fe van megen

Ik schrijf geschiedenis met de Taboecast. En jij, waar schrijf jij geschiedenis mee?

Wanneer haal je de geschiedenis?

Wanneer het opvalt.

Anders is.

Schuurt.

Er nieuwe bewegingen ontstaan.

Nieuwe zaken worden ontdekt.

Een groot leider opstaat en voorbeeld is.

Daar waar de creatieve flow z’n gang gaat en een artiest geboren wordt.

Je het verschil maakt voor mensen.

De geschiedenis halen is niet altijd goed. (Denk aan ome Adolf. ;-))

In deze experience ga ik je op positieve manier geschiedenis laten schrijven met jouw verhaal, waarom en missie. De reden waarom je gestart bent met ondernemen, toch?

Ik nodig je uit voor Unchained: a three days experience.

Als je voelt dat het ook tijd is voor jou een veel groter verschil te maken met jouw onderneming voor klanten, doelgroep of deze samenleving.

Want je wilt toch herinnerd worden om wie je bent en wat je jouw klanten, omgeving en samenleving hebt gebracht?

Daar ga ik je in meenemen.

Niet morgen.
Niet volgend jaar.
NU.

Ik ga je laten zien, voelen, proeven, horen, ruiken en laten ervaren:

  • Hoe jouw verhaal en missie niet de zoveelste wordt, maar opvalt, schuurt én anders is.
  • Hoe ik met mijn geschiedschrijving (Taboecast) binnen een half jaar van 0 – 50K luisteraars ging, drie aanvragen kreeg voor (grote) Online Summits, samenwerk met influencers met bereik van 150.000+) en herkend wordt: ‘Jij bent toch van de..’ En hoé je dit voor jezelf kunt realiseren.
  • Jouw verhaal niet verstopt blijft in de kast, maar een hele nieuwe beweging vormt met fans (die de promotie vóór jou doen)
  • Hoe je jouw onconventionele ideeën naar buiten brengt en jouw visie een tikkeltje kunt laten afwijken en zo opvalt i.p.v. de zoveelste bent.
  • Hoe je ontketend raakt van alles wat je in de weg staat om volledig te gaan staan als die vrouwelijk leidster die durft, moedig en anders is.

Dit wordt een échte experience.

Het is anders. Gewaagd. Moedig. Rauw en echt. Ben je ook iemand die het vaak een tikkeltje anders doet, durft weg te bewegen van de massa? Dan is dit voor jou.

Dus waar sta jij over tien jaar om bekend? Of liever: in 2023 al?

We starten op 21 maart. Plek voor maximaal 100 man.

Meld je nu aan… Als je durft! 😉 (Het is gratis!) 

Veelgestelde vragen

Dit is wel héél vaag, Fé.. Maar ik ben toch benieuwd naar meer 😉

Spannend he? 😉 Hier vind je wat meer informatie! 

Wat is het precies, zo’n experience?

 Ik je drie dagen meenemen in de reis van geschiedenis schrijven. Wat is precies nodig om geschiedenis te schrijven met je missie? Hoe word (ben) je die baanbrekende pionier die leidt in de markt en met haar missie? Je wordt onderdeel van deze reis. Je gaat zien, horen, proeven, ruiken, voelen en vooral ervaren wat dit betekent! 

Ik sta voor practise what you preach. Iedereen kan zaken vertellen. Maar laat het maar eens zien.  De experience is drie dagen live, waarbij je alleen maar mee hoeft te kijken via Zoom. En dus drie dagen komt opdagen voor jouw eigen grootse waarom en missie. 

Wanneer en hoe laat?

We starten op 21 maart om 09.30 – 10.30. Bewust met de lente en de nieuwe maan in Ram. Wat perfect is om nieuwe avonturen en nieuwe hoofdstukken te gaan schrijven. En belangrijker: leven. Het is tijd om te gaan staan en deze energie helpt ons daar enorm in!

De andere tijden: 22 en 23 maart om 09.30 – 10.30.

Is dit wel voor mij?

Ben je (al) een pionier? Ben je onderneemster? Wil je je eigen paden lopen en het op jouw manier doen? Voel je je aangesproken in de grootsheid (of triggert het)? Voel je dat er nog veel meer potentie in je zit? Dan is het antwoord ja. 

En nog belangrijker.. Je wilt het op jouw manier doen. Maar doet dat nog niet altijd. Ik ga je laten zien hoe je dat kunt doen. Bij jezelf blijven én opvallen. 

Wat haal ik er dan precies uit? Wat ga je mij leren?

-Hoe jij geschiedenis kunt gaan schrijven met jouw missie én wat daarvoor de benodigde stappen zijn om zo naamsbekendheid te claimen en meer klanten aan te trekken.
-Hoe je jouw onconventionele ideeën naar buiten brengt en jouw visie een tikkeltje kunt laten afwijken en zo opvalt i.p.v. de zoveelste bent.
-Hoe je zorgt dat jouw missie en pitch een magnetisch verhaal is waardoor je blijft hangen bij iedereen waar jij mee wil samenwerken.  
-Hoe je vrije expressie inzet om jouw verhaal kracht bij te zetten én zo samenwerkingen en verzoeken jouw kant op stromen.
-Hoe je jezelf kunt laten zien, maar ook gezien wordt om wie je werkelijk bent (en dus onderscheidend)– zonder aan te passen dus. Hoe je ownt wie je bent – met alles wat je bent.

Dus, waar ben je over tien jaar bekend om? Meld je aan:

Scroll naar boven