Break Free Challenge 9, 10 en 11 april:

Voor de ambitieuze en spirituele professional die aan alles voelt dat het DE tijd is om het leven te gaan creëren waar nu alleen nog maar van droomt. Zeg maar doei tegen alleen dromen en hállo tegen dromen realiseren. 

Aanmelden:

Heb je alleen dromen? Of worden die dromen ook werkelijkheid?

Oeps. Dit ben ik....

Je bent hartstikke ambitieus en weet met je hoofd dat je hartstikke veel te bieden hebt. Je hebt grootste dromen en als je daar alleen al aan denkt denk je: Hell yes! Er is echter ook die andere stem die zegt: ‘Jij?’ ‘Wie zit er op jou te wachten?’ ‘Denk je écht dat dit wat gaat worden?’ Als je eerlijk bent, voel je het dus niet.

Je merkt dat je in dezelfde cirkeltjes blijft ronddwalen? Je laat je leven stagneren door de twijfels en onzekerheden die je over jezelf hebt en neemt daarom geen bold moves. Je kleurt tot nu toe liever mee met de massa, maar mist daardoor het gevoel van échte voldoening.

Je hebt een goed salaris, eigen huis, relatie of happy single en druk sociaal leven. Reisje hier, feestje daar. Jij bent er bij! Je hebt alles wat maatschappelijk gezien de bom is, maar voelt dat de diepere voldoening mist.

Je mist een diep vertrouwen in je eigen kracht, gaven en creativiteit. Ergens weet je wel dat je met een reden op deze aarde rondloopt, maar dat écht helemaal omarmen doe je nog niet. Omdat je het nog niet helemaal gelooft dat dit voor je is weggelegd en je niet precies weet wie je nou écht bent. Je bent op dit moment eerder een kopie van een kopie... Van een kopie.

Je voelt diep van binnen een verlangen naar een ANDER leven. Je weet nog niet zo goed hoe dit er uit ziet én dat is ook de reden dat je er nog niet aan over durft te geven. Je oude gewoonte is namelijk dat je de controle wil behouden over de situatie of hoe je toekomst er uit ziet. Je houdt vast aan zekerheid en onderdrukt je verlangen.

Je blijft hard werken en hopen dat het volgende doel je wel die voldoening geeft. Inmiddels heb je 103 doelen op de teller staan en blijkt dit ook niet zo te werken. Maar hoe dan wel?!

9, 10 en 11 april. I'M IN!

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ga je alle inzichten geven hoe ik mijn leven radicaal heb geshift naar mijn mooiste leven.

Dit is waar ik naar verlang:

Weer connecten met jouw werkelijke kern en vanuit daar authentieke keuzes te maken. Schaamteloos jezelf zijn – no matter what. Vanuit die pure kern bijdrage aan een mooiere wereld met jouw unieke eigenschappen.

Vanuit binnenuit het vuur voelen voor datgene wat je het liefste doet. Doei maatschappelijke verwachtingen, hallo ME! Jij gaat leven vanuit jouw eigen belangrijkste waarden en echt intunen op wat goed is voor JOU & hoe jij jouw puurste en mooiste leven gaat leiden.

Je wordt energiek wakker omdat je weer aan de slag met intuïtieve en creatieve superpowers voor iets waar je oprecht in gelooft. Je houdt dit niet alleen maar binnen, maar durft ook werkelijk de wereld in te stappen. Je neemt geen genoegen meer met middelmatigheid en voelt dat alles mogelijk is en voelt een diep vertrouwen in het leven. De gouden combinatie van geïnspireerde actie en het aantrekken van magische kansen.

Surround yourself with people who believe in your dreams, encourage your ideas, support your ambitions and bring out the best in you.

Hoe gaat de Challenge in z’n werk?

Op zaterdag 9 en zondag 10 april ga ik van 10.00 - 11.00 live via mijn Webinargeek. Op maandag 12 april sluiten we af van 20.00 - 21.15. Zorg dat je er live bij kunt zijn en maak tijd vrij! Ben niet bang, jij kunt lekker meekijken in je pyjama en op de bank! Je ziet mij en niemand ziet jou. Wat wel leuk is, is interactieve deelname natuurlijk.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, geen probleem! Je ontvangt 48 uur lang toegang tot de replay, echter zit je dan niet in het magische live proces! Bekijk de dagen op eigen tempo terug, maar wel binnen 48 uur.

