijnaam? De-eeuwige-twijfelaar(ster) aka ik-wil-alles-eerst-helemaal-weten-voordat-ik-een-keuze-maak. Zelfs al maak je een keuze, dan twijfel je nog wat in de rondte.

Je voor jouw gevoel niet kan vertrouwen op de ingevingen die je doorkrijgt. Je het gevoel hebt dat ook weer ‘verzint’.

Change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at the end.

Wie ben jij dan en vanwaar deze masterclass?

Hi beautiful, mijn naam is Fé van Megen, Spiritueel Mentor, 28 lentes jong en voormalig ik-en-mijn-hoofd-zijn-één. Mijn standaard uitspraken waren:

-Ik voel niks

-Ik kan mijn intuïtie niet voelen

-Ik weet niet hoe ik dit wel moet ervaren.

En, is jouw bingokaart ook zo gevuld met dit soort stompzinnige uitspraken?

Yep, stompzinnig. Voor als je het nog niet beseft, iedereen heeft een intuïtie.

En het klopt dat daar een verschil in zit. De ene het een ijzersterke intuïtie, de andere een intuïtie. Dat komt namelijk door onze conditionering.

Welkom in de yang-mannelijke-maatschappij waar wij in leven. We zijn niet anders gewend om in ons hoofd te zitten, toch? Is toevallig:

-Moeheid

-Piekeren

-Hoofdpijn

… Ook een klacht van je? Dat dacht ik 😉

Het is zo belangrijk dat jij gaat ervaren dat jouw intuïtie óók ijzersterk is.

Wij worden er namelijk mee geboren. En suprise, suprise: het verdwijnt niet!

Deze masterclass is 100% iets voor jou als jij de drie gouden inzichten wil krijgen om je intuïtie vanaf nu wél te gaan volgen. Wat leer jij in dit uur?

Wat je grootste saboteur is en hoe je die kan weghalen!

Hoe jouw intuïtie met jou spreekt en jij dit kan verstaan

Welke verschillende manieren er zijn om jouw intuïtie te verstaan en zo krachtige keuzes te maken

Mega waardevolle meditatie-oefening om voor eens en altijd af te rekenen met het eeuwige getwijfel #sorrynotsorryego

A quiet mind is able to hear intuition over fear.

Dit is wat anderen zeggen over samenwerken met mij!

Lieve Fé, duizendmaal dank voor jouw intensieve, maar prachtige programma. Wat heb ik mezelf op een dieper niveau mogen leren kennen.

Bij de start van het programma was ik onzeker, veel te veel bezig met wat anderen van me vonden en had ik geen eigen mening. Ik durfde mezelf niet te laten zien of horen, want ojee, de spotlights!

Na jouw programma ben ik dichterbij mezelf uitgekomen. Ik kan ‘weer’ voelen! Dit maakt dat ik keuzes maak vanuit mijn hart en veel vaker nee zegt (wat echt heerlijk is). 

Fé is een oprechte en eerlijke coach. Ze voelt precies aan waar er weerstand zit (en dus groei) en kijkt niet weg van zaken. Ze laat genoeg ongemakkelijke stiltes vallen, haha. Oh en niet te vergeten, jouw humor. Dat maakt een sessie toch ook weer heel luchtig. (Zonder iets weg te lachen). 

Fé, door jou ben ik een ander mens geworden En dat in DRIE MAANDEN! Ik heb vertrouwen in wat ik doe en in mijn leven. Duizendmaal dank voor dit proces en tot snel! ❤️

Sanne

Voordat ik met het programma begon, was ik erg onzeker, kon ik mij heel veel aantrekken van wat andere van mij vonden (Wat ik dus zelf ook van mijzelf vond), wist ik wel wie ik wilde zijn, maar durfde dit nog niet uit te spreken en voor mijzelf te gaan staan.

Door het programma te volgen ben ik meer voor mijzelf gaan staan. Ik weet wie ik ben en ik spreek dit uit. Ik volg mijn dromen en kan nu goed omgaan met belemmeringen. Wanneer er belemmeringen zijn, tune ik in en kan ik mijn gevoelens transformeren en loslaten.

En oh ja, ik kon voorheen heel erg vergelijken.. “Nu heb ik dit weer.. waarom ik? Die ander heeft nooit wat” Zo erg EGO, zie ik nu! En wat ben ik blij dat ik nu veel meer vanuit liefde kan kijken! Fé, je programma is geweldig!! Jij bent geweldig!!

Wow!! Je bent een geweldige coach!! Je voelt zo goed aan wat iemand nodig heeft en je bent een hele fijne spiegel. Je bent eerlijk en puur. Ik durf mijzelf te uiten, omdat ik weet dat je niet oordeelt, maar vanuit liefde kijkt. Ik denk dat ik dat ook het fijnst aan jou vind. Ik durfde al mijn schaduwkanten en angsten te vertellen, omdat jij ook zo open bent en zo fijn reageert. Het voelt goed om eerlijk bij je te zijn❤️

Sharon

Ook veel aan de masterclass gehad? Deel deze pagina!

Mooie inzichten gehad? Is je vuur weer aangewakkerd? Kortom: moeten meer mensen dit ook zien? Daar word ik ontzettend blij door!

Als jij drie mensen inbrengt, krijg je de 'Happy Hooggevoelig' masterclass volledig gratis toegestuurd. Ik blij. Jij blij. Zij blij! Een win-win-win. Thanks alvast voor jouw moeite en bijdrage. Op naar iedereen met een ijzersterke intuïtie!

Meer inspiratie voor doordeweeks?
Druk hieronder om mijn podcast Thee Met Fé te luisteren.

Na deze masterclass

Heb jij het vertrouwen in jezelf en jouw intuïtie weer ‘teruggevonden’

Wat jouw grootste saboteur is én hoe je dit kan shiften

Kun je krachtige keuzes maken vanuit je gevoel aka intuïtie met de geweldige oefening

Ervaar je hoe jouw intuïtie met jou spreekt – ja op unieke wijze voor jou!

unnamed file
unnamed file
unnamed file
Scroll naar boven