Als je heel eerlijk bent dan zou je meer voldoening en vrijheid willen ervaren, maar voel je jezelf eerder uitgeblust of gevangen in eigen leven…

Je weet diep van binnen dat je voor veel meer in de wieg bent gelegd, maar tegelijkertijd zit er een diepgewortelde onzekerheid over wie je bent en merkt dat je vuur eerder uit is dan aan.

Ondertussen is het gaan voor een oké leven en ‘Is dit nou alles?’ gevoel wel wat knaagt en jou ontzettend veel energie kost. ‘Hier had ik toch niet voor getekend als ik later groot was?’ Je bent op zoek naar veel meer voldoening en vrijheid in je leven. Op dit moment is dit nog niet helemaal zoals je zou willen.

Ik stond daar ook. Ik kom zelf uit een periode van rouw, depressie, het alleen staan in een gezin en mezelf altijd anders voelen, niet precies weten wat ik wil (lees: niet durven kiezen voor wat ik werkelijk wil) en vooral leven naar maatschappelijke norm naar de periode van leven op mijn eigen voorwaarden en vanuit vrijheid en innerlijk vuur. En dit proces en alles wat nodig is om het vuurtje te laten branden, dat ga ik delen in mijn gratis 3-Daagse ‘Puur & Vuur’! 

We gaan in drie dagen praktisch aan de slag, zodat jij direct meer energie ervaart en weer dichter bij jou kern en hart komt, zodat je direct bold moves kan uitzetten voor meer vrijheid en voldoening. Je hoeft het niet meer alleen te doen! 

Twijfel is de grootste energielek. Dus meld je hieronder direct aan en lees daarna lekker door! (Nieuwsgierig zijn we allemaal ;-), I know!)

Puur & Vuur’ Challenge 27, 28 en 29 augustus!

Don’t let someone who gave up on their dreams talk out yours.

Oh shit, this is me...

Je hebt in je hoofd al tien keer ontslag genomen bij je baan en sta je aan het begin van jouw droomcarrière. Je droomt een hele hoop weg, alleen zijn die dromen nog vaag. Je weet diep van binnen dat er wat groots op je staat te wachten alleen kan je nog niet helemaal bij wat dat dan is. maar de échte stappen zetten en het vertrouwen in jezelf is er gewoonweg nog niet. Je weet simpelweg niet waar te beginnen.

Je vertelt tegen je omgeving dat je leven goed gaat, terwijl je diep vanbinnen voelt dat je jezelf wijs maakt om tevreden te zijn met een zeventje en vooral niet te klagen. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg,’ zit nog diep in jouw systeem geworteld.

Je bent bang dat vrienden en familie jouw keuzes niet helemaal begrijpen en gebruikt dat stiekem als excuus… Sorry not sorry 😉

Je droomt nog van dat éne fantastische leven wat je toch is beloofd als ‘je later groot bent’, maar op dit moment hang je meer in angsten en laat je Bertha (mijn innerlijke criticus) aan het roer staan. ‘Ik moet precies weten wat ik ga doen, anders kan ik mijn baan niet opzeggen…’ ‘Het liefst zou ik wat anders willen doen, maar ja…’ ‘Wat als ik nou voor mijn droom ga….’ ‘Ik zou willen, maar…. ’ is ondertussen een quote geworden en daar wordt geen enkele bucketlist mee afgevinkt 😉

Je weet diep van binnen dat je voor veel meer in de wieg bent gelegd en tot grote dingen in staat bent, maar tegelijkertijd zit er een diepgewortelde onzekerheid over wie je bent en of het arrogant is als je zegt dat je voelt dat je tot grote dingen in staat bent. Het is makkelijker om jezelf klein te houden en ‘tevreden’ te zijn met wat er al is.

Puur & Vuur Challenge! I'm IN!

In drie dagen helemaal voelen wat je hier komt doen en hebt te doen, vanuit puurheid en jouw innerlijk vuur (kracht)! 

Hi ambitieuze, gedreven en een tikkeltje spirituele professional! Jij verlangt naar:

PUUR Zijn. Weer connecten met jouw werkelijke kern en vanuit daar authentieke keuzes te maken. Schaamteloos jezelf zijn – no matter what. Vanuit die pure kern bijdrage aan een mooiere wereld met jouw unieke eigenschappen.

