Suuuper bedankt dat je mijn masterclass hebt gedownload!

Hier ga je enorm veel waarde uit halen en dit kun je direct toepassen in jouw dagelijkse leven! Maar…. Je bent hier niet voor niks. Laten we daar eerlijk over zijn.

Je wilt graag minder piekeren, meer je hoofd en je hart verbinden, om zo de meest zuivere keuzes te maken voor jouw mooiste leven. Klopt, toch? Ik heb een meeegaaa waardevolle workshop van 2 uur voor je klaar staan waar je voor eens en altijd knopen door gaat hakken. Doei getwijfel en pieker, hallo rust en keuzes!

Doei lekkende energie, hallo mooiste leven.
Deze workshop kun je deze ALLEEN deze dag aanschaffen in plaats van 47,- euro voor maar 17,- (excl. btw)

Herken je jezelf in het volgende?

Je bent dé eeuwige twijfelaar en daardoor maak je vaak maar geen keuze of stel je zaken uit. Dat gesprek met die ene vriendin voeren? Starten aan een nieuwe baan? ‘Help… Weet ik veel wat ik moet doen?!’ Voor jou is er niet echt een juiste keuze, want ook na de keuze gemaakt te hebben, blijf je twijfelen.

Je wilt het liefst al jouw grootste plannen in de wereld zetten en denkt/droomt daar ook vaak genoeg over na. Jij op de bühne, je eigen boek schrijven, die ene reis maken of toch jouw eigen onderneming starten. Als je eraan wilt beginnen, is de motivatie hoog. Als je dan de éérste echte stappen wilt gaan zetten, sla je dicht van paniek. ‘Hoe dan?’ ‘Wat gaan anderen daar niet van vinden?’

Je ervaart geen balans tussen hoofd en hart. Ben niet bang, van mij hoef je niet alleen vanuit je hart of gevoel te gaan leven. Maar een gezonde balans tussen hoofd én hart heb je in dit leven wel nodig. Dit mis je op dit moment. Op dit moment moet je toegeven dat je keuzes maakt vanuit je hoofd. En laat dit nou nét niét de plek zijn vanuit waar wij keuzes zouden moeten maken.

Van uitstel, komt afstel.. Is stiekem een motto dat op je lijf geschreven staat. Ook al wil je hier liever niet voor uitkomen naar de buitenwereld. Voor de buitenwereld lijk jij het allemaal voor elkaar te hebben, terwijl er diep iets in jou schreeuwt dat je het anders wil en aan je knaagt.

Change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at the end.

Over deze workshop

Yep. Dromen zijn veilig. Daar hoef je namelijk geen actie aan te koppelen. Ik ken dat gevoel maar als te goed.
Heel lang heb ik dromen en verlangens weggestopt. ‘Dat zou wel niet voor mij zijn bedoeld.’ ‘Helaas, ik heb niet het leven zoals …’ Ik dacht dat dit onmogelijk was.  Dat je niet goed genoeg bent. Dat dit niet voor jou is bedoeld. Dat jij het niet gaat waarmaken. Daaroverheen zitten allerlei angsten die je kleinhouden.
Dit komt omdat je in je hoofd leeft. En dit ken ik. Hoi, meet me. Achtentwintig lentes jong en voormalig piekeraar. Zeg maar Queen piekeren aka ik-had-piekeren-uitgevonden-of-in-ieder-geval-verbeterd, haha.
Ik leefde standaard uit mijn hoofd én vond dit eigenlijk wel lekker veilig. Mijn gevoel was veel te eng voor mij en zolang ik zaken vaak nog controleren, was er toch geen probleem?
Naar mijn idee is het in ons hoofd leven écht iets dat uit onze samenleving komt. We hebben het eenmaal aangeleerd. In onze yang-maatschappij, waar nog veel meer gericht wordt op mannelijke energie, is ons hoofd belangrijk. Kijk maar naar school: we worden op cognitief vlak gemeten en dus is rationeel, analytisch vermogen, doelgericht, autonoom, controle, besluitvaardig, verantwoordelijk, zakelijk…
Hier even een wake-up call: we maken geen keuzes vanuit ons hoofd. Dit doen we met andere zaken. En grote kans dat dit ook de reden is waarom jouw dromen slechts dromen zijn en nog geen stappen, concrete actie.

Ready om jouw stoutste, grootste en spannendste dromen nú wel te gaan verwezenlijken? Dat dacht ik al.