Per dag ontvang je prikkelende vragen via de mail. Deze vragen zorgen er voor dat jij ook werkelijk aan de slag gaat om lichter te gaan leven én stappen zet richting jouw droomleven. Als je jouw antwoorden terugmailt, maak je kans op een 1-op-1 Energetische sessie met nazorg t.w.v. 333,- (excl. btw)

Doe mee aan de Challenge en transformeer de vraagtekens die je hebt over het leven naar een ongetemd verlangen om het leven te leiden wat je bedoeld bent om te leiden.

Tijdens mijn Challenge beantwoord ik vragen als:

Welke 3 stappen dien jij praktisch te zetten om vanuit focus en vertrouwen te gaan voor jouw droomleven?

Waarom 95% van de bevolking niet het leven leidt dat werkelijk voor hen bedoeld is (en jij dus misschien op dit moment ook niet)

Waarom positief denken en een sterke mindset niet genoeg is om het mooiste leven te leiden én voldoening uit het leven te ontvangen.

De 3 valkuilen van spirituele professionals als het gaat om dromen en verlangens in de realiteit zetten én hoe je dit WEL gaat doen.

'I only wanna die alive'

Tijdens de 3-Daagse deel ik:

Dag 1: Adios Amigos: De kooi waar je nu in zit

Je bent nú nog niet de persoon die dat droomleven leeft. En dat heeft ermee te maken dat je eerst zaken mag gaan afbreken. Belemmerende overtuigingen, zaken die je meedraagt uit het verleden, hoe laat ik die dan los? Wat heb ik daarvoor te doen? Ik deel dit in #3 gouden inzichten om jou oude ik los te laten en te gaan staan in de versie die nodig is om dat mooiste leven te leiden.

Dag 2: Meet the real you: Het vuur in jou

Ik ga je laten zien hoe je jouw systeem VOOR je kunt laten werken in plaats van tegen je. Je gaat verbinding ervaren met je VUUR. Je leert contact maken met je innerlijke wijsheid, de stem die al jouw antwoorden heeft. Je hoeft niet meer te twijfelen over de dromen die je hebt.

Dag 3: Break Free: De stappen om vrij te breken

De derde dag staat volledig in teken van het naar buiten brengen van je verlangens en power. Ik leer je hoe je typische m*ndfucks kunt voorkomen die je nu tegenhouden om werkelijk te gaan DOEN en actie in de tent te gooien! We gaan DOEN.

A quiet mind is able to hear intuition over fear.

En wie ben jij dan? Behalve confronterend?

Hi lieverd,

Ik ben Fé van Megen, Spiritueel mentor en voormalig angsthaast, piekeraar en mijn leven was typisch ‘hoe-het-heurt’. Ik dééd heel gelukkig. Ondertussen had ik geen idee wie ik was, wat werkelijk mijn krachten zijn én vluchtte ik een hoop in zaken die niet goed voor mij waren (understatement).

Ik was een typische doelenslet: van doel naar doel. Én huh, hoe kon dat nou? Het volgende doel bleek ook weer niet de voldoening te geven waar ik eigenlijk diep van binnen naar verlangde.

Het is andersom. Jij mag eerst vanuit jouw pure kern gaan leven. Succes halen uit jezelf in plaats van streven naar succes van buiten. Alleen als jij gaat leven vanuit jouw ware kern, keuzes maakt vanuit je intuïtie, vertrouwd dat je gesteund wordt in dit leven én natuurlijk bold moves blijft zetten, alleen dan wordt dat leven waar je zo naar verlangt werkelijkheid.

En dat is iets wat ik zelf heb mogen ervaren. Standje overleven naar leven.

Doei vaste relatie, samenwonen, al bijna aan de kids en veilig in loondienst (of zeg maar sleurdienst).

Hallo reizen, Spaans leren in Spanje, mijn bedrijf (dát is mijn kindje nu) én crypto.

Ik weet als geen ander: je hebt eerst iemand te ZIJN voordat je al die mooie dromen kunt gaan aantrekken. En deze ook daadwerkelijk uit te laten komen.