VRIJ Zijn. Je vindt vrijheid één van de belangrijkste waarde, maar leeft er nog niet helemaal naar. Je wilt volledig vrij zijn van de 9-5 standaard en zelf bepalen wanneer je werkt, reist of rust, op jouw voorwaarden. Hoe heerlijk zou het zijn om genoeg geld te verdienen en leven volgens de standaard die jij zélf hebt gezet?

VUUR. Je wordt energiek wakker omdat je weer aan de slag met intuïtieve en creatieve superpowers voor iets waar je oprecht in gelooft. Je neemt geen genoegen meer met middelmatigheid en voelt dat alles mogelijk is en voelt een diep vertrouwen in het leven. De gouden combinatie van geïnspireerde actie en het aantrekken van magische kansen.

VOLDOENING. Je wilt voldoening ervaren in dit leven. Door je zielsmissie te vinden en te leven, ervaar je dit vanuit jouw diepste kern. Je voelt dat je wat toe te voegen hebt en niet voor niets alles in je leven hebt meegemaakt. Het dient een hoger doel.

Surround yourself with people who believe in your dreams, encourage your ideas, support your ambitions and bring out the best in you.

Hoe gaat de Challenge in z’n werk?

Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 augustus geef ik van 10.00 - 11.00 drie masterclasses. Noteren in je agenda en BE there! Het liefst live. Dan zit je in de energie die ik aan je ga geven en ontpopt er meer! No problem, voor als je vrijdag nog aan het werk bent: bekijk de replay in de middag of avond! En doe zaterdag en zondag lekker live mee 🙂

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, geen probleem! Je ontvangt 48 uur lang toegang tot de replay, echter zit je dan niet in het magische live proces! Dag 1 (Waarom jouw vuur uit is) Dag 2 (Voel jouw Vuur) en Dag 3 (De stappen om jouw Vuur te laten branden) zorgen voor de juiste opbouw zodat jij na deze dagen weer volledig jouw innerlijke vuur voelt. Oh, en we gaan heel wat lachen. Bij puurheid en vuur hoort diepgang, maar ook vooral heel veel humor en luchtigheid.

Per dag ontvang je een werkboek via de mail. Deze vragen zorgen voor bewustwording en activatie van het vuur! Ik verloot onder de mensen die hun werkboeken/antwoorden terug mailen twee keer een 60 minuten Vuur & Vrijheid sessie t.w.v. 111,- om jouw grootste blokkade te doorbreken en te gaan leven vanuit jouw vuur en vrijheid. De werkboeken vul je voor die dag 23.59 in.

Doe mee aan de Puur & Vuur Challenge en transformeer de vraagtekens die je hebt over het leven naar een ongetemd verlangen om het leven te leiden wat je bedoeld bent om te leiden.

Tijdens de 3-Daagse deel ik:

Wat maakt dat je nog niet voor de 100% aan het leven bent en jouw innerlijk vuur uit is AKA waarom ervaar je geen goede voldoening ondanks dat je alles op de rit lijkt te hebben? (Goede baan, salaris, auto, etc.)

Waarom de maatschappij zorgt dat ons vuurtje is uitgeblust en hoe je dit weer kan aanwakkeren!

Waarom het zo belangrijk is om puur te zijn en hier magnetisch mensen mee naar je toe trekt!

Wat je belemmert om écht vrij te leven en te leven volgens jouw voorwaarden!

Waarom je absolute verplichting hebt naar jezelf om jouw vuurtje te laten branden en wat er gebeurt als je het niet doet!

De stappen hoe je weer in contact kan komen met dat vuurtje (en dit blijft houden).

A quiet mind is able to hear intuition over fear.

En wie ben jij dan?

Ha Lieve Jij! Ik ben Fé van Megen, Spiritueel Mentor en help mensen hun innerlijk vuur weer aan te wakkeren en échte stappen te zetten om hun droomleven en missie te laten manifesteren. Je zielsmissie vinden, leven en doorgeven!

Ik ken je. Ik stond daar. In mijn leven heb ik veel diepe dalen gekend, waaronder het verlies van mijn papa, het alleen staan in mijn gezin, depressie en ontzettend veel angsten. Toch heb ik altijd naar mijn ziel weten te luisteren en ben ik nu op een punt waar ik mega trots op ben: mijn vaste baan opgezegd en mijn zielsmissie uitvoeren en daar goed van kunnen leven.