Hoofd én hart, por favor

Inmiddels ben ik Queen combineren van hart en hoofd. Zoals ik al zei, ik ga je nooit vragen om alleen uit hoofd of hart te leven. Nee. We hebben ze allebei gekregen om ijzersterk met elkaar te kunnen verbinden.
Dit ga ik met je doen (ha-ha, you get it?) tijdens mijn Workshop van Dromen naar Doen.
Ik neem je anderhalf uur mee met mijn dosis enthousiasme, wetenschappelijke theorie en uiteindelijk in vier easy stappen voor-iedereen-ja-iedereen-jij-dus-ook om jouw dromen in doen stand te zetten.
Deze stappen heb ik doorlopen en meerdere klanten hebben deze stappen ook doorlopen. Dit is dus een bewezen en werkende workshop. Echter, zul je daarvoor ook iets moeten gaan doen. Jij bent hier eigenaar in.
Je koopt je ticket voor deze workshop voor slechts 17,- (excl. btw) in plaats van 47,-. Dit is écht bizar. I know. Voor twee grote koffies bij de Starbucks ga jij nu knopen doorhakken voor de dromen die je hebt. Hell yes!

Tijdens deze workshop neem ik je mee

De echte reden...

De échte reden waarom jij geen actie onderneemt naar jouw droom.

Overtuigingen die jou volledig blokkeren

Welke overtuigingen jou in de weg zitten om groots voor je dromen te gaan én hoe je deze overtuigingen in het hier-en-nu shift.

Shiften naar vertrouwen

Hoe van wantrouwen naar vertrouwen kunt shiften als het gaat om jouw badd ass dreams!

Intunen op jouw dromen

Hoe je kan intunen op jouw droom/verlangen en hoe je weet of dit ook jouw droom is.

Vier easy stappen!

De vier easy stappen voor-iedereen-ja om van dromen naar doen te gaan.

Human Design Bonus!

Bonus: Hoe jouw Human Design je helpt in keuzes maken!

A quiet mind is able to hear intuition over fear.

Dit heb je nodig

  • Een dosis enthousiasme, al is die van mij aanstekelijk genoeg
  • Schrift, pen en open blik!
  • Heel veel zin om jouw 2022 om te toveren naar het jaar waar je al zo lang van droomt!

Dit levert het je op

  • Van angst, paniek en bevriezen naar een helder concreet stappenplan vanuit rust.
  • Van eeuwig getwijfel en gepieker naar keuzes maken met je intuïtie en je hoofd.
  • Een ijzersterke intuïtie en mega praktische opdracht/tool die jij elk moment op de dag kunt inzetten om te voelen wat je keuze mag zijn.
  • Een kijkje in de Puur & Powerful Community voor een maand lang. De groep wordt opgestart vanaf 21 maart 2022.

Dit is wat anderen zeggen over samenwerken met mij!

unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
unnamed file
Lieve Fé, duizendmaal dank voor jouw intensieve, maar prachtige programma. Wat heb ik mezelf op een dieper niveau mogen leren kennen.
Bij de start van het programma was ik onzeker, veel te veel bezig met wat anderen van me vonden en had ik geen eigen mening. Ik durfde mezelf niet te laten zien of horen, want ojee, de spotlights!
Na jouw programma ben ik dichterbij mezelf uitgekomen. Ik kan ‘weer’ voelen! Dit maakt dat ik keuzes maak vanuit mijn hart en veel vaker nee zegt (wat echt heerlijk is). 
Fé is een oprechte en eerlijke coach. Ze voelt precies aan waar er weerstand zit (en dus groei) en kijkt niet weg van zaken. Ze laat genoeg ongemakkelijke stiltes vallen, haha. Oh en niet te vergeten, jouw humor. Dat maakt een sessie toch ook weer heel luchtig. (Zonder iets weg te lachen). 
Fé, door jou ben ik een ander mens geworden En dat in DRIE MAANDEN! Ik heb vertrouwen in wat ik doe en in mijn leven. Duizendmaal dank voor dit proces en tot snel! ❤️

Sanne

Voordat ik met het programma begon, was ik erg onzeker, kon ik mij heel veel aantrekken van wat andere van mij vonden (Wat ik dus zelf ook van mijzelf vond), wist ik wel wie ik wilde zijn, maar durfde dit nog niet uit te spreken en voor mijzelf te gaan staan.
Door het programma te volgen ben ik meer voor mijzelf gaan staan. Ik weet wie ik ben en ik spreek dit uit. Ik volg mijn dromen en kan nu goed omgaan met belemmeringen. Wanneer er belemmeringen zijn, tune ik in en kan ik mijn gevoelens transformeren en loslaten.
En oh ja, ik kon voorheen heel erg vergelijken.. “Nu heb ik dit weer.. waarom ik? Die ander heeft nooit wat” Zo erg EGO, zie ik nu! En wat ben ik blij dat ik nu veel meer vanuit liefde kan kijken! Fé, je programma is geweldig!! Jij bent geweldig!!
Wow!! Je bent een geweldige coach!! Je voelt zo goed aan wat iemand nodig heeft en je bent een hele fijne spiegel. Je bent eerlijk en puur. Ik durf mijzelf te uiten, omdat ik weet dat je niet oordeelt, maar vanuit liefde kijkt. Ik denk dat ik dat ook het fijnst aan jou vind. Ik durfde al mijn schaduwkanten en angsten te vertellen, omdat jij ook zo open bent en zo fijn reageert. Het voelt goed om eerlijk bij je te zijn❤️

Sharon

Scroll naar boven