Dat hoef je niet alleen te doen. Ik ga je alle inzichten geven hoe ik mijn leven radicaal heb geshift naar mijn mooiste leven.

Geen bullshit marketingterm, ik leef mijn droom. En jij gaat de jouwe leven.

En daar ga ik je deze drie dagen helemaal in meenemen. Of: betoveren 😉

Zie ik je 9, 10 en 11 april bij mijn gratis 3-Daagse!

Doubt kills more dreams than failure ever will.

Life is the sum of all your choices.

Lees hier wat andere deelnemers van deze Challenge vonden:

Ik vond de ochtendsessies heerlijk! Daarna kon ik nog even wandelen om alles op mij te laten inwerken. Alleen kon ik dit niet doen bij de avondsessie (ook door de avondklok). Na een hectische werkdag in te stappen bij de avondsessie voelde ik mij minder betrokken dan de ochtendsessies.

Ik vond het contact erg fijn, het contact van te voren voor de lessen, de groepschat tijdens de sessies, het contact na de lessen.
Ik heb geleerd dat ik meer naar mijn intuïtie moet luisteren en meer tijd voor mijzelf moet vrij maken.

Over de 3-Daagse (Maart)

Dat mijn intuïtie volgen oké is, ofja dat is eigenlijk een understatement: ECHT TOP is. Dat ik mijn zielsmissie mag uit schreeuwen omdat ik het écht geloof. Dat mensen op mij zitten te wachten en dat ik het precies breng aan hen die het moeten/willen horen en precies op de goede energie zit. Dat het oké is om lagen te hebben, maar je ze ook mag afbreken of in ieder geval aankijken. Ik heb geleerd dat jij een geweldig mens bent en dat deze inschrijving op intuïtie me erg veel heeft gebracht. Dat ik op de goede weg zit en er zeker mee door moet gaan omdat het me veel gaat brengen. Dat het oké is om kwetsbaar te zijn, dat je je niet aanstelt als je jouw ‘zielige’ verhaal verteld.

 

Ik kan me oprecht niks bedenken wat de volgende keer beter kan. Je deed het geweldig, zo enthousiast maar kalm. Met humor maar straight to the point. De groep was geweldig, jouw informatie was helder: niet te lang, ik was nooit afgeleid. Je persoonlijke contact op de werkboeken zijn top. Het beginnen met een commitment aangaan heeft me erg veel gebracht. Tsjah ik kan doorgaan met nog meer veren. Maar nogmaals: verander niks:
dit was ge-wel-dig.

Over de 3-Daagse (Maart)

Ik vond het geweldig lieve Fé!! Ik word helemaal blij van je enthousiasme en je aanstekelijke lach 🙂 Voor mij was het met name de kunst om goed naar je te luisteren omdat er ook de chat was. Dan ben ik snel afgeleid merkte ik wel en dat weet ik wel. Ik kan me beter focussen op 1 ding, meerdere dingen werkt voor mij meestal niet. Maar wel heel waardevol de chat, dingen met elkaar delen! 

En in de avond heb ik vaak wat minder aandacht en zin, dan wil ik niet meer naar een scherm kijken. Maar dat is persoonlijk. Vond de zaterdag en zondag in de ochtend fijner. Verder vond ik dat je heel zelfverzekerd en rustig overkwam. Je liet je niet van de wijs brengen. Je doet het gewoon en kijk waar je nu staat, top Fé! Daar ben ik jaloers op, dat wil ik ook!

Ik vond alle 3 de dagen leuk en inspirerend. En ik vind met name jou heel inspirerend! 🙂 Wat je allemaal vertelde en liet zien, dat zijn de dingen die ik interessant vind en waar ik al meer dan een jaar mee bezig ben. Ik weet hoe het werkt maar het ook echt toepassen blijft vaak lastig. Jij begrijpt hoe het werkt, hoe ik het ook zie en voel. Een gelijkgestemde, iemand die mij ook echt begrijpt. Dat vind ik heel fijn!