Dat is niet van de één op de andere dag gebeurd. Ben niet bang. Ik weet precies waar je staat. Innerlijk werk is mijn #1 reden waarom ik sta waar ik nu sta. En mijn intuïtieve innerlijk vuur volgen én – niet te vergeten, erg belangrijk – werkelijk stappen zetten voor het leven dat ik wil.

Velen pretenderen dat als je gaat starten, je direct het roer om moet gooien. Ik ben van mening dat jij eerst mag groeien als mens en vanuit vertrouwen jouw missie in de wereld mag zetten. Dit gaat júist heel goed samen in loondienst. Ik ben daar het levende bewijs van.

Ben je ready om jouw innerlijk vuur aan te wakkeren!? Ik neem je drie dagen mee in mijn verhaal, mijn grootste inzichten en ben ready voor een dosis energie, enthousiasme en VUUR!

Doubt kills more dreams than failure ever will.

Life is the sum of all your choices.

Lees hier wat andere deelnemers van deze Challenge vonden:

Ik vond de ochtendsessies heerlijk! Daarna kon ik nog even wandelen om alles op mij te laten inwerken. Alleen kon ik dit niet doen bij de avondsessie (ook door de avondklok). Na een hectische werkdag in te stappen bij de avondsessie voelde ik mij minder betrokken dan de ochtendsessies.

Ik vond het contact erg fijn, het contact van te voren voor de lessen, de groepschat tijdens de sessies, het contact na de lessen.
Ik heb geleerd dat ik meer naar mijn intuïtie moet luisteren en meer tijd voor mijzelf moet vrij maken.

Over de 3-Daagse (Maart)

Dat mijn intuïtie volgen oké is, ofja dat is eigenlijk een understatement: ECHT TOP is. Dat ik mijn zielsmissie mag uit schreeuwen omdat ik het écht geloof. Dat mensen op mij zitten te wachten en dat ik het precies breng aan hen die het moeten/willen horen en precies op de goede energie zit. Dat het oké is om lagen te hebben, maar je ze ook mag afbreken of in ieder geval aankijken. Ik heb geleerd dat jij een geweldig mens bent en dat deze inschrijving op intuïtie me erg veel heeft gebracht. Dat ik op de goede weg zit en er zeker mee door moet gaan omdat het me veel gaat brengen. Dat het oké is om kwetsbaar te zijn, dat je je niet aanstelt als je jouw ‘zielige’ verhaal verteld.

 

Ik kan me oprecht niks bedenken wat de volgende keer beter kan. Je deed het geweldig, zo enthousiast maar kalm. Met humor maar straight to the point. De groep was geweldig, jouw informatie was helder: niet te lang, ik was nooit afgeleid. Je persoonlijke contact op de werkboeken zijn top. Het beginnen met een commitment aangaan heeft me erg veel gebracht. Tsjah ik kan doorgaan met nog meer veren. Maar nogmaals: verander niks:
dit was ge-wel-dig.

Over de 3-Daagse (Maart)

Ik vond het geweldig lieve Fé!! Ik word helemaal blij van je enthousiasme en je aanstekelijke lach 🙂 Voor mij was het met name de kunst om goed naar je te luisteren omdat er ook de chat was. Dan ben ik snel afgeleid merkte ik wel en dat weet ik wel. Ik kan me beter focussen op 1 ding, meerdere dingen werkt voor mij meestal niet. Maar wel heel waardevol de chat, dingen met elkaar delen! 

En in de avond heb ik vaak wat minder aandacht en zin, dan wil ik niet meer naar een scherm kijken. Maar dat is persoonlijk. Vond de zaterdag en zondag in de ochtend fijner. Verder vond ik dat je heel zelfverzekerd en rustig overkwam. Je liet je niet van de wijs brengen. Je doet het gewoon en kijk waar je nu staat, top Fé! Daar ben ik jaloers op, dat wil ik ook!

Ik vond alle 3 de dagen leuk en inspirerend. En ik vind met name jou heel inspirerend! 🙂 Wat je allemaal vertelde en liet zien, dat zijn de dingen die ik interessant vind en waar ik al meer dan een jaar mee bezig ben. Ik weet hoe het werkt maar het ook echt toepassen blijft vaak lastig. Jij begrijpt hoe het werkt, hoe ik het ook zie en voel. Een gelijkgestemde, iemand die mij ook echt begrijpt. Dat vind ik heel fijn!

