Geen truth. Only Dare. Durf jij deze date aan? Die gaat zorgen dat je ongegeneerd je podium pakt?

Ik zie het veel te veel online. Ondernemers die zich inhouden. Zich niet volledig laten zien. Dezelfde saaie (gaap, boring) content creëren.  Denken dat ze met één post direct alles duidelijk is voor mensen die het één keer lezen.

We houden onszelf in. In werkelijk alles:

Het durven toegeven van je grootste ambities en verlangens (want dat komt vast nooit uit), het durven uiten van je werkelijke mening óf iets kwetsbaars. Je volle enthousiasme (hello #ikbenteveelovertuiging)

Niet omdat het moet, wel omdat het je vrij maakt.

Ik zie genoeg ondernemers die zelf niet vrij zijn. Zitten lekker in hun hoofd en zijn copy + paste én missen het plezier waarvoor ze zijn gestart. 

Zo zonde. Want ik zie zoveel potentie voorbij komen. Zoveel grotere missies. Zoveel impact dat kan worden gemaakt.

Maar nee, niet vanuit je veilige eigen werkruimte of kantoor en de 3 Zoom calls op een dag. Dat vraagt je een whole other level.

En daar ga ik je in begeleiden. In twee uur. Yep, 2 uur…

Je zegt vast vaak genoeg; ik ben toe aan real life contact. 

I got you! Op onze Dare Date (zeg maar Dream Date 😉 ga ik je vrijbreken op het level waar je nu op hangt van mens tot mens, real life. Op mijn kantoor in de Parel van het Zuiden (Breda dus, Sorry Tilburgse of Eindhovese)

We starten aan jouw revolutie. Vrijbreken van het level waar je nu hangt (stagneert) én dat te gaan doen waar je nu nog zweethandjes van krijgt, maar weet dat het oh-oh zo nodig is in deze samenleving.

I dare you. Als je ready bent. En ook klaar bent met alleen maar Zoom sessies en een keer een date wilt waar je écht iets aan hebt (en geen gebroken hart of SOA aan overhoudt…) 

Boek dan..

Ik tover jouw grootste doorbraak in tijden omhoog. Durf je het aan?

Eindelijk een date waar je ook echt iets aan hebt. Geen gebroken hart of SOA achteraf. Dit is wat date voor je kan gaan doen:

Je gaat eindelijk beginnen met je eigen podcast-reeks (Hallo, eindelijk, al die klanten die wachten op content van jou!) Of nog gekker: Youtube video's.

Finally... Je hebt een bold uitnodiging gestuurd aan iedereen in je netwerk en gaat die mega toffe samenwerking aan (die je niet alleen impact, maar ook doekoes op gaat leveren. Lekker wel!)

Je voelt je vrijer en expressiever. Die ene post, waar je eerst over twijfelde? Die gooi jij de wereld in. Hutsakidee. Oh, en... De reacties? Die mogen er gewoon zijn in plaats van de lichte paniekaanval die je voorheen kreeg (al voor het plaatsen).

Je wordt voor de eerste keer uitgenodigd bij een Online Summit waar meer dan 10.000+ mensen komen koekeloeren. En die ga jij inspireren. Yep. You.

Je bereid en oefent je eigen Ted-Talk (maar dan wel wat sexier en sprankeltje meer jij en juicy) voor, die je gaat oefenen voor de groep klanten die je al hebt. Am I doing this? Yes!

Het vuurtje is weer volledig ON FIRE. Éindelijk heb je het puzzelstukje gevonden waar je al die tijd naar op zoek was. Dit brengt veel meer plezier in je business én zet een stip op de horizon waar je heen wilt.

Onze dream date is 444,- (excl. btw). Dit is inclusief een 2-uur durende sessie + integratiedag via Whatsapp (Programma's starten vanaf de 6K)

Op het podium staan, retreats geven, groepen vol... Door deze date wordt het werkelijkheid:

IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
unnamed file

Na de live dag was ik moe maar ongelofelijk dankbaar dat ik dit met jullie heb mogen doen. In een veilige setting. Ik voelde mij gezien en gehoord en zeker gedragen. En dat was voor mij heel erg belangrijk. Dat was een van mijn intenties voor de dag. 