Ook mooi dat je eerlijk bent en zegt dat je niet met iedereen werkt, ook Nee zegt dus 🙂

Thanks!!! <3

Over de 3-Daagse (Maart)

Dankjewel Fé! Ik vond het een heel fijne reis. Ik vond het fijne lessen, vooral de mediatie! Ik vind jou als persoon ook prettig. Je persoonlijke verhalen, je rust, enthousiasme, en wat ik fijn vind, en misschien is dat super raar om te zeggen of te horen, waren je versprekingen. Ik vind het altijd heel menselijk en fijn als iemand een presentatie geeft en dan soms over woorden struikelt, of eventjes niet weet wat voor punt hij/zij wou maken. Gewoon dat het niet allemaal perfect is.

Wat ik nu al mee neem is dat ik jou nu steeds in mijn hoofd hoor zeggen doen doen doen, neem het bospad! 

Over de 3-Daagse (Maart)

Allereest vond ik de opbouw ontzettend fijn. Het is overzichtelijk en duidelijk. Het samenbrengen van verschillende onderwerpen vind ik ook heel erg krachtig. In je onderbewustzijn weet je veel dingen die jij in deze cursus vertelt al wel. Alleen het onder woorden brengen en verklaren van dit gevoel is iets wat veel mensen denk ik niet lukt. Dit is oprecht precies wat jij hebt gedaan.

Daarnaast vind ik de werkboeken heel fijn. Je trekt hierdoor ook echt de mensen aan die zich de volle 100% inzetten. Mensen die zich hier niet volledig verbonden mee voelen haken af, want vinden het teveel moeite. Niet alleen voor de cursisten is een werkboek fijn, want je bent bewust bezig dingen op papier te schrijven en verbanden te leggen, maar ook voor jou, want je trekt het publiek aan wat je zoekt. De werkboeken vind ik echt een hele waardevolle toevoeging aan de 3-daagse.

Daarnaast vind ik jou als persoon ontzettend prettig en voel ik me erg met je verbonden, waardoor ik ook vertrouw wat je zegt en je intenties zijn. Ook de chat en groepsdynamiek vond ik erg bijzonder. Er hing een hele fijne en veilige sfeer, wat ik afgezien van de Maanreis niet eerder heb meegemaakt.

Zelf neem ik veel kennis mee. Ik ben me bewuster geworden van bepaalde zaken. Actie is ontzettend belangrijk. Dat zit bij mij op dit moment wel goed. De kennis die je hebt gedeeld en de tips neem ik mee in mijn acties. Ik zal meer bewust zijn van mijn ego en mijn ziel, van de snelweg en de bospaadjes. We gaan voor die transformatie! Tot slot vond ik de visualisatie een waardevolle toevoeging aan deze 3-daagse. Dit is echt iets ervaren, op reis gaan.

Voor zowel onervaren als ervaren mensen is dit naar mijn mening echt een verrijking. Lieve Fe, super bedankt voor je inzet, liefde en passie. Ik blijf je zeker volgen en ik twijfel er niet over om nog verschillende dingen in de toekomst bij jou te doen.

Over de 3-Daagse (Januari)

Ik vond het super interessant, fijn om naar jou te luisteren en vooral de manier hoe je alles vertelde. Je bent super duidelijk met tussendoor ook een grapje wat het soort luchtig maakt!

Ik heb vooral geleerd dat je soms keuzes moet maken om dingen uit te proberen en niet altijd maar op je veilige weg te blijven. Ook dat je emoties en gevoelens niet moet wegstoppen, maar er juist naar te kijken en vanuit daar door te gaan. En het deel over; energie, reflectie en actie was voor mij totaal nieuw en daardoor ook erg interessant om over te horen en nu ik dit weet kan ik er ook mee aan de slag.

Het was het eerste wat ik van jou heb gevolgd, maar ik vond het top! Ik wil je daarom ook ontzettend bedanken en waardeer het heel erg dat je zoiets gratis doet en daarmee zoveel mensen inspireert!

 

Zoals ik altijd al zeg: fantastic

 

De informatie die je gaf kwamen echt als een soort nieuwe inzichten bij me binnen, waardoor ik nu weer kan groeien in die dingen en ermee aan de slag kan. De visualisatie was het meest ‘wow’ van allemaal. Van wat ik dus verteld had dat was echt gewoon zo ontzettend goed voor mn eigen om te zien! U did it again 

Nogmaals super super bedankt voor alles wat je doet, het was weer geweldig!