Ook mooi dat je eerlijk bent en zegt dat je niet met iedereen werkt, ook Nee zegt dus 🙂

Thanks!!! <3

Over de 3-Daagse (Maart)

Dankjewel Fé! Ik vond het een heel fijne reis. Ik vond het fijne lessen, vooral de mediatie! Ik vind jou als persoon ook prettig. Je persoonlijke verhalen, je rust, enthousiasme, en wat ik fijn vind, en misschien is dat super raar om te zeggen of te horen, waren je versprekingen. Ik vind het altijd heel menselijk en fijn als iemand een presentatie geeft en dan soms over woorden struikelt, of eventjes niet weet wat voor punt hij/zij wou maken. Gewoon dat het niet allemaal perfect is.

Wat ik nu al mee neem is dat ik jou nu steeds in mijn hoofd hoor zeggen doen doen doen, neem het bospad! 

Over de 3-Daagse (Maart)

Allereest vond ik de opbouw ontzettend fijn. Het is overzichtelijk en duidelijk. Het samenbrengen van verschillende onderwerpen vind ik ook heel erg krachtig. In je onderbewustzijn weet je veel dingen die jij in deze cursus vertelt al wel. Alleen het onder woorden brengen en verklaren van dit gevoel is iets wat veel mensen denk ik niet lukt. Dit is oprecht precies wat jij hebt gedaan.

Daarnaast vind ik de werkboeken heel fijn. Je trekt hierdoor ook echt de mensen aan die zich de volle 100% inzetten. Mensen die zich hier niet volledig verbonden mee voelen haken af, want vinden het teveel moeite. Niet alleen voor de cursisten is een werkboek fijn, want je bent bewust bezig dingen op papier te schrijven en verbanden te leggen, maar ook voor jou, want je trekt het publiek aan wat je zoekt. De werkboeken vind ik echt een hele waardevolle toevoeging aan de 3-daagse.

Daarnaast vind ik jou als persoon ontzettend prettig en voel ik me erg met je verbonden, waardoor ik ook vertrouw wat je zegt en je intenties zijn. Ook de chat en groepsdynamiek vond ik erg bijzonder. Er hing een hele fijne en veilige sfeer, wat ik afgezien van de Maanreis niet eerder heb meegemaakt.

Zelf neem ik veel kennis mee. Ik ben me bewuster geworden van bepaalde zaken. Actie is ontzettend belangrijk. Dat zit bij mij op dit moment wel goed. De kennis die je hebt gedeeld en de tips neem ik mee in mijn acties. Ik zal meer bewust zijn van mijn ego en mijn ziel, van de snelweg en de bospaadjes. We gaan voor die transformatie! Tot slot vond ik de visualisatie een waardevolle toevoeging aan deze 3-daagse. Dit is echt iets ervaren, op reis gaan.

Voor zowel onervaren als ervaren mensen is dit naar mijn mening echt een verrijking. Lieve Fe, super bedankt voor je inzet, liefde en passie. Ik blijf je zeker volgen en ik twijfel er niet over om nog verschillende dingen in de toekomst bij jou te doen.

Over de 3-Daagse (Januari)

Ik vond het super interessant, fijn om naar jou te luisteren en vooral de manier hoe je alles vertelde. Je bent super duidelijk met tussendoor ook een grapje wat het soort luchtig maakt!

Ik heb vooral geleerd dat je soms keuzes moet maken om dingen uit te proberen en niet altijd maar op je veilige weg te blijven. Ook dat je emoties en gevoelens niet moet wegstoppen, maar er juist naar te kijken en vanuit daar door te gaan. En het deel over; energie, reflectie en actie was voor mij totaal nieuw en daardoor ook erg interessant om over te horen en nu ik dit weet kan ik er ook mee aan de slag.

Het was het eerste wat ik van jou heb gevolgd, maar ik vond het top! Ik wil je daarom ook ontzettend bedanken en waardeer het heel erg dat je zoiets gratis doet en daarmee zoveel mensen inspireert!