Vanochtend werd ik heel energiek wakker en voelt alsof er een jasje uitgetrokken is. Ik ben zo blij dat ik ben ingestapt en niet naar mijn hoofd heb geluisterd en dat ik weer een stap verder ben in mijn eigen proces. En dit ook nog mooier gaat zijn voor mijn business. Fé, ik stop even een veer in je reet, ik vind je echt een super goede coach. Je bent heel sterk en krachtig. Gaat niet weg van de pijn. Je staat er. 

unnamed file

Syreeta, Transformatiecoach

De live dag is voor mij een super, super leerzaam en zoveel inzichten en delen die aangeraakt mochten worden waar ik zelf niet durfde te openen. De moed, de bevestiging en ook hierin ik word gedragen. Ik word gesteund. En betekent al zoveel, dat ik nu in mijn kracht sta. Dat ik durf te vliegen en te spuwen. Ik ben aan voor vandaag en heb mijn eerste coachtraject gehad. Vandaag heb ik een JA gekregen voor twee kandidaten voor een dag training (Reiki). En daar mag ik voor gaan staan. Ik heb niet zoveel woorden, behalve dat ik hier zoveel kracht uithaal. Dat ik jullie ontmoet heb. Dat ik mijn podium pak en ga shinen. Dus heel blij dat ik dit heb gekozen. Fé, je bent een masterlijke coachie. 

unnamed file

Jesica, Reiki Master

Wat heeft opgeleverd? Heb je even, haha! Voordat ik met het programma begon, was ik erg onzeker, kon ik mij heel veel aantrekken van wat andere van mij vonden (Wat ik dus zelf ook van mijzelf vond), wist ik wel wie ik wilde zijn, maar durfde dit nog niet uit te spreken en voor mijzelf te gaan staan.

Door het programma te volgen ben ik meer voor mijzelf gaan staan. Ik weet wie ik ben en ik spreek dit uit. Ik volg mijn dromen en kan nu goed omgaan met belemmeringen. Wanneer er belemmeringen zijn, tune ik in en kan ik mijn gevoelens transformeren en loslaten.

En oh ja, ik kon voorheen heel erg vergelijken.. “Nu heb ik dit weer.. waarom ik? Die ander heeft nooit wat” Zo erg EGO, zie ik nu! En wat ben ik blij dat ik nu veel meer vanuit liefde kan kijken! Fé, je programma is geweldig!! Jij bent geweldig! Wow!! Je bent een geweldige coach!! Je voelt zo goed aan wat iemand nodig heeft en je bent een hele fijne spiegel. Je bent eerlijk en puur. Ik durf mijzelf te uiten, omdat ik weet dat je niet oordeelt, maar vanuit liefde kijkt. Ik denk dat ik dat ook het fijnst aan jou vind. Ik durfde al mijn schaduwkanten en angsten te vertellen, omdat jij ook zo open bent en zo fijn reageert. Het voelt goed om eerlijk bij je te zijn❤️

n

Sharon, Reiki & Traumahealer

Energetische sessie:

Ik kan het bijna niet omschrijven hoe magisch en heftig de laatste sessie was. Wat ik al zei ik heb al zo vaak een healing gehad maar die ging niet zo diep als deze. Het aanraken van alle pijn vlakken die ik zo ver had weggestopt.

De kalmte en steun die je uitstraalt maakte het dat ik een veilige omgeving had om vrij te zijn en te voelen. Af en toe terug in mijn hoofd en je bracht mij weer terug in mijn gevoel. Het was prachtig hoe je aanzag dat die in mijn hoofd momenten kwamen. Je stelde mij zo op mijn gemak en het was heel fijn dat je soms achter me stond.

 Ik weet dat ik het zelf doe maar zonder jou hulp zou ik er niet komen. Jou steun, jou rust en hoe je mij op me gemak laat voelen. Je kennis over dit alles is ongekend en enorm bijzonder. Jou gave is er eentje om trots op te zijn.

Schermafbeelding om

Daisy, schoonmaakster en PGB begeleidster

Onze dreamdate;

Je bent wel erg nieuwsgierig he? 

Snap ik. Ik ben ook magisch. (Ik zou ook met mezelf op date willen.)

Maar serieus, waar twijfel je over?

Ok, let’s talk about our dream date. (Ik zal je ego meenemen in de structuur, zodat die net zoals je ziel (die het allang weet) ook JA kan zeggen.