Over de 3-Daagse (Januari)

Lieve Fé,

 

Ik kan je alleen maar een dikke pluim geven. Jij doet dat ongelooflijk goed. Je bent iemand die de materie goed beheerst, je spreekt uit ervaring. Je bent rechtuit. Je webinars zijn goed opgebouwd en het geheel is heel overzichtelijk.

Dankzij het volgen van deze 3-daagse Challenge werd ik nogmaals met mijn neus op de feiten gewezen. Zonder ACTIE geen resultaat

Over de 3-Daagse (Januari)

Ik heb mogen leren en ervaren wat de kracht van het neerzetten van intenties zijn, vind al je visualisaties fantastisch. Heb het gevoel dat ik een hoop dingen ga veranderen/toepassen.

Ik denk dat het al wel duidelijk was, maar ik vond het echt heel tof om mee te doen aan deze challenge. Ik vind het zo leuk dat je echt de tijd voor ons neemt en tijd neemt om onze werkboeken te lezen en erop te reageren.

  • Ik vond je uitleg heel goed en volledig, je hebt je er duidelijk goed in verdiept!
  • Je hebt een fijne manier van praten, het was echt prettig om naar te luisteren en werd ook niet snel afgeleid, je kon mij (en ik denk iedereen) echt goed meekrijgen in je verhaal.
  • Heel leuk om gebruik te maken van werkboeken, ik denk dat het daardoor allemaal wat meer gaat ‘leven’, omdat je dan toch bewuster met alles bezig bent.
  • Ik heb geen tips, heb er echt wat aan gehad!

Over de 3-Daagse (Januari)

Het heeft me wakker geschud omtrent het feit dat ik niet moet wachten om die stapje te gaan nemen, alles is deel van het proces, de onzekerheid en twijfels is de kracht waar mee ik anderen hun pijn kan verlichten.

Uw energie is zo motiverend en de spirituele kijk die je mee geeft voelde zo als thuis aan, ik denk dat elke deelnemer zich geliefd en begrepen voelde wat ons herinnerd aan hoe de juist mensen om je heen je helemaal tot rust brengen.

Ik kijk uit naar de toekomst en ik neem zo spoedig mogelijk actie, ik wil het, het universum wil het, er is geen andere weg behalve succes ik wil m’n twijfels omarmen en achter mij laten.

Super bedankt Fé, echt de woorden ontbreken aan hoe mooi ik deze drie dagen vond. Ik kan me niet voorstellen wat voor schoonheid en kracht de komende maanden mij gaan brengen. Ik denk dat je zeker nog wat dankbaarheid van mij zult ontvangen. De motivatie om mezelf op het juist pad te houden heeft nu al een enorme boost gekregen!

Gene

Zojuist heb ik mijn Transformatie Sessie met Fé gehad! En ik moet echt even melden hoe geweldig het was. Ik ben zelf nog maar 18, en wist totaal niet wat ik moest verwachten, maar wow. 

Het eerste halfuurtje praten verliep heel fijn en gezellig. Daar hebben we het gehad over wat mij nog dwars zat af en toe. Vervolgens kwam de healing, daar gebruikte ze de dingen waar ik over had verteld om echt diep iets bij mij te raken. 

Dit gebeurde ook. Ik had dingen uit het verleden die ik af en toe nog niet volledig kon loslaten, waar ik veel irritaties van kreeg, aangezien m’n gedachte er gewoon helemaal klaar mee waren, maar mn gevoel toch af en toe nog niet. Fé liet mij dit vervolgens op zijn manier visualiseren, dat ik er een volledig andere view van kreeg (zelfs met wat traantjes).

Nu zag ik in de healing wat het eigenlijk met me deed (niet veel goeds) en dat ik er echt klaar voor was om het los te laten. Er kwam een confrontatie van realiteit. Dit was heel heftig, maar ook heel erg nodig. Vervolgens liet ze het me loslaten, op een goede en lieve manier. Er kwam een rust over me heen en er ging een enorme last van mn schouders af. 