 

Zoals ik altijd al zeg: fantastic

 

De informatie die je gaf kwamen echt als een soort nieuwe inzichten bij me binnen, waardoor ik nu weer kan groeien in die dingen en ermee aan de slag kan. De visualisatie was het meest ‘wow’ van allemaal. Van wat ik dus verteld had dat was echt gewoon zo ontzettend goed voor mn eigen om te zien! U did it again 

Nogmaals super super bedankt voor alles wat je doet, het was weer geweldig!

Over de 3-Daagse (Januari)

Lieve Fé,

 

Ik kan je alleen maar een dikke pluim geven. Jij doet dat ongelooflijk goed. Je bent iemand die de materie goed beheerst, je spreekt uit ervaring. Je bent rechtuit. Je webinars zijn goed opgebouwd en het geheel is heel overzichtelijk.

Dankzij het volgen van deze 3-daagse Challenge werd ik nogmaals met mijn neus op de feiten gewezen. Zonder ACTIE geen resultaat

Over de 3-Daagse (Januari)

Ik heb mogen leren en ervaren wat de kracht van het neerzetten van intenties zijn, vind al je visualisaties fantastisch. Heb het gevoel dat ik een hoop dingen ga veranderen/toepassen.

Ik denk dat het al wel duidelijk was, maar ik vond het echt heel tof om mee te doen aan deze challenge. Ik vind het zo leuk dat je echt de tijd voor ons neemt en tijd neemt om onze werkboeken te lezen en erop te reageren.

  • Ik vond je uitleg heel goed en volledig, je hebt je er duidelijk goed in verdiept!
  • Je hebt een fijne manier van praten, het was echt prettig om naar te luisteren en werd ook niet snel afgeleid, je kon mij (en ik denk iedereen) echt goed meekrijgen in je verhaal.
  • Heel leuk om gebruik te maken van werkboeken, ik denk dat het daardoor allemaal wat meer gaat ‘leven’, omdat je dan toch bewuster met alles bezig bent.
  • Ik heb geen tips, heb er echt wat aan gehad!

Over de 3-Daagse (Januari)

Het heeft me wakker geschud omtrent het feit dat ik niet moet wachten om die stapje te gaan nemen, alles is deel van het proces, de onzekerheid en twijfels is de kracht waar mee ik anderen hun pijn kan verlichten.

Uw energie is zo motiverend en de spirituele kijk die je mee geeft voelde zo als thuis aan, ik denk dat elke deelnemer zich geliefd en begrepen voelde wat ons herinnerd aan hoe de juist mensen om je heen je helemaal tot rust brengen.

Ik kijk uit naar de toekomst en ik neem zo spoedig mogelijk actie, ik wil het, het universum wil het, er is geen andere weg behalve succes ik wil m’n twijfels omarmen en achter mij laten.

Super bedankt Fé, echt de woorden ontbreken aan hoe mooi ik deze drie dagen vond. Ik kan me niet voorstellen wat voor schoonheid en kracht de komende maanden mij gaan brengen. Ik denk dat je zeker nog wat dankbaarheid van mij zult ontvangen. De motivatie om mezelf op het juist pad te houden heeft nu al een enorme boost gekregen!

Gene

Zojuist heb ik mijn Transformatie Sessie met Fé gehad! En ik moet echt even melden hoe geweldig het was. Ik ben zelf nog maar 18, en wist totaal niet wat ik moest verwachten, maar wow. 

Het eerste halfuurtje praten verliep heel fijn en gezellig. Daar hebben we het gehad over wat mij nog dwars zat af en toe. Vervolgens kwam de healing, daar gebruikte ze de dingen waar ik over had verteld om echt diep iets bij mij te raken. 

Dit gebeurde ook. Ik had dingen uit het verleden die ik af en toe nog niet volledig kon loslaten, waar ik veel irritaties van kreeg, aangezien m’n gedachte er gewoon helemaal klaar mee waren, maar mn gevoel toch af en toe nog niet. Fé liet mij dit vervolgens op zijn manier visualiseren, dat ik er een volledig andere view van kreeg (zelfs met wat traantjes).

Nu zag ik in de healing wat het eigenlijk met me deed (niet veel goeds) en dat ik er echt klaar voor was om het los te laten. Er kwam een confrontatie van realiteit. Dit was heel heftig, maar ook heel erg nodig. Vervolgens liet ze het me loslaten, op een goede en lieve manier. Er kwam een rust over me heen en er ging een enorme last van mn schouders af. 

Echt guys ik raad 10/10 aan om zo’n sessie te doen. Ik ben klaar om dan nu weer verder te gaan met mijn prachtige leven, continuele growth! Dankbaar voor alles wat er is gebeurd, blij om wat ik nu heb, en we gaan er iets fantastisch van maken! <3 

n

Limor

Wat een mooie reis Fé! Wat doe je dat ontzettend kalm en zelfverzekerd. 

Ik zag allemaal mannen in de healing. Ze wilden mij allemaal klein houden. Ik kon vanuit mijn eigen kracht in zien dat ik de wijsheid in mezelf heb en hen niet nodig heb en dat ze me alleen maar energie kosten. 

Ik vond het een beetje moeilijk om ze los te laten, want toen kwam de overtuiging ‘nu moet ik het alleen doen’ naar boven, maar dat is niet waar want vanuit nieuwe energie en gelijkwaardigheid kunnen er hele mooie nieuwe verbindingen ontstaan. Dank je wel lieverd en geniet van je zondag! 

unnamed file

Sara

Het was echt heel mooi! De healing was prachtig daarna, ook heel krachtig.

Ik voelde het loslaten en releaf in mijn lichaam toen het koord los ging. Kon ook niet wachten, was een beetje ongeduldig haha (typical me).

Maar heb geduldig gewacht tot de liefde sterk genoeg was om ook echt los te mogen laten. 

You’re made for this! 

unnamed file

Linda

Tijdens de healing merkte ik in het begin een heel grote weerstand. Een weerstand dat mijn gevoel er niet mocht zijn en dit probeerde ik te onderdrukken. 

Hoe langer we op reis waren, hoe meer het er mocht zijn. En hoe meer het een plekje kreeg! 

Op het einde mocht ik door een poort, waar ik letterlijk voelde dat ik een nieuwe tijd ben ingestapt. De tijd dat ik voor mezelf mag kiezen en mijn gevoel veel meer mag omarmen. 

Ik heb direct een andere sessie geboekt, want zoals jij zegt, er valt nog heel wat te shiften. Dank Fé! 

image

Annette

Ik heb meegedaan aan de reis en het was heel warm, veilig en beschermd. Mijn hele lichaam tintelde en het was of ik gedragen werd. 

De mooie plek aan het einde van de tunnel was mijn droom die ik graag wil verwezenlijken. Het voelde zo goed en echt dat ik er niet meer weg wilde en het was net zoals ik me voorstel dat het het er moet uitzien en moet voelen. Fantastisch gewoon!

Onbeschrijfelijk ik voel me zo dankbaar. Mijn droom is een zorgboerderij voor dieren waar nergens geen plaats meer voor is en zo samen te werken met verschillende organisaties. Belangrijkste was de toegangspoort, waar je alleen voorbij komt als je contract tekent waarbij je beloofd respect te hebben voor mens en natuur en je daardoor wandelt ben je jezelf geen stempel gewoon ij en daar was ik daarnet dankzij de reis die wij samen maakten. Ik kan je niet genoeg bedanken! 

Catherine

Al meer dan 400 mensen deden mee aan mijn Challenges en Reizen! Check hier wat ze schreven:

unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file

Twijfel je nog, twijfelkont? Je bent hier 100% aan het goede adres als:

Je altijd net wat anders bent dan de rest (hé, match!) en je vaak anders voelt in je omgeving. Jij wilt wél écht alles uit je leven halen. Maar dan écht!

Als je maar blijft denken: 'Jezus, is dit het nou?!' en ondertussen uitgeblust op de bank knalt naar een werkweek die je totaal niet meer uitdaagt...

Je niet van middelmatig houdt, maar als je eerlijk bent dit nu toch echt van toepassing is op je leven...

Je een hele hoop ideeën hebt, je mega creatief bent, maar ze nooit eens echt hebt door gezet. Jouw 'Bertha' (mijn innerlijk monstertje heet zo 😉 schreeuwt direct tegen je: 'Haha, dat gaat jou toch niet lukken. Wie wacht er nou helemaal op jou?!'

Je van baan naar baan hopt en nu eindelijk eens wil weten wat wél voor je bedoeld is vanuit je innerlijke vuur! En belangrijk: dat je daar niet schuldig over voelt.

Scroll naar top