1. Je meldt je aan en ontvangt daarna een e-mail met formulier. In dit formulier beantwoord je de vragen minimaal 48 uur van te voren. Geen formulier is helaas geen date.

2. Dan is het zover! Onze date is aangebroken. Show time. Al zenuwachtig? 😉 

Trek je meest sexy, hippe of gewoon comfi outfit aan (I really don’t care; be you)

Ik ontvang je met lekkers én thee, koffie of fris en duiken daarna ‘lekker’ in jouw zijn, missie en bedrijf.

We checken samen in en don’t you worry, voor deze twee uur ben ik je partner in crime. 

3. We schijnen licht op wat je doet, waar je jezelf klein houdt én ik zet je in je grootsheid. Ik werk als energetisch coach (whole other level).  Jij gaat  weer het vuur voelen om aan de slag te gaan met je missie. We sluiten praktisch af, zodat er direct integratie is.

4. Na onze dream date hebben we nog 1 integratiedag, waarbij jij al jouw brandende vragen mag delen via mijn Whatsapp en we blokkades blijven shiften. Ik begeleid je om direct nieuwe klanten aan te trekken en je missie grootser te maken. 

Ready for the dare date? Check even of jij dit bent:

Bewuste en ambitieuze ondernemer die meer wil dan alleen datgene wat je nu doet in je onderneming. Bijvoorbeeld alleen maar coachen.

Je bent spiritueel. Gelooft in energie, intuïtie en staat open om energetisch werk te doen. En voor onze date ook naar Breda te komen rijden 😉

Je bent iemand die zich niet langer wil kleinhouden. Je bent ready voor je next level. (Of nouja, ready Fé... Maar ik wil dit stiekem wel en stel veel te lang uit)

Ha, ik ben Fé. Op jonge leeftijd vond ik het heerlijk om op te treden voor mijn familie. Ik kwam als kleuter achter het gordijn vandaan en gaf een show. Ik danste, zong (brabbelde wat haha) en genoot. Ik hield van de spotlight, de aandacht en mezelf laten zien.

Ik was een enthousiast en blij kind. Soms iets te enthousiast, aanwezig of druk. En dat kreeg ik zo vaak te horen. ‘Fé, doe eens rustig.’ ‘Fé, kappen nu.’ ‘Fé, je hebt ook nog een broertje.’

Als kind hoor je alleen maar: ik ben niet goed genoeg (als ik enthousiast ben).

Deze kant had ik volledig weggedrukt. Of liet ik later in extreme maten zien. Overdreven, niet vanuit mijn eigen kern. Toen mijn papa overleed op 12, bijna 13-jarige leeftijd, begon ik mezelf nog meer aan te passen. Helemaal toen mijn moeder aangaf dat zij het leven óók niet meer zag zitten.

Ik was als puber vaak in angst. Wat als ik thuiskom en mijn mama is er ook niet meer?

Heel mijn leven heb ik verstoppertje gespeeld en kleurde ik mee met Jan en Alleman. Ik wilde er ergens bijhoren. Eindelijk. Ik volgde het maatschappelijk geaccepteerde plaatje, huisje-boompje-beestje. Ik was een afgezwakte versie van de ware Fé voor 26 jaar lang.

Tot een collega zei op 26-jarige leeftijd: ‘Je weet toch dat niet veel mensen jou mogen op school.’ Er werd op diep zielsniveau iets geraakt. Als ik mij altijd aanpas en meekleur, en mensen mij nog steeds niet mogen, waarvoor doe ik het dan?

Dat is het moment geweest van mijn grootste doorbraak in tijden. Dat shiften is goud. Ik heb mijzelf deze jaren vrijgebroken van hoe het heurt en te leven vanuit mijn werkelijke kern. Mezelf te laten zien. Keer op keer. 

En dat zorgt ervoor dat ik impact maak op nationaal niveau, met o.a. mijn Taboecast (Podcast). Ik start mijn revolutie en maak bespreekbaar waar anderen over zwijgen. 

Want werkelijk vrij zijn, in expressie en zijn. Hoe zou dat zijn? Werkelijk jouw podium pakken, op jouw manier?

En heb je ook niet zo’n klein jongetje of meisje in jou? Die houdt van de spotlights? Het mensen naar de zin maken? Iets te delen heeft met de wereld? Die zo graag zijn of haar podium wil pakken? 

Let’s bring it out. Now. I dare you. 

Scroll naar boven