Echt guys ik raad 10/10 aan om zo’n sessie te doen. Ik ben klaar om dan nu weer verder te gaan met mijn prachtige leven, continuele growth! Dankbaar voor alles wat er is gebeurd, blij om wat ik nu heb, en we gaan er iets fantastisch van maken! <3 

n

Limor

Wat een mooie reis Fé! Wat doe je dat ontzettend kalm en zelfverzekerd. 

Ik zag allemaal mannen in de healing. Ze wilden mij allemaal klein houden. Ik kon vanuit mijn eigen kracht in zien dat ik de wijsheid in mezelf heb en hen niet nodig heb en dat ze me alleen maar energie kosten. 

Ik vond het een beetje moeilijk om ze los te laten, want toen kwam de overtuiging ‘nu moet ik het alleen doen’ naar boven, maar dat is niet waar want vanuit nieuwe energie en gelijkwaardigheid kunnen er hele mooie nieuwe verbindingen ontstaan. Dank je wel lieverd en geniet van je zondag! 

unnamed file

Sara

Het was echt heel mooi! De healing was prachtig daarna, ook heel krachtig.

Ik voelde het loslaten en releaf in mijn lichaam toen het koord los ging. Kon ook niet wachten, was een beetje ongeduldig haha (typical me).

Maar heb geduldig gewacht tot de liefde sterk genoeg was om ook echt los te mogen laten. 

You’re made for this! 

unnamed file

Linda

Tijdens de healing merkte ik in het begin een heel grote weerstand. Een weerstand dat mijn gevoel er niet mocht zijn en dit probeerde ik te onderdrukken. 

Hoe langer we op reis waren, hoe meer het er mocht zijn. En hoe meer het een plekje kreeg! 

Op het einde mocht ik door een poort, waar ik letterlijk voelde dat ik een nieuwe tijd ben ingestapt. De tijd dat ik voor mezelf mag kiezen en mijn gevoel veel meer mag omarmen. 

Ik heb direct een andere sessie geboekt, want zoals jij zegt, er valt nog heel wat te shiften. Dank Fé! 

image

Annette

Ik heb meegedaan aan de reis en het was heel warm, veilig en beschermd. Mijn hele lichaam tintelde en het was of ik gedragen werd. 

De mooie plek aan het einde van de tunnel was mijn droom die ik graag wil verwezenlijken. Het voelde zo goed en echt dat ik er niet meer weg wilde en het was net zoals ik me voorstel dat het het er moet uitzien en moet voelen. Fantastisch gewoon!

Onbeschrijfelijk ik voel me zo dankbaar. Mijn droom is een zorgboerderij voor dieren waar nergens geen plaats meer voor is en zo samen te werken met verschillende organisaties. Belangrijkste was de toegangspoort, waar je alleen voorbij komt als je contract tekent waarbij je beloofd respect te hebben voor mens en natuur en je daardoor wandelt ben je jezelf geen stempel gewoon ij en daar was ik daarnet dankzij de reis die wij samen maakten. Ik kan je niet genoeg bedanken! 

Catherine

Al meer dan 500 mensen deden mee aan mijn Challenges en Reizen! Check hier wat ze schreven:

Dit is wat anderen zeggen over samenwerken met mij!

unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file

Nog niet over de streep? Dat je hier bent aangekomen zegt genoeg 😉 Tot 9 april!

Je altijd net wat anders bent dan de rest (hé, match!) en je vaak anders voelt in je omgeving. Jij wilt wél écht alles uit je leven halen. Maar dan écht!

Als je maar blijft maar denken: 'Wow, zij is echt kwetsbaar en doet de dingen waar ze van droomt.. Deed ik dat maar...'

Je niet van middelmatig houdt, maar als je eerlijk bent dit nu toch echt van toepassing is op je leven...

Je een hele hoop ideeën hebt, je mega creatief bent, maar ze nooit eens echt hebt door gezet. Je pit en power is daar niet écht. Ook al verkondig je aan de buitenwereld dat het allemaal wel lekker gaat.

Je voelt gewoon aan alles op deze pagina: weerstand, triggers, twijfels... Yep. Je hoort hier dan te zijn. Ben eerlijk naar jezelf. Dat is stap 1!

Scroll